34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #1955 sztem 2-3 v. 3-3 -
Csesza #1954 anyit írtam hogy remélem yól sejted?! hol itt az arc?!!! -
#1953 1-1 -
#1952 mitgondolsz mennyi lesz fater? :D -
#1951 vegyél vissza arcból Szabika;-) -
Csesza #1950 yól sejeted -
Csesza #1949 reméljük... -
#1948 naon erős a keret, nem sok jót sejtek.... -
R9 #1947 20 fős keret a veronai meccsre
Sep. 21. 09:10 -Appiano Gentile- Jó hír az Inter szurkolóknak. Roberto Mancini kijlölte a 20 fős keretet a Chievo elleni meccsre, és ebben helyet kapott Adriano is. Úgy néz ki, hogy a sérülése kapcsán nagyobb volt az ijedtség mint maga a baj. Bár lehet, hogy óvatosságból csak a padon kap ma este helyet a brazil. Adriano nevezésén kívül jó hír még, hogy Santiago Solari felépült az influenzából, és Walter Samuel letöltötte az eltiltását így ők is a keret tagjai. Íme tehát a 20 fős keret:
Kapusok: Toldo, Julio Cesar, Orlandoni
Védők: Cordoba, Zé Maria, Favalli, Materazzi, Samuel, Wome
Középpályások: Stankovic, C.Zanetti, Figo, Pizarro, Veron, Cambiasso, Solari
Támadók: Cruz, Adriano, Recoba, Martins
-
Csesza #1946 faxa
J.R.Cruz -
Csesza #1945 megpróbálom nem utálni, nah egy kicsit hallgatok inkább majd pár hét múlva nyilatkozom ujra Figo-ról addig kiváncsi vagyok mit alkot -
R9 #1944 Adriano: 15 nap szünet
Sep. 19. 17:02 -Milano- Adriano a Lecce elleni mérkőzésen szenvedett könnyebb bokasérülést melynek következtében biztos hogy kihagyja a Chievo elleni összecsapást. Sőt ha minden igaz a Fiorentina ellen sem láthatjuk őt a pályán. Az Inter orvosai szerint a október másodikai Juventus-Inter mérkőzésen léphet legközelebb pályára a bajnokságban!
A csapat amúgy már vasárnap is edzett, természetesen a szombat esti kezőcsapat kivételével akiknek csak nyújtás és lazítás szerepelt a programjukban. A többiek viszont a bemelegítést követően labdás gyakorlatokkal, kaupra lövésekkel, taktikai elemek átismétlésével, aerobic-al és egy meccsel készültek a szerda estére. Javier Zanetti és Marco Andreolli pedig a konditermeben spinning edzést végzett.
-
R9 #1943 ne utáld már Figot végre van jobb oldalunk -
_Vegeta_ #1942
Figo csak jol tud jaccani. Még ha rosszul jatszik akkoris jobban mint az atlag. -
Csesza #1941 eléggé túlértékelik Figo-t -
#1940 Ez tuti hogy a La Gazettáról van? -
_Vegeta_ #1939 Ah Rudee ty! Megvan a wallpapírom. -
#1938 Én már nem kiabálok el semmit(a Palermotol kikaptunk) de azért remélem nyerünk! -
#1937 4. forduló elé... -
R9 #1936 LA GAZZETTA DELLO SPORT (2005.09.18.vasárnap)
FABIO BIANCHI
INTER
JULIO CESAR 6,5 – Két alkalommal kellett közbeavatkoznia, először Konan majd pedig Cassetti helyzeténél. Ő mind a két esetben tette azt ami a dolga volt.
ZÉ MARIA 6 – Nem volt nehéz dolga, nem kellett semmi komoly dolgot csinálnia. Szerencsére ezúttal a támadásokból is hasznosan vette ki a részét.
CORDOBA 6,5 – A meccs elején bemutatott két fontos és szép mentést, majd hiba nélkül abszolválta a fent maradó időszakot is.
MATERAZZI 6 – Könnyű dolga volt Vuciniccsal és Konannal szemben. Fejjel pedig minden labda az övé volt.
FAVALLI 6,5 – Cassettit kivette a játékból és ami fontos ezúttal rendre felzárkózott a támadásokhoz. Pontos volt, magabiztos, mondhatjuk a hátsó alakzat legjobbja!
FIGO 7 – Továbbra is remekel a portugál. A stabilitása összefogja középpályát, a meccs elejét leszámítva pedig minden labdája pontos volt. Leszerelni pedig – nos az egyszerűen képtelenség.
C.ZANETTI o.n. – Kapott egy bő negyed órát, éppen csak bemelegedett és véget ért a meccs.
VERON 7 – Nagyon nem kell magyarázni a játékát, két beadás két gól. Egyszer Stankovic egyszer pedig Cruz váltotta gólra a keresztlabdáját.
CAMBIASSO 7 – Ahová a labda megy ő ott terem és begyűjti mindet. Martinsnak ragyogó passzt adott, sőt még egy kapufát is lőtt.
STANKOVIC 7 – Végre a szerencse is az ő oldalára állt. A gólja előtt nem találta ugyan el a labdát de hát a gól az gól. Amikor pedig eltalálta rendesen? Akkor bizony útját állta Sicignani.
ADRIANO 6,5 – A Terminator ma kivette a pihenőjét. Talán azért nem lőtt gólt mert ezen az estén felettébb önzetlen volt. A gyönyörű megoldásai kárpótoltak mindenkit az elmaradt találat(ok) miatt, de most ez is belefért.
PIZARRO o.n. – Néhány percet kapott csak.
MARTINS 6,5 – Nem mondhatjuk hogy nem játszott jól, ugyanis az ő emelése nyitotta meg a táncot. Sajnos a továbbiakban sokat rontott elől, de legalább folyamatosan helyzetben volt és veszélyeztetett.
CRUZ 6,5 – Továbbra is bizonyítja: formában van! Beállt és azonnal gólt lőtt így már pont annyira eredményes mint Adriano.
MANCINI 6,5 – A csapata rendezetten játszott a megfelelő emberek a megfelelő helyre kerültek a keződben. Talán egyedül Cruz kaphatott volna több lehetőséget… A gyors játék bejött és eredményesen őrölte fel a Lecce védelmét. Sima meccs volt.
LECCE
Sicignano 7; Angelo 6 (Camorani o.n.), Diamoutene 5, Stovini 5, Abruzzese 5; Cassetti 5, Ledesma 6, Del Vecchio 5, Pinardi 5 (Valdes o.n.); Vucinic 5, Konan 6. edző: Gregucci 5
JÁTÉKVEZETŐ ÉS PARTJELZŐK
PIERI 6,5 – Kicsit spórolt a lapokkal, de így legalább nem fújta szét a meccset. Végig az irányítása alatt tartotta az eseményeket, megfelelően bíráskodott.
CONSOLO 6,5 – Jól ítélte meg a les szituációkat.
DI MAURO 6 – Az ő oldalán sem volt hiba.
-
Rudee #1935 Figo kép, Vegeta extra edition :D -
R9 #1934 jaja :D -
Csesza #1933 köszi szépen - az olasz kommentátor nagyon durva :DDDDDDDDDD -
R9 #1932 www.inter.it -
#1931 jaja asport 1 és a sport 2 is ismételni fogja egész héten sztem -
#1930 tuti lesz még ismétlés a tv-ben! -
Csesza #1929 valaki tudna nekem adni vmi linket hogy megtudjam nézni a meccset ( nem torrent) mert tegnap nem voltam itthon és nemláttam -
R9 #1928 sima 3:0 -
#1927 És nyertünk 3-0-ra(jelzem lehetett volna 5-6 null is....) -
Rudee #1926 Cruz lőtte a harmadikat az utolsó percben. -
Rudee #1925 Stankovicé volt a második. -
#1924 má 2-0... jó a meccs! -
Rudee #1923 Martins gólt lőtt a Lecce-nek. -
Kanál #1922 szerintem is Forza Palermo... -
#1921 mindjárt gondoltam :P
-
#1920 hehe -
#1919 Te se sértődj meg mert én meg a sampdorianak:-P -
Csesza #1918 mivel ez az egyetlen eséjetek :P -