51
  • Csotany888
    aki látta az APOCALYPSE NOW -t annak ugyis tetszik,
  • Csotany888
    még csak most olvasom miket irtatok., (egy éve) bocs , vagy 3 éve Bf ezek, és egyáltalán nem osztom egyes bunkó paraszt nézeteit, de most akadt ez a problémám egy dobozos BFV vel , gondoltam hátha valaki vágja, nemcsodálom hogy a mai játékok 90%ban a grafikára alapoznak, mert ugye ha tul összetett lessz a game , és NETALÁN még gondolkozni is kell benne akkor már az meghaladja nagyon sok "felhasználó" inteligenciáját (sajnos ) tisz.a.kiv., szerintem a korhatár jelöléseket nem a játék brutális mivolta hanem a hozzá szükséges agyi fejlettség szerint kéne besorolni... példa erre hogy sok szerveren míg mások szervezetten játszanak és ezt élvezik , egyesek bolondcowboy módjára párbajoznak sajátt csapattársaikkal egy kibaszott helikopterért, vagy bármi másért, na ezektől kaptam néha agyhugykövet....
  • Csotany888
    Nekem bejött a hangulat, zene több van benne mint 3 - 4, repülőt vezetni nem nehéz egyáltalán, multiban meg a Battlefieldek szerintem a legnagyobb ászok a 42 től a BF2 ig , grafra lehet nem szép , de aki bele tudja élni magát azt nem is érdekli , (sokan vannak akik a játékokban egyszerüen csak a graf részt értékelik, ), nemtom kipróbáltad e a viet oldalt, szerintem nagyon tuti mikor LAN on a haverjaidat szivatva bujkálsz a zászlójuk alatt, ők meg hangosan káromkodva tépik a hajukat. de igazából akinek nem teccik ne játszon vele nekik ott a COD :)
  • Csotany888
    Tudja valaki mi a baja a Vietnamnak,. nálam egy eredeti softver van és ha már elinditottam és kiléptem belőle (vagy kilépett magátol) akkor másodjára hiába inditom . (1.2 es patchel is és az 1.21 essel is) sőt serverváltáskor (vagyis ha már csatlakoztam valamihez és disconnect után) egyszerüen kilép. Az érdekes csak az hogy előtte a crackelt vietnam-om ezt nem csinálta. Két eredeti példányt próbáltam a két különböző konfigurációmon és mind a kettő ugyanugy viselkedett. Nem tudja valaki mi baja lehet
  • davidok
    hé mindenki eltunt
  • davidok

• davidok
    valakinek nincsen véletlen patch-e

• davidok
    helló nem tudna nekem segitteni valaki hogy melyik pályán és hol van a bf vietnámban bánya
  • davidok
    helló nem tunda nekem segitteni valaki hogy melyik pályán és hol van a bf vietnámban bánya
  • NEOreg3
    vedd meg eredetiben:)
  • bikamen
    valaki tud segiteni mert nem tok servereken játszani
  • N.E.O.!!!
    Remek unaloműző. Csak az elején nagyon beszaggatt, de 1-2 perc múlva már pöpec.
    Grafikája: nagyon szép, jól kivan dolgozva, csak azt hiányoltam már az 1942-ből is, hogy nem mozog a növényzet a szélben. És a felrobbant járművek kidolgozása ramaty.
    Fizika: 0, nem értem, hogy egy tank miért pattog fél percig mikor kilövöm?
    Hangulat: aki csak egy kis gyilkolászás kedvéért használja annak remek. A multit sajnos nem tudtam kipróbálni:(
    Zene: 3-4 van benne, az is csak a menüben, de jó hangulatot ad a játéknak. Mondjuk ha valaki látott már egy reális filmet a hidegháborúból az kissé furcsálni fogja, hogy egy ilyen játékba minek ilyen vidám hangulatú zenét betenni, mikor ott több száz ember halt meg.
    Hangok: igazi lőfegyver, meg robbanáshangot max filmekben hallottam, de nekem nincs vele semmi bajom, bár a nagyátlagtól nem üt el.
    Irányítás: egyszerű, egyszer végignézed a menüben és kész is, mondjuk repülőt, meg helikoptert nagyon nehéz irányítani arra kis időre amíg valamelyik vietnámi le nem szed.
    Játékmenet: nem valami bonyolult: mész és ölsz. Ha ellenséges zászlóhoz érsz a közelében kell maradnod 20 másodpercig és akkor a zászló a csapatodé lesz. Ha a csapatod létszáma 2 alá megy veszetettél.

Negatív: kilép a játék, semmi ok nélül. Természetesen írott dolog a cucc, de akkor sem tudom mi baja. Valamelyik patch segítene?
  • Damned One
    Szerintem a game nem rossz, de tényleg nagyon kiegyensúlyozatlan, föleg az akanavető m60-as kombó. És ahogy elnéztem nemigen vannak emberek, akaik megpróbálnak csapatként mozogni, nem mindenki megy a saját feje után, és lő mindenre ami mozog stílusban játszani. Tisztalat a kivételnek.
  • Petko
    van
  • Lifeforce
    UT2004-ben a szerveren lehet beállítani...
    Mindenki együtt, vagy csapatok külön csatin vagya már leirt.
    Egyéb mellett saját hangoddal irányíthatod a botokat...stb
    Szoval ott nagyon kifejlett a hangkomunikáció.
  • Petko
    a hangkommunikációnak a meglovaglásával leállhatnál... ut 2004: voice comm ugy van megoldva hogy a kozeledben levok hallanak, minel tavolodsz annal hallkabban. Planetside: MMOFPS, többszáz ember 1 csatában. 10 emberes squadokat lehet alkotni es azok csatlakoznak egy voicehoz.
  • HUmanEmber41st
    Petko !! Igazad van mindenben!!! Majd a peccsekkel( :)) ) biztos javítanak a fegyverek
    és a járművek egyensúlyán Lásd : Desert Combat mod. Ott is papír tankok voltak, és 1-2 használható fegyver.0.6 után megnéztem egy filmet, amiben a DC fegyverei voltak. Már akkor
    nagyon jól eltalálták a fegyverek modellezését.
    F*aszkivan barátunk biztosan nem játszott a BF régebbi verzióival, és remélem nem is fog.
    De ne játszon Vietnammal sem, amikor már olyan szinten lesz, mint most a BF, vagy a D.C.
    THX
  • LeonSilver
    1. DI Joe = G.I. Joe!
    2. A vietkong keményen nyomta az "add fel ..." típusú szövegeket.De nem csak ők és nem csak a vietnami háborúban.Manapság is "divat" a hasonló szövegek,röplapop, stb nyomatása.Ez a pszihikai hadviselés részét képezte és képezi ma is.
  • 505thZajcev[PT]
    Te azt mar csak tudod........
  • Petko
    az ami nem volt populáris:)
  • szucsati
    "Elődje forradalmi változást hozott az FPS játékok terén, ugyanis ez volt az első igazán populáris FPS-járműszimulátor keverék, ahol a gyalogosharc mellett bármilyen elképzelhető katonai eszközt is bevethetünk és használhatunk."

És az OFP az micsoda?
  • Borg
    Reméljük megtartod jó szokásodat.
  • Petko
    nem azt irtam hogy nem lehet csapatjátékkal játszani, hanem hogy egyáltalán nem taktikai játék, és ez óriási különbség
  • BurnBaby
    Bár még nem játszottam vele túl sokat, az eddigi benyomások alapján azt gondolom, hogy nagyon jó csapatjáték lesz :) persze más szemmel nézem a dolgot mint a cikk szerzője, lévén a bf-et szinte a kezdetektől klánban játszom.
    publicon - akár csak a vanilla bf - a jelenlévő úri közönségtől függően szórakoztató.
  • arty
    igaza van, csak a stilus ... ;)

gondolom kiakadt. nem is csodálom.
  • selwik
    Akkor megtisztelhetnél minket azzal, hogy ezután is csak olvasója maradsz ennek a fiszfasz oldalnak:))
  • Borg
    Sajnos nem, ugyanis az 5600 annyira lassú DX9-ben, hogy minden valamirevaló játék DX8 módban fut csak rajta automatikusan (pl a FarCry is).

Innentől kezvde pedig szimplán architektúrális, és MHz okokból lassabb, mint a Ti4200.
    Szóval ha mindenáron nvidia, akkor mindenképp 5700Ultra, vagy annál jobb.
  • Petko
    nem érek igazán a hwhez, meg nem is erről szól ez a cikk, de ugytudom az 5600 os a korszerubb dx9 es kartya es ez inkabb ajanlott a jatekhoz mint a 4200-es...
  • arty
    nemértelek.. az 5600 inkább valo mint a 4200 ? ugyan miért? lassabb kártyával jobb a játék ? :D
  • Cat #7
    Egy hadászatilag komoly, reális játék kiadásához az elkészítés után még hónapokig kéne tesztelni a játékegyensúlyt, de a mai üzletemberek uralta világban a programozók még ha akarnának se tudnák ezt megcsinálni, ugyanis sokkal inkább a csilivili játékból jön a pénz, mint a tartalmas, hosszutávon át játszhatóból - kivétel persze ha az havidijas
  • Tikal #6
    "A sebzésrendszer és a katonák sebessége nem ad lehetőséget megfontolt harcmodorra és megszervezett támadásokra, inkább annál az előny, aki gyorsabb és agresszívebben támad. Ez pedig nem éppen van összhangban a valós katonai tudományokkal. "

ez a lényeg... :(
  • Mr_Rob
    Ti4200-assal tökéletesen fut a játék, úgyhogy optimális neki. Az már egy másik kérdés, hogy nem tudom fullba futtatni, mert "csak" 512 megám van, és swappolt vele, mint az állat! :)
  • Petko
    hivatalosan gf 4 ti 4200 at ajánlottak hozzá, persze ténleg az a minimumhoz tartozik inkább, nem az ajánlotthoz... abban a kategóriában az fx 5600 os lenne való
  • arty
    csalódás... tul shaderezett objektek, ugyanugy GAGYI fizika - álá bf42 (jeep viselkedése...), kiegyensulyozatlan cuccok (ez majd a patchekkel javul), hektikusan változo frameráta :(

Majd az 1.4es pecs körül lesz érdekes ;)