34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#6745 jól mondod,szerintem se menne vesztes csapatba Buffon -
#6744 vesztes csapatba nemhiszem hogy elmenne -
#6743 a tuttosport bugyuta agyszüleménye -
#6742 elég sok helyen írak egy Adriano - Buffon cserét:SSS -
#6741 Házi gól lövő lista:)
de jó is lenne ha gólkirály enne valamelyik csatárunk^^ 4 gól hátrányuk van eddig...
(5) H. Crespo
(5) Z. Ibrahimovic
(4) D. Stankovic
(2) E. Cambiasso
(2) M. Materazzi
(2) J.R. Cruz
(1) F. Grosso
(1) W. Samuel
(1) J. Zanetti
(1) P. Vieira
(ezek persze csak a bajnokságban lőtt gólok) -
#6740 szerintem a Bayern ellen nem kapunk ki..min x... Adri vág nekik 2-t:DDD
nem adják a meccsünket hétvégén:((( -
#6739 egy bayernnél azért jobb az Inter a mostani formát tekintve. Nagy bajnokságok között az egyetlen veretlen csapat -
#6738 ehhe azóta 9 győzelem egyhuzamba barátom ;] -
#6737 70 millió font már nem zsepénz:DD -
Csesza #6736 :DDDDD azabaj bármennyire száll rá ugyse fogják semmi pénzért oda adni -
#6735 Inter Milan GM: Moratti loves Messi
tribalfooball.com - November 27, 2006
Inter Milan GM Ernesto Paolillo hasn't ruled out a mega £70 million offer being made by president Massimo Moratti for Barcelona superkid Leo Messi.
"We are used to the market talk," said Paolillo when asked directly about the Messi interest. "Moratti loves the great footballers, but he is also careful with our budget. For now, we're thinking only of keeping our squad united because we would risk upsetting morale by making dramatic changes.
"At the end of the season we will assess everything."
Moratti nagyon rá van szálva Messire:DDD -
#6734 Huszti megbotlott a labdában, ropsszul jáccottunk, nincsc mit tenni ...hna, elég a szpemmből -
#6733 Hannovernél igen, Nálunk nem :P -
Csesza #6732 :DDDDDDDD ok -
#6731 ha tudsz jobbat lok elébe... amúgy ezen most sok a felirat..ha jó lenne a kép akkor se látszana mert eltakarja...
amúgy ha majd szuezon vége lesz és megnyerjük a bajnokságot vagy kupát vagy esetleg bl-t...akármilyen kombinációban:P csináok majd hozzá valami grafikát pl hogy bajnok csapat vagy valami hasonló:P tudom hogy ez még elég korán van és az se biztos hogy nyerünk vmit:P csak úgy eszembe jutott... -
Csesza #6730 de jó lenne találni egy olyan olasz kupás logót mint a bajnokságé hogy ugyanolyan jól látszódjon -.- -
#6729 jajj de szeretik egymást^^
-
#6728 na jó egy pici önimádat belefér:DDD
-
faláb #6727 Hannovernél csak jobbak vagyunk -
#6726 némá mostmár mutogat is és nem csak magától van eltelve:DDDD
-
#6725 majd meglátjuk...meglátjuk...az Oroszlánbarlangunkban mi uralkodunk, egy negyed pontot sem kaptok majd :D Makaay és Pizza gondoskodik majd Rólatok -
#6724 jajj mit fogsz kapni jövőhét kedden:DDDD mert hogy nem akkor veszítjük el a veretlenségünket az biztos^^ -
#6723 Nincs ? :) Inter - Bayern mondd valamit ? :)
deszemétvaok :AS:D:SA -
#6722 HAPPY BIRTHDAY ROBERTO MANCINI :)
#6721:emberkedjél már máshol... el van mentve egy pdf fájl amiben ez volt és elfelejtettem átírni ennyi.... -
#6721 de nemazé számoli tudni kéne vagy a szerinted jogos eredményt írtad be? mert akkor megértm -,- -
#6720 -
#6719 de hülye vagyok:SSSS fáj a fejem..:SS pill -
#6718 1-2 lett a meccs.... -
#6717 gondoltam a kupánál fölé írom hogy mi volt az odavágó eredménye... -
-
Csesza #6715 thx -
#6714 :)))
Csesza mindjárt csinálom az eredményjelzőket:) -
#6713 A nagy Inter ellen senkinek sincs esélye ;] -
#6712 erről van szó:)
az erdmény arról árulkodhat hogy szoros volt...de a Palermo olyan gyengén játszott hogy csak na..(persze magához képest...) -
Csesza #6711 Fsgh majd várom az eredményjelzőket :P -
Csesza #6710 köszi szépen -
Csesza #6709 gratulálok csapatnak és Adriano-nak a 2 gólpasszért :)
megmondom őszíntén kicsit jobb meccsre számítottam
de eggyüttvéve sztem sokkal jobbak voltunk mint a Palermo ami egy kicsit meglepett is de ennek örülök -
#6708 :O -
#6707 úgy kábé hányszor ejakuláltál életedben erre a szóra: Inter? -
#6706 temeg menő hogy ezt bemerted irni nekem :Dd