27
  • mir
    az rdramtól nem kell pofára esni. nem PCbe fejlesztették, nem is biztos, hogy oda való.
    amúgy nem fog kihalni, pl. PS3ban is az lesz(yellowstone) de nagyon magas a késleltetése, sima PCkben nem használható túl jól.
  • arty
    "Egyetlen hatranya hogy dragabb is."

na mutatóba irok egy ellenérvet:

LASABB IS! :)
  • arty
    ismetelgesd csak :) érvekrol hallottál már ? esetleg tudod mit jelent maga az ÉRV szó? ;)
  • arty
    joval tobb lehetoseg ??? nameselj ... csak mert a ddr1-2-3 mar lathato, GDDR stb is van/lesz... rambusnal mizu ? ;)
  • mir
    DDR2: ok, akkor valszleg rosszul emlékszek.
  • sniper
    En is szurkolok nekik, meg az intelnek is hogy felebredjen mielott keso. Az se lenne jo ha ezentul az amd proci lenne 100k, az intel meg 50.
  • sniper
    "1 Gigabyte vagy több memoria csak felvágásra jó, hogy mondhasd a havernak: Nekem 1 Giga van a gépben, amire jön az elismerés. Húúúú de cool csávó vagy."
    Nyilvan csak felvagasra jo hogy 1 jatek feleannyi idot toltoget, foleg ha sokat kell neki...
  • sniper
    "Mondj 1 játékot aminek nem elég 512MB."
    Melyiknek eleg? Most nem arrol beszelek hogy elindul rajta a progi, es minden 2. masodpercben toltogetni kezd, hanem a korrekt, folyamatos futasrol. Na ahhoz azert kell boven.
  • sniper
    Pl. jatek, programozas, videotomorites, meg minden. Nemtom neked mire eleg 256MB, passzianszra, outkukira biztos.
  • sniper
    Eppen az itt a baj hogy magasabb a kesleltetese, nemhogy alacsonyabb lenne.
  • Dikkma
    FC-nek tényleg nem elég fél giga. És örülök, hogy az AMD ilyen tisztán tud látni, és nem megy állandóan tévutakra. Rambus, etc. :D
  • arty
    :D hulyeseg. eppen a nagy latency a gond a ddr2vel! egyetlen elonye, h gyorsabban (lesz) hajthato. Te dezinformator! ;)

DDR2 remelem a rambus sorsara jut ... halott ugy, egyetlen felelmem h az intel keresztultolja, hacsak nem lesz vmi alternativa (mint volt a rambus ellen a ddr).

3778: Far Cry nak az 512 nem eleg, neha swappel. Tudom, mert meloban 512 van, itthon 1G.
  • chuck
    512 szinte mar alap, jatekok most kezdik el igenyleni a tobbet.
    Azok az idok pedig mar jo par eve elmultak, kar ezen ragodni.
  • mir
    jóval alacsonyabb késleltetési idők, kevesebb disszipáció, és kevesebbet hibáznak.
  • Punker
    mindig tavasszal kezdenek el fölmenni az árak.....
  • SoDI---
    Nem "mennek felfelé", csak kicsit feljebb csúsztak.
    512 megás DDR400 2 ezerrel.
    Én most akarok venni kettőt, de most azon a 4 ezren nem idegesítem magam...
  • mir
    a DDR2nek sok előnye van, és nem csak az órajel.
  • Punker
    kár hogy pont mennek fölfelé a ram árak :(