35611
-
#24580 Ezért se fog lehetőséget kapni következő meccsen,de szerintem ezzel ő is tisztában van. Andersonnak se megy 2 meccs óta,s valószínű ezért kispadozott. De nagyon meglepne,ha köv. mérkőzésen Anderson nem lenne a kezdőben. -
#24579 én leginkább Gibsonra haragszom, mert a középpálya kurva fontos a támadásoknál, de az nekünk tegnap nem volt. Gibsont se játékba nem lehet hozni, se nem tud senkit játékba hozni. ha megkapja, eldurrantja a picsába, 90%-ban veszélytelenül.
meglehet nézni, h mennyivel javult a játékunk a támadásoknál, mióta Ando visszajött. -
#24578 engem tegnap Nani idegesített megint a gólján kívül ritka sz4r volt. mikor tenni kellet volna a labdát nem tette... nem véletlenül üvöltözött vele Berba sem. Gibson elszaladgált a pályán bár jobban örültem volna ha Ando kezd. Fletch meg szerintem meg sz4r volt sokszor elveszítette a labdát. Obertannak örültem volna ha kapott volna 10-20percet. -
pilboy #24577 addig izgultam, amíg 1-1 volt. se előtte, se utána nem jutottak a 16-osig sem. jellemző, h magunknak tettük nehézzé a meccset és hogy az ellenfél egyetlen kapura lövéséből gólt kaptunk
kuszczak nem tehetett a gólról
védelemmel nem volt gond, rafael sokat vállalt - többnyire jól
középpályán gibson nem tudta sokszor megértetni magát a többiekkel (remélem egyszer ő is úgy beérik, mint fletcher)
elöl csik nagyon jó volt, berbánál csakúgy, mint eddig lelassult a támadás. igazából vele nagyon nehéz kontrázni, pedig sokszor lehetne menni kapura, csak mire ő megfordul, meg elindul... -
#24576 Ő nem lenne,nem is tudom idén hanyadikok lennénk. Szóval nem csak akkor kell észrevenni valakit,mikor jól megy neki...
De jó lenne,nem csak 1 góllal nyerni,mint mostanában. -
#24575 Berbát kifelejtetted, de talán nem is véletlenül: ma is észrevehetetlen volt...még jó hogy van egy Hernandezünk! -
#24574 megint visszaestünk arra a szintre, mikor elbasszuk az előnyünket, ez most minek köszönhető? Giggset nem értettem, januárban kell ez a Cleverley gyerek, mert ha lett volna kit a helyére hozni, akk Giggs már a farokszőrét számolná a zuhany alatt. Gibson is csak egy lyuk volt a középsorban, Smalling meg a védelemben, Owen meg megmosolyogtatós, igaz sokat nem is szabadott várni tőle így a visszatérésén. -
#24573 nyakamat teszem rá, hogy ő is a Reálban köt majd ki...mi vagyunk a Real "fiókcsapata", tőlünk szerzik be a jövő aranylababdásait... -
#24572 Majd a Real elviszi nyáron -
#24571 faszán beverte :) elég jó befejező csatárra tettünk szert, kurva nagy meglátás volt a szerződtetése! -
#24570 gol borso:))))))) -
#24569 kezdők:
cserék: Amos, Anderson, Carrick, Evans, Fabio, Obertan, Owen -
#24568 mi egy csomó játékost adtunk már a Madridnak, visszafelé ez miért nem működik??? Jöhetett volna van der Vaart, Robben, most jöhetne Kaká, nem értem Fergiéket sem, miért nem hatnak oda egy kicsit Madridba... -
#24567 -
#24566 majd biztos, ha a Madrid nálunk játszik :D -
girimó #24565 káká jön? -
#24564 Kiko --> Sampdoria -
#24563 hát én bl-be azért örülnék ha az OM tovább lépnénk onnan meg számomra mind1, bár azért egy barca vagy real skalpnak nagyon örülnék -
#24562 számomra is mind1, főleg h a focit nem szépségre játsszák. nyilván nagyobb öröm olyan játékot látni, mint pl. a B'burn ellen, de nincs olyan csapat a világon, amelyik végig bírná azt a tempót, amit az ilyen meccsek diktálnak.
azzal is egyetértek, h a bajnokság az első, csak a bl-ből azért ne essünk ki olyan gyorsan, mert a legtöbb bevétel onnan jön. -
#24561 számomra meg minden hogy meg milyen játékkal csak nyerjünk és legyen meg az a hőn áhított bajnoki cím amivel egyed uralkodok lennénk angliába,és ezért ha kellene a bl-t fa kupát is be merném áldozni. -
#24560 érdekes én pl. a Sunderland ellen nagyszerű teljesítményt láttam, kár, h az 2:0 nem reprezentatív. nem tudom te mit vársz olyan sorsolástól, ahol 2-3 naponta játszania kell egy csapatnak, és fitten tartani a játékosokat, de ezek szerint ez nem a te ligád.
nem tudom melyik csapattól láttál te nagyszerű, lenyűgöző teljesítményt az elmúlt hetekben, mert ez a része a szezonnak pont nem erről szól. -
#24559 Szinte vicces, hogy gyakorlatilag kis túlzással teljesítmény nélkül vagyunk ott, ahol. Egy nagyszerű teljesítményt is nehezen tudnék mondani az utóbbi időből... -
#24558 viszont egy jó forma nem olyan könnyen jön vissza. -
#24557 tudtommal most olyan sok sérültük nincs mivel már van lampard,drogba,essien,terry stb.. -
#24556 nem tudom, h CA helyét ki venné át, sztem Mourinho óta a legjobb edzőjük, ha képesek lesznek kilépni ebből a sérüléshullámból, akk visszajöhetnek egy fasza végjátékra. én semmiképpen nem válnék meg tőle, mert ezt a gondot más sem fogja megoldani. -
#24555 nagyon érik az edzőváltás mert nagyon távolodnak, most már a spurs is elötük van -
#24554 Mi van ezzel a Chelseavel?
Lassan ezt már... nekem kellemetlen -
#24553 yoo kis 2. félidő volt, hálisten megint pontokat vesztettek a parasztok :)) -
#24552 én kinyomtam 1:0 után, mert olyanokat csinált a Villa, meg a bíró, h nem igaz. ezek szerint azért összeszedte mindenki magát, csak a Chelsea nem, bár most már legkevésbé az ő eredményeiket kell figyelnünk. -
#24551 pörgős egy meccs:
84perc 2:2
89perc 3:2
90+2perc 3:3 -
#24550 84perc után:
Chelsea 2:2 Aston Villa
nagy a baj a kékeknél -
pilboy #24549 visszajött a birmingham elleni 2 pont :O -
#24548 na látom nehezen, de nyert a csapat, gratula. Rooneyval mi történt? -
#24547 remélem nem :(
de bokája, vagy sípcsontja volt? -
#24546 West Bromwich-Manchester United 1-2 ::: Digisport összefoglaló
-
#24545 Sztem komoly.
Végén is már csak bejött,hátha tud hozzátenni,de nem nagyon volt 100%-os.
Tuti kifog hagyni pár meccset,bár az a szabálytalanság nem volt olyan súlyos első ránézésre.
Ezt a meccset most igazán összemákoltuk. -
#24544 remélem nem komoly, először nagyon odakapott, aszittem komolyabb sérülés :D -
#24543 rooney neeee :SSS -
#24542 mehikánóóóóó!!! -
#24541 2-1
Ezért MU a MU ; )