34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    Martins már most is nagy játékos de nagyon soxor formán kívűl játszik akár csak Adriano és ezért kéne még 1jó befejező csatár
  • fsgh
    persze PEACE van:P
    Figyeld meg hogy Martinsból nagy játékos lesz....
  • fsgh
    Gábor!Te erre válaszoltál!#3639!!
    És amiről Te beszélsz az ez: #3628...
  • gabber_saviola
    jaja világbéke vagy mi a fene -.-
  • Csesza
    például
  • Csesza
    és akkor ha már a kérdéseknél tartunk hogy honnan tudom hogy Martinsnak nem fog változni?!

akkor te honnan tudod hogy Cruz meglőné a Livornoban azt a gól mennyiséget amit a Lucarelli és honnan tudod hogy itt nem lőné meg azt

én csak tényeket közöltem Martinsal, hogy a nigériai játékosok azok ilyen kaliberűek, így mozognak nem fog sokkal többet változni, Martinsnak mindig is így volt 1jó meccs 1rossz meccs, tavaly is azért volt sok gólja mert a jó mecsei nagyon jók voltak sok gólt lőtt de volt nagyon sok olyan meccse ahol viszont hozzá se tudott szagolni a bogyóhoz

de remélem azt azér vágod hogy PEACE van :DDDDD
  • gabber_saviola
    "Pazzini télleg jó lenne...Vucinic meg hát...(ez az élet nem az efem....)Vucinic nálunk tuti nem tudna érvényesülni(Főleg hogy sose kezdene Adri,Martins,Cruz előtt szvsz)"
  • fsgh
    Biztos minden nap mákostésztát eszik hogy 13szor gól lett amikor "tökre véletlen" találkozott a lábda a lábával... Lucarelli se tudna több gólt lőni az Interben mint ebben a szezonban Cruz....

Ki mondta hogy Vucinic rosszabb mint Cruz???:OOOOO Azt mondtam hogy ő is lőtt volna anyit a Livornoban mint Lucarelli!Szó sem volt Vucinicről:OOO
  • gabber_saviola
    Imre, pár meccsen beleért a labdába ami gól lett, de ez hosszutávon nem egyenesen arányos azzal hogy ezt kezdőként 3 meccsből 2x teljesíti is...öreg már nem való oda

bazz ha most kitalálod hogy Cruz van olyan jó pléja mint Vucinic kajak le...som a bokám...mert ez vicc
  • fsgh
    nézd már meg hogy játszott Martins elöző szezonban...most volt egy rossz idnye és mindenki elkezdi szapulni hogy falábú stb("Marins nem nagyon fog változni lesznek jó és rossz napjai" ezt honnan veszed??? egy rossz szezonból? akkor Adriano se fog változni mert idén nem ment neki????)...Egy fiatal jáékosból nem 2nap alatt lesz meghatározó pléja...néha 2év is kevés...És én arról beszéltem hogy Húzóembert kell hozni!Attol maradhat az Adriano,Martis csatársor...Húzóember nem feltétlenül csak csatár lehet!Sőőőt inkább középpályás!

Gabber:Cruznak nincs helye az Interben?pár meccset eldöntött idén és én hiszem azt hogy ha ezt az idényt teszemazt a Livornoban tölti mint kezdő csatár lazán meglövi amit Lucarelli is meglőtt....

#3634 :Ezzel egyetértek!
  • gabber_saviola
    csak rajtuk áll
  • Csesza
    remélem jön, überjó játékos és még olasz is, kéne valaki a boltábú Favalli és az embergyilkos Wome mellé... remélem a vezetőség nem puskázza el a lehetőséget
  • gabber_saviola
    Grosso lehet hogy megy hozzátok, mivel ajánlottatok érte 4millát, de ezt Zamparini elutasította, de vár egy újabb ajánlatra
  • gabber_saviola
  • Csesza
    de inkább olaszosítani kéne egy kicsit akkor Pazzini, Grosso (hiába ez nem teccik gabbernek) valami jo kis fiatal olasz védő söt nem is egy hanem min2
    átkéne alakitani a csapatot nyáron
  • Csesza
    kabbe:DDD
  • Csesza
    Vucinic nagyon jó játékos és nagyon sok gólt lő, sajnálnám ha nem venné meg valami nagyobb csapat

igen Pazzini is nagyon jó lenne de ha választanék közülük akkor inkább Vucinic
    de itt osztod hogy húzó ember kell hogy ne a padra üljön és te mégis az Adriano Martins csatársórt szeretnéd játszatni akkor mégse egy világsztár húzóemberre gondolsz! vagy ellentmondasz saját magadnak? mind1
    jah és Martins mindenki nagyobb reményeket fűzött hozzá és ezeket sajna nem váltotta be eddig, nagyon fiatal még, de ezek a nigériai srácok ezek ilyenek Marins nem nagyon fog változni lesznek jó és rossz napjai
    Adriano mellé kéne még egy jó csatár egy ilyen Vucinic típusu, igen
    jah és Cruz meg már kiöregedett igaz lövi a gólokat max 1éve van még de az nem ebbe a csapatba
  • McFrost
    Vucsinics nem férne ide be ,mert még nem öregedett ki:P
  • gabber_saviola
    Imre, senki nem beszélt itt efemről max. te....Vucinicért sorban állnak a csapatok mert Ők veled ellentétben ismerik tudását
    Cruz öreg már és nincs helye az Interben, Martinsnak meg jól jönne a váltás valahol máshol
  • gabber_saviola
    sosincs 21 éves, martins marad ilyen mint most
  • fsgh
    Pazzini télleg jó lenne...Vucinic meg hát...(ez az élet nem az efem....)Vucinic nálunk tuti nem tudna érvényesülni(Főleg hogy sose kezdene Adri,Martins,Cruz előtt szvsz)
  • fsgh
    figy.senki se úgy születik hogy világsztár!Ő még csak 21éves(remélem:P) baromi sok ideje van fejlődni:) meg ez a szezon nem is nagyon jött össze neki...
  • gabber_saviola
    Adriano mellé egy Pazzini vagy egy Vucinic kéne (gyors fürge és iszonyat gólratörő)
  • gabber_saviola
    jah és Tonirol ilyesmi hírt nem láttam
  • gabber_saviola
    calciomercato és a tuttomercato szerint tárgyaltok vele, azaz szerződés a kezében de még nincs aláírva
  • R9
    Martins Adriano páros nem jó szerintem. Martins botlábú sajnos ezt kell mondjam, annyi az előnye gyors és rendkívűl jó fizikája van.
  • fsgh
    Sztem akkor se ő a jó igazolás!Nem ő az a húzóember aki kell nekünk...Igazából az kéne hogy Martins Adriano páros lendületet kapjon és nekik is meglenne a 20-30 gól fejenként!Meg minek jönne Luccarelli...Padra???Nyakamat rá hogy alig kezdene!
  • R9
    Hmm.. jó lehet. gabber nemtudod hogy mennyire biztos? Mert olyan is volt hogy Toni előszerződsét kötött velünk. o_O
  • gabber_saviola
    Lehet , hogy Lucarelli már nem 20éves, de erős magas és gólratörő játékos (mint DelPiero és Toni keresztezése) és van még 2-3 éve
  • Csesza
  • gabber_saviola
    minden szó igaz
  • Csesza
    ez az egy Lucarelli tavaly gólkirály volt és most is elég szépen sőőt, nagyon szépen ontja a gólokat! nem mondtam hogy ő lenne a megfelelő igazolás... de nem kéne így leírni sztem nagyon jó játékos és akár vele is lehet bármit nyerni az aza 20-30gól nem lófasz amit szezononként alkot
  • fsgh
    De figyelj az inter célja Bajnokság és Netán egy bravúros béel győzelem!Egy Lucarellivel akarjuk ezt elérni...haggyuk már...
  • Csesza
    Henry ugyis a Barcába megy vagy nem megy sehova, Van Nistelrooy ugyis ott marad a ManU-ban... Lucarelli jó befejező csatár csak már kicsit öreg igaz most van a csúcson...
  • Csesza
    jah igen, tudom azért volt kérdőjel a végén mert még nem biztos :)
  • fsgh
    Minek?Minek? és Minek???? Baxameg! Nagy hírek Henryról és Van Nisterooy(nem tom hogy köll írni)-ról... Erre mi lesz blőlük Lucarelli-.- Remélem kacsa...
  • gabber_saviola
    még csak lehet
  • Csesza
    hát igen, ez a minimum, főleg ilyen kaliberű csapatokat jól meg kell ütni mint az Empoli
  • Csesza
    Lucarelli az Inter-be? Érdekes...
  • Lombardini
    Vasárnap verni kell az Empolit.Ha már a kupán kívül másra nem maradt sanszunk akkor az utolsó néhány meccsünket nyerjük meg fölényesen.Ez a minimum nem?

FORZA NERAZZURRI!!