34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Nem repülünk mink sehova, mink a bajnokicím irányába repülünk!
  • fsgh
    ahogyan a Milan is...mert ha igaz akkor ők is benne vannak...

elvileg a Rai-n volt téma ez és úgy mondták hogy a milánoi cspatok...
  • Matthewpamer
    jólvan :)

ilyeneket nem kérünk
  • hunbasser
    picit finoman fogalmaztál,nem csak sima könyvelési hibáról van szó,hanem gazdasági adatok hamisításáról,vagy vmi ilyesmi,az a lényeg,h csalásról van szó,de sztem kacsa.

de ha nem az,akkor repültök a B-be
  • fsgh
    arról van szó hogy elvileg könyvelési csalással indultunk tavaly előtt a seria-a-ban és hogy minket is visszasorolnak a b-be...
  • Matthewpamer
    japánul nincs meg véletlenül? ^^
  • hunbasser
    Inchiesta Inter: i neroazzurri rischiano la B

(MILANO) - Allarme in casa Inter. Lo lancia il senatore di Forza Italia, Maria Burani Procaccini secondo la quale la società neroazzurra richierebbe la B per l'accusa si falso in bilancio: "Se si provera' che l'Inter ha falsificato i bilanci, non si potra' che spedirla in serie B. Non si potranno usare due pesi e due misure, atteso che se venissero provate le accuse circostanziate dalla Procura della Repubblica la stessa Inter non si sarebbe potuta iscrivere al campionato di calcio di serie A del 2004-2005. Adesso -conclude Burani Procaccini- ci aspettiamo inflessibilita' totale".
  • fsgh
    köszi^^
  • Monoton
    joak az eredményjelző :)

• Csesza
    MILÁNÓ, 2007. Január 17. 21:00 --- TV: RAI DUE
  • Drizzthsz
    Valahol adják a meccset? Mondjuk neten, vagy valami adón a tv-ben?
  • fsgh
    gyártok majd egy másika forzinternek
  • Csesza

up.: geire idegesít hogy van 2 majdnem ugyanolyan logó egy topikban :S
  • fsgh
    Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 79 Fabian Carini.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 36 Simone Fautario (1987), 46 Dennis Esposito (1988), 51 Leonardo Bonucci (1987).

Midfielders: 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi (1989), 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 18 Hernan Crespo, 57 Attila Filkor (1988), 60 Sebastian Ribas (1988), 58 Jonathan Ludovic Biabiany (1988), 99 Lampros Choutos.

keret..és ott van Filkor is:)
  • ForzaInter
    INTER (4-5-1): Toldo; Burdisso, Cordoba, Samuel, Grosso; J.Zanetti, Cambiasso, Dacourt, Solari, Gonzalez; Crespo.
    Cserék: Carini, Bonucci, Esposito, Filkor, Maaroufi, Choutos, Slavkovski

Filkor megint a keretben!
  • fsgh
    n nem sajnálom Coco-t...nem ide való..menjen ahova akar szvsz:D
  • ForzaInter
    Jó esély mutatkozik arra, hogy Francesco Coco a Manchester Cityben folytatja pályafutását. A játékos az őszi szezon alatt egyszersem lépett pályára a milánóiaknál, így mindenképpen hajlana az üzletre. A középpályás a hírek szerint már meg is érkezett Angliába, ahol néhány napig tetsztelik, és ha megfelel a vártnak, akkor szerződtetik. A skysoprt információi szerint Itáliából is van kérője a 29 éves szélsőnek, ott a Messina foglalkoztatná.

Hát nagyon eltűnt már kár pedig még csak 29 éves, bezzeg 4 éve, sajnálom Cocot, azért jó lenne még régi formájában játszani még.
  • fsgh
    :DDDD
  • faláb
    Ibra a legjobb
  • Csesza
    jovan -.-
  • fsgh
    bazzeg engem baxogatsz persze faláb mindig jön mikor alá akarok tenni Ibrának és magasztalja:DDASDASDASD de őő nincs oda Ibráért:DDD

amúgy én nagyon tudom utálni amikor trükközgetéssel eladja a labdát 1 meccsen 6-7x...de az azért jó amikor gólt lő:)
  • ForzaInter
    Emberileg én se csípem de ameddig jól játszik addig nincs baj.
  • Csesza
    nekem ugyanaz marad a véleményem róla, nem azért utáltam meg mert a Juve-ban játszott, hanem magát mint embert... +rá tett a magyarok ellen lőtt gólja meccs uccsó percében :P

az pozitívum hogy ha most gólt lő akkor az enkünk jó, de akkor sem bírom -.-
  • ForzaInter
    Nincs azzal baj, nekem is bejön a játéka pedig a Juvéban még de utáltam, msot meg...
  • Csesza
    nagyon oda vagy te Ibra-ért :D

minden 2. linked valamien szinten kapcsolódik Ibrahimovics-hoz :ASDSADSDsad
  • fsgh
    milyen lelkesen ünnepel:)) talán 5% vissza vett az acából a fiú:DDD ha jól rémlik az első gólja amit nem úgy ünnepelt hogy karjait szétárva ünnepeltetve magát...
  • Csesza
    Cruz külön edzésen vasárnap.

Andreolli külön edzésen vasárnap.

• Csesza
    CORRIERE DELLO SPORT értékelése Figo-ról

5,5

Figo – Össze-vissza mozgott a pályán, ráadásul a labdái sem a megfelelő helyre mentek…

nem kímélték...
  • Csesza
    MILÁNÓ, 2007. Január 17. 21:00 --- TV: RAI DUE

tehát lehet várni a stream-et :)
  • Csesza
    Mihajlovic:Még nem akarok vezetőedző lenni”

Jan. 15. 10:57 -Milano-

Sinisa Mihajlovic a ControCampo című műsorban volt vendég este és többek között arról beszélt hogy Adriano végre megtanult rendesen edzeni. Korábban két nap dolgozott és egyet tulajdonképpen végig henyélt, mára ez megváltozott és sokkal komolyabban veszi a feladatát. Adriano még szombat este is arról beszélt a buszra való felbicegés előtt (tegnap már sokkal jobban volt a lába) hogy nehezen tudja elfelejteni a vele történt nehéz pillanatokat.
    De inkább nézzük miről is beszélt a másod edző Sinisa Mihajlovic. ”A Juve ugyan nincs idén ám van egy Milan igaz az Inter ebben az idényben rettentően erős lett. A szerződéshosszabbítás? Remélem hogy Roberto végül megállapodik és marad, mert ez azt jelentené hogy én sem mennék sehova. Korai még azon gondolkoznom hogy edző legyek valahol, hiszen rengeteget kell még tanuljak és Mancio mellett ez a tanulás öröm a számomra. Adriano? A változásának két oka van. Az első hogy végre ugyanolyan szinten dolgozik minden edzésen. Korábban átlagban két napot jól teljesített egyet nem. A másik pedig hogy a lelki gátak felszakadtak az Atalantának lőtt gólja óta, hiszen nem volt könnyű elfogadnia hogy nem tud gólt lőni. A végén már ő maga is elhitte ezt.”
    Ezzel kapcsolatban, -mármint Adrianoval- lefújást követően Julio Cesar is mondott pár szót a SKY mikrofonjának. .”Adri a következőket mondta nekem: Meglásd ha végre elkezdek gólt lőni akkor minden sokkal könnyebb lesz onnantól. Most hogy visszatért az önbizalma és nem bántja minden héten minden újság sokkal nyugodtabban tud a munkájára koncentrálni. A nyomás elmúlt, a gólok viszont jönnek.” mondta a kapus honfitárs.

www.internazionale.hu
  • Csesza
    Samuel vasárnap már a csapattal edzett, ellentétben Cruz-al, Andreolli-val és Recoba-val...
  • fsgh
    jólvan na csak viccelődtem:D ahogyan viselkedik ennyit ő is megérdemel:P
  • faláb
    A béka megtévesztett,de ez a lényegen nem változtat.
  • fsgh
  • faláb

Ez a lényeg nem a feje...
  • fsgh
    azt a fejet:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd

• fsgh
    mondjuk lehet itt találgatni..a foci az foci..bármi lehet...
  • fsgh
    a statisztika annyira engem e mozgat meg de ahoz hogy biztosan hozzuk a bajnokságot az a legegyenesebb út ha folyamatosan nyerünk:P

Tippem:(számokban:P)

Empoli: 3-1
    Fiorentia:1-1
    Samp:2-1(a javunkra)
    Roma-3-2(a javunkra)
  • ForzaInter
    Jaja sztem is így lesz, jól tippelsz de majd meglátjuk mennnyi jön be belőle azért jó lenne mind a 4-et megnyerni.
  • Csesza
    majdnem biztos vagyok benne sajnos hogy nemtudjuk ezeket a meccseket hozni teljesen, bár ne lenne igazam; de nagyon engem nem is érdekel ez a győzelmi széria, persze jo meg szuper de inkább biztosan huzzuk be a bajnokságot és kész

tippeim: (nem számokban)

Empoli - vszeg simán hozzuk
    Fio - ezt nagy nehez hozzuk :)
    Samp - kikapunk vagy X
    Roma - nyerünk vagy X

sztem ez így elég reális de én sem vagyok jós :P