34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#739 Gratula , Adriano Vs.Porto 3:1 -
#738 hehe persze persze... :P mondjuk az első szerencsés volt a második szép volt a harmadik szerencsés és szép is volt!!! :DDD de Toldo...pffffff.... mármegint alkotott... sima 3:0 is lehetett volna ha nem ejti ki!!! -
Csesza #737 hát igen a gólvágó (Adriano) visszatért régi formájához!!!!!!!!!!! - remélem-
így tovább párat remélem még tartogat a milánnak -
#736 pfffff szerintem nem... -
R9 #735 sztem meg úgy gondolkodsz mint egy 10 éves -
#734 MILAN - INTER... ha ze lesz akkor sajna nem fogtok bejutni szerintem... -
R9 #733 -
#732 hat nyertek sajna -
OPM #731 grat az internek és persze magamnak -
#730 első félidő vége... nem sok helyzet volt!!! -
#729 hehe okés elhiszem ;))) -
R9 #728 úgy akrta :D -
#727 ok vezet az inter Adriano góljával -
OPM #726 nem tudom nézni a meccset, majd tudósítsatok ha lesz valami érdekes!!
egyébként nekik szurkolok, mert ezen múlik a tippmixem!! :P -
#725 Adriano (mákos) gólja :P 1:0 az Internek -
#724 na jó eddig neked áll a zászló -
#723 hehe oké de inkább eljösz nem elmegyetek!!! hehe :DD -
R9 #722 utána elmegyetek hozzátok és kitépen az internet kábelt :DDD -
#721 ok szerintem x lesz és a porto megy tovább! de nincs utána fikázás... -
Csesza #720 lófaxt!!!!!
fogadunk!!!!
az inter kiveri a portót -
#719 ma este Porto - Inter... X lesz!!!! ja bocs Inter - Porto -
Csesza #718 2. -re
sz.tem majd meglátjuk hogy formában mi lesz mer sztem edgar 100x jobb lesz szűrőnek vagy használja őket egymás mellett és akkor nem kapunk ennyi gólt!!!! :) -
R9 #717 1.nincs formában(igaz játék nélkül nem is lehet
2.Cambiasso mérfőldekkel jobban szűr
3.Mancio nem kedveli -
#716 szerintem csak ugyanaz a helyzet vele mint ami Recobaval szokott(tudom hogy most sérült),Mancini nem akarja berakni -
Csesza #715 lehet hogy én most kurvára le vagyok maradva ,de Davids-al mivan?????????????? Nekem az 1ik kedvenc játékosom és mindig Cambiasso jáccik a poszján, mpndjuk szó volt arról hogy nincs formában de ilyen sokáig és még a keretben sincs, megsérűlt talán????? -
R9 #714 <b>Keret a Porto ellen</b>
Mar. 14. 17:18 -Appiano Gentile- Kihírdették a 20 fős kertetet a holnap esti BL összecsapásra:
Kapusok: 1 Francesco Toldo, 15 Fabian Carini
Védők: 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 13 Zé Maria , 23 Marco Materazzi, 24 Carlos Alberto Gamarra, 40 Nicolas Giani
Középpályások: 5 Emre Belozoglu, 6 Cristiano Zanetti, 7 Andy van der Meyde, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21, Giorgos Karagounis, 25 Dejan Stankovic
Csatárok: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 30 Obafemi Martins, 32 Christian Vieri
Toldo|Ze Maria,Materazzi,Mihajlovics,J.Zanetti|Veron,Cambiasso,Stankovic,Kily Gonzales|Adriano,Martins
Én így küldeném ki őket. -
R9 #713 Este bl a viasat3-on,itt meglátjuk hogy mi is van most az Interrel.Hanem megyünk tovább akkor nagy gondok vanna.De remélem egy sima 2:0 -
#712 hát azzal semmire nem mennek ha a bíró nem adja meg!!! de mondom Hóünapok óta nem megy neki!!! -
R9 #711 tegnap lőtt gólt csak nem adta meg a bíró -
Rudee #710 Hetek=hónapok -
#709 na mondtam én h X lesz..az is lett!!! Adrianoval mi van??? hetek óta batyufasz formában van!!! -
Csesza #708 jah, a 17. -
#707 Bejött :) -
Csesza #706 huhuuuuuuuuuuu
Cruz kiegyenlített
1-1
még nyerhetünk -
R9 #705 már örülnék is neki...komolyan mondom -
#704 szerintem X lesz nem geciség képpen mondom -
Csesza #703 ekeddődőtt a meccs!!!
Forza inter
-
#702 nem hinném... -
#701 szerintem X lesz ez a meccs is... de ha Adriano tud vmit felmutatni akkor nyerhet az Inter!!! vagy majd Bazzani betalál oszt Lazio siker lesz!!! -
Csesza #700 sport2