34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • faláb
    deki csak a Catani ellen lesz vkp,amúgy Capitano-Dacourt kettős várható középre.
  • fsgh
    Vieirát és Cambiassot úgy nem lehet pótolni hogy észre se vesszük a hiányukat:S én pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban...Stankovic is sokszor fog ki rossz meccseket..ami elég gáz hogyha ésppen középen probál meg szűrni:SSS
  • Lombardini
    Hát azért nem kell annyira megijedni. Az tény, hogy két nagyon jó védekezőközéppályásunk kiesett, de a BL meccsen ott lesz Dacourt a Catania ellen meg Mancini hoz valakit a primaverából. Elképzelhetőnek tartom, hogy Recoba is játszani fog. Stankovic behozható középre, két szélen ott lesz Maicon és Solari vagy Capitano, Figo lesz a két ék mögött, a védelem meg nagyon stabil.Szerintem a vasránapi meccs nem lesz gond, a BL meccsen meg Dacourt megoldja a dolgot. Van még tartalék akik lehet, hogy nincsenek olyan szinten mint Vieira vagy Chuchu, de azért oda tudják tenni magukat. Szóval no para nem lesz itt baj.

FORZA INTER
  • Csesza
    legalább valaki bizonyíthat majd a fiatal csapatból is

és majdnem biztos vagyok benne, hogy Zanetti-t berakja Mancs vkp-nak...
  • fsgh
    izé...srácok elég nagy xarban vagyunk....

aki nem tudná Cambiasso és Vieira 1 hónap pihi...Jelzem ebben Bl visszavágó és DERBY is benne van

ja és hogy minden jó legyen Catania ellen Dacourt nem játszhat mert eltiltott vagyis holnapután 0 vkp lesz a rendelkezésünkre...

arról már ne is beszélünk hogy Adriano elvileg megint bulizott és zért nem álították be a Valencia ellen mert nem volt 100%-os emiatt...ÁLLITÓLAG a vezetőségnek elege lett belőle hogy Ari visszaél a bizalmukkal és nyáron el akarják küldeni...

szóval kemény időket élünk most át...

De akkor is FORZA INTER!!!!
  • fsgh
    már..

Király adják a meccset:)
  • Csesza
    Március 6. 20.30

Valencia - Inter (Élő)
  • ForzaInter
    Mért szavazzubk? Ott már el van döntve gogy adják a meccsünket.
  • fsgh
    itt
    szavazzatok a Valencia - Interre és akkor lehet hogy azt adják majd a viasaton:)

(remélem nem mnősül reklámnak hisz ez mindanyiunk érdeke:) )
  • Lombardini
    Hahó! Mi ez a csönd?
  • Lombardini
    [URL=http://inter.hunsport.hu/?us=news_u&nid=60]Capitano nyilatkozott: "Többet érdemeltünk a döntetlennél"[/URL]
  • ForzaInter
    A BL-be vmért nem megy nekünk de a visszavágón remélem verjük a Valenciat az a 2 gól télleg naon peches volt.
  • Lombardini
    Hát a tegnap este nem úgy sikerült mint ahogyan azt vártuk, de nem szabad csüggedni. Még most is szomorú vagyok egy kicsit, mert a két gólon kívül a Valencia nem igen szólt bele a mecscbe. De sajna ez a két gól éppen elég lehet a továbbjutásukhoz.Ráadásul két peches gól. De nem szabad feladni, reméljük összekapják magukat és a Mestallában győz a csapat.

FORZA INTER
  • ForzaInter
    Jaja nem kell parázni bár nem láttam a meccset de a gólokat igen hát mindkét Valencia gól bomba volt Maicon gyönyörű gólt lőttt, de ezzel a 2-2-vel én is naon csalódott vok többet vártam de a visszavágón keményen kell jáccani és meglesz a győzelem
  • Matthewpamer
    nem kell parázni kimegyünk és megbasszuk őket
  • faláb
    Nyugi srácok,talán jó is hogy nem 2-1 lett a vége,így talán bem fogunk úgy járni mint tavaly,hogy beállunk bekkelni,így támadni kell ezerrel és a győzelem lesz a cél.
  • Lombardini
    Rövid részlet Stankovic mérkőzés utáni nyilatkozatából:

"Arra számítottam, hogy a Valencia ennyire erős.- mondta a szerb középpályás majd még más mellett azt is hozzátette, hogy a spanyol csapat játékosai tudják, hogy hogyan lehet játszani, és egyesül a technika a sebességgel.
    Stankovic szerint az első félidőben eldönthették volna a találkozót és akkor 2:0 a vége. Ígéretet tett a játékos a továbbjutásra: Valenciába fogunk menni, hogy győzzünk és továbbjussunk a Bajnokok Ligájában."…

"Ebben az évben sok kemény mérkőzést játszottunk, én biztos vagyok abban, hogy nagyon jól fogunk szerepelni Valenciában. Nem lesznek képesek, hogy 60 ezer néző előtt védekezzenek a Mestallában, és felkészültek leszünk."

forrás: inter.hunsport.hu
  • Lombardini
    El vagyok képedve, le vagyok törve, szomorú vagyok. Mi lesz a visszavágón?
  • Lombardini
    Igen küzdeni kell, de nagyon nehéz lett innentől kezdve.
  • fsgh
    FT Inter Milan [2 - 2] Valencia
    28' D. Albelda
    29' [1 - 0] E.M. Cambiasso
    41' C. Marchena
    64' [1 - 1] D. Villa
    76' [2 - 1] D.S. Maicon
    85' N.A. Burdisso
    86' [2 - 2] D.J. Silva
    90' J.A. Zanetti
    Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com

hát izé..ezt nem teszem ki a polcra...de mondjuk a tavalyi Inter még gólt se lőtt volna...A Bl gyon nem megy nekünk...de akkor is tovább KELL jutni és küzdeni
  • Lombardini
    Hát erre nem lehetünk büszkék. Ha volt valaha is veszélyben egy továbbjutás akkor most nagyon veszélyben van. A Mestallában ezzel a játékkal nem jutunk tovább. Nagyon nem jó ez az eredmény. Pedig olyan szépen indult minden.
  • Csesza
    najovan, én elteszem magam holnapra, elég mérges vagyok :S
  • Csesza
    jó a 3-3 is -.-
  • fsgh
    nincs mese...Valenciaban vagy nyerünk vagy bucsúzunk...
  • Csesza
    ez inkább volt 11es mint sárga lap -.-
  • fsgh
    ezt hozni kellett volna...áááá csalódott vagyok...
  • Csesza
    most kell cseréli? ilyenkor? rohadna ki a beled...
  • Lombardini
    Két kapott gól. Több mint sok és több mint rossz.
  • fsgh
    A KIB@SZOTT!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁ ilyen nincs...
  • Csesza
    2-2 :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

megin egy nagyon nagy gól :SSS
  • Lombardini
    Ezt nem hiszem el vazzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Csesza
    huhhh, majdnem elbaxtuk ezt is :S
  • Lombardini
    Milyen össszjáték előzte meg a gól öcsém! :)Így kell ezt!
  • Lombardini
    Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon! :)
  • Csesza
    góóóóóóóóóóóóóóóól

MAICON

góóóóóóóóóóóóóól
  • Lombardini
    Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lombardini
    Fura ez a 2. félidő.
  • Csesza
    jah és mellesleg Maicon ismét valami hatalmasat játszik
  • Csesza
    nemértem bazdmeg, muszály gólt lőnünk erre csatár-csatár csere, de ha még ez is van akkor miért nem Adriano-t hozza be? és miért haggya a pályán a lehúzóembert, Figo-t?

:SSSS
  • fsgh
    a fenébe már...akármi lesz is a vége idegenben kaptunk 1 gólt...é ez nagyon rossz ómen:S