Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem inkább a spanyol bajnokságot minõsíti az h egy ilyen gyenge Real-t csak egy csapat tudta megelõzni...
attól h megvesznek 4-5 nagy játékost nem lesznek jók, csapategység mint olyan teljes egészében hiányozni fog...
soma22
viszont nincs védelme amire építeni lehet, és nincs középpályája.van helyette öregedõ raul akinek mindenképpen a csapatban a helye, stb...

persze lehet hogy nagyot robbantanak majd, de valljuk meg:az eddigi tapasztalatok nem erre engednek következtetni

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Matthew Prosac
Nagyon könnyelmûen leírjátok ezt a Madridot, tudnám miért. Ha vesznek még Xabi Alonso típusú játékost a középpályára és egy klasszis bal vagy középsõ védõt, akkor imára lehet kulcsolni szépen a kezeket. Azért nem árt felidézni hogy a Madrid idén, a jelenlegi kerettel (nagyrészt irányító nélkül) is csinált egy olyan (veretlen) szériát amivel máskor simán bajnok lett volna, csak pechükre idén ott volt egy extraklasszis Barcelona.
Abban egyetértek hogy a támadó szekciójukra nagyon kíváncsi leszek. Robbentõl csak örökölni lehet a labdát, Ronaldo elsõ szezonjában -ahogy nálunk is- megpróbálja majd megmutatni ki a király, így õ is elég sokat dajkálja majd a lasztit, Kaká viszont szeret passzolni. Összességében Pellegrininek fel kell kötnie a gatyát 😊 De! Ne írják le a Madridot ilyen kerettel..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
Ronaldo presztizsbõl megy/ment el! nem biztos h majd jó lesz neki, de aki már mindent elért egy klubbal amit lehet, az megpróbál újabb célokat elérni! én nagyon sajnálom Ronit, de sajna engedni kell...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jó hát nem kell véresen komolyan venni. Én is tudom hogy Ferguson nem a 3 csatáros játék híve. Én csak azt mondtam hogy megvalósítható lenne a meccsek egy részénél.

penészthozópára
nem jósolok nagy jövõt a madridnak. Biztos lesz olyan meccs ahol szépen fognak játszani, de én nem hiszem hogy jót tesz a csapatuknak ez. Sose tudtak igazolni posztra szükséges embereket. Igaz Kaka most kellett irányítónak, de Ronaldo minek? Ahogy megszokja ronaldo a spanyol bajnokság jóval gyengébb iramát az õ teljesítménye is elkezd hanyatlani. Remélem eljutnak BL-ben a legjobb 4 közé és majd ott kiütjük õket.

One Love, One United!

Tyler1
újabb támadó csak akkor lesz ha Tevez megy, mert egyébként annak sírás lenne a vége vki részérõl(lásd: most Tevez).
És melyik fiatal helyettesítené ezt a 3 játékost?? Welback, Kiko, Tosic???

- 100 millió alapból
- 100 millió banki kölcsön
- 100 millió a 10 eladott játékosból majd

És nem csak mezeladásból folyik be pénz általában.

REAL MADRID

a 3 csatáros téma Fergusonnál nem lesz alkalmazva a BL döntõn sem vált be...
Cserére ott vannak a fiatalok esetleg egy újabb támadó. Nem elképzelhetetlen. A középpályát meg lehetne oldani. Attól hogy az alap taktikánk 4-3-3 lenne nem kellene a meccsek 100%ban alkalmazni, ha valakit pihentetnek.

Magic Boy
+ csatárral biztos nem fogunk játszani nagy csapat ellen. Valami kiesebb csapat ellen esetleg.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

kb hnap ez lesz a Blikkben <#nyes>
Tyler1
aha csak a csere ki lenne??? meg egyátalán h 3 csatárral játszunk az hülyeség!

McFrost
Sporting fiók csapat, tehát elõvásárlási joga van a ManUTD-nek. Így simán átemelhetõ Moutinho és Veloso.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

John Cena
Celeb Magazin

Cristiano Ronaldo Los Angelesben ünnepelte meg 80 millió fontos, Manchesterbõl Madridba történõ átigazolását. A szerdai kiruccanás vége az lett, hogy egy helyi klubban összefutott Paris Hiltonnal, majd együtt töltötték az este hátralévõ részét.

XDDDDD ez aztán a hír ..xDD csupa pletyka xD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Jó ez igaz, de akkor rá épült a csapat. De most hogy õ nem lesz teljesen más lesz a játékunk. Lesz aki pótolja. én mondjuk egy Rooney-Tevez-Berbatov KEZDÕ csatársornak örülnék.

Moutinho-nak én is örülnék már tavaly is beszéltek róla hogy esetleg érkezik. Nem is kerülne sokba valószínûleg.
hedonist
na magyarázhatja bárki,h nem egy maffiózó lobbista arrogáns fállosz ez a perez.

rebel7, kérlek ne is próbálj minket a reálhoz hasonlízgatni, kicsit eltérõ a politikánk... Villa meg sztem vak,h nem látja,h nálunk és a PL-ben több keresnivalója van...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
ezt nem érdemes nézni mert naponta változik 80%-a meg csak távoli pletyka!

amúgy a madridosoknak csak annyit ha már ennyire örülnek, hogy a szezon végén én is örülni fogok, h a nagy nevek mellett megint lenyomja õket a Barca 😄

Magic Boy
Ronaldoval már az volt a baj, mint anno RVN-el és Beckhamel.
Túl kiismerhetõvé kezdett válni miatta a játékunk.
Így, ha úgy nézzük szívességet tett a Real, hogy leigazolta, fõleg, mert õ is menni akart.
Eddig SAF mindenkit tudott pótolni és Ronaldo árából nem is lesz nehéz megfelelõ helyettest találni úgy, hogy még bõven marad pénz is.

Magic Boy
Ribery annyit nem ér, de a többiek közül akár bárki jöhet, ha SAF úgy ítéli meg, hogy szükség van valamelyikükre.

csak szeretném leszögezni,hogy nem vok real drukker !
de azért az a 3-4 tehetség sztem nem lesz egyenlõ ronival.Nagy veszteség érte most a klubbot ami ha azt nézzük pl az arsenalnak és a riválisoknak jót tesz.
Ha jól emlékszem volt egyszer kétszer ha roninak nem ment a jatek akkor a mu is gondban volt...
SzakYy
lehetséges igazolások

Én Moutinho-nak nagyon örülnék, mert nagyon jónak tûnik. (Scholes ugye lassan befejezi, Hargreaves meg nagyon sérülékeny). Pár Sporting meccset miatta meg Veloso miatt nézek és nagyon jó labdákat adogat. Huntelaar-ért meg a 15 millió font nem pénz, fõleg ha CR 80-ért megy...

de ezzel vitakozok mert sztem ronaldo esetében nincs több és munkaja hiszen hozzátok ment és már az elsõ évben remekelt szerintem.
egyébként meg csak igaz lett a hír miszerint elmegy ronaldo,anno sok vita volt rajta és sokan csak nevettek rajta!
kb ennyit arról hogy melyik focista mit nyilatkzik a klubbjáról!
bl döntõ elõtt is megmodta ronaldó hogy jövõre is a mu-al akkor lenni meg szereti a klubot...stb
erre most meg elmegy :S mind1
Magic Boy
Vigyétek amíg megfizetitek.
Mi az árából pótoljuk és veszünk 3-4 tehetséget.
Na ki is jár jobban?<#ravasz1>

akkor ugye vágod,hogy a következõ kis sztárorokat is ki fogja elvinni ugye 😄
Nincs olyan játékos aki pótolhatná Carlost! Attól hogy az elõzõ szezonja nem volt a legjobb, õ az egyik legjobb játékosunk! Örök szerzõdést neki! A szezonbeli utolsó Old Trafford meccsen valaki mutatott egy táblát amin egy ötletes trükk volt. A szavak elsõ betûje más színnel volt írva és szerepelt rajta Carlos Tevez neve meg még 2-3 szó. Ha jól emlékszem az volt a lényeg hogy Tevezt szerzõdtesse Fergie és a kezdõbetûket összeolvasva a Stay szó volt. Tudnátok errõl adni egy képet? Remélem értitek.😊

Grove4
honnan van 300 millió eurója Florentino Péreznek?
2009.06.11. 11:36

A Barcelona gazdasági igazgatója próbálja feltárni a titkot...

Egy hét alatt 67 millió eurót fizetett a Milannak Kakáért és 93 milliót a Manchesternek Cristiano Primadonna Ronaldóért a Real Madrid újonnan megválasztott elnöke, Florentino Pérez. Vajon honnan van a legnagyobb gazdasági válságban ennyi pénze egy embernek, amikor a többi klubnak már egy 20 millió eurós kiadás után is össze kell húzni a nadrágszíjat. A Barcelona gazdasági igazgatója, Xavier Sala i Martín a következõket mondta: "Fogalmam sincs honnan van Florentino Péreznek 300 millió eurója csak átigazolásokra. Õ azt mondja, hogy ez visszajön a mezeladásokból, de az egyszerûen lehetetlen, hogy 30 millió mezt eladjon. Valaki biztos, hogy pénzt ad neki, jó lenne, ha megmagyaráznák. Nem lehetséges ennyi pénz adni egy klubnak, látva az ország anyagi helyzetét, amikor az összes bank csõdközeli állapotban van. Ha nem saját üzletébõl származik a pénze, valószínûleg illegális ingatlanspekulációból. Én 60 millió eurót sem adnék soha egy játékosért. Annyiba került az egész csapat, amely megnyerte Rómában a Championst."

Jelzésértékû, hogy a madridiak elõzõ elnökét, Ramón Calderónt szabadságvesztés fenyegeti csalás és sikkasztás miatt.

Forrás:zebraportál

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

soma22
szerintem jövõre tosic fog ugy berobbanni a köztudatba mint anno cr.

80 misibõl pedig igencsak gatyóba tudjuk rázni magunkat

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

érdekes cikk, nekem bejöttMU vs Real
a Real Madrid megvette tõlünk Ronaldot Beckhamet Nistelrooyt mind3 olyan játékos aki nálunk lett nagy focista és jön Florentino bácsi és csak úgy megveszi... több év munkáját.. és a Real fanok meg örülnek h húú milyen jó csapatuk lesz
1. ez még koránt sem biztos a sok "sztár" együtt csak szenvedni fog
2. nem így kell csapatot csinálni hogy megveszed a jó játékosokat... ezt már egyszer bejátszották a "galaktikusokkal" mégsem csapat lett hanem 11 név de mind1 õk tudják versenyezzenek csak a Chelsea-vel a játékosokért
sztem egy kívülállónak is szimpatikusabb a mi játékospolitikánk... nem neveket hanem tehtségeket igazolunk... Nem kell nekünk Ribery... lesz más aki pótolja CR-t eurómilliók költése nélkül is...
Tyler1
bocs nem Torres hanem Villa 😄 mindig keverem õket sry 😄

Magic Boy
A Madrid a Spanyol állam csapat ez nyílt titok. <#vigyor0>

Atti12
Torres? ne idegesíts 😄

Florentino Pérez
Tyler1
de honnan van a madidnak ennyi lóvéja??? Kaká, Ronaldo, Torres????

Magic Boy
Benzema szerintem is jöhetne és Tevez mehetne.

sztem Nani is pótolni tudná CR-t amikor Ronaldo idejött kb ugyanolyan kaliberû játékos volt mint most Nani, több játéklehetõség, nagyobb szerep... sztem felnõ õ a feladathoz... nem kell Ribery 87 milláért... de Benzema jöhetne
Ljajic tudtommal a neve.😊 Ribery, Tevez, Benzema.Ha ez a hármas jönne hozzánk (Tevez esetben maradna) akkor igen csak erõs támadósorunk lenne.

McFrost
Sajnos idén már magam CR ellenes voltam, mert sajnos a hisztérikáit nem díjazom, ami már átragadt olyanokra is mint Giggs vagy Neville. Ezt úgy értem, hogy ha CR-t felrúgták-lökték elsodorták, akkor már õk is sírtak a bírónál, hogy jajj már, bántják a pajtást. Ez nem volt jellemzõ rájuk mondjuk 20 évig. Hozza el a vezetés Benzema-t, vagy Mata-t esetleg Cazorla-t, vagy mittomén.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Szerintem se, de ha õt akartuk az elõtt kellett volna lépni mielõtt Ronaldo eligazolása és ára kiszivárgott.

Magic Boy
Nani Giggs utóda, de itt van a két szerb (Tosic és Lakic) és Park is <#vigyor0> . de ennek ellenére szerintem igazolunk valakit a középpálya szerintem.

Tyler1
Ribéry 87 millió fonton áll 😄 sztem ezt nem gondolták komolyan 😄

McFrost
Kérdem én: Nani mi a répámért van?

penészthozópára
Én az olyan szurkolókat tisztelem, mint például te.
És elnézést kérek az elõzõ kommentem hangvételéért, de elötte néztem meg pár fórumot és hirtelen rengeteg realos lett, akik osztották az észt.

One Love, One United!

Magic Boy
Itt a lényeg:

Tony Gale (A Sky Sports szakértõje)

"Nem volt jó dolog túladni rajta. Ha valakit futni hagysz, és ez várható volt Sir Alextõl, normális esetben már elõre pótolod valakivel. Ez most azt jelenti, hogy mindenki a világon tudja, Ronaldót 80 millióért eladta a United, és ezért Valenciáért vagy Ribéryért, vagy akivel helyettesíteni akarják majd, többet fognak kérni, mert tudják, a 80 millióból telik rá. Nem kötöttek jó üzletet és szerintem Sir Alex sem lesz majd elégedett."

Reméljük mi is megegyeztünk már a kiszemelttel és a klubjával csak nem vertük még nagydobra, mert, ha csak most kezdünk el tárgyalni az sok feleslegesen kiadott font milloba fog kerülni.

Atti12
ez is igaz..

SLICK
de messze még a vége 😉

Atti12
igen, ez teljes mértékben igaz, de ez már a XXI. század. 😊

SLICK
most ne azért kívánj már ilyeneket, mert van pár divatdrukker Reálos, aki hülye mint a föld.
Az viszont, hogy mi vagyunk a 20 század legjobb futball klubja emellett 9 BEK/BL gyõzelem mindenképp a mi érdemünk.

Én sosem tagadtam, hogy nem kedvelem az MU-t, de ilyeneket nem kívántam sosem, amit te is.