34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
ryhdeksan #10287 azaz .D -
Csesza #10286 jah, mondták, hogy van/lesz valami tanya de foggalmam sem volt, hogy kié ezért nem is akartam odapofátlankodni a többiekkel :P
mölory :DASdasdasdas -
ryhdeksan #10285 jah meg tanya meg grund helyett az új -
Csesza #10284 :ASDAdsadadasdasdasd
-
Csesza #10283 :DASdasdasdadasdasd
inkopárty? :XD -
ryhdeksan #10282
most már jól vagyok -
ryhdeksan #10281 de bebsaztmam .das.das.asd -
ryhdeksan #10280 jó nagy égés, de ez van -
#10279 FT Aston Villa 3 - 0 Inter Milan
:((((( -
Csesza #10278 Jonathan Ludovic Biabiany-t kölcsönadtuk a Chievo-nak! -
Csesza #10277
-
ryhdeksan #10276 két szélső volt eddig értelmes igazolás .D -
Csesza #10275 én nem sírok, elmondtam a véleményem
az meg hogy jobb lesz e mint Mariano, az meg majd kiderűl... -
faláb #10274 Ingyen jött,nem kell sírni,azt is nézd Mariano helyett jött,azért minőségi váltás azt hiszem:D -
Csesza #10273 nah, most ahhoz, hogy nevezzünk a bl-ben nem volt muszáLY leigazolni egy "hulibuli" játékost -
faláb #10272 Jimenez kellett ahhoz hogy tudjunk nevezni BL-ben,Rivas meg nemtom mér jött. -
Csesza #10271 én naggyából tisztában vagyok mire képes mind2 gyerek, mert jópárszor láttam már játszani és ezekkel a képességgekkel eggyik gyerek sem ült volna sokat a padon...
Pato meg simán jó lett volna Fingo helyére esetleg csatárnak
Jiménezről sem nagyon tudjuk hogy mire képes meg Rivas-ról meg főleg és voálá mégis leigazoltuk őket -
faláb #10270 Így van. -
#10269 elég annyi ember amennyi van. így is bagy lesz a harc a csapatba kerülésért. pl Patonak hol lenne esélye játszani? egész idény alatt a padon ülne. a kölcsönadásos dolog még elment volna de én nem bánkodom...még azt se tudjuk mire képes a srác. lehet nem is lesz jó -
ryhdeksan #10268 jahjah
mondjuk ha moratti megveszi messit megbocsájtok neki .D
-
Csesza #10267 és mind1iknek simán lett volna helye a csapatban
legalábbis én simán bele tudnám képzelni őket az inter felállásában -
ryhdeksan #10266 kb, simám ellehetett volna hozni mind2-t de csak a szájuk nagy az inter vezetőségének -
Csesza #10265 mert talán olyan játékosokat is lehetne hozni akik még most fiatalon is rengeteget segíthetnek a csapaton, pláne ha még kifejlődnek világklasszis játékosok válhatnak belőle az Interben és nem más csapatoktól kell megvenni 100millió euróért
és ők legalább értelmesebb (kinekhogy) igazolások lettek volna hosszabb távon mint Jiménez, és tsai... -
Csesza #10264 egy kis szövegbeli összefoglaló a tegnapi meccsről:
Győzelem az Old Traffordon
Aug. 2. 08:42 -Manchester- Ahogyan Roberto Mancini megígérte a Trofeo Pirellin már az igazi Inter lépett pályára és egy remek meccsen 3-2 arányban győzte le a hazai együttest a Manchester Unitedet (akiktől szintén hiányzott pár alapember akárcsak az Interből). A Fergusson csapat vasárnap kezdi a szezont a Chelsea ellen a Communitiy Shield elhódítása végett, majd augusztus 12-én már bajnoki meccsen lépnek pályára az Ördögök. Ebből is látszik hogy jóval előbb járnak a felkészülésben mint a kékfeketék...
Az első félidőben 4-3-1-2-es felállásban küldte pályára az Intert Mancini, Julio Cesar állt a kapuban, Maxwell és Chivu voltak a szélső védők még a Materazzi-Samuel duó szerepelt középen. A középpályán Dacourt kapott helyet a védelem előtt, a két szélen Solari és Stankovic még a támadók mögött Figo játszott. A két ék pedig Suazo illetve Ibrahimovic voltak. Már az első percektől az Inter dominált és az történt a pályán amit a kékfekete mezesek szerettek volna. Igaz az első próbálkozás Cristiano Ronaldo nevéhez fűződött, de a lövés elkerülte a kaput. A következő megmozdulás Chivué volt, aki már eltalálta a kaput is távolról. Ezután két Suazo helyzet jött, majd a 17.percben az első gól is. Evra indításánál lemaradt Chivu, Rooney pedig nem hibázott egyedül a kapuval szemben - Samuel is csak egy ütemmel később érkezett. A 21.percben aztán már egyenlített is az Inter! Figo beadását Ibrahimovic csúsztatta tovább Vidic és Evra elbóbiskoltak Suazo pedig két lépésről a hálóba talált. Ezután volt egy gyenge Rooney próbálkozás, majd 27.percben Ibra belőtte a vezető gólt is. Solari volt az előkészítő, még a helyzet úgy alakult ki hogy Stankovic kissé vitathatóan fosztotta meg a labdától Evrat. A 34.percben aztán megint Figo volt az előkészítő és megint Suazo csapott le jobbal, így a szünetre 3-1-es vezetés mellett mehetett az öltözőbe a csapat.
A szünetben lejött Materazzi, helyette Cesar érkezett így Chivu középen folytatta a játékot. Előről lejött az egyik legaktívabb Ibrahimovic és Adriano állt be. Az 57.percben aztán a brazil Cristiano Ronaldo szabadrúgásába olyan szerencsétlenül ért bele fejjel hogy a labda a saját kapujába kötött ki, ezzel 3-2 lett az eredmény. Ezután Mancini tovább cserélt. Figo és Suazo helyett, Jimenez és Cruz álltak be. Na innentől kezdve már nem sokat lehet látni az első félidő látványos játékából. A csapat elsősorban védekezett Julio Cesar bemutatott pár bravúrt. Pályára lépett a Triestinával közös tulajdonban lévő ´89-es születésű francia Desenclos is, de Toldo, Filkor és Bolzoni is lehetőséget kaptak. Adrianonak lett volna lehetősége helyre hozni az öngólját a hajrában ám hibázott és a másik oldalon megint Ronaldo okozott bonyoldalmat. Végül maradt a 3-2, ami a második félidőben látottak alapján nem volt túlságosan reális, a döntetlen igazságosabb lett volna. -
faláb #10263 És? -
Csesza #10262 Adu is elment, Pato is :SSSS -
#10261 Pato a miláné. -
faláb #10260 foci24.com...
Hagyjuk már azt az oldalt,kérem:D -
faláb #10259 info? -
ryhdeksan #10258 fú ez már ilyen idős? :s nah mind1 ha jó lesz tőlem jöhet =D -
Csesza #10257 -
#10256 A spanyol Real Madrid 31 éves középpályása, Emerson Ferreira da Rosa elmondta, hogy szinte mindenben megegyezett az olasz Internazionale vezetőivel, de távozásához a Real vezéreinek áldása is szükséges! A játékos ügynöke, Gilmar Veloz szerint van esély arra, hogy a brazil játékos visszatérjen Itáliába. Emerson négy évet húzott le az AS Romában és két évet a Juventusban. A labdarúgónak még két éves élő szerződése van a királyi klubbal, így nem lesz olcsó a kivásárlási ára.
-
#10255 legalább nem olyan beteg mint a tavalyi:D -
#10254 Zsír ez a kép:D
-
ryhdeksan #10253 ja és még Adriano is gólt lőtt v fejelt .P -
ryhdeksan #10252 nyert az Inter nyertem én is kikapott a juve teljes az öröm -
ryhdeksan #10251 zseeer -
ryhdeksan #10250 .D -
#10249 FT Manchester U. 2 - 3 Inter Milan
nyertél és az Inter is:) -
#10248 egy 10 ezressel mondjuk:DDDDDDDDDdddddd