34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • 9csöves9
    ennek örülök :D
  • R9
    Paparesta vezeti a meccset majd....
  • fsgh
    0:2
  • R9
    0:3
  • INTERNAZIONALE
    juventus-interre mi a tippetek?
  • R9
    GÓÓÓÓL!!!!! PIZZARO szabadrúgás
  • R9
    Volt egy Crűz 11-es amit szépen kapufára rugott
  • R9
    Rudee nem megy vhol a meccs?
  • INTERNAZIONALE
    Nyerüni fogunk!! ti h csináltok ilyen hosszú képet oda fel ^^^^^^^^^^^^
  • R9
    MANCINI: "ADRIANO SYMBOL OF INTER"
    APPIANO GENTILE - Part two of Roberto Mancini's pre-Inter v Rangers news conference:

Is it more important for Adriano to rest or play at the moment?
    "He needs to play, and train also if there were the chance. He played very well in the first half against Fiorentina, but slowed down a bit in the second half. He needs to train a bit more but there's no chance to at the moment and we will look for a solution."

Fiorentina midfielder Donadel said in an interview that he found Inter more of a team than last season. Could Adriano's contract renewal and the fact that he wants to be even more the symbol of this Inter have an influence on this? He already had a contract until 2008 and it could have been re-negotiated later on...
    (Mancini smiles) "But in our times it's risky to wait too long to discuss a contract that expires in 2008. A player risks being left out of the team... Jokes aside, Adriano is the symbol of Inter, he's a young and important player and he will do even better in the coming years. The team was very happy because they knew they had played a tough match and played it well, and this was very important for everyone. There were a lot of new players last year and we had to get to know each other, but we're certainly much more of a team now."

On the subject of Juventus-Inter. Luciano Moggi said he wants an international-level referee. What do you think?
    (Mancini smiles again) "You can't ask me these questions... There's a saying they use in Rome that would be perfect for Moggi, but at the moment it's better to concentrate on Rangers. And Moggi would understand it well because he comes from Civitavecchia..."

• R9
    :d hívd fel telefonon és in felhívtam
  • Rudee
    A keret összességéhez képest össze lehet rakni egy tartalékosnak nevezhető 11et.
  • fsgh
    a védősort nem lehet tartalékolni de a középpályán tuti jáccani fog Daniel Maa Boumsong Kily González(sajna) David Pizarro(ő se mindig kezdő)
    akkor a csatároknál Recoba Martins! És akkor Adriano és Cruz(juveölő) pihenhet!
  • Csesza
    egyedűl Daniel Maa Boumsong az aki nemszokott szerepelni a csapatban

a többit nem nevezhetem tartalék embernek
  • Csesza
    de ha a keret nem tartalékos akkor a csapatot se lehet tartalékosan pályára küldeni, mer bármilyen összeállításban megyünk a pályára az nem tartalékos...
  • fsgh
    nem a keret tartalékos hanem akiket pályára fog küldeni Mancini!(legalábbis szerintem)
    Gondolom hogy Adrianot pihentetni fogja a Juve meccs elött.....(meg még 1 pár embert..)

Rudee:A gondolataimban olvasol:-)))))))))))

• Rudee
    Nem azt írta, hogy a keret tartalékos...
  • Csesza
    ez neked hol tartalékos???
  • fsgh
    elég tartalékosan fogunk kiálni sztem! De így is meglesz a 2-3 gólos győzelem!
  • McFrost
    lesz sapim vagy nem????;-))
  • R9
    Mancini kinevezte a Rangers elleni keretet.
    Kapusok: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares

Védők: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 13 Zé Maria , 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome

Középpályások: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 55 Daniel Maa Boumsong

Csatárok: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba, 30 Obafemi Martins
  • R9
    ja aham,ő van egy gyerek aki ilyenekkel foglalkozik megkeresem az e-mail címet azt megadom neked
  • McFrost
    és?
    én arra gondoltam ha ismersz vkit aki kimegy egy-egy meccsre , az hozhatna nekem ilyen sapkát, természetesen kifizetném!
  • R9
    Internek van ilyenje is
    http://store.inter.it
  • McFrost
    18 júró
  • 9csöves9
    na látod ilyen van:)

12 font

• McFrost
    Te vagy az én emberem!
  • fsgh
    Hamár itt tartunk engem is érdekelne sapka Interesben:-PP
  • 9csöves9
    nem, én speciel körülnéztem ahol tudtam :)
    egyébként egyik haverom asszem vett ilyet az apjának(nagy Chievos:D), majd megkérdem honnan szerválta
  • McFrost
    miért, ez nagy kérés lenne?
  • fsgh
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • 9csöves9
    mindenki keresi neked a sapit:)
  • McFrost
    de kuss lett...
  • McFrost
    na, engem nem meccs érdekelne, hanem egy Chievo-s baseball sapka, Lotto
  • R9
  • R9
    persze; ezt nem én csinálom :))) csak reklámozom
  • McFrost
    ment is már ki valaki?
  • fsgh
    Hát remélem a császár hozza a formáját nem úgy mint az előző idény második felében......
  • R9
    aham,van Chievo meccs is ha érdekel
    más:
    A császár aláírt 2010-ig.
  • McFrost
    Itt abannerban mindig hirdettek, ez komoly?