7862
-
sandros #1046 Hali!
Hogy lehet LAN-on jatszani a jatekkal? A menube csak Multiplayer opcio van es ahhoz a bioware oldalan kell regisztralni.
Koszi! -
Prof William #1045 + még egy kérdés. A társaink beálítotsaága változhat? Tehát ha elég nagy a befojásunk akkor almozdulhatnak a mi irányunkba? -
Kraptor #1044 Gyerekek miért a reloaded verziót használjátok? Procyonhoz nem is kell semmi extra csak egy DT és a legfrissebb SPTD driver és kész. Nem kell prot.stop, se az a tool ami a releasebe van, csak simán mount install, click and play. Miért szenvedtek itt a másik verzióval? -
Prof William #1043 Na hős paladinként bevettem a cspatba egy thielfling tolvajlányt (tiszta Imoen)de csatlakozott egy tesztotszteron túltengéses szerzetesnek készülő törpe :) + egy druid. Nem lehet valahogy kirakni ezt a kettőt? Még egy harcost + egy varit szeretnék a cspatba lehetőleg lawful-t. (A tolvaj neutral de nem baj.) -
#1042 Na igen, nekem meg olyat csinált, hogy nem lehetett elmenteni, mert nem volt elég hely a mentésnek, pedig volt, és a quicksave meg felülir, és az se ment. Nos, eléggé idegesitő volt, de nem vittem el sokáig szerencsére, mikor meg vissza akartam tölteni, hogy csak ne kezdjem előről, akkor meg nem tudtam, mert a régebbi mentéseim meg eltűntek valahogy. Nameg az idegesitő kisablak a log-ban se semmi, de hogy az hogy került oda?
Igen, 20 a szintlimit. -
Drizzthsz #1041 Na az még idegesítő, hogy alt+tab után megfagy. Szóval most is egy nagyobb csata után elindult a frissítője az antiviremnek, s kezdhetem előről. :S -
#1040 Arra én is kiváncsi vagyok, mert eddig nem volt ott. Szerintem megnyomtam valamit, de eddig semmi nem reagált. -
himpike #1039 Level 20 a limit ha jól tudom. -
Drizzthsz #1038 Valahol nincsen leírva, hogy milyen tárgyak vannak? Esetleg tárgykészítési receptek? -
Drizzthsz #1037 Találtam jó kis Astral Blade+1 cuccot. +d4 sonic sebzés. -
Thanatos #1036 aki már nyomja az nem ér rá, aki meg nem az meg még nem tud ... :PPP nah én mentem vissza, byez :P -
G_ArchAngel #1035 Nincs vkinek kedve egy FAQ-t összedobni?:) -
#1034 Azt lehet tudni hogy mennyi a jatekban a felso szintkorlat? -
#1033 ráadásul nemtudom felrakni a patchet valamiért fingom sincs mi a baja valami oldalra akar felemnni de hibás. -
silbor #1032 Valaki mondja meg plz h. hogyan kell kikapcsolni a bal alsó log ablak közepén lévő fekete négyzetet!? Nem tudom mi az de tudok bele írni de közben nem látom h. mit ír a log. (biztos valami pofon egyszerű megoldás csak én bénázok) :o) -
GrimReaper78 #1031 Sziasztok, az "alkalmazás inicializálása nem megfelelő" hibaüzi a DirectX para vagy a védelem miatt jelenik meg? -
#1030 nektek nicns olyan bug, hogy nemtudtok az első küldi után továbbmenni? szal travelelni szeretnél, az Inn be a küldi szerint, de kibax a game.. és mindig ezt csinálja... nem enged tovább pedig kész.. megkapom a küldit hogy mennyek neverwinterbe. -
Drizzthsz #1029 A térképen ha bejelölöd hogy hova akarsz menni, akkor egy kis kék pöttyel megjelöli a minimapon. Az már annyira nem gázosan található meg. -
#1028 Megvan na ha ez ilyen idegesito bongeszde lesz merges leszek... -
#1027 Kene egy kis help
Megnyertem a versenyt az elejen de nem enged tovabb a jatek.Azt mondja a kikialto hogy beszeljek a kereskedovel akinek a premet kellett eladnom es a nyilat megvennem.Elvileg az elejen latott elfnek kene leadnom de nem talalom a faluban.Valaki tudja mi van ilyenkor? -
kisbel32 #1026 Neverwinterben a kikötöi kocsmában ki lehet dobálni azokat a karikat amelyikeket nem akartok magatokkal vinni jeeeeeeeeeeeeee végre megszabadultam tölük -
steweee #1025 itt is van pause mód mint az egyben? ott az nem tetszett igazán, mivel ha már van nehezen állja meg az ember hogy ne használja, de úgy meg nagyon gagyik lettek a hangok ráadásul csökknetette az izgalmakat. meg a harcimozgások hiányoztak igazán. volt egy elhajlás meg egy védés, ennyi -
#1024 jo :D ... eleg gyakran fetrengek a rohogestol amikor a karakterek egymast szivatjak :) -
kisbel32 #1023 probálj meg omega driver-t feltenni nekem is csak kicsivel jobb konfigom van mint neked, nálam megy a játék. -
Aspyrin #1022 Valószínűleg új crack kell de mivel eddig nem találtam nem is merem peccselni :S -
himpike #1021 Ha a reloadedest peccselem működőképes marad, vagy keresni kell új cracked exe-t? -
#1020 na milyen a game? mondjuk a BG1-2höz képest?.p -
#1019 sorceret indítotam lehet megbánom:) sztm ujra kezdem druid vagy valami ilyesmiként. -
kisbel32 #1018 nem kell shift csak hosszan a jobbklikk -
#1017 jol megoldottak eztis , paladinkent rengetegszer lebeszeltem az elleneket a harcrol , szoval jo lesz a bard is , ha harc lesz ott vannak a tarsaid -
Kraptor #1016 Ne a DVDröl frissítsd a directx-t hane a legutobbi oktoberit tedd fel MSröl. -
#1015 hülyevagyok, van egy updater :D -
#1014 a patchet honnan tudom leráncigálni hivatalos oldalon nincs.. -
#1013 lenne egy kérdésem másnál nem merült fel az a probéma, hogy amikor elkéne menni a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5let?Inn be a csávó testvéréhez, utazni kéne, de kidob a francba a game. -
#1012 hali lenne egy kérdésem. leszedtem reloaded-et csak érdeklődés képpen (nincs most időm játszani, de azért szeretnék belenézni), viszont a "create character" gomb megnyomásakor kidob a game, don't send stb...
ha véletlen vki járt így és van megoldása ossza meg velem légyszi.
v1.00, directx-et frissítettem a dvd-ről, ati9600xt, 512 ram, 1.4 proci. 800x600 minden low, 1024x768 stb mindenhogy kifagy. ja és a vga driver régebbi, de egyedül ezzel stabil nálam a gép. -
Kraptor #1011 Általában a mostani RPG majd mind harcra alapoznak. Aszem az utolsó ami nem ilyen volt(lehet, hogy az első is ez volt) az Fallout volt. Ott végig lehetett vinni úgy a játékot, hogy nem kellett lőnöd egyet se, persze kivéve a random encountereket. -
kisbel32 #1010 shift+jobb klikk csak az a baj elég kevés emote van. Engem is idegesit, hogy csatlakoznak az NPC akiket nem is akarok magammal vinni. -
Larvin #1009 Nekem sikerült egy ideig egyezkednem a Lizardokkal pl. de a végén, csak harc lett a dologból. Ettől függetleneül lehet, hogy van egy másik megoldása is a szitunak. -
Prof William #1008 Gondolom lessz majd csapatáers elküldő-felvelő opció.
Az alvás engem is zavar egy kicsit. A BG2 ben jó volt hogy megadhattuk hány órát aludjunk ésakár éjszaka is felkelhettünk és mehettünk. Itt meg alszunk 5 mp-t s még a levágot kéz is visszanő. :) -
virs lee #1007 Wizard wail of the bansheeval. ~~