A Sony víziói a jövő játékgépeivel kapcsolatban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
PC csokolom a kezit😄
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ezért nem lehet a legüberfaszább PC-n se emulálni õket, egyenlõre ...
Ettol fuggetlenul en szeretem a konzolt teljesen mas jatszani rajta mint PC, de egyik ebben jo masik abban😊
Minden fajta konzolom volt szoval ne akarjon senki magyarazni, sot a legtobben a csattogos szarnyu falepket tologattak mikor konzolom volt szoval kuss😊))
ui: legjobb technika PC folyamatosan es melette konzol amikor megjelenik egybol kb 1.5 evig utanna kuka😊
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
"Lehet hogy sokkal tobb gamet csinalnak konzolra de ezek 95%-a kb 1-2 napig jatszhato utana kuka. A maradek 5%-al lehet kicsit tobbet jaccani aztan kuka."
Ekkora baromságot régen hallottam... PC-re sokkal több játék készül, de azok 99%-a híg szar. Nem mondom, hogy minden konzolra megjelenõ játék olyan, amivel évekig fogsz játszani, de szerintem egy jó 20-30%-uk tartós szórakozást ígér. Ez pedig darabszámot tekintve szerintem több, mint a PC-s játékok.
Úgy gondolom, hogy te még soha sem láttál konzolt, vagy ha igen, akkor csak a tesco kirakatában.
Konzolon is van játék, amit már több éve játszunk multiplayerben. (Halo) És nagyon sok új, amit több évig fogunk (Doom3, PGR2, Crimson Skies, stb, stb...)
"Remelem nem hiszitek azt hogy a cikkben emlitett hang es kepfeldolgozast meg lehet csinalni mondjuk 32mb ramal."
A cikkben a PS3ról beszélnek, nem a jelenlegi konzolokról, ha kicsit jobban odafigyelsz, nem beszélsz baromságokat.
"Ezek a dolgok mindenkeppen penzbe kerulnek."
Amit a vásárlók ki is fizetnek. Egy részét a hardver áraként, egy részét pedig a játékokba építve.
Nekem van egy PC-m, azon dolgozom, van egy laptopom, ha úton vagyok azon dolgozom, és van a nappalimban egy XBOX. Ha játszani szeretnék, akkor beülök a lábtartós fotelbe és nagyképernyõn játszom nagyon jókat! Ha olyanom van, akkor online. Sokkal jobb ez, mint a monitort bámulni tovább, amit amúgy is nyomtam egész nap.
Ahogy zzeb is leírta, egy konzolon is lehet ugyanolyan univerzális (fõleg egy x-box) az egész csak szoftver kérdése.
Amúgy meg nem kell itt az iq-blasterkedés. Akinek konzel kell az azt vesz, akinek pc kell az meg pc-t vesz. Nekem ezek a modern konzolok már nem jönnek be, mert jobban szeretem az élsímított garfot. De természetesen a ps2/x/gc sem szar. Pl. mikor lesz nekünk olyan Resident Evil-ünk pc-re, mint ami GC-re jön? Soha!
Azért nekem is van egy NES-em (szerintem öregebb mint néhány itt fórumozó és a nyálát verõ kis pöcs) és annak is meg van a hangulata. Azóta sem készült annyira hangulatos fociprogram, mint a NES-es World Cup az 1990-es vb-rõl!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Jó kis hozzászólás!
Vivat konzol!
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Az hogy melyik a jobb hardveresen meg nem hinni kell, hanem megnézni.:-) Amikor megjelentek az új konzolok jóformán leesett a emberek álla, hogy mit tudott a gép. Persze pc is utolérte ezt a szintet, de nem szabad azt sem elfelejteni milyen áron.
Egy a lényeg, mind a két platformnak megvan a létjogosultsága.
További jellemzõi:
- monitor mögötti bátorság
- kurva sok szabadidõ, kevés barát, sok unatkozás
- értelemes életcél hiánya
😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Azonban az a sok faszkalap veszi el tõle még jobban a kedvem, akik olyan gyakran megtalálhatóak konzolos körökben. Legjobb hogy benyögi, "tudatlan pc-s", aztán megy leül a fotelba és tolja a sok arcade szétverlek agymenést. Ettõl szerinte õ értelmiségi.
Tapsoljuk meg!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
nekem semmi bajom a konzollal... sõt 😄
egyébként most hogy lemegy az ára az xbox-nak lehet veszek is 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De legalább felidézi azokat a szép idõket, amikor a pc-s játékoknak leáldozott topikban ment az észosztás 😊
illetve egyféleképpen értelmezhetõ: van konzolod 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ezt honnan veszed? becsöngettél minden pc-shez?
"FOGALMATOK SINCS A JÁTÉKOKRÓL!!!"
ezzel csak magadat értékeled....
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
(egy ideje van multi konzolon...)
majd akkor veszek konzolt (mondjuk volt konzolom) ha lesz multi benne... 😊
Csak egy példa a jelenlegi PS2 prociról, amirõl már ugye tudjuk, hogy elavult és szar...
Main CPU
Type 128 Bit Emotion Engine
Measure frequency 296Mhz
Speed 6.2 Giga-Flops
Main Memory 32MB Direct Rambus
Brandwidth 3.2 GB/sec.
Instruction Cache 16KB
Data Cache 8KB
Co-Processors FPU | VUO| VUI
Graphic Unit
Type 128 Bit Graphics Synthesizer
Measure frequency 148Mhz
Speed 25 to 75 million Polygons/sec.
Video Memory 4MB Direct Rambus
Intern Brandwidth 48 GB/s.
Max. Resolution 1280 x 1024
Output Formats NTSC | PAL | DTV (Digital TV)
Color Depth 32 Bit
Z-Buffering 32 Bit
Render-Functions Texture Mapping | Bump Mapping | Fogging | Alpha Blending | Bi- and Trilinear Filtering | Mip-Mapping | Anti-Aliasing | Multipass Rendering
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)