34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
R9 #459 JEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ELSEM HISZEM!!!!!!!!!!!!
Adriano nélkül is nyertünk!!!!!!!!!
FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!
Recoba mekkora gólt lőtt!!!! -
#458 geci befordulok bazzzz mar vezetnek -
#455 bassza meg x -
#454 brooooooooooooááááááááááááááááááfffffffffffffffff
0-2 ez az fostalicskak -
#453 MOst jatszananak velunk tuti kapnanak egy hatost megint!! -
#452 SAMDORIA!!! PFFFFFFFFFFFFFF -
#451 0-1 -
R9 #450 :D -
Csesza #449 hát ja , mostmár jó lenne ha újra elkezdené gyártani a gólokat mer nem leszünk így jóba vele!!! :D -
R9 #448
Adriano már 2 meccse nem lőtt gólt :( -
Csesza #447 Livorno - Inter 0:2
Adriano a 25' percben tizeneggyest hibázott már megin!!!
de Materazzi a 42' percben megszerezte a vezetést!!!
és végül a 74' percben Bobo tizeneggyesből eredményes volt!!!!
Sajna a Milan nyert így még mindig sok a különbség a 2 csapat között, de a Juve x-elt a Pármával!!!! -
#446 hopááá ré! :D -
#445 13 at es asszem vedett abiati is -
#444 jaj na..... elnézzük neki!!!!!!!!! :DDD -
#443 nah olyan szarul rugtuk a tizenegyeseket hogy nem volt nagy szám kivédeni. Buffon már évek óta topon van és hogy idén is azt a 8 kapott gól mutatja(bajnokság+bl)
Dida hányat kapott? 20-at? -
#442 En nem szeretem annyira a juvet de Buffon kiba jo kapus. -
#441 szegény!!!
2003-as BL döntőbe melyik volt a jobb? DIDA bazzeg R9 jól írta! :D
Csöves szerintem DIDA ;) -
forzajuve #440 kiaza dida bazze? egyértelműen Buffon a Serie A (és a világ) legjobb kapusa. -
#439 szerinted:) -
#438 de az a tökéletes kapus!!! -
#437 én is csak a kapussal nem:) -
#436 na ezzel most egyet értek veled!!! -
R9 #435 A Serie A álomcsapata:
Dida - Cafú, Nesta, F. Cannavaro, Zambrotta - Camoranesi, Kaká, Nedved - Totti - Sevcsenko, Adriano.
-
R9 #434 hát pedig ő!ott a lista allul! -
#433 jaj istenem tavaly ki lőtt több gólt kispofám??? hát biztos hogy nem Adriano!!! szal ennyi és ez idén se lesz másképp! -
R9 #432 fos?akkor miért lőtt több gólt mint mint seva? -
#431 Csak azt nem ertem hol a fos adrianotok???
Meccs nélkül is győzelem terem
Írta: Z. Iván
--------------------------------------------------------------------------------
Újabb Barcelona siker termett a 2004-es évet lezáró szavazások során, mivel Ronaldinho még egy voksoláson tudott nyerni a korábbi nagy elismerések után. 'Ronnie' ezúttal az uruguayi 'El País' sportújság szavazásán győzött hatalmas fölénnyel, mely ugyan dél-amerikai volt, de Európa legjobb játékosáról döntött.
E díj sorsáról egyébként 27 ország újságírói döntöttek, s az eredmény láttán nyíltan ki lehet mondani, hogy Dél-Amerikában egyértelműen Ronaldinhót tartják a világ legjobb játékosának. A végeredmény szerint a brazil klasszis 52 pontot kapott, s őt a francia Thierry Henry követte 31 egységgel. A szoros verseny innentől alakult ki, mert a további helyezések sorsáról már csak egy-két pont döntött. A dobogóra még a cseh Pavel Nedved került fel. Az újságírók szavaztak a legjobb edző személyéről is, ahol nem született nagy meglepetés, mivel a Chelsea-t irányító José Mourinho lett a befutó. Frank Rijkaard most még "csak" a hatodik helyen végzett, de reméljük jövőre már ő is 'Ronnie' nyomdokaiba lép.
A szavazás végeredménye:
1.Ronaldinho (52),
2.Henry (31),
3.Nedved (30),
4.Deco (29),
4.Buffon (29),
6.Shevchenko (27),
7.Nesta (25),
8.Vieira (24),
8.Ricardo Carvalho (24),
10.Roberto Carlos (22).
-
#430 az összesített végeredménnyel -
R9 #429 melyik emberrel? -
#428 a Scudettoval,a gólkirállyal ésa 2005 játékosával egyetértek:) -
#427 nem a MIlanosok kezdték! -
#426 Közvéleménykutatás öt fontos kérdésben
Dec. 31. 13:23 -Milano- A minap a Corriere dello Sportban egy nagyon érdekes közvéleménykutatás olvasható. Öt igen fontos kérdést tettek fel újságíróknak, televíziós személyiségeknek, játékosoknak, edzőknek és vezetőknek. Az öt kérdés a következő volt:
1.) KI NYERI A SCUDETTOT?
2.) KI LESZ A GÓLKIRÁLY?
3.) KI NYERI A BAJNOKOK LIGÁJÁT?
4.) KI LESZ EURÓPA LEGJOBB JÁTÉKOSA 2005-BEN?
5.) KI LESZ EURÓPA LEGJOBB FIATAL JÁTÉKOSA 2005-ben
Most pedig nézzük a válaszokat minden egyes megkérdezettől.
ÚJSÁGÍRÓK
Roberto Beccantini (La Stampa): 1)Milan; 2)Adriano; 3)Chelsea; 4)Robben; 5)Robben
Antonio Di Rosa (La Gazzetta dello Sport): 1)Milan; 2)Adriano; 3)Juventus; 4)Ronaldinho; 5)Rooney
Enrico Maida (Il Messaggero): 1)Milan; 2)Adriano; 3)Inter; 4)Lampard; 5)Eto’o
Franco Ordine (Il Giornale): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Chelsea; 4)Kaká; 5)Gilardino
Giancarlo Padovan (Tuttosport): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Chelsea; 4)Ibrahimovic; 5)Robben
Xavier Jacobelli (Il Giorno): 1)Inter; 2)Adriano; 3)Juventus; 4)Adriano; 5)Rooney
Mario Orfeo (Il Mattino): 1)Milan; 2)Adriano; 3)Arsenal; 4)Ronaldinho; 5)Pozzi
Gianni Mura (La Repubblica): 1)Juventus; 2)Shevchenko; 3)Milan; 4)Adriano; 5)Cassetti
Umberto Zampelloni (Corriere della Sera): 1)Juventus; 2)Shevchenko; 3)Inter; 4)Eto’o; 5)Gilardino
Alessandro Vocalelli (Corriere dello Sport): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Milan; 4)Adriano; 5)Aquilani
TELEVÍZIÓS SZEMÉLYISÉGEK
Gianfranco De Laurentiis (Rai): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Barcelona; 4)Ronaldinho; 5)Chiellini
Fabrizio Maffei (Rai): 1)Milan; 2)Shevchenko; 3)Chelsea; 4)Duff; 5)Cristiano Ronaldo
Aldo Biscardi (La7): 1)Milano; 2)Adriano; 3)Juventus; 4)Henry; 5)Cassano
Giovanni Bruno (Sky Italia): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Chelsea; 4)Rooney; 5)Rooney
Massimo Caputi (Rai): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Inter; 4)Ronaldinho; 5)Aquilani
Giampiero Galeazzi (Rai): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Milan; 4)Ibrahimovic; 5)Rooney
Eugenio De Paoli (Rai): 1)Milan; 2)Shevchenko; 3)Juventus; 4)Cassano; 5)Cassano
Sandro Piccinini (Mediaset): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Chelsea; 4)Ronaldinho; 5)Rooney
Ivan Zazzaroni (Rai): 1)Juventus; 2)Shevchenko; 3)Inter; 4)Ronaldinho; 5)Gilardinho
Massimo Corcione (Sky Italia): 1)Juventus; 2)Shevchenko; 3)Inter; 4)Ronaldinho; 5)De Rossi
JÁTÉKOSOK
Angelo Di Livio (Fiorentina): 1)Juventus; 2)Montella; 3)Milan; 4)Totti; 5)De Rossi
Roberto Baronio (Chievo): 1)Milan; 2)Shevchenko; 3)Inter; 4)Shevchenko; 5)Brighi
David Suazo (Cagliari): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Barcelona; 4)Eto’o; 5)Iniesta
Fabio Pecchia (Siena): 1)Milan; 2)Montella; 3)Barcelona; 4)Ronaldinho; 5)Cassano
Cristiano Lucarelli (Livorno): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Inter; 4)Ronaldinho; 5)Chiellini
Gianluca Pagliuca (Bologna): 1)Juventus; 2)Montella; 3)Chelsea; 4)Shevchenko; 5)Rooney
Luca Toni (Palermo): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Real Madrid; 4)Adriano; 5)Montolivo
Fabrizio Ravanelli (Perugia): 1)Juventus; 2)Shevchenko; 3)Juventus; 4)Adriano; 5)Cassano
Nestor Sensini (Udinese): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Milan; 4)Adriano; 5)Muntari
Luigi Di Biagio (Brescia): 1)Milan; 2)Adriano; 3)Barcelona; 4)Adriano; 5)Caracciolo
EDZŐK
Daniele Arrigoni (Cagliari): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Milan; 4)Ronaldinho; 5)Rooney
Franco Colomba (Livorno): 1)Nem tudom; 2)Shevchenko; 3)Inter; 4)Ronaldinho; 5)Cassano
Francesco Guidolin (Palermo): 1)Nem tudom; 2)Shevchenko; 3)Inter; 4)Van Nistelrooy; 5)Eto’o
Bortolo Mutti (Messina): 1)Juventus; 2)Shevchenko; 3)Milan; 4)Ronaldinho; 5)Cassano
Delio Rossi (Atalanta): 1)Milan; 2)Shevchenko; 3)Nem tudom; 4)Henry; 5)Bojinov
Luigi Simoni (Siena); 1)Nem tudom; 2)Adriano; 3)Chelsea; 4)Ronaldinho; 5)Cassano
Luciano Spalletti (Udinese): 1)Juventus; 2)Montella; 3)Milan; 4)Adriano; 5)Muntari
Gaincarlo Camolese (-): 1)Milan; 2)Adriano; 3)Inter; 4)Ronaldinho; 5)Robben
Alberto Malesani (-): 1)Milan; 2)Adriano; 3)Chelsea; 4) Henry; 5)Cassano
Renzo Ulivieri (Padova): 1)Juventus; 2)Shevchenko; 3)Milan; 4)Ronaldinho; 5)De Rossi
EX-JÁTÉKOSOK, VEZETŐK
Giancarlo Antognini (ex-Fiorentina): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Milan; 4)Ronaldinho; 5)Cassano
Gigi Riva (Válogatott): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Milan; 4)Maldini; 5)Gilardino
Luca Baraldi (Parma): 1)Milan; 2)Adriano; 3)Juventus; 4)Rooney; 5)C.Ronaldo
Giuseppe Marotta (Sampdoria): 1)Juventus; 2)Shevchenko; 3)Milan; 4)Ronaldinho; 5)C.Ronaldo
Paolo De Luca (Siena): 1)Juventus; 2)Shevchenko; 3)Milan; 4)Ronaldinho; 5)Gilardino
Salvatore Bagni (foci szakértő): 1)Juventus; 2)Adriano; 3)Inter; 4)Adriano; 5)Juan Jorou
Sandro Mazzola (ex-Inter, szakértő): 1)Udinese; 2)Adriano; 3)Chelsea; 4)Shevchenko; 5)C.Ronaldo
Eraldi Pecci (foci szakértő): 1)Milan; 2)Shevchenko; 3)Barcelona; 4)Ronaldinho; 5)Kompany
Paolo Rossi (ex-Juventus, szakértő): 1)Juventus; 2)Shevchenko; 3)Barcelona; 4)Ronadinho; 5)De Rossi
José Altafini (szakértő): 1)Nem tudom; 2)Shevchenko; 3)Inter; 4)Ronaldinho; 5)F.Torres
A öt kategória győztese tehát: Scudetto: Juventus 29 szavazat (Milan 15, Inter-Udinese 1-1); Gólkirály: Adriano 28 szavazat (Shevchenko 18, Montella 4); BL trófea: Milan 13 szavazat (Inter 12, Chelsea 10, Juventus, Barcelona 6-6, Arsenal-Real Madrid 1-1); 2005 játékosa: Ronaldinho 21 szavazat (Adriano 9); 2005 fiatal játékosa: Cassano 9 szavazat (Rooney 7, Gilardinho 5)
A hírt küldte: gaRRy
-
#425 Egyet nem értek srácok,ezzekkel a hozászólásokkal sajátmagatokat minősítitek.vagy nem?nekem mindegy csak elég furcsa egy topikká fog ez válni,ha így folytatjátok -
Csesza #424 ezen csak röhögni tudok!!!!
szopjá gecit!!!! -
#423 mocskos geci faszopó kék feketék Sheváról lelehet szállni kis genyóputtonyok! -
Csesza #422 én rendes v.ok csak nem azokkaal akik fikázzák az intert!!!!!!
-
#421 a milanosat? -
#420 lol vagy tinibuzi
felejts el meg a topicjaimat is -
#419 te ne okoskodj hülye láma -
#418 Ne magyarazz aszittem te rendesebb vagy mint a haverod r9 de ugylatszik nem.