Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Grafikája: nagyon szép, jól kivan dolgozva, csak azt hiányoltam már az 1942-bõl is, hogy nem mozog a növényzet a szélben. És a felrobbant jármûvek kidolgozása ramaty.
Fizika: 0, nem értem, hogy egy tank miért pattog fél percig mikor kilövöm?
Hangulat: aki csak egy kis gyilkolászás kedvéért használja annak remek. A multit sajnos nem tudtam kipróbálni😞
Zene: 3-4 van benne, az is csak a menüben, de jó hangulatot ad a játéknak. Mondjuk ha valaki látott már egy reális filmet a hidegháborúból az kissé furcsálni fogja, hogy egy ilyen játékba minek ilyen vidám hangulatú zenét betenni, mikor ott több száz ember halt meg.
Hangok: igazi lõfegyver, meg robbanáshangot max filmekben hallottam, de nekem nincs vele semmi bajom, bár a nagyátlagtól nem üt el.
Irányítás: egyszerû, egyszer végignézed a menüben és kész is, mondjuk repülõt, meg helikoptert nagyon nehéz irányítani arra kis idõre amíg valamelyik vietnámi le nem szed.
Játékmenet: nem valami bonyolult: mész és ölsz. Ha ellenséges zászlóhoz érsz a közelében kell maradnod 20 másodpercig és akkor a zászló a csapatodé lesz. Ha a csapatod létszáma 2 alá megy veszetettél.
Negatív: kilép a játék, semmi ok nélül. Természetesen írott dolog a cucc, de akkor sem tudom mi baja. Valamelyik patch segítene?
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Mindenki együtt, vagy csapatok külön csatin vagya már leirt.
Egyéb mellett saját hangoddal irányíthatod a botokat...stb
Szoval ott nagyon kifejlett a hangkomunikáció.
és a jármûvek egyensúlyán Lásd : Desert Combat mod. Ott is papír tankok voltak, és 1-2 használható fegyver.0.6 után megnéztem egy filmet, amiben a DC fegyverei voltak. Már akkor
nagyon jól eltalálták a fegyverek modellezését.
F*aszkivan barátunk biztosan nem játszott a BF régebbi verzióival, és remélem nem is fog.
De ne játszon Vietnammal sem, amikor már olyan szinten lesz, mint most a BF, vagy a D.C.
THX
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
2. A vietkong keményen nyomta az "add fel ..." típusú szövegeket.De nem csak õk és nem csak a vietnami háborúban.Manapság is "divat" a hasonló szövegek,röplapop, stb nyomatása.Ez a pszihikai hadviselés részét képezte és képezi ma is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És az OFP az micsoda?
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
publicon - akár csak a vanilla bf - a jelenlévõ úri közönségtõl függõen szórakoztató.
www.battlefield.hu
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Innentõl kezvde pedig szimplán architektúrális, és MHz okokból lassabb, mint a Ti4200.
Szóval ha mindenáron nvidia, akkor mindenképp 5700Ultra, vagy annál jobb.
Forza.
ez a lényeg... 😞
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''