51
-
Csotany888 #51 aki látta az APOCALYPSE NOW -t annak ugyis tetszik, -
Csotany888 #50 még csak most olvasom miket irtatok., (egy éve) bocs , vagy 3 éve Bf ezek, és egyáltalán nem osztom egyes bunkó paraszt nézeteit, de most akadt ez a problémám egy dobozos BFV vel , gondoltam hátha valaki vágja, nemcsodálom hogy a mai játékok 90%ban a grafikára alapoznak, mert ugye ha tul összetett lessz a game , és NETALÁN még gondolkozni is kell benne akkor már az meghaladja nagyon sok "felhasználó" inteligenciáját (sajnos ) tisz.a.kiv., szerintem a korhatár jelöléseket nem a játék brutális mivolta hanem a hozzá szükséges agyi fejlettség szerint kéne besorolni... példa erre hogy sok szerveren míg mások szervezetten játszanak és ezt élvezik , egyesek bolondcowboy módjára párbajoznak sajátt csapattársaikkal egy kibaszott helikopterért, vagy bármi másért, na ezektől kaptam néha agyhugykövet....
-
Csotany888 #49 Nekem bejött a hangulat, zene több van benne mint 3 - 4, repülőt vezetni nem nehéz egyáltalán, multiban meg a Battlefieldek szerintem a legnagyobb ászok a 42 től a BF2 ig , grafra lehet nem szép , de aki bele tudja élni magát azt nem is érdekli , (sokan vannak akik a játékokban egyszerüen csak a graf részt értékelik, ), nemtom kipróbáltad e a viet oldalt, szerintem nagyon tuti mikor LAN on a haverjaidat szivatva bujkálsz a zászlójuk alatt, ők meg hangosan káromkodva tépik a hajukat. de igazából akinek nem teccik ne játszon vele nekik ott a COD :)
-
Csotany888 #48 Tudja valaki mi a baja a Vietnamnak,. nálam egy eredeti softver van és ha már elinditottam és kiléptem belőle (vagy kilépett magátol) akkor másodjára hiába inditom . (1.2 es patchel is és az 1.21 essel is) sőt serverváltáskor (vagyis ha már csatlakoztam valamihez és disconnect után) egyszerüen kilép. Az érdekes csak az hogy előtte a crackelt vietnam-om ezt nem csinálta. Két eredeti példányt próbáltam a két különböző konfigurációmon és mind a kettő ugyanugy viselkedett. Nem tudja valaki mi baja lehet -
davidok #47 hé mindenki eltunt
-
davidok #46
-
davidok #45 valakinek nincsen véletlen patch-e
-
davidok #44 helló nem tudna nekem segitteni valaki hogy melyik pályán és hol van a bf vietnámban bánya
-
davidok #43 helló nem tunda nekem segitteni valaki hogy melyik pályán és hol van a bf vietnámban bánya
-
#42 vedd meg eredetiben:) -
bikamen #41 valaki tud segiteni mert nem tok servereken játszani -
#40 Remek unaloműző. Csak az elején nagyon beszaggatt, de 1-2 perc múlva már pöpec.
Grafikája: nagyon szép, jól kivan dolgozva, csak azt hiányoltam már az 1942-ből is, hogy nem mozog a növényzet a szélben. És a felrobbant járművek kidolgozása ramaty.
Fizika: 0, nem értem, hogy egy tank miért pattog fél percig mikor kilövöm?
Hangulat: aki csak egy kis gyilkolászás kedvéért használja annak remek. A multit sajnos nem tudtam kipróbálni:(
Zene: 3-4 van benne, az is csak a menüben, de jó hangulatot ad a játéknak. Mondjuk ha valaki látott már egy reális filmet a hidegháborúból az kissé furcsálni fogja, hogy egy ilyen játékba minek ilyen vidám hangulatú zenét betenni, mikor ott több száz ember halt meg.
Hangok: igazi lőfegyver, meg robbanáshangot max filmekben hallottam, de nekem nincs vele semmi bajom, bár a nagyátlagtól nem üt el.
Irányítás: egyszerű, egyszer végignézed a menüben és kész is, mondjuk repülőt, meg helikoptert nagyon nehéz irányítani arra kis időre amíg valamelyik vietnámi le nem szed.
Játékmenet: nem valami bonyolult: mész és ölsz. Ha ellenséges zászlóhoz érsz a közelében kell maradnod 20 másodpercig és akkor a zászló a csapatodé lesz. Ha a csapatod létszáma 2 alá megy veszetettél.
Negatív: kilép a játék, semmi ok nélül. Természetesen írott dolog a cucc, de akkor sem tudom mi baja. Valamelyik patch segítene? -
#31 Szerintem a game nem rossz, de tényleg nagyon kiegyensúlyozatlan, föleg az akanavető m60-as kombó. És ahogy elnéztem nemigen vannak emberek, akaik megpróbálnak csapatként mozogni, nem mindenki megy a saját feje után, és lő mindenre ami mozog stílusban játszani. Tisztalat a kivételnek. -
Petko #30 van -
Lifeforce #28 UT2004-ben a szerveren lehet beállítani...
Mindenki együtt, vagy csapatok külön csatin vagya már leirt.
Egyéb mellett saját hangoddal irányíthatod a botokat...stb
Szoval ott nagyon kifejlett a hangkomunikáció. -
Petko #27 a hangkommunikációnak a meglovaglásával leállhatnál... ut 2004: voice comm ugy van megoldva hogy a kozeledben levok hallanak, minel tavolodsz annal hallkabban. Planetside: MMOFPS, többszáz ember 1 csatában. 10 emberes squadokat lehet alkotni es azok csatlakoznak egy voicehoz. -
HUmanEmber41st #25 Petko !! Igazad van mindenben!!! Majd a peccsekkel( :)) ) biztos javítanak a fegyverek
és a járművek egyensúlyán Lásd : Desert Combat mod. Ott is papír tankok voltak, és 1-2 használható fegyver.0.6 után megnéztem egy filmet, amiben a DC fegyverei voltak. Már akkor
nagyon jól eltalálták a fegyverek modellezését.
F*aszkivan barátunk biztosan nem játszott a BF régebbi verzióival, és remélem nem is fog.
De ne játszon Vietnammal sem, amikor már olyan szinten lesz, mint most a BF, vagy a D.C.
THX -
#23 1. DI Joe = G.I. Joe!
2. A vietkong keményen nyomta az "add fel ..." típusú szövegeket.De nem csak ők és nem csak a vietnami háborúban.Manapság is "divat" a hasonló szövegek,röplapop, stb nyomatása.Ez a pszihikai hadviselés részét képezte és képezi ma is.
-
#22 Te azt mar csak tudod........ -
Petko #21 az ami nem volt populáris:) -
szucsati #20 "Elődje forradalmi változást hozott az FPS játékok terén, ugyanis ez volt az első igazán populáris FPS-járműszimulátor keverék, ahol a gyalogosharc mellett bármilyen elképzelhető katonai eszközt is bevethetünk és használhatunk."
És az OFP az micsoda? -
Borg #19 Reméljük megtartod jó szokásodat. -
Petko #18 nem azt irtam hogy nem lehet csapatjátékkal játszani, hanem hogy egyáltalán nem taktikai játék, és ez óriási különbség -
#16 Bár még nem játszottam vele túl sokat, az eddigi benyomások alapján azt gondolom, hogy nagyon jó csapatjáték lesz :) persze más szemmel nézem a dolgot mint a cikk szerzője, lévén a bf-et szinte a kezdetektől klánban játszom.
publicon - akár csak a vanilla bf - a jelenlévő úri közönségtől függően szórakoztató. -
#15 igaza van, csak a stilus ... ;)
gondolom kiakadt. nem is csodálom. -
selwik #14 Akkor megtisztelhetnél minket azzal, hogy ezután is csak olvasója maradsz ennek a fiszfasz oldalnak:)) -
Borg #11 Sajnos nem, ugyanis az 5600 annyira lassú DX9-ben, hogy minden valamirevaló játék DX8 módban fut csak rajta automatikusan (pl a FarCry is).
Innentől kezvde pedig szimplán architektúrális, és MHz okokból lassabb, mint a Ti4200.
Szóval ha mindenáron nvidia, akkor mindenképp 5700Ultra, vagy annál jobb. -
Petko #10 nem érek igazán a hwhez, meg nem is erről szól ez a cikk, de ugytudom az 5600 os a korszerubb dx9 es kartya es ez inkabb ajanlott a jatekhoz mint a 4200-es... -
#9 nemértelek.. az 5600 inkább valo mint a 4200 ? ugyan miért? lassabb kártyával jobb a játék ? :D -
Cat #7 Egy hadászatilag komoly, reális játék kiadásához az elkészítés után még hónapokig kéne tesztelni a játékegyensúlyt, de a mai üzletemberek uralta világban a programozók még ha akarnának se tudnák ezt megcsinálni, ugyanis sokkal inkább a csilivili játékból jön a pénz, mint a tartalmas, hosszutávon át játszhatóból - kivétel persze ha az havidijas -
#6 "A sebzésrendszer és a katonák sebessége nem ad lehetőséget megfontolt harcmodorra és megszervezett támadásokra, inkább annál az előny, aki gyorsabb és agresszívebben támad. Ez pedig nem éppen van összhangban a valós katonai tudományokkal. "
ez a lényeg... :( -
#5 Ti4200-assal tökéletesen fut a játék, úgyhogy optimális neki. Az már egy másik kérdés, hogy nem tudom fullba futtatni, mert "csak" 512 megám van, és swappolt vele, mint az állat! :) -
Petko #4 hivatalosan gf 4 ti 4200 at ajánlottak hozzá, persze ténleg az a minimumhoz tartozik inkább, nem az ajánlotthoz... abban a kategóriában az fx 5600 os lenne való -
#1 csalódás... tul shaderezett objektek, ugyanugy GAGYI fizika - álá bf42 (jeep viselkedése...), kiegyensulyozatlan cuccok (ez majd a patchekkel javul), hektikusan változo frameráta :(
Majd az 1.4es pecs körül lesz érdekes ;)