Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is ott követem 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Eredmenyek.comra ránéztem 0-1 nekünk😄😄 Chicarito

ffxi
Olyan kicsi 1 szálka ez a David kapus :S

Fákjúal!

ffxi
Köszi!

Fákjúal!

banok
18.30 Bolton-Manchester United
tv: Digisport Plus hu, Digisport 3 ro, ESPN uk
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MR ME
köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

... amit természetesen megint nem fogok látni, mert 1 hét szabi után éppen szombaton kell dolgoznom (nem én vettem ki a szabit, csak kaptam) :/

Rash87
Hivatalos oldalról írtam,de úgy néz ki,átették a mérkõzést
(s fáradt&lusta vagyok nagyon,h átírjam most a bannert)

A lényeg,hogy holnap 18:30-kor lesz a meccsünk!!!

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Valóban szánalmas,de ebben az országban semmi se tudnak normálisan megoldani, szóval meg se lep már ez se... 😊
Mindent elvesznek, ami értelmes lenne.

rooney8
majdnem eltaláltam 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Zenszkij
ide süllyedtünk

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

banok
Az ORF1 osztrák. A Sat1 is közvetít. Mind a kettõ általában szerdánként ad BL meccset.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MR ME
szánalmas!!! egyszerûen szánalmas az egész helyzet, kezdte a digi, most jött ez....bár elvileg nekünk van ilyen csatornánk (soha életemben nem néztem, sõt én azt se tudtam h van) de ez komolyan mondom h egy BASZOTT NAGY VICC!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney8
német(?) csatorna, de tényleg csomó helyen van 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
életemben nem hallottam róla 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Pacal17
ORF1 (asszem) adja a meccseket (az meg van szinte mindnehol itt is)

Tyler1
van 6 sportcsatornám, de egy BL-t nem tudok tv-ben nézni<#eljen>

szánalmas<#boxer>
Rash87
Szeptembertõl gyakorlatilag eltûnik a BL a magyar háztartásokból.

Bosszankodhatnak a televíziónézõk, szerdánként a Digi Sporton eddig is csak kevesen láthatták a sztárklubokat, a nézõk azonban most már a TV2-n sem élvezhetik keddenként a legjobbak játékát.
A kereskedelmi csatorna eddig kedden fõmûsoridõben adta a találkozókat, tegnap azonban közleményben jelezte, a meccseket õsztõl már nem nála, hanem kábelen, a Pro4 nevû adónál láthatjuk – ha láthatjuk. Ennek a tv-csatornának jóval egy százalék alatti a nézettsége.

Állítólag fõként férfiaknak szóló tévéadó, s vezetõi szerint augusztus 26-án a Barcelona–Porto (2-0) európai Szuperkupa találkozó közvetítése rekordot hozott számára a célközönségnél: a 18-49 éves férfi korosztálynál tízszeresére nõtt a nézettség. Ám azt „diplomatikusan" elhallgatták, hogy ez szám szerint valójában mit is jelent... Tegnap egy közleménybõl megtudhattuk, a Pro4 technikai lefedettsége 16 százalék, azaz a televízióval rendelkezõ háztartások ennyi százalékában fogható.

A BL utolsó selejtezõkörében még a TV2 sugározta a Tõzsér Dániellel (26) és Köteles Lászlóval (26) felálló belga Genk és az izraeli Maccabi Haifa meccsét, szeptember 13-án az elsõ csoportkörbõl a Barcelona–Milan összecsapás már a Pro4-re kerül. A hírek szerint a kereskedelmi adó nem tudta a focimeccsekkel elérni az általa áhított nézettségi mutatókat, s ez vezetett a döntéshez, de ezt egyelõre hivatalosan senki sem erõsítette meg.

Ráadásul a BL-meccseket kedden és szerdán közvetítõ Digi Sport továbbra sem egyezett meg a legnagyobb magyar kábelszolgáltatókkal, azaz idehaza valóban kivételezettnek érezheti magát az, aki Bajnokok Ligája-mérkõzéseket láthat az õsszel.

nem baj nyertek😄😄<#eljen><#eljen><#taps>

rooney8
megcsináltam de semmi<#confused>
😄😄

kapcsolj el és akkor kacsolj vissza 😄 hátha bejön újra😄

rooney8
épp odakapcsoltam és pont akkor rúgta a gólt 😄

Atti12
félidõben Anglia vezet Wales ellen Young góljával (Y) 😊

Rash87
Mondjuk ez is igaz, bár valamivel jobbnak érzem most Nani-t,tavalyhoz képest, de remélem minél hamarabb visszatér Valencia.

Rash87
Fogunk mi is még érdekes gólokat kapni, van egy olyan érzésem.
(ám azt eddig is megfigyeltem,h sokszor túl kint áll a kapuból...)

Tyler1
annyira nem lesz nehéz, mert Naninak nem sokáig tartott a "felnõtt" játék. én szinte biztosnak tartom, h SAF õt fogja játszatni inkább.

videót láttan már, Evra adta megint 😄

Cabell
ezjó😄😄

http://gol.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/03/Az_ongolok_Aston_Martinja/

a fiunkkal meg mindig történik vmi gebasz, mégha ez nemis az õ hibája volt...😄

amúgy nemtudom, remélem ezt rosszul látom, de nekem nem tûnik valami félelmetesen határozottnak De Gea, úgy már ránézésre sem

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87

<#zavart1>

Rash87
Ha felépül,most nehezebb dolga lesz visszakerülnie a kezdõbe sajnos.
Bár szívesebben látnám szélen,mint Nanit.
De Rooney+Young párosnak nagyon örülök.

Egyébként Chicharito is betalált,meg Fletcher is, mindenkinek megy most 😄

Tyler1
elsõ félidõ fasza volt, 2.-at nem tudtam már végignézni. amúgy a Rooney-Young páros nagyon érzi egymást most, anno Valenciával sikerült ennyire jól játszania, mikor több fejes gólt szerzett, mint rúgottat. jó lenne neki is már visszatérni, de az a kurva lábtörés nagyon betett neki<#szomoru1>

Rash87
Az EB selejtezõn az angol válogatottban Rooney lõtt 2 gólt,s így 0-3ra nyertek. S 2. gólnál Young adta a gólpasszt<#eljen> Nagyon megy most nekik.

FRe4k
Nagyon jó !

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Magic Boy
Egy nagyon jó és nagyon igaz blog bejegyzés: Egy football manager naplója

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

Tyler1
Hargo hivatalos.

Tyler1
"Õ egy nagyszerû fickó. Hihetetlenül keményen dolgozott, próbálkozott, hogy visszatérjen közénk. De a menedzser úgy érezte, hogy nem akarja megtartani. Sok sikert kívánok neki. Remélhetõleg újra játszhat."

"Ha teljesen egészséges, akkor világklasszis játékos. Õ egy teljesen más stílusú középpályás, amilyenekkel az ember találkozhat Angliában. Mindannyian nagyon reméljük az angol játékosokkal, és szurkolókkal egyetemben, hogy újra a legjobb teljesítményét lesz képes majd nyújtani."

Rooney nyilatkozata Hargoról. én sem mondhattam volna szebben<#eljen>

MR ME
kár h pénzt nem kapunk érte...

Rash87

van benne igazság...
bakkerman
wait....what??!!!

aasf:assafaf:assaf 8-2

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Magic Boy

Tyler1
köszönjük!<#worship>

picit megkésve is gratula a gyõzelemhez!
A. Young kibaszott szép gólókat lõtt <#eljen>
Rash87
😄DD

[HUN]FaTaL

<#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

zalrobto
super grat a csapatnak <#eljen>hatalmas volt ez a gyözelem<#taps>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Tyler1
fiatal<#nevetes2>

Cabell
hát tényleg hatalmasnál is hatalmasabb respect, ez egy szerethetõ jó kis brigádnak tûnik eddig

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hát hatalmas respect a srácoknak!
ezt nem gondoltam volna... csodás, mesebeli gólok (rooney 2, fiatal 2)
ezt kár volt kihagyni 😞

city erõs ellenlábasunk lesz idén az fix