FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Mivel a Newcastle-nek nem sikerült megszereznie Albert Luquét a Deportivótól, így visszatért korábbi "célpontjához", Michael Owenhez. A Real Madrid csapata szívesen vette az angolok érdeklõdését, és a legújabb hírek szerint már meg is egyeztek. A részleteket egyelõre nem közölték a felek, ami azonban biztos: a csatár még nem szignálta a szerzõdést.
Sokáig úgy tûnt, hogy a Liverpool lehet a befutó, de "Rafa" Benitez menedzser nem kultiválta a 26 éves játékos visszacsábítását, mivel úgy véli, hogy így is elegendõ támadó áll a rendelkezésére.
- Történetének legfontosabb üzletét ütheti nyélbe a Newcastle - ezt a Szarkák hivatalos honlapja adta közzé.

Ez az nb1.hugyról van ki-ki döntse el hogy ez igaz-e

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Beharangozó ma estére

Aug. 24. 15:38 -Milano- Elméletileg ma este csak az irányítása alatt kell tartania az Internek az eseményeket és akkor nem lehet baj. Igaz semmiképpen sem lehet baj, ugyanis az elsõ meccsen idegenben elért 2-0-nak elégnek kell lennie az ukrán csapat ellenében. A rend kedvéért az írjuk le hogy abban az esetben ha a Shakhtar nyer 2-0-ra hosszabbítás majd büntetõrúgások következnek. Csak ebben az esetben...
Az Internek elég tehát a döntetlen is, bár errõl a hosszú idõ után ismét kezdõemberré elõlépett Alvaro Recoba tegnap nem így vélekedett. ½Becsapnánk magunkat ha úgy gondolnánk hogy már továbbmentünk. Ekkora elõnyt nem adhatunk az ellenfelünknek. Úgy fogunk játszani mintha két gólos hátrányban lennénk!½ Persze azért titkon õ is tudja hogy nem ma kell a szezon legjobb meccsét produkálni a továbbjutás kiharcolásához.
Tudja ezt az Inter ex-trénere Mircea Lucescu is pontosan. ½Jelen pillanatban az Internek 99% esélye van a továbbjutásra, a maradék 1% pedig a miénk. Ettõl függetlenül szeretnénk egy jó meccset játszani, remélem nem okozunk csalódást.½ A román edzõ 4-4-2-es alapfelállást választott és ha minden igaz kezdõ lesz a nigériai csatár Aghahowa is.
Mint az köztudott a tavalyi Milan elleni botrány miatt a találkozót zárt kapuk mögött fogják legjátszani a San Siroban. Igaz nem árt majd ehhez a légkörhöz hozzászokni ugyanis az összes csoportmeccs hasonló koreográfia szerint lesz majd megrendezve.
Végül pár szó a játékvezetõrõl aki a 41 éves német Herbert Fandel lesz majd. Õ civilben egy zeneiskola igazgatója és árpilisban igen éles szavakkal bírálta az Inter szurkolóinak a magatartását.

😊

9csöves9
akkor max a konfektiben meg a pezsgõben süllyedünk el😛

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jah már látom 21:00

még ráér mikor év végén bajnokot avatunk 😄D

igen????? az kira mikor lesz 16:00-kó????????????

9csöves9
akkor már süllyedek is el a szégyenemben<#szomoru1>

Pedig adja ma az Inter BL meccsét 😊

Rudee
Bajnokiról volt szó, de fogalmam sincs. Olasz csatornák mûsorát nem szoktam követni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

yó, bocs námtom csak emléxen néhány inter meccset ott néztem régebben nemtudtam hogy nemnyomnak bl-t a viasat az meg csak a csoprt meccseket nyomja igaz?

9csöves9
Rai Uno nem szokott Bl meccseket közvetíteni

a Raiuno nemközvetíti Rudee? nemtom holtom megnézni a mûsorát?

báttyó02
mert szinte csak angol bajnokságbol közvetitenek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fsgh
Ilyen nincs se a sport1 se a sport2 nem adja az inter meccsét!!!!!!<#mf3>(bajnokit)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Rudee
Ha Owenért nem jön megfelelõ ajánlat, akkor Portillo megy a Nantes-hoz kölcsönbe. Robinho és Raúl valamint Owen és Ronaldo egymást veszélyeztetik, 1% az esély arra, hogy 2 bal- vagy 2 jobb lábas csatár egyszerre pályán legyen.

fsgh
végülis igaz <#rolleyes><#whatever>

9csöves9
ilyen erõvel nálatok is van Adriano,Martins,Recoba,Crúz

fsgh
de attól még ott van portilo,ronaldo,raul,robhino

báttyó02
én egy csatárról tudok,méghozzá Robinho-rol
vagy ki a másik akire gondolsz?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rudee
2 csatár? Ja, gondolom Baptista-ról hiszik még mindig hogy csatár. Kitalálhatom? NSO-n vagy nb1.hugyon olvastad ezeket a megbízható forrásból származó híreket. Látogasd meg néha az as.com-ot, ott valós interjúkat tesznek közzé.

fsgh
Miért?? elvileg a két uj csatár aki jött kiszorítja õt a kezdõbõl!
És ezért akar(akart)elmenni....

Rudee
Esetleg beszéltél Owennel? Mondott valami újat? Csak mert nem akar elmenni, kicsit informálódni kéne.

fsgh
Hát csatár az mindenkép kéne és owen ugyis el akar jönni a realból... remélem ide jön...
Ugyebár volt egy olyan megjegyzése morattinak hogy lesz egy meglepetés igazolás örülnék ha õ lenne az.. (bár én már nem naon hiszek abban hogy lesz vmi....:-(()

Sheva
csatárban úgy se sok nincsen 😄DDDDDDDD

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

jöhet...

fsgh
Ha már itt tartunk... Mit szolnátok owenhez??:-P

bállakot???? ááááhh ne, 1nekem kurvára nem szimpatikus a gyerek másrészt be se férne a középpályánkra - nála klasszisokkal jobb focisták vannak még a kispadon is

Sheva
nem egy szóval se mondtam h rossz lenne

fsgh
Háát azért a Martins,Adriano,Recoba se rossz<#vigyor1><#crazya>

Sheva
tõle nem tartok annyira 😛

nálunk meg a BOBO, GILA, SHEVA hármás fog ágyúzni szal... 1:1

Fyrex
solari agyonüt titeket😄

Avanti Crociati!

Sheva
persze persze a milan után és a parma elõtt <#wilting>
ránézésre tavaly is erõsebbek voltak de nem volt caspategység...
remélem idén se lesz 😛
bár Fiotól tartok nagyon <#wilting>

Fyrex
sheva te már ittis?😄 látom szemmel tartod a vetélytársakat!
de az inter idén elõrebb lessz mint a milan! pontosan a 2. lessz a parma után és a milan elõtt😛

Avanti Crociati!

fsgh
végülis igaz de ha kiderül jövõre hogy nem voltunk valami jók (magyarul nem nyertünk scudettot) akkor jöhet szerintem....

Sheva
ebbe a csapatba már minek?
ne legyér már olyan mint a cselszki

fsgh
Szerintetek Ballackot érdemes lenne megvenni? (ha egyáltalán meg tudnánk...)

😄

Sheva
gusztusos 😄DDD épp most megyek enni 😄DDD

Samuel:½Nem köptem le Nedvedet½
Aug. 23. 09:29 -Milano- Mint az köztudott az Inter argentin védõje 3 mérkõzésre szóló eltiltást kapott miután a fegyelmi bizottság a tv felvételek alapján vétkesnek találta õt Pavel Nedved leköpésében. A játékvezetõ Samuel szerint nem véletlenül nem látta az esetet. ½Az egész ügy egy tévedés, ugyanis nem Nedvedre hanem a fölre köptem. Én soha nem tennék ilyet egy ellenfelemmel sem, egyszerûen alaptalan az egész vádaskodás az eltiltás pedig abszurd½ jelentette ki a játékos.

Stankovic: ½Még sose vesztettem a Delle Alpiban...½
Aug. 21. 15:50 -Torinó- ½Ez túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen! Mindenekelõtt meg szeretném köszönni a bíztatást a mi nagyszerû szurkolóinknak, akik fantasztikusak voltak. Másrészt a csapattársaimnak és a szakmai stábnak is szeretnék köszönetet mondani. Még sose vesztettem a Delle Alpiban, mióta olszországban játszom. Az elsõ kupa, amit nyertem, még a Lazioval, szintén az Olasz Szuperkupa volt és szintén itt, Torinóban.½-mondta a szerb középpályás, Dejan Stankovic.
Az utóbbi három hónapban két kupát is elnyertünk, ez meseszerû! A meccs legnehezebb szakasza szerintem a második félidõ utolsó 20 perce volt, ám a meccs többi részében remek teljesítményt nyújtottunk.½

zsír

Rudee
25.08.2005, 16:00CET

Kedden shaktart elleni meccs 8)
BL sorsolás mikor lesz?

Barni
na azért ez így nem igaz, de nem veszekszem

Avanti Italia!

Rudee
A második link rossz, ez ajó.