35611

• Rash87
    Ezért se fog lehetőséget kapni következő meccsen,de szerintem ezzel ő is tisztában van. Andersonnak se megy 2 meccs óta,s valószínű ezért kispadozott. De nagyon meglepne,ha köv. mérkőzésen Anderson nem lenne a kezdőben.
  • Tyler1
    én leginkább Gibsonra haragszom, mert a középpálya kurva fontos a támadásoknál, de az nekünk tegnap nem volt. Gibsont se játékba nem lehet hozni, se nem tud senkit játékba hozni. ha megkapja, eldurrantja a picsába, 90%-ban veszélytelenül.
    meglehet nézni, h mennyivel javult a játékunk a támadásoknál, mióta Ando visszajött.
  • Darthmushroom
    engem tegnap Nani idegesített megint a gólján kívül ritka sz4r volt. mikor tenni kellet volna a labdát nem tette... nem véletlenül üvöltözött vele Berba sem. Gibson elszaladgált a pályán bár jobban örültem volna ha Ando kezd. Fletch meg szerintem meg sz4r volt sokszor elveszítette a labdát. Obertannak örültem volna ha kapott volna 10-20percet.
  • pilboy
    addig izgultam, amíg 1-1 volt. se előtte, se utána nem jutottak a 16-osig sem. jellemző, h magunknak tettük nehézzé a meccset és hogy az ellenfél egyetlen kapura lövéséből gólt kaptunk
    kuszczak nem tehetett a gólról
    védelemmel nem volt gond, rafael sokat vállalt - többnyire jól
    középpályán gibson nem tudta sokszor megértetni magát a többiekkel (remélem egyszer ő is úgy beérik, mint fletcher)
    elöl csik nagyon jó volt, berbánál csakúgy, mint eddig lelassult a támadás. igazából vele nagyon nehéz kontrázni, pedig sokszor lehetne menni kapura, csak mire ő megfordul, meg elindul...
  • Rash87
    Ő nem lenne,nem is tudom idén hanyadikok lennénk. Szóval nem csak akkor kell észrevenni valakit,mikor jól megy neki...
    De jó lenne,nem csak 1 góllal nyerni,mint mostanában.
  • Mayorpapa
    Berbát kifelejtetted, de talán nem is véletlenül: ma is észrevehetetlen volt...még jó hogy van egy Hernandezünk!
  • Tyler1
    megint visszaestünk arra a szintre, mikor elbasszuk az előnyünket, ez most minek köszönhető? Giggset nem értettem, januárban kell ez a Cleverley gyerek, mert ha lett volna kit a helyére hozni, akk Giggs már a farokszőrét számolná a zuhany alatt. Gibson is csak egy lyuk volt a középsorban, Smalling meg a védelemben, Owen meg megmosolyogtatós, igaz sokat nem is szabadott várni tőle így a visszatérésén.
  • Mayorpapa
    nyakamat teszem rá, hogy ő is a Reálban köt majd ki...mi vagyunk a Real "fiókcsapata", tőlünk szerzik be a jövő aranylababdásait...
  • Rash87
    Majd a Real elviszi nyáron
  • Tyler1
    faszán beverte :) elég jó befejező csatárra tettünk szert, kurva nagy meglátás volt a szerződtetése!
  • DONGUBA
    gol borso:)))))))
  • Tyler1
    kezdők:

cserék: Amos, Anderson, Carrick, Evans, Fabio, Obertan, Owen
  • Mayorpapa
    mi egy csomó játékost adtunk már a Madridnak, visszafelé ez miért nem működik??? Jöhetett volna van der Vaart, Robben, most jöhetne Kaká, nem értem Fergiéket sem, miért nem hatnak oda egy kicsit Madridba...
  • Rash87
  • Tyler1
    majd biztos, ha a Madrid nálunk játszik :D
  • girimó
    káká jön?
  • Tyler1
    Kiko --> Sampdoria
  • Darthmushroom
    hát én bl-be azért örülnék ha az OM tovább lépnénk onnan meg számomra mind1, bár azért egy barca vagy real skalpnak nagyon örülnék
  • Tyler1
    számomra is mind1, főleg h a focit nem szépségre játsszák. nyilván nagyobb öröm olyan játékot látni, mint pl. a B'burn ellen, de nincs olyan csapat a világon, amelyik végig bírná azt a tempót, amit az ilyen meccsek diktálnak.
    azzal is egyetértek, h a bajnokság az első, csak a bl-ből azért ne essünk ki olyan gyorsan, mert a legtöbb bevétel onnan jön.
  • Darthmushroom
    számomra meg minden hogy meg milyen játékkal csak nyerjünk és legyen meg az a hőn áhított bajnoki cím amivel egyed uralkodok lennénk angliába,és ezért ha kellene a bl-t fa kupát is be merném áldozni.
  • Tyler1
    érdekes én pl. a Sunderland ellen nagyszerű teljesítményt láttam, kár, h az 2:0 nem reprezentatív. nem tudom te mit vársz olyan sorsolástól, ahol 2-3 naponta játszania kell egy csapatnak, és fitten tartani a játékosokat, de ezek szerint ez nem a te ligád.

nem tudom melyik csapattól láttál te nagyszerű, lenyűgöző teljesítményt az elmúlt hetekben, mert ez a része a szezonnak pont nem erről szól.
  • Cabell
    Szinte vicces, hogy gyakorlatilag kis túlzással teljesítmény nélkül vagyunk ott, ahol. Egy nagyszerű teljesítményt is nehezen tudnék mondani az utóbbi időből...
  • Tyler1
    viszont egy jó forma nem olyan könnyen jön vissza.
  • Darthmushroom
    tudtommal most olyan sok sérültük nincs mivel már van lampard,drogba,essien,terry stb..
  • Tyler1
    nem tudom, h CA helyét ki venné át, sztem Mourinho óta a legjobb edzőjük, ha képesek lesznek kilépni ebből a sérüléshullámból, akk visszajöhetnek egy fasza végjátékra. én semmiképpen nem válnék meg tőle, mert ezt a gondot más sem fogja megoldani.
  • Darthmushroom
    nagyon érik az edzőváltás mert nagyon távolodnak, most már a spurs is elötük van
  • Rash87
    Mi van ezzel a Chelseavel?
    Lassan ezt már... nekem kellemetlen
  • kiki888
    yoo kis 2. félidő volt, hálisten megint pontokat vesztettek a parasztok :))
  • Tyler1
    én kinyomtam 1:0 után, mert olyanokat csinált a Villa, meg a bíró, h nem igaz. ezek szerint azért összeszedte mindenki magát, csak a Chelsea nem, bár most már legkevésbé az ő eredményeiket kell figyelnünk.
  • Darthmushroom
    pörgős egy meccs:
    84perc 2:2
    89perc 3:2
    90+2perc 3:3
  • Darthmushroom
    84perc után:
    Chelsea 2:2 Aston Villa
    nagy a baj a kékeknél
  • pilboy
    visszajött a birmingham elleni 2 pont :O
  • Tyler1
    na látom nehezen, de nyert a csapat, gratula. Rooneyval mi történt?
  • rooney8
    remélem nem :(
    de bokája, vagy sípcsontja volt?
  • banok
    West Bromwich-Manchester United 1-2 ::: Digisport összefoglaló
  • Rash87
    Sztem komoly.
    Végén is már csak bejött,hátha tud hozzátenni,de nem nagyon volt 100%-os.
    Tuti kifog hagyni pár meccset,bár az a szabálytalanság nem volt olyan súlyos első ránézésre.
    Ezt a meccset most igazán összemákoltuk.
  • rooney8
    remélem nem komoly, először nagyon odakapott, aszittem komolyabb sérülés :D
  • rooney8
    rooney neeee :SSS
  • Pacal17
    mehikánóóóóó!!!
  • smith09 #24541
    2-1

Ezért MU a MU ; )