FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is 😄DD

Sheva
na ma nektek szurkolok!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

a kulcs Martins lehet

Keret a juve ellen
Apr. 19. 18:34 -Milánó- A következõ játékosokat nevezte Mancini a holnapi, juventus elleni bajnokira:
Kapusok: 1 Francesco Toldo, 15 Fabian Carini

Védõk: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 13 Zé Maria , 16 Giuseppe Favalli, 24 Carlos Gamarra, 49 Marco Andreolli

Középpályások: 5 Emre Belozoglu, 6 Cristiano Zanetti, 18 Cristian Kily Gonzalez, 19 Esteban Cambiasso, 21 Giorgos Karagounis, 25 Dejan Stankovic, 47 Dino Marino

Csatárok: 9 Julio Ricardo Cruz, 30 Obafemi Martins, 32 Christian Vieri

Sheva
nagyon jó lenne és akkor behoznánk a lemaradást!

én is 😄

Sheva
REMÉLEM NYERTEK SZERDÁN

bazz mi történt vele?
megsérûlt?
jah láttam a gólokat a 2. gól kicsit lerántás gyanús volt, nembaj azér szépvolt, Martins minda 2 gólban fõszerepet vállalt

2:0 g:Ze Maria,Martins

Sheva
jaja

9csöves9
+3 év próbaidõ és ha ez alatt vmi balhé lesz akkor ...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva
+ 2 ha valami baj történik még...

4meccs

Sheva
ja mondjuk az a klubbé lenne nem Morattié.

Sheva
de még több lenne ha nem lenne a 6 meccses eltiltás

értelmes 😄
Morattinak így is van ...

morattina gíy is van pénze a tarsolyban

Sheva
szép kis bevételtõl esik el az Inter!!!

Rudee
Az, mivel az UEFA másról nem igazán dönthet.

Szar Bayern, szar Bayern :)

akkor még szépen megúztuk
és ez a 6 meccs csak bl?

Sheva
tudom...

Rudee
Gólszerzõt nem jelölik meg ilyen esetben...

Sheva
remélem mind a 3-t Shevának adták! 😄DDD

forza milan
bocsánat

DONGUBA
Inter: hat meccs zárt kapuk mögött

Nyon, április 15., 18.30 A félbeszakadt BL-meccset a Milan nyerte 3-0-val.

Mint bizonyára Olvasóink emlékeznek rá, kedden 1-0-s Milan-vezetésnél - az Inter drukkerek rendbontása miatt - félbeszakadt az Inter-Milan BL-negyeddöntõ. Az ügyben az Európai Labdarúgó Szövetség ma délután hozott döntést. Ahogy az várható volt, a Milan 3-0-s eredménnyel a zöld asztalon is megnyerte a mérkõzést.
Az Interre 300.000 svájci frankos pénzbírságot szabott ki az UEFA, ráadásként a következõ hat nemzetközi mérkõzését zárt kapuk mögött kell lejátszania. Ebbõl kettõt három évre felfüggesztett a grémium, vagyis bármilyen újabb rendbontás esetén az azért járó büntetésen túl az újabb kétmeccses szankció is életbe lép.
Nem lett igazuk tehát azoknak, akik azt jósolták, hogy kitiltják a nemzetközi kupasorozatokból az olasz klubot.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rudee
A visszavágót 3-0al a Milan nyerte egyébként.

Rudee
Csak 6 zártkapus meccset kapott az Inter.

Sheva
na elég a veszekedésbõl...

Imobe
Nem az volt a baja, hogy idejöttél hanem ez: "na,r9 szia neked egy kis idöre" amúgy ha tudod mit írsz akkor magadtól is rájössz..

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

forza milan
tudod ki a láma?...........

forza milan
oké,elmondom ott is nyugodt lehetsz engem nem zavar hogy te meg bejárkálsz a milan topicba ugyanugy mint én ide.akkor téged ez mér zavar.ebként ha ennyire ez a kivánságod húztam!

forza milan
mibajod van?r9-et is dánielnek hivják vagy ez nekem szólt?mert én még nem naon vesztem össze eddig senkivel.(szerintem!!!!!!!!)

DONGUBA
Berlusconi bekeményít Olaszországban
2005. április 14. 14:30:35
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Az idei szezonban az olasz drukkerek és úgy általában az olasz futball már többször is negatív hírekkel hallatott magáról, ez pedig rossz fényt vet az ország nemzetközi megítélésre. Éppen ezért az olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi - akinél a tegnapi, 73. percben félbeszakadt Inter-Milan BL-negyeddöntõ visszavágó jelentette az utolsó cseppet abban a bizonyos pohárban - drasztikus intézkedéseket sürget a tendencia folytatása ellen. Hogy konkrétan milyen tervei és elképzelései vannak, lennének, azt egyelõre nem részletezte, de máris utasította a belügyminisztert, hogy azonnal gyorsítsa fel és bõvítse ki a nemrégiben megkezdett, megelõzõ intézkedéssorozatot.

Az idei BL-szezonban már szakadt félbe mérkõzés Olaszországban, akkor Rómában a Roma-Kijev összecsapáson dobták fejbe Anders Frisk játékvezetõt. De a Lazio drukkerek szélsõjobboldali, rasszista megnyilvánulásai is rossz fényt vetnek az olaszokra. A Laziót legutóbbi, elmúlt hétvégi hasonló jellegû rendbontása miatt a sokadik írásbeli figyelmeztetés mellett kilencmillió(!) forintnak megfelelõ pénzbírsággal sújtották

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Te mindenkivel osszeveszel csicsek????Erdekes nekem nem mondtad hogy beverned a pofamat.

Sheva
értelmes veszekedés volt

Imobe
jajj basszus dani ezzel csak magad járatod le teljesen hülyaségek miatt mikor nem is neked volt igazad.. errõl csak ennyit..<#lama>

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

figy,te milan drukker vagy mond el a vélemnyéedet a milan topicba ne itt,thx

legszívesebben azt tenném

forza milan
ok,ok olvass vissza akkor ki is kezdte a dolgot.én a véleményemet mondtam.ennyi volt.

forza milan
mert,akkor mi lesz ha nem megyek kinyomozod hol lakom és 140-el betöröd a pofám vagy mi?

több mint 1 éve vagyok regelt csak több nickel de ez felidegesített

Iori
lol, ha van vmi problémátok azt ne a fórumba intézzétek el, mert ez nem arra van...tanuljátok meg hogy hogyan kell ezt használni újregek

I love this game!

figy,tudod mit?menny innét el

forza milan
engem oszt nem érdekel,nem akartam idáig eljutni de ez már idegesitö.

forza milan
aztán majd én kapom a büntetést,mert káromkodtam.de ne idegeljé má fel.ne képzeljé má magadró annnyit.

anyám nem kurva,jól keres

forza milan
ne idegesitsé má

forza milan
kis hülye a rohadt ***** *anyád az

forza milan
tölem szólogassá,mit bánom én.de akkor te se gyere ellenfórumozónak a milan fórumba.