35611

• banok
    14.30 Manchester United-QPR
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • MR ME
    sztem ma kikap a shity
  • sanyiute
    3-0 és 1 Rooney akció gól tuti:D
  • Rash87
    3-1
  • rooney8
    Tippek mara?:)
    En egy max 2 golos gyozelmet varok :D
  • Golyo69
    jaja :D kell az eneregia :D
  • sanyiute
    jóféle látom energia ital is sikerült szerezni :D
  • Golyo69
    köszi :D
    megnyugodtam hogy nem csak nekem tetszik :D
  • ffxi
    Grat az új szerzeményhez
  • Rash87
    jól néz ki,nekem bejön! :)
  • Tyler1
    fasza ez
  • Golyo69
    Új focizós mezem :D:D
    pöttyös kicsit fura de nem tudtam ott hagyni :D 11990 ről 3800 ft :D

• pett3rson
    téma lezárva.
  • rooney8
    az lesz :ASD
  • Tyler1
    Km órát köss a tv-re :D
  • rooney8
    na majd meccsen direkt ráfókuszálok :D
  • Tyler1
    Hát nem a beadásaikor gyors, mert 2 méteren nyilván nem gyorsul fel 35 km/h-ra, de a sprintjeit nem sokan nézték még szemből a kapuson kívül :D
  • rooney8
    hát nem tudom, a meccseken nem nagyon vettem észre :D
    mondjuk legtöbbször azt csinálja, hogy bemutat befelé, aztán eltolja a szélen, általában sikerül is neki, amiből következik, hogy valóban gyors :D
  • Tyler1
    Dehoooogy, NANÁ :D
  • rooney8
    valóban ilyen gyors lenne? :D
  • Tyler1
    Új rekordot állított fel Antonio Valencia a Blackburn elleni mérkőzésen, ő lett a világ leggyorsabb játékosa labdával, az óránkénti 35km-es sebességével. Valencia Cristiano Ronaldo korábbi csúcsát döntötte meg, aki 33,6km/h-val állt az élen, őt követte Theo Walcott 32,7km/h-val.

• Magic Boy
    Rooney is csinált ilyet biztos valamikor, de ő azért rossz példa, mert ő az aki akkor is tovább akar menni, ha közben 3-an is belerúgnak.
    Nem egy olyan volt, hogy kétszer is felrúgták egy akción belül a tizenhatoson belül ő mégis tovább ment és volt olyan, hogy ebből lőttünk gólt!
  • ffxi
    Nem zavar addig ameddig emiatt nyerik meg a döntőket. Hihetetlen, hogy BL minősége erről szól.
  • pett3rson
    számtalan példát és videót tudnék felhozni és megmutatni ahol ezek a műesések jelen vannak..érdekes módon a világ minden tájáról kaphatnék ilyet, mert ez benne a fociban. Hogy ki kezdte el és miért? a franc se tudja. Az, hogy most mindenki Barca-val hozakodik elő egyszerűen nevetséges. Hozzáteszem, igen, igazad van, itt vannak a bizonyítékok, nem azt mondom, hogy ezek hazugságok, de azzal jönni, hogy így nyerik meg a BL-t meg a bajnokságot az egyenesen demagóg hozzáállás struccpolitikával karöltve. Nem kötelező szeretni egyik csapatot sem, de nehogy azt mond nekem, hogy Rooney (vagy akármelyik másik MU-s) nem csinált még ilyet 16-oson belül, mert akkor Én eszem meg a kalapom.
    Igen, utólag kellene szankcionálni az ilyen videók alapján, tökéletesen visszafejthető mikor mi történt és ki a hibás, miért vonható felelősségre. Miért nem csinálnak ilyet? Jó kérdés. következő téma jöhet...
  • Odacsap77
    Na kíváncsi vagyok mennyien fogtok sírni, mert az első meccsen a Benfica egy teljesen jogos 11-est nem kapott meg, most meg egy jogtalan 11-est kapott a Chelsea.Szerintem mindenki tudja.. :)
  • Zenszkij
    Engem meg feldühített a videó, ezek a hatalmas műesések, szerintem ez nagyon unfair, gusztustalan, elfogadhatatlan, sőt csalás. Persze nem csak a Barca játékosok művelik ezt, de azért náluk ez igen látványos. Természetesen senkinek nem kívánok sípcsonttörést, de azt hiszem egy Gascoigne vagy egy Roy Keane nem tudná megfékezni magát egy ilyen videó láttán. Véleményem szerint egy ilyet a meccsen nehéz a bírónak kiszúrni, de azt követően ezért több meccses eltiltást adnék a játékosoknak.
  • Tyler1
    Pont az ilyenek miatt találták ki a színészkedést...
  • pett3rson
    csakis azért paraszt, mert törött lábakat akar látni...de ha félreértettem akkor elnézést a stílusért, az hozta ki belőlem amit olvastam, lehúzott a szintjére.
  • Magic Boy
    Természetesen lehet róla beszélni, de kulturáltan, amibe a másik leparasztozása nem fér bele, hiszen attól még lehet igaza, hogy nem ért veled egyet.
  • pett3rson
    Manchester United a kedvenc angol csapatom...mások kezdték el a barca témát és miért is ne lehetne beszélni róla? nem volt ManU meccs, szal.
  • Magic Boy
    Ha nem juttok el a döntőig bírói segítséggel, akkor meg se tudjátok nyerni.

Zenszkij:Joga van a véleményéhez. Mondjuk az egy dolog, hogy miért nálunk fejti ki, de az itteniek is járnak át máshova úgymond trollkodni úgyhogy örülhetünk, hogy csak ilyen ritkán kapjuk vissza.
  • pett3rson
    ja, amikor neked mondják már fáj és trollkodás..továbbra is hajrá paraszt...és nem az aki a földet túrja, hogy legyen ennivalód.
  • Effe88
    hát igen mikor nagyon mentek és minden passzol akkor hengereltek
    de amikor meg nem megy a játék...na akkor jön egy örebró;)
  • Zenszkij
    mit trollkodsz itt, vegyél már vissza, kinek képzeled magad
  • bakkerman
    részben igazad van,de bírózás nélkül kapott már tőlünk a nagy murinyo egy laza ötöst,kapott a MU két BL döntő alatt 5 gólt(szintén bíró nélkül),kapott az Arsenal egy laza négyest és még sorolhatnám...lehet mondani nyugodtan,hogy befújtak minket itt-ott a döntőbe,csak ott NYERNI IS TUDNI KELL.
  • pett3rson
    kivételesen nagy parasztember vagy. grat hozzá, hajrá tovább törött lábbal is, kívánom Én is neked.
  • pett3rson
    ez csak a Barca-ra jellemző...ja, nem, ez a spanyol futballra, jaj miket beszélek ez az olasz, az angol, a magyar, a brazil....soroljam még???
  • Magic Boy
    A Barcát támogató ítéletek három éve gyűlnek a BL-ben

Erről ennyit!
  • Zenszkij
    Én lennék Madrid játékos nálam nem színészkednének törném a lábat...
  • Tyler1
    Szerintem ez az UEFA hibája, ezzé formálta az európai focit. Maroknyi Kassai-féle játékvezető van, akinél tényleg a jobb tudás dönti el a meccset(lásd a tavalyi döntő), és aki biztos kézben tud tartani 2 gigászi csapatot is.
    Szinte minden rangadó a bírói tévedésekről szól, meg a konzekvencia totális hiányáról, persze az UEFA mossa kezeit.