7862
-
#1126 Abból még nem jövünk rá hogy pontosan mit tud, de van egy olyan érzésem hogy PRO-ról van szó. Asszem nekem is ilyen kiadás van. Próbáld azt hogy az árnyékokat teljesen kikapcsolod, bloom be, 800*600 és a textúrákkal pedig kisérletezz melyik a legjobb. Én a textúrákat maxra tolom és hát nem nézki olyan szépen a játék mint max-on de nem nagyon érdekel a grafika egy ilyen hihetetlen jó hangulatú játáknál. Ennyire jó Forgotten Realms-os játékot nem láttam a BG2 óta! A dialógusok nagyon jól elvannak találva. Az elején mikor menni kelet lizzardokat ölni még egy kis IWD hangulata is volt (Dragons eye pálya). Fúú de jó ez a játék, nem is hittem hogy lesz még egy ilyen jó FR-es gamma. Tiszta Baldur ha sok társad van, nagyon über lett az egész! -
csgj #1125 hát az a neve, amit oda leírtam... -
Drizzthsz #1124 Nálam azért megy vagy 15-tel, 128 megás radival. Nálam is házakban gázos, de azért neverwinter utcáin is akad, ha mennek a tűzlabdák. -
himpike #1123 Sima 9600? -
csgj #1122 intel celeron 2,8 Ghz, 1024 mb RAM, 256 mb-os Saphire Radeon 9600 atlantis -
himpike #1121 mi a konfigod? -
csgj #1120 házban 5-6 fps-el megy ... szóval elég katasztrofális! de kinti tereknél jó lenne... csak hát 800x600-ban (úgy jól megy) überronda...nincs ugyebár élsimítás és egy sötét maszlag így az egész... nemtom mit lehet még állítani... shadow lent van, a textúra állítása meg semmit nem javít. -
himpike #1119 Másik forrás, másik verzió gondolom:
onlineshop -
kisbel32 #1118 kapcsold ki a tracking mode-ot -
himpike #1117 Franc:
127.0.0.1 localhost nw2master.bioware.com
csak a legaljára kell, bocsi ;)
-
himpike #1116 Pap nem szedi le? Restoration vazsik gyógyítják elvileg. No, megy cooperative módban is.
a windows/system32/drivers/etc/hosts filet módositsd a következőképp:
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
#
# Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
# rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, először
# az IP címet, azt követően pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
# a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
#
# A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
# kivételtől eltekintve (ezeket lásd alább).
#
# Példák:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
# 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás
127.0.0.1 localhost
így kell kinéznie utána, ez egy kiterjesztés nélküli file. Ezután mikor multira váltotok nem kell create account, csak beírsz accot/nevet, és sign in. Pöcsöl 30 secet, és kiírja hogy nem elérhető a masterserver pár multis funkció nem elérhető. Ezután new game, kampány elindít. Span meg csatlakozik az IPtekre ami mittoménmi, pl xxx.xxx.xxx.xxx:5121 -ez a port amit használ. Tegnap este kipróbáltam, működik. Jó szórakozást! Thx for cscsonti!
-
#1115 Hali valaki help hiába alszom nem múlik el !!!
movement speed -
G_ArchAngel #1114 nem hiszem, a HOMM5 is ennyi volt, a CE-k mostanában ennyibe kerülnek - COLLECTOR'S EDITION tartalma: grafikus album, speciális képességek, szövettérkép, két speciális tárgy, egy egyedi fegyver és egy mágikus aranyló aurát a karakterköré.
kinek ne érné meg:D -
#1113 Addigra talán az ára is lemegy -
G_ArchAngel #1112 Collectors Edition 14990.- -
#1111 Rábeszléltem az asszonyt az uj gép megvásárlására szóval ha meglesz az új gép megveszem az eredetit ! -
Gustafson #1110 O, nem, nem. Ahova a letoltes is visz, ott leirtak, hogy bizony kell 6Gb szabad hely-erdekes, itt csak 6-ot irnak. -
Gustafson #1109 A PC Guru pldalarol is letoltheto a patch.
Leiras:- A zip fájlt helyezd a játék főkönyvtárába. (Ne tömörítsd ki!)
- Szakítsd meg az internetkapcsolatod.
- Indítsd el az "autoupdater.exe" fájlt
- Elérhetővé vált a DM kliens
- Stabilitási hibák orvosolása
- Varázslatok balanszírozva
- És még nagyon sok más...
Lehet, hogy igy nem kell 7Gb szabad hely ?
-
G_ArchAngel #1108 én inkább megvárom a gyári dobozos változatot, nem fogok kínlódni - azzal nyugodt szívvel patch-elek, megyek szerverre...
3-4 rekesz jobb sör kerül ennyibe, nekem megéri:) -
bazsi123 #1107 sehogy. total commanderrel feldarabolod az iso-t 2 részre, és kiírod 2 lemezre, vagy veszel egy duplarétegű lemezt (ennyit talán megér a dolog), de a legszebb az eredeti megvásárlása lenne ;-) -
#1106 Valaki találta megoldást,hogy lehet kiirni DVD5.-re ? -
Mr. Perfect #1105 A windows temp könyvtárat kell átállítani amire akarod és akkor oda fog dolgozni. -
Drizzthsz #1104 Sebzést nem ad. Sőt az attack bonus kihasználásához is kell a weapon finesse feat. -
#1103 jobbclokk a portredra es mittomenmilyen command menu es valaszd ki hogy maradjanak ott ahol vannak , vagy alap ne vidd magaddal oket a fogadobol :) -
nfr #1102 De gáz, az oblivion max grafikán ment, ez meg a házban akadozik, és azért az oblivion kicsivel szebb volt. 7600gt-m van. -
#1101 jolvan, keszvagyok :)
a dex akkor ad ha dexes a kari es van olyan featje, de lehet feat sem kell :) -
#1100 vedekezest, hat ha mondjuk a kiterest annak szamitod akkor ad. -
sandros #1099 Hali!
A magas dexterity sebzest is ad vagy csak a talalatokba es a vedekezesbe van szerepe?
Koszi! -
#1098 Azt mondom hogy nekem highon fut egy 1.5 eves configgal, akik mostansag vett gepet alapbol nagyobb proci es jobb vagy legalabb ilyen vgat kap. Hidd el tudom milyen az amikor notimon a GMA950-en kb semmi sem futott normalisan, igy lecsereles alatt. -
Prof William #1097 Amikor a tolvaj stealt módban van nem tud egyedül menni? A régi haragosa hzába hatolok be de hiába rejtőzködök jön utánnam az egész csapat és az őrök bedarálnak... -
Drizzthsz #1096 Jó, hát szerinted biztos alap a 2 giga ram, meg x850, de sajnos én pl.: nem engedhetem meg magamnak. Csak annyit nem szeretek, amikor valaki rendelkezik egy elég pöpec géppel, s riogatásról beszél, amikor valaki megjegyzi, hogy nem sokkal gyengébb gépen igen roszul megy. -
#1095 Nekem: A64 3200+ alap orajelen: 2G ram: Sata: X850 GTO -256- -legujabb catalysttel-: 1280 High-ban gond nelkul elvezheto a jatek, ne riogassuk mar az embereket hogy nincs optimalizalva. Lehet, hogy hatalmas Siegek alatt belagolna ebben a configban, de majd nehany dolgot visszaveszek, pl dinamikus arnyekokat, aa-t. -
Drizzthsz #1094 A patch sem segít ezen. Ez van. Engem inkább az irányítás bosszant. Szerintem a Kotor irányítása tökéletes volt, minek téretk vissza erre az nwn1-es szarra? :-( Viszont a sztoriban a karakterek nagyon zsírak. Látszik, hogy a Kotor2-es arcok csinálták, már ott is mindenki nagyon jól ki volt dolgozva az egymáshoz való viszonyával. -
silbor #1093 Még mindig érdekelne ha esetleg tudja valaki h. hogyan lehet a fekete négyyzetet eltüntetni a log ablakból!! Borzasztóan zavaró!!! -
#1092 Reggelre meglesz nekem is :) -
GrimReaper78 #1091 Meg lehet valahogy oldani azt, hogy ne a C:\ meghajtón lévő doksik\temp könyvtárat szemetelje tele a játék? Mert megtelik a partíció, és utána nem tudok menteni :| -
csgj #1090 á...én ezzel nem nagyon fogok tudni játszani így... pedig naon bejönne. csak hát ha akad a katakombákban, meg a házakban és jó kis dándzsönökben, akkor úgy nem teljes az élvezet. de ezt nem értem...általában más játékoknál pont, hogy a külső tereknél szaggat be. hát ez van...nem teljesen érte meg az a 30 óra, ameddig töltöttem le. (hát még jó, hogy nem vettem meg! xD) De olyan jó, kis hangulatos faxa game lenne....csak hát íííígy -
#1089 Egyébként az árnyékok teljes kikapcsolása sokat dob a a grafika gördülékenységén! Jah és szerintem bloom effektet kapcsoljátok be! Nagyon megdobja a látványvilág hangulatát és nem lassit be szinte semennyire! Én inkább levettem 800*600-ra, árnyék ki a többi dolog pedig fel, és egész jól fut az én ócska vasamon is. Terrian minimapping még rendesen be tud lassitani. Más gond nincsen, szerintem nem lett annyira rosszul optimizálva mint sok más mostani játék (Gothic, DarkMoMM) -
csgj #1088 hm...de azért az inibe bele lehet turkálni, és átállítani a vizet :) -
csgj #1087 nálam sincs olyan...így a víz télleg elég gyengus