34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
R9 #2728 azé nem ártana egy gólt lőni ^^ -
R9 #2727 Sztem
Julio Cesar
J.Zanetti,Cordoba,Samuel,Favalli
Figo,Veron,Cambiasso,Stanko
Adriano,Martins -
#2726 Hello!
Azt akarom kérdezni, hogy milyen csapattal áll fel az Inter a siena ellen? -
R9 #2725 3:0 lett :-) -
Csesza #2724 ha nem nagyképűen állnak neki a meccsnek akkor igen, ez várható... -
Csesza #2723 :DDDDDD - annyira nem lehetnek szarok :P -
#2721 25 perc alatt -
Rudee #2720 Azoknak lőttök vagy 10et. -
Csesza #2719 A Spezia elleni, holnapra tervezett barátságos mérkőzés helyett Mancini legénysége a Serie C1-ben vitézkedő Pizzighettone 11-e ellen fog pályára lépni Forte dei Marmiban, holnap 14.30-as kezdettel.
-
Csesza #2718 2005ös év összefoglalója!!! -
R9 #2717 Köszi nektek is! -
#2716 B.U.É.K. Milánó kék-fekete részére is! -
R9 #2715 Köszike Nektek is! -
#2714 Sikerekben Gazdag Uj Évet -
#2713 Győzelmekben gazdag évet! -
#2712 -
misztör frog #2711 ezmegmék bornyu?:| -
R9 #2710
-
#2709 Mi van? Hogy megint vettetek egy sztárt a padra!Gratula! -
#2708 Hello All!!
B.U.É.K. Mindenkinek!!! Inter Sikerekben gazdag újévet!!! -
R9 #2707 Rajtatok csak a jó Isten tudna segíteni(meg Adriano de őt b@ss7h47j4'70k) nem Cassano. -
Monoton #2706 Bocsika!!!! De ez van! -
R9 #2705 Legyél Interes! -
#2704 Nem vagyok Interes mégis benne van a kedvenceim közt a topik. :P
De ez a hír , röhej. Lassan már én is elbizonytalanodok , hogy a Juvénak kellene-e Cassano. Sztem nem olyan jó játékos, hogy ennyit kelljem érte fizetni.
Bár ízlések és pofonok.
-
#2703 Kisebbfajta holtpontra jutott a Cassano-Real frigy,ezt jelezte az hogy már tegnap lehetett olvasni arról hogy a Roma ultimátumot intézett a Real-hoz,adjon jobb ajánlatot és igazolja le záros határidőn belül Cassano-t,vagy száljon le róla! A Real utolsó ajánlata 3.5 millió € volt a Roma felé ezt keveslik Roma-ban,és már maga Benito Flores a spanyolok sportigazgatója is elbizonytalanodott hogy nekik valóban Cassano-ra van-e szükségük!És állítólag Mancio addig rágta Moratti fülét jól jönne ő nekünk,hogy Moratti komolyan el fog gondolkodni azon hogy nagyon rövid időn belül egy komoly( 5 millió Eu a Roma-nak és évi 4 millió netto 4 éven keresztül a játékosnak!) ajánlatot tesz a fővárosiaknak így feoldaná a Real hezitálása miatt kialakult jelenlegi patthelyzetet!
forrás:http://gportal.hu/portal/fcinter/ nemtom mennyire hiteles... -
R9 #2702 Jan 5.-én felkészülési meccse a spezia ellen -
Csesza #2701 viszont -
R9 #2700 Köszi nektek is! Jobb késöbb mint soha :-) -
#2699 Kellemes ünnepeket Interesek! (Igaz kicsit megkésve) -
R9 #2698 Adriano - Valencia
Adriano - Ascoli -
Csesza #2697 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
kép: internazionale.hu -
#2696 BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJVÉT KÍVÁNOK!!!!! -
#2695 KELLEMES,BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKERES ÚJÉVET MINDENKINEK!
-
#2694 én csak magyarul:)
Boldog karácsonyt minden Nerazzurinak!:) -
#2693 na vérző szívvel de
-
#2692 Buon Natale e Felice Anno Nuovo per tutti tifosi dell' Inter! -
#2691 hát ja talán csatár kéne.mert elmegy kettő akkor lesz egy kis baj -
#2690 erről van szó ezért kell venni 1-2 játékost! -
#2689 Igazolni fog az Inter?
Roberto Mancini, az Inter szakvezetője a januári átigazolási szezonban könnyen lehet, hogy egy-két igazolással erősíteni fogja a keretét. Obafemi Martins, valamint Pierre Wome ugyanis januárban nem áll majd a csapat rendelkezésére: mindketten az Afrikai Nemzetek Kupáján fognak részt venni.
-
#2688 Nem volt semmiféle érdeklődés Ronaldo iránt és a brazil visszatérésének lehetőségét ma(tegnap) M.Moratti ki is zárta. Ugyanakkor januárban(!) egy másik csatár fog érkezni,ő pedig nem más,mint a jelenleg Chievo-játékos nigériai Obinna.
"Megegyeztünk minden részletben a Chievoval,hogy nálunk tudjuk (Obinnát)"
A Ronaldoval kapcsolatos pletykákkal és a Curva Nord szerda esti tüntetésével kapcsolatban Moratti megerősítette,hogy "nem hallottunk felőle,nem voltunk kapcsolatban.Nem történt semmi,beleértve akármilyen kapcsolatfelvételt részünkről,az egész csak egy újságírói kitaláció.Nehéz nekem rosszat mondani Ronaldoról,de ez az egyetlen dolog,amit mondhatok vele kapcsolatban."