60
  • mir
    persze hogy az. az a lényege. a másik csak konzol, játékhoz. másra nem nagyon jó, de arra igen. ez a lényeg. örülök, hogy egyetértünk.
  • CHEAPBOY
    no meg a kockanal is, :):P

• CHEAPBOY
    a cell proci 1 terra flopsos akar teccik akar nem:) az pedig a ps3ba ott fog figyelni.:)

PC csokolom a kezit:D
  • Inquisitor
    Ja és azért nem árt tudni, hogy átlag japán családban van 2-2,5 PC, meg 3-4 konzol. Valahogy "elférnek" egymás mellett ;)
  • Inquisitor
    Én nem vagyok konzolos, de a PS2-XBOX gépeknél NEM a proci lenne a szűk keresztmetszet, hanem a memória/grafikus memória szükös mérete. Egyébb szempontokból fényévekkel jobbak mint egy PC.
    Ezért nem lehet a legüberfaszább PC-n se emulálni őket, egyenlőre ...
  • Jacek
    igen mutass egy szimulatort rajta:))FPS? amig nincs rendesen elterjedve az eger+bill egy lol..
    Ettol fuggetlenul en szeretem a konzolt teljesen mas jatszani rajta mint PC, de egyik ebben jo masik abban:)
    Minden fajta konzolom volt szoval ne akarjon senki magyarazni, sot a legtobben a csattogos szarnyu falepket tologattak mikor konzolom volt szoval kuss:)))

ui: legjobb technika PC folyamatosan es melette konzol amikor megjelenik egybol kb 1.5 evig utanna kuka:)
  • HuAn82
    Pc-n dolgozni,pc-n játszani! Tökéletesen kiegészítik egymást! Minden egy helyen... :-)
  • HuAn82
    Mert te vagy az értelmes ilyen hozzászólással?! lol!
  • Elvis
    Kedves Hanstrix... Az, hogy valakinek nincs kedve driverekkel szarakodni, állítgatni a felbontást, hogy ideális legyen az ő pcjén, az nem jelenti, azt, hogy nem ért hozzá. És ha nem ért hozzá, az baj? Az viszont, hogy te nem értesz a konzolokhoz és úgy osztod itt az észt, sőt, hogy a TV felbontását 320x200-nak mondod az meg már kicsit gáz.

"Lehet hogy sokkal tobb gamet csinalnak konzolra de ezek 95%-a kb 1-2 napig jatszhato utana kuka. A maradek 5%-al lehet kicsit tobbet jaccani aztan kuka."
    Ekkora baromságot régen hallottam... PC-re sokkal több játék készül, de azok 99%-a híg szar. Nem mondom, hogy minden konzolra megjelenő játék olyan, amivel évekig fogsz játszani, de szerintem egy jó 20-30%-uk tartós szórakozást ígér. Ez pedig darabszámot tekintve szerintem több, mint a PC-s játékok.

Úgy gondolom, hogy te még soha sem láttál konzolt, vagy ha igen, akkor csak a tesco kirakatában.

Konzolon is van játék, amit már több éve játszunk multiplayerben. (Halo) És nagyon sok új, amit több évig fogunk (Doom3, PGR2, Crimson Skies, stb, stb...)

"Remelem nem hiszitek azt hogy a cikkben emlitett hang es kepfeldolgozast meg lehet csinalni mondjuk 32mb ramal."
    A cikkben a PS3ról beszélnek, nem a jelenlegi konzolokról, ha kicsit jobban odafigyelsz, nem beszélsz baromságokat.

"Ezek a dolgok mindenkeppen penzbe kerulnek."
    Amit a vásárlók ki is fizetnek. Egy részét a hardver áraként, egy részét pedig a játékokba építve.

Nekem van egy PC-m, azon dolgozom, van egy laptopom, ha úton vagyok azon dolgozom, és van a nappalimban egy XBOX. Ha játszani szeretnék, akkor beülök a lábtartós fotelbe és nagyképernyőn játszom nagyon jókat! Ha olyanom van, akkor online. Sokkal jobb ez, mint a monitort bámulni tovább, amit amúgy is nyomtam egész nap.
  • Csudri #47
    Nem tudom miért kell ide az észosztás! Azért jellemző, hogy a legnagyobb faszságokat beíró emberek mind unreg kis pöcsök. De mind1!

Ahogy zzeb is leírta, egy konzolon is lehet ugyanolyan univerzális (főleg egy x-box) az egész csak szoftver kérdése.

Amúgy meg nem kell itt az iq-blasterkedés. Akinek konzel kell az azt vesz, akinek pc kell az meg pc-t vesz. Nekem ezek a modern konzolok már nem jönnek be, mert jobban szeretem az élsímított garfot. De természetesen a ps2/x/gc sem szar. Pl. mikor lesz nekünk olyan Resident Evil-ünk pc-re, mint ami GC-re jön? Soha!

Azért nekem is van egy NES-em (szerintem öregebb mint néhány itt fórumozó és a nyálát verő kis pöcs) és annak is meg van a hangulata. Azóta sem készült annyira hangulatos fociprogram, mint a NES-es World Cup az 1990-es vb-ről!
  • balu87
    Köszönjük!
    Jó kis hozzászólás!
    Vivat konzol!
  • UNREG
    Mikor értitek már meg, a pc és a konzol tökéletesen kiegészítheti egymást, pc-n dolgozni, konzolon játszani.
  • AtisH
    Egy-két alapvető dolgot tisztázni kell. Aki konzolt vesz, annak a szórakozás az alapvető cél és nem az, hogy pénzt keressen. (Meg valszeg nem szeretne driverekkel, hardverekkel bajlódjon, hogy az adott játék működjön.)
    Az hogy melyik a jobb hardveresen meg nem hinni kell, hanem megnézni.:-) Amikor megjelentek az új konzolok jóformán leesett a emberek álla, hogy mit tudott a gép. Persze pc is utolérte ezt a szintet, de nem szabad azt sem elfelejteni milyen áron.
    Egy a lényeg, mind a két platformnak megvan a létjogosultsága.
  • Ramza
    Ez nem konzolos jellemző, hanem egy sajátos embertípus, minden szubkultúrában megtalálható, nem csak a konzolosok (és pc-sek) között (lásd még különböző politikai fórumok megmondóembereit).
    További jellemzői:
    - monitor mögötti bátorság
    - kurva sok szabadidő, kevés barát, sok unatkozás
    - értelemes életcél hiánya

:)
  • Lacc
    Nekem alapjában véve semmi bajom a konzollal, megvagyok vele. Nekem speciel nincs, nem is nagyon lesz, számomra pénzkidobás lenne.

Azonban az a sok faszkalap veszi el tőle még jobban a kedvem, akik olyan gyakran megtalálhatóak konzolos körökben. Legjobb hogy benyögi, "tudatlan pc-s", aztán megy leül a fotelba és tolja a sok arcade szétverlek agymenést. Ettől szerinte ő értelmiségi.
  • Ramza
    Itt a világ első embere, aki tudja emulálni pc-n a ps2-t és az x-boxot.
    Tapsoljuk meg!
  • Ramza
    A Sony meg megbaszhassa alássan, hogy Mao-t "hivatalosan" kihagyta.
  • Ramza
    Ha az online-ra vagy rákattanva, akkor (egyelőre csak) azt érdemes.
  • Tikal #35
    jaa, elég szánalmas...
    nekem semmi bajom a konzollal... sőt :D

egyébként most hogy lemegy az ára az xbox-nak lehet veszek is :)
  • Ramza
    Helyesebben: mindkét oldalról ment az észosztás.
  • Ramza
    Az egész "vita" szánalmas, mindig is az volt.
    De legalább felidézi azokat a szép időket, amikor a pc-s játékoknak leáldozott topikban ment az észosztás :)
  • Ramza
    Akkor viszont nem tudom értelmezni a hozzászólásodat.
    illetve egyféleképpen értelmezhető: van konzolod :)
  • Tikal #29
    de konzol játékra van... itt most végulis a pc-s játék konzol játék vita folyik elméletileg :)
  • Tikal #26
    hallottam rola képzeld :D
  • Tikal #25
    szánalmasak az ilyen mondstok: a konzolosnak van pc-je, de forditva már nem igaz.
    ezt honnan veszed? becsöngettél minden pc-shez?

"FOGALMATOK SINCS A JÁTÉKOKRÓL!!!"
    ezzel csak magadat értékeled....
  • mir
    és neked milyen gyengelmélyű egyén mondta, hogy programozni konzolon kell megtanulni? vagy magadtól találtad ki ezt a csodálatos überbaromságot?
  • mir
    http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=21738
  • Ramza
    Látszik, hogy vágod a témát.
    (egy ideje van multi konzolon...)
  • mir
    nem biztos, hogy épp a 3ds megjelenítést akarják megoldani így...
  • mir
    cell már van. a megosztott számítás meg létező, és működő dolog. eddig konzolok között még nem csinálta senki, meg PCk között sem, de ez nem azt jelenti, hogy lehetetlen. kicsit szűk a látóköröd, nem?
  • Tikal #15
    ugyanakkor soorolhatnám a játékokat amiket nem adnak ki konzolra...
  • Tikal #14
    ezt egy másik topikban kéne.... neked igényes a mario, van akinek nem....
    majd akkor veszek konzolt (mondjuk volt konzolom) ha lesz multi benne... :)
  • AtisH
    10-15 évvel ezelőtt kishazánkban nem igazán hitték volna el az emberek, hogy 2004-ben szines, digitkamerás, internetezésre képes mobil lesz kapható valamint, hogy 8 millió előfizető lesz. Úgyhogy én nem mernék messzemenő következtetéseket levonni.
    Csak egy példa a jelenlegi PS2 prociról, amiről már ugye tudjuk, hogy elavult és szar...

Main CPU
    Type 128 Bit Emotion Engine
    Measure frequency 296Mhz
    Speed 6.2 Giga-Flops
    Main Memory 32MB Direct Rambus
    Brandwidth 3.2 GB/sec.
    Instruction Cache 16KB
    Data Cache 8KB
    Co-Processors FPU | VUO| VUI

Graphic Unit
    Type 128 Bit Graphics Synthesizer
    Measure frequency 148Mhz
    Speed 25 to 75 million Polygons/sec.
    Video Memory 4MB Direct Rambus
    Intern Brandwidth 48 GB/s.
    Max. Resolution 1280 x 1024
    Output Formats NTSC | PAL | DTV (Digital TV)
    Color Depth 32 Bit
    Z-Buffering 32 Bit
    Render-Functions Texture Mapping | Bump Mapping | Fogging | Alpha Blending | Bi- and Trilinear Filtering | Mip-Mapping | Anti-Aliasing | Multipass Rendering
  • HuAn82
    Ilyen ugrálos dolog szerintem nem lesz. A hamburger zabáló amerikai kiskölyök nem igazán fogja ezt szeretni. Elvégre akkor mozogni is kellene az pedig ugye "nem" jó! :-)(nekik)
  • CSOCSO
    a GC 13 gfloppos ha jol emlexem de nem is ez a lenyeg. nemtom nekem vhogy nem nagyon van kedven ugralni futni gurulni szarakodni a tv elott.. valahogy a joy os ulos dolog sokkal jobban bejon mint allni es majomkodni a tv elott...meg azt el tudnam viselni hogy sisak felvesz elalszol es a jatekban erzed magad...
  • Laalee
    LOL ez a tábla az életkorral, 8-12 helyett augusztus-12 van kiirva :D
  • BlackRose
    1 teraflops jo kemeny munkat jelent a fel tonnas 100+ procis szuperszamitogepeknek is nem egy jatek konzolnak. A mai top procik is 10 GFlops alatt jarnak, ez pedig 100x kisebb az 1 TFlopstol. Sot ha erdekel nem igen van TFlopsos gep a vilagon, de ami van az 10 milliokba kerul (dollarokban). Tehat ne habogjunk marhasagokat. Egy jatekkonzol sohasem fog beerni egy munkaallomassal, mert 200 dollarbol nem futja ki. OK? Ha nem ertunk egyet akkor sajnalom! Sot szerintem az 1 TFlopsos workstation is esetleg 10-15 ev mulva jon, de ezt is ketsegesnek tartom. Es ez szerint az elso TFlopsos konzol esetleg 20-30 ev mulva johet, de addigra a PC lesz 2-3 TFlops!
  • Tetsuo
    Kifuttatják sorban az összes gyengébb technológiát, 1-2 évente újítva, így a 30évből lesz 40 is. A piac meg már most el van osztva a trösztök és a zaibatsuk között.
  • Vers
    hát ha neked 1 teraflops kevés akkor használj pc-t:D