34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #7186 vszeg Ibra se fogja tudni folytatni :S
20 percen belül 2 kényszerű csere :D -
#7185 Ibra is kiesett -
Csesza #7184 jaja
Samuel tényleg nem tudja folytatni :S
helyette Burdisso jön be... -
#7183 na ez eddig nem túl jó....:S Ibrát lerugták Samuel lesérül:S -
Csesza #7182 mégsem :) -
Csesza #7181 valszeg Ibrahimovic helyett beáll Adriano
(kényzserű csere) -
Csesza #7180 nah most már a sport1-en is hitelesítették: Mátrix kezd! -
Csesza #7179 ezen mondjuk csodálkozok mert itt Mátrix a kezdő és nem Burdisso -
Csesza #7178 cserék:
TOLDO
ANDREOLLI
STANKOVIC
SOLARI
ADRIANO
CRESPO
BURDISSO -
Csesza #7177 (12) JULIO CESAR
(13) MAICON
(23) MATERAZZI
(25) SAMUEL
(6) MAXWELL
(14) VIEIRA
(19) CAMBIASSO
(4) ZANETTI J.
(7) FIGO
(8) IBRAHIMOVIC
(20) RECOBA -
faláb #7176 Én már nem reménykedek... -
Csesza #7175 :DDDD remélem fordítva is igaz lesz :) -
#7174 Érzem ma gólt lővet Adrianoval Recoba:)))
FORZA INTER!!:) -
Csesza #7173 jaja
és Mátrix helyett Burdisso -
#7172 Király játszik Recoba is. -
Csesza #7171 a közvetítésig 10perc -
#7170 még 20 -
Csesza #7169 10perec -
#7168 az a mindjárt még 1 óra:P -
#7167 Mindjá kezdünk remélem jól megszórjuk őket -
#7166 Nemsokára meccs:) Remélem elpics*zzuk őket^^ -
#7165 A lényeg hogy túljussunk a Valencián ami nem lesz könnyű. -
#7164 Valencia elleni meccsről a játékosok nyilakoztak:
Zanetti: „Egy nagyon kemény ellenféllel kerültünk szembe, akikkel a visszavágót a Mestallában játszuk. Őszintén szólva nem lesz könnyű. Tavaly miután összekerültünk a Villarreal-lal elég sok pozitív nyilatkozat volt, aztán mindenki tudja mi lett a vége. Tavaly nagyon komoly csalódás volt, ám ezt tudjuk azzal kompenzálni, hogy olyan messzire jutunk a BL-ben amennyire csak lehet.A Valencia nagyon erős, főleg támadásban, általában pedig egy nagyon jól megszervezett csapat fontos játékosokkal akikkel szemben tisztelettel kell majd fellépnünk.”
Stankovic: „Az utóbbi szezonokban jól szerepeltünk a Valencia ellen, de mindent bele kell majd adnunk, hogy túljussunk a nyolcaddöntőn. Összességében elégedett vagyok a sorsolással, mert rosszabbul is járhattunk volna, viszont nem szabad lebecsülnünk az ellenfelet. Észben kell tartanunk, hogy mi történt tavaly a Villarreal ellen. Tudjuk, hogy bármi megtörténhet egy ilyen meccsen. Úgy fogunk játszani ellenük, mintha a Chelsea vagy a Barcelona ellen lépnénk pályára”
Crespo: „Emlékszem amikor legyőztük a Valenciát a 2003-as sorozat negyeddöntőjében. Ez bizakodóvá tesz a következő találkozással kapcsolatban. De tudjuk, hogy két nehéz meccs elé nézünk egy olyan csapattal akiknek rendkívül tapasztalt játékosaik vannak, mint például Ayala, Morientes és Villa. Nehezebb csapattal is összesorsolhattak volna minket, de így is nagyon óvatosnak kell majd lennünk. A legjobbat kell majd nyújtanunk, hogy túljussunk ezen a fordulón.” -
#7163 ja -
#7162 császtok ha milanos büntetőpontom lejár (elvileg ma) akkor 2 büntetőpntom lesz akkor használhatok nick logot? -
#7161 az tulzás hogy maxwell képességilegjobb lenne coconál,
de a morálja szerintem még Choutosnak is jobb mintszegény coconak :S
énis sajnálom, szeretmém ha lehetőséget kapna, de asszem ehez nagyonsok sérülés kell majd.. -
#7160 oké téma lezárva. amúgy ez a előző szöveget akkor írtam mikor még nem válaszoltál. -
Csesza #7159 szerintem kaptál egy privát üzenetet hogy kaptál egy bünti pontot és abban az üziben volt az hogy mikor jár le... -
#7158 Amúgy a büntető pont mikor tünik el onnan? -
Csesza #7157 mondom, fejezzük be! -
#7156 mert rohadtul idegesít hogy az olasz foci szerelmesei topikban csak azzal foglalkoznak hogy szidják az Intert. -
Csesza #7155 jolvan, elhiszem - te kezdtél el kötekedni...
de ezt ne itt beszéljük meg mert a következőkben az ezzel kapcsolatos kommenteket törlöm
thx -
#7154 Hé CSESZA azt hogy divatdrukker remélem nem rám értetted mert nekem az inter a kedvenc cspatom már évek óta és nem divatból drukkolok nekik számomra csak egy csapat létezik az Inter. Amúgy meg az a gyerek kezdet el kötekedni én csak reagáltam rá mert utálom ha valaki fikázza az intert. -
Csesza #7153 nem jönnek neki össze a dolgok, ennyi
de nála sztem még Maxwell is jobb... -
#7152 Aért ennyire nem rossz játékos nem is öreg 2002-ben a VB is ott volt mióta megsérült és utána felépült kölcsön lett adva Livornónak ott játszott is most visszajött de azért csak egy többszörös olasz válogatott játékos ennyire nem felejtett el focizni hogy tartalék játékos legyen. -
Csesza #7151 tartalék játékos... (elvileg) -
#7150 Császtok nem tudjátok Coco még a csapat tagja mert még az Inter hivatalos honlapján rajta van de még egy meccsen se játszott edig azt se mondják hogy sérült hát akkor mi van vele? -
#7149 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.
Recoba is ott van:) remélem játszani fog...
Adriano rughatna már 1 gólt...annyira zavaró hogy lassan 1 éve nem lőtt.. -
Csesza #7148 elnéztem, azthittem hogy a Lazio meccsre mondtad hogy felvétel és majd később helyette lesz az Atalanta elleni meccs...
semmo gond :P -
#7147 mi a baj?