Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
attól h megvesznek 4-5 nagy játékost nem lesznek jók, csapategység mint olyan teljes egészében hiányozni fog...
persze lehet hogy nagyot robbantanak majd, de valljuk meg:az eddigi tapasztalatok nem erre engednek következtetni
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Abban egyetértek hogy a támadó szekciójukra nagyon kíváncsi leszek. Robbentõl csak örökölni lehet a labdát, Ronaldo elsõ szezonjában -ahogy nálunk is- megpróbálja majd megmutatni ki a király, így õ is elég sokat dajkálja majd a lasztit, Kaká viszont szeret passzolni. Összességében Pellegrininek fel kell kötnie a gatyát 😊 De! Ne írják le a Madridot ilyen kerettel..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
One Love, One United!
És melyik fiatal helyettesítené ezt a 3 játékost?? Welback, Kiko, Tosic???
- 100 millió banki kölcsön
- 100 millió a 10 eladott játékosból majd
És nem csak mezeladásból folyik be pénz általában.
REAL MADRID
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Cristiano Ronaldo Los Angelesben ünnepelte meg 80 millió fontos, Manchesterbõl Madridba történõ átigazolását. A szerdai kiruccanás vége az lett, hogy egy helyi klubban összefutott Paris Hiltonnal, majd együtt töltötték az este hátralévõ részét.
XDDDDD ez aztán a hír ..xDD csupa pletyka xD
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
rebel7, kérlek ne is próbálj minket a reálhoz hasonlízgatni, kicsit eltérõ a politikánk... Villa meg sztem vak,h nem látja,h nálunk és a PL-ben több keresnivalója van...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
amúgy a madridosoknak csak annyit ha már ennyire örülnek, hogy a szezon végén én is örülni fogok, h a nagy nevek mellett megint lenyomja õket a Barca 😄
Túl kiismerhetõvé kezdett válni miatta a játékunk.
Így, ha úgy nézzük szívességet tett a Real, hogy leigazolta, fõleg, mert õ is menni akart.
Eddig SAF mindenkit tudott pótolni és Ronaldo árából nem is lesz nehéz megfelelõ helyettest találni úgy, hogy még bõven marad pénz is.
de azért az a 3-4 tehetség sztem nem lesz egyenlõ ronival.Nagy veszteség érte most a klubbot ami ha azt nézzük pl az arsenalnak és a riválisoknak jót tesz.
Ha jól emlékszem volt egyszer kétszer ha roninak nem ment a jatek akkor a mu is gondban volt...
Én Moutinho-nak nagyon örülnék, mert nagyon jónak tûnik. (Scholes ugye lassan befejezi, Hargreaves meg nagyon sérülékeny). Pár Sporting meccset miatta meg Veloso miatt nézek és nagyon jó labdákat adogat. Huntelaar-ért meg a 15 millió font nem pénz, fõleg ha CR 80-ért megy...
egyébként meg csak igaz lett a hír miszerint elmegy ronaldo,anno sok vita volt rajta és sokan csak nevettek rajta!
kb ennyit arról hogy melyik focista mit nyilatkzik a klubbjáról!
bl döntõ elõtt is megmodta ronaldó hogy jövõre is a mu-al akkor lenni meg szereti a klubot...stb
erre most meg elmegy :S mind1
Mi az árából pótoljuk és veszünk 3-4 tehetséget.
Na ki is jár jobban?<#ravasz1>#ravasz1>
2009.06.11. 11:36
A Barcelona gazdasági igazgatója próbálja feltárni a titkot...
Egy hét alatt 67 millió eurót fizetett a Milannak Kakáért és 93 milliót a Manchesternek Cristiano Primadonna Ronaldóért a Real Madrid újonnan megválasztott elnöke, Florentino Pérez. Vajon honnan van a legnagyobb gazdasági válságban ennyi pénze egy embernek, amikor a többi klubnak már egy 20 millió eurós kiadás után is össze kell húzni a nadrágszíjat. A Barcelona gazdasági igazgatója, Xavier Sala i Martín a következõket mondta: "Fogalmam sincs honnan van Florentino Péreznek 300 millió eurója csak átigazolásokra. Õ azt mondja, hogy ez visszajön a mezeladásokból, de az egyszerûen lehetetlen, hogy 30 millió mezt eladjon. Valaki biztos, hogy pénzt ad neki, jó lenne, ha megmagyaráznák. Nem lehetséges ennyi pénz adni egy klubnak, látva az ország anyagi helyzetét, amikor az összes bank csõdközeli állapotban van. Ha nem saját üzletébõl származik a pénze, valószínûleg illegális ingatlanspekulációból. Én 60 millió eurót sem adnék soha egy játékosért. Annyiba került az egész csapat, amely megnyerte Rómában a Championst."
Jelzésértékû, hogy a madridiak elõzõ elnökét, Ramón Calderónt szabadságvesztés fenyegeti csalás és sikkasztás miatt.
Forrás:zebraportál
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
80 misibõl pedig igencsak gatyóba tudjuk rázni magunkat
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
1. ez még koránt sem biztos a sok "sztár" együtt csak szenvedni fog
2. nem így kell csapatot csinálni hogy megveszed a jó játékosokat... ezt már egyszer bejátszották a "galaktikusokkal" mégsem csapat lett hanem 11 név de mind1 õk tudják versenyezzenek csak a Chelsea-vel a játékosokért
sztem egy kívülállónak is szimpatikusabb a mi játékospolitikánk... nem neveket hanem tehtségeket igazolunk... Nem kell nekünk Ribery... lesz más aki pótolja CR-t eurómilliók költése nélkül is...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
És elnézést kérek az elõzõ kommentem hangvételéért, de elötte néztem meg pár fórumot és hirtelen rengeteg realos lett, akik osztották az észt.
One Love, One United!
Tony Gale (A Sky Sports szakértõje)
"Nem volt jó dolog túladni rajta. Ha valakit futni hagysz, és ez várható volt Sir Alextõl, normális esetben már elõre pótolod valakivel. Ez most azt jelenti, hogy mindenki a világon tudja, Ronaldót 80 millióért eladta a United, és ezért Valenciáért vagy Ribéryért, vagy akivel helyettesíteni akarják majd, többet fognak kérni, mert tudják, a 80 millióból telik rá. Nem kötöttek jó üzletet és szerintem Sir Alex sem lesz majd elégedett."
Reméljük mi is megegyeztünk már a kiszemelttel és a klubjával csak nem vertük még nagydobra, mert, ha csak most kezdünk el tárgyalni az sok feleslegesen kiadott font milloba fog kerülni.
Az viszont, hogy mi vagyunk a 20 század legjobb futball klubja emellett 9 BEK/BL gyõzelem mindenképp a mi érdemünk.
Én sosem tagadtam, hogy nem kedvelem az MU-t, de ilyeneket nem kívántam sosem, amit te is.