34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #6825 -
Csesza #6824 thx, szoktam vele foglalkozni csak most nem volt rá idő ahhogy a felnőtt meccsre sem :S -
#6823 Ez az:)
tegnap néztem meg az eredményt:)
most nem vagyok otthon de estére megcsinálom az eredményjelzőket... -
faláb #6822 Sajnos Ribas sorozata megszakadt. -
#6821 Ha már a nagy Interesek nem foglalkoznak a Primavera csapattal akkor én igen :) (Juventusos létemre) Filkor végigjátszotta a meccset a Mantova ellen ami 0-0 végeredménnyel zárult. Kérem kapcsolja ki, további jó szurkolást :) Sziasztok.
-
faláb #6820 igyvan pati. -
#6819 burdisso am nincs joformába:D
se azinter -
#6818 2:0 Crespo -
#6817 11est fogta cesar -
Csesza #6816 mivanhe?
Burdisso góljával vezetünk a Siena ellen
most: 40' -
faláb #6815 Volt ám egy jó cselsorozata is ha jól olvastam. -
#6814 ahha, thx! Azért remélem jó lesz Filkor... :) -
faláb #6813 Volt egy keresztlabdája ami utána a Messina kontrázhatott,valamint volt egy szabálytalansága ami után a szabadrúgást Toldonak kellett védeni bravúrral. -
Csesza #6812 nem közvetítették, nem néztem még az osztályzatokat -
#6811 Előző meccsen Filkor jó volt? Nemigazán láttam... :/ -
Csesza #6810 jah értem -.- -
#6809 fáj a háta meg 2 meccset játszott egymás után ráadásul az egyiket végig...pedig csak most jött vissza... -
Csesza #6808 pedig nemtok róla hogy sérült lenne
de a jó hír:
RECOBA OTT VAN A KERETBEN!!! -
#6807 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba
Adriano gólrol se maradok le.... -
#6806 :DDDDD -
Csesza #6805 tsssssssss -
Csesza #6804 :DDDDDDDD bagoly monggya? :DDDD -
#6803 én se:SSSS Debrecenben leszek:SSSS
pedig de megnézném:(((
lehet csak hétfőre vagy vasárnap estére lesz meg az eredményjelző mert nem leszek itthon... -
#6802 minek az a sok alkohol? -
Csesza #6801 bakker sajna nemtom megnézni a meccset :S
délután csocsó verseny
este csoportos ivászat -
#6800 Most volt a zuhabyhiradóan hogy Filkort felhívták telefonon:)
Elmondta milyen jó ott és hogy Vieirával beszélget a legtöbbet a nagyobbak közül...de barátkozik még Maxwellel és Stankoviccal:) -
#6799 Crespo slams Chelsea
Thursday 30 November, 2006
Inter striker Hernan Crespo has blasted former club Chelsea, insisting that he doesn’t understand why any striker would move there.
The Argentine appeared with the Premiership outfit for two seasons, but struggled to adapt to life at Stamford Bridge despite winning the League last term.
The same thing is happening to Andriy Shevchenko after his £30m move from Milan in the summer, fuelling speculation the Ukrainian could return to the peninsula.
“I had a very unhappy experience at Chelsea. The adventure at first was very exciting but then things changed,” Crespo told The Mirror.
“Now it is hard to see why a striker who is happy in Italy would go there. The Premiership is a good League, but my family are much happier in Italy and we would prefer to stay here now.
The 31-year-old is now thriving at Inter and is the club’s top scorer in Serie A so far this season with five goals, while the Nerazzurri are four points clear of Roma at the top of the table.
Crespo:"Nagyon rossz élményeket szereztem a Cselziben. a kaland elöszőr nagyon izgalmas volt de ez változott...Premier Lieuge egy remek banokság de én és a családom jól érezzük magunkat itt és maradni szeretnénk"
:))) jó lenne ha innen vonulna vissza:) -
#6798 a játékosoknak nem:P de nekünk lehet kalandozni:DD -
Csesza #6797 ennyire sose jó előre gondolkozni...
de most a lényeg, hogy most mi vagyunk előnyben :) -
#6796 fura még sose adtak négy meccset olasz honból:)
de jó is lenne ha következő 3 meccsen (olasz bajnokin) nyernénk és szereznénk egy tetemes előnyt^^
(következő 3 bajnokink..)
Inter Siena
Empoli Inter
Inter Messina
míg a Roma: Atalanta,Lazio,Palermo hármassal küzd majd meg:))
és a Palermo: Parma Livorno Roma...
Roma kikap az Atalantától és leikszel a Palermoval és ha mi tudjuk hozni a formánkat az már 8 pont előny lenne ha jól számolom:))
nagyon rossz lenne ha mostanábn botlanánk...olyan rossz belegondolni pedig egyszer biztos fogunk:SSS -
#6795 nincs mit:)
de jó lenne szombat 6kor nézni a meccset^^ az mindjárt itt van:) Meg nem is kell vasárnap sokáig fent maradni:) -
Csesza #6794 thc -
#6793 itt vannak... a Messina ellen túl hosszú volt a gól lövök listája így kisebbre vettem a betűket...
-
#6792 már rajta vagyok a pikcsörökön:DDD
#6791: jaja jó lenne..:) de elég fura hogy szombaton 6 órakkor olasz meccset ad a sport tv..eddig sose adott.. -
Csesza #6791
jó lenne folytatni a Siena ellen ezt a gólzáport :) -
Csesza #6790 Gratula, ahogy látom a csatárok nem nagyon villogtak :)
Fsgh majd várom a pikcsöröket :P -
#6789 ez érdekes...
Sport2
18:00 Személyes naptárambaLabdarúgás
Olasz bajnokság, 14. forduló, Inter-Siena (élő)
elvileg nem szoktak hat órási meccseket adni:) de én csak örülnék neki...
-
#6788 tegnap bealudtam és a suliban jutottam nethez elöszőr és ez fogadott:OOO
FT Inter Milan [4 - 0] Messina
26' [1 - 0] N. Burdisso
36' [2 - 0] M. Gonzalez
61' [3 - 0] M. Andreolli
71' [4 - 0] N. Burdisso
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
:))))
Védők villogtak:DDDDD
Grat a csapatnak nem kicsit alázták a Messinát... -
#6787 Ha olvasnád az inter.it-t akkor láthatnád, hogy beállt. kapott körübelül 20 percet. Juventusos vagyok, de ennek a Filkor srácnak szurkolok, hogy sikerüljön valamit elérni ^^ -
pacclacc #6786 Na mi van a mi fiunkal? 2:0 volt a félidő? Remélem Filkor kap játéklehetöséget.