34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
faláb #8146 deki csak a Catani ellen lesz vkp,amúgy Capitano-Dacourt kettős várható középre. -
#8145 Vieirát és Cambiassot úgy nem lehet pótolni hogy észre se vesszük a hiányukat:S én pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban...Stankovic is sokszor fog ki rossz meccseket..ami elég gáz hogyha ésppen középen probál meg szűrni:SSS -
#8144 Hát azért nem kell annyira megijedni. Az tény, hogy két nagyon jó védekezőközéppályásunk kiesett, de a BL meccsen ott lesz Dacourt a Catania ellen meg Mancini hoz valakit a primaverából. Elképzelhetőnek tartom, hogy Recoba is játszani fog. Stankovic behozható középre, két szélen ott lesz Maicon és Solari vagy Capitano, Figo lesz a két ék mögött, a védelem meg nagyon stabil.Szerintem a vasránapi meccs nem lesz gond, a BL meccsen meg Dacourt megoldja a dolgot. Van még tartalék akik lehet, hogy nincsenek olyan szinten mint Vieira vagy Chuchu, de azért oda tudják tenni magukat. Szóval no para nem lesz itt baj.
FORZA INTER -
Csesza #8143 legalább valaki bizonyíthat majd a fiatal csapatból is
és majdnem biztos vagyok benne, hogy Zanetti-t berakja Mancs vkp-nak... -
#8142 izé...srácok elég nagy xarban vagyunk....
aki nem tudná Cambiasso és Vieira 1 hónap pihi...Jelzem ebben Bl visszavágó és DERBY is benne van
ja és hogy minden jó legyen Catania ellen Dacourt nem játszhat mert eltiltott vagyis holnapután 0 vkp lesz a rendelkezésünkre...
arról már ne is beszélünk hogy Adriano elvileg megint bulizott és zért nem álították be a Valencia ellen mert nem volt 100%-os emiatt...ÁLLITÓLAG a vezetőségnek elege lett belőle hogy Ari visszaél a bizalmukkal és nyáron el akarják küldeni...
szóval kemény időket élünk most át...
De akkor is FORZA INTER!!!! -
#8141 már..
Király adják a meccset:) -
Csesza #8140 Március 6. 20.30
Valencia - Inter (Élő) -
#8139 Mért szavazzubk? Ott már el van döntve gogy adják a meccsünket. -
#8138 itt
szavazzatok a Valencia - Interre és akkor lehet hogy azt adják majd a viasaton:)
(remélem nem mnősül reklámnak hisz ez mindanyiunk érdeke:) ) -
#8137 Hahó! Mi ez a csönd? -
#8136 [URL=http://inter.hunsport.hu/?us=news_u&nid=60]Capitano nyilatkozott: "Többet érdemeltünk a döntetlennél"[/URL] -
#8135 A BL-be vmért nem megy nekünk de a visszavágón remélem verjük a Valenciat az a 2 gól télleg naon peches volt. -
#8134 Hát a tegnap este nem úgy sikerült mint ahogyan azt vártuk, de nem szabad csüggedni. Még most is szomorú vagyok egy kicsit, mert a két gólon kívül a Valencia nem igen szólt bele a mecscbe. De sajna ez a két gól éppen elég lehet a továbbjutásukhoz.Ráadásul két peches gól. De nem szabad feladni, reméljük összekapják magukat és a Mestallában győz a csapat.
FORZA INTER -
#8133 Jaja nem kell parázni bár nem láttam a meccset de a gólokat igen hát mindkét Valencia gól bomba volt Maicon gyönyörű gólt lőttt, de ezzel a 2-2-vel én is naon csalódott vok többet vártam de a visszavágón keményen kell jáccani és meglesz a győzelem -
#8132 nem kell parázni kimegyünk és megbasszuk őket -
faláb #8131 Nyugi srácok,talán jó is hogy nem 2-1 lett a vége,így talán bem fogunk úgy járni mint tavaly,hogy beállunk bekkelni,így támadni kell ezerrel és a győzelem lesz a cél. -
#8130 Rövid részlet Stankovic mérkőzés utáni nyilatkozatából:
"Arra számítottam, hogy a Valencia ennyire erős.- mondta a szerb középpályás majd még más mellett azt is hozzátette, hogy a spanyol csapat játékosai tudják, hogy hogyan lehet játszani, és egyesül a technika a sebességgel.
Stankovic szerint az első félidőben eldönthették volna a találkozót és akkor 2:0 a vége. Ígéretet tett a játékos a továbbjutásra: Valenciába fogunk menni, hogy győzzünk és továbbjussunk a Bajnokok Ligájában."…
"Ebben az évben sok kemény mérkőzést játszottunk, én biztos vagyok abban, hogy nagyon jól fogunk szerepelni Valenciában. Nem lesznek képesek, hogy 60 ezer néző előtt védekezzenek a Mestallában, és felkészültek leszünk."
forrás: inter.hunsport.hu -
#8129 El vagyok képedve, le vagyok törve, szomorú vagyok. Mi lesz a visszavágón? -
#8128 Igen küzdeni kell, de nagyon nehéz lett innentől kezdve. -
#8127 FT Inter Milan [2 - 2] Valencia
28' D. Albelda
29' [1 - 0] E.M. Cambiasso
41' C. Marchena
64' [1 - 1] D. Villa
76' [2 - 1] D.S. Maicon
85' N.A. Burdisso
86' [2 - 2] D.J. Silva
90' J.A. Zanetti
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com
hát izé..ezt nem teszem ki a polcra...de mondjuk a tavalyi Inter még gólt se lőtt volna...A Bl gyon nem megy nekünk...de akkor is tovább KELL jutni és küzdeni -
#8126 Hát erre nem lehetünk büszkék. Ha volt valaha is veszélyben egy továbbjutás akkor most nagyon veszélyben van. A Mestallában ezzel a játékkal nem jutunk tovább. Nagyon nem jó ez az eredmény. Pedig olyan szépen indult minden. -
Csesza #8125 najovan, én elteszem magam holnapra, elég mérges vagyok :S -
Csesza #8124 jó a 3-3 is -.- -
#8123 nincs mese...Valenciaban vagy nyerünk vagy bucsúzunk... -
Csesza #8122 ez inkább volt 11es mint sárga lap -.- -
#8121 ezt hozni kellett volna...áááá csalódott vagyok... -
Csesza #8120 most kell cseréli? ilyenkor? rohadna ki a beled... -
#8119 Két kapott gól. Több mint sok és több mint rossz. -
#8118 A KIB@SZOTT!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁ ilyen nincs... -
Csesza #8117 2-2 :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
megin egy nagyon nagy gól :SSS -
#8116 Ezt nem hiszem el vazzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!! -
Csesza #8115 huhhh, majdnem elbaxtuk ezt is :S -
#8114 Milyen össszjáték előzte meg a gól öcsém! :)Így kell ezt! -
#8113 Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon! :) -
Csesza #8112 góóóóóóóóóóóóóóóól
MAICON
góóóóóóóóóóóóóól -
#8111 Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8110 Fura ez a 2. félidő. -
Csesza #8109 jah és mellesleg Maicon ismét valami hatalmasat játszik -
Csesza #8108 nemértem bazdmeg, muszály gólt lőnünk erre csatár-csatár csere, de ha még ez is van akkor miért nem Adriano-t hozza be? és miért haggya a pályán a lehúzóembert, Figo-t?
:SSSS -
#8107 a fenébe már...akármi lesz is a vége idegenben kaptunk 1 gólt...é ez nagyon rossz ómen:S