34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#3448 20:30 Ascoli ? - ? Inter Milan
sajna nem adják élőben:(( de másnap 10kor adják -
Csesza #3447 erre kívácsni lennék énis... pedig nagyon jó játékos -
Csesza #3446 nagyonremélem, hogy mostmár felfogják a dolgokat és végre elkezdenek játszani és kiszolgálják a közönséget, mondjuk ez elsűlhet fordítva is -
#3445 Solarit miért nem ,,szereti" Mancini?? -
#3444 hí basszus. Ennyire szar volt a meccs?? -
R9 #3443 89 óta volt már pár edzőnk -
tomcat1 #3442 Szerintem ez edző kérdés..... jegyzem meg halkan..... -
R9 #3441 Remélem mostmár észbe kapnak!
-
#3440 Nem a legszebb módon búcsúzott a csapat Európától. Veron összeveszett Adrianoval, Mancini a támadókat bírálta, Moratti pedig egy szót sem szólt (a mai napig). A szurkolók a valenciai és a milanói reptéren is botrányt csináltak, igaz az ő szempontjukból ez érthető volt.
A félidőben még 0-0 volt az állás és mikor vonultak le a csapatok Veron igencsak összeszólalkozott a honfitársával Sorinnal, majd mikor az öltözőbe lépett akkor nekiesett Adrianonak és a szemére vetette hogy keveset fut elől, alig lehet megjátszani. Erre a brazil visszavágott hogy csak használhatatlan labdát kap Verontól úgyhogy a légkör már ekkor nagyon feszült volt. Mancini próbálta nyugtatni a feleket, de egyértelműen Veronnak adott igazat a vitában.
A meccs végén a kiesés tudatában Moratti lement az öltözőbe de csak pár szót szólt, Mancini viszont elemében volt. Kiabált hogy a játékosoknak nincs akaraterejük és soha nem fognak semmit sem nyerni ezzel a hozzáállással. Főleg Adrianot és Recobát szídta a tehetetlen játékuk miatt, a csapat pedig hallgatott. A fültanúk szerint csak az edző hangját lehetett hallani percekig benntről. Moratti és Tronchetti is kerülte a csapatot és valamelyest külön is vonultak.
A műsor aztán a valenciai reptéren folytatódott. A csalódott szurkolók már ott voltak mikor a csapat megérkezett. ½Menjetek a Hollywoodba inkább½ (a Hollywood Milano egyik népszerű szórakozóhelye, ahol közéleti személyiségek, színeszek és sportolók igen nagy számban megfordulnak) kiabálták illetve hogy ½1500 kilométert utaztunk hogy megnézzük ezt a szart. Szégyeljétek magatokat½. Egy spanyol Barcelona szurkoló majdnem rátámadt az amúgy is meggyötört Figora, tényleg csak centiken múlott hogy ne kerüljön sor tetlegességre köztük. Veront megdobták egy Inter mezzel, aztán a spanyol rendőrök közbe léptek.
A történet Milanoban folytatódott. ½A szemetekbe akarunk nézni de ti ki sem jöttök½ hőzöngött az egybegyűlt szurkolótábor. A repülőhöz azonnal különbusz ment, de néhány szintén velük egy időben érkező szurkoló a odarohant és az ½Európa szégyenei vagytok½ rigmust kezdték el énekelni. Utána pedig a ½A szórakozóhelyek bajnokai½ hangzott fel. Adriano felé csak annyit kiabáltak mikor szállt fel, hogy ½Legközelebb mikor a discoban meglátunk meg fogunk keresni és akkor meglátod mi történik majd...½
Recoba, Martins és ő (Adriano) kapták a legkeményebb ´kritikát´. De mindenki mást is megtaláltak Beddy Morattin át Facchettiig. Mindenki távozott a helyszínről, egyedül Cambiasso (akiért az apja jött ki kocsival) és Cruz mentek külön, ők beszéltek is az elkeseredett sokasággal. Próbálták tisztázni a helyzetet, magyarázkodni de süket fülekre találtak. Nem a legjobb előjelek ezek a szezon hátralévő részére...
forrás:www.internazionale.hu -
#3439 Nagyon nem szeretném ha az Inter olyan lenne mint a Real...:SSSSS -
tomcat1 #3438 Megkapják apénzüket és leszarják... meg Manchini se egy Capelló -
#3437 sajna, pedig én az Internek drukkoltam, de ez így elég halovány volt... Jóval több pörgés kellett volna.
Vhogy az elszántságot nem láttam a játékban... :( -
R9 #3436 kb. -
faláb #3435 ilyen lélektelen játékkal még szép hogy nem sikerült továbbjutni...
Mintha nem akartak volna továbbjutni... -
R9 #3434 amikor a lyon 2 kapufát fejelt akkor is ezt mondtad? -
oaken #3433 Nem szerencse,hanem kitartás és győzni akarás a kulcsa mindennek.Ez az Interből nagyon sokszor hiányzik. -
R9 #3432 nemigaz :(
bilannak persze köze nem volt a mecchez de ők rugnak gólt, nekünk nincs ilyen szerencsénk nah mind1 ez van :\ -
#3431 részvét. -
#3430 részvétem ·~· -
Csesza #3429
mondtam én hogy gáz lesz... -
#3428 1-0. -
Csesza #3427 én nemtom de nagyon szarok ettől a meccstől, a Villareal nagyon jó hazai pályán és van egy idegenben lőtt góljuk
sztem 0-0lesz -
#3426 Szerintem
Villareal - Internazionale 1-2 lesz! Szerintetek??
-
#3425 Én meg olyat hogy Adriano-Recoba:DDD
szval bármi lehet... -
R9 #3424 Olyat olvastam hogy várható kezdő csatársor
Cruz-Oba
o_O -
#3423 Jönnek páran Spanyolba:)
kapusok : 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni
védők : 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome
középpályások: 5 Dejan Stankovic, 6 Cristiano Zanetti, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 31 Cesar
csatárok : 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba, 30 Obafemi Martins. -
#3422 Köszönjük:) -
#3421 grat az Internek -
#3420 jaja a Második félidőn majdnem bealudtam! Mondjuk Recoba Hatalmas kapufája azért még szép volt a végén:) -
Csesza #3419 Grat a csapatnak, bár kegyetlen szar meccs vol, amiből egyedűl Solari emelkedett ki, remélem mostmár többet fog játszani mint eddig -
#3418 Na ez megvan!!
3-0:)
Solari,Martins,Solari -
R9 #3417 jahogy adja a sport 2 ^^
rohadt CS elvette az eszemet :D:D -
#3416 EZ AZ!! 3-0 félidő!
InterB-Messina 3-0:)))) -
faláb #3415 Solari duplájával már 3:0!!! -
Csesza #3414 LÁTJA KEDVES MÁNCSINI UR, ÉN MINDig is mondtam hogy játszassa solarit, mer nagyon jó játékos -
#3413 JAJ DE JÓÓÓÓÓÓK VAGYUNK!!!!!2-0!!!!!
MARTINS!!!!!! -
Csesza #3412 MARTINS -
faláb #3411 Oba góóóóóóól! -
Csesza #3410 2-0 -
#3409 SOLARI GÓÓÓLLLLLL!!!!!!!!!