Az AMD a DDR2 helyett egyelőre a magasabb órajelű DDR memóriákat támogatja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nem fog kihalni, pl. PS3ban is az lesz(yellowstone) de nagyon magas a késleltetése, sima PCkben nem használható túl jól.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Forza.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Nyilvan csak felvagasra jo hogy 1 jatek feleannyi idot toltoget, foleg ha sokat kell neki...
Melyiknek eleg? Most nem arrol beszelek hogy elindul rajta a progi, es minden 2. masodpercben toltogetni kezd, hanem a korrekt, folyamatos futasrol. Na ahhoz azert kell boven.
DDR2 remelem a rambus sorsara jut ... halott ugy, egyetlen felelmem h az intel keresztultolja, hacsak nem lesz vmi alternativa (mint volt a rambus ellen a ddr).
3778: Far Cry nak az 512 nem eleg, neha swappel. Tudom, mert meloban 512 van, itthon 1G.
Forza.
Azok az idok pedig mar jo par eve elmultak, kar ezen ragodni.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
512 megás DDR400 2 ezerrel.
Én most akarok venni kettõt, de most azon a 4 ezren nem idegesítem magam...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.