34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    :ADSDasdasdasd
  • fsgh
    az nem semmi:D jól nyomják a kis csávók:D

más:

sorry a reggina logó minőségéért de csak ilyet találtam:(

• ForzaInter
    Pulcini A: Pergocrema 0-40 Inter

Pergocrema 0-40 Inter. No, it wasn't a rugby match. It was a Pulcini A championship fixture.

On target against Pergocrema were Bonazzoli (8 ), Ligotti (6), Di Marco (5), Acquistapace (3), Carriero (3), Lozza (2), Brambilla (2), Leontini, Piantanida, Salaroli, Formato, Cassani, Kouame, Pavesi, Carini, Losa, Scienza and Oppici.

Inter's Under-11s won the title last season with a maximum 66 points, scoring an incredible 292 goals and conceding just 30.

Their successors have made an even better start to the 2007/08 campaign, with 104 goals in just four matches.

:|:D
  • Csesza
    nemkéne -.-
  • ForzaInter
    láttad a meccset?
  • Csesza
    Imikém, plz az eredményjelzőket, thx :)
  • ryhdeksan
    eh
  • ryhdeksan
    ez a 2-1 elég gyenge eredmény :\
  • Csesza
  • Csesza
    Buon compleanno a Santiago Solari

• Csesza
    1-0 Crúz

2-0 Crúz
  • Csesza
    2007. 10. 20. 20:30 (Milánó)

SERIE-A 8. forduló

REGGINA : INTER FC

• Csesza
    Materazzi már rendesen edzett
    Oct. 5. 10:42 -Appiano Gentile- Jó hír, hogy Marco Materazzi tegnap már a társaival dolgozott és játszott egy házi edzőmeccsen is! Nem kell hozzá nagy jóstehetség hogy megmondjuk, a szünet után Reggio Calabriában vissza fog térni a védő és ott lehet majd október 23-án Moszkvában is a pályán azon a nagyon fontos következő BL mérkőzésen is. Vieira viszont nem javul olyan ütemben és nem csak a hétvégét hagyja ki –akárcsak Dacourt– hanem a válogatottat is. Adriano viszont a Napoli ellen pályára léphet, ez pedig egy kis pihenőt jelenthet Ibranak aki viszont mindenképpen le fog játszani két meccset a svéd nemzeti csapatban. A brazil ékpárja Cruz lehet, aki tegnap igen pozitívan beszélt a honfitársáról és leendő ellenfeléről Lavezziről. ”Sokszor láttam játszani már Argentínában is, és igen megfogott a stílusa. Gyors, intelligens és életveszélyes támadó. Oda kell figyelnünk nagyon a Napolira, de azért megijedni sem szabad. Véleményem szerint hozzuk ezt a meccset is.”
    Két Primavera játékos a kapus Alfonso és a középpályás Bolzoni nagy valószínűséggel ott lesz Casiraghi U21-es válogatottjában. A fiatalok a horvát és a görög csapat ellen játszanak majd.

• Csesza
    néztem én is a meccset, az első félidő az tetszett reméltem, hogy ilyen lesz a 2. játékrész is, de nem

retek szar volt a 2. félidő és a végén még lehetett aggódni, hogy meglesz e a 3pont

de lényeg, hogy meglett :) GRAT
  • fsgh
    2-1! lényeg hogy nyertünk...:) Most meg Cruz duplázott:)
  • Scapolite
    Cruz mostanság kezdőben játszik?
    Elég jól megmutatta most magát:-)
  • Nani17
    2-1 a vége
  • fsgh
    42.perc

2-0!!!! Cruz dupla :))))9
  • fsgh
    na csak sikerült net közelébe keverednem:D de csak streamről tudom majd nézni a meccset....
  • Hegeace
    sry ForzaInter
  • Hegeace
    Forzainter kezében a megoldás, de ezek szerint érthetetlenül fogalmazok :S
  • ForzaInter
    a 2. eredményjelző hibás, javítandó rész:
    Internazionale: Ibrahimovic(?)
    arra érti hogy Ibra nevét előre oda lehet írni mert tuti hogy gólt lő, vagy mán én nemérterm:DDDDDdd
  • Csesza
    nem, hanem azt mondja, hogy Inter = Ibra-val

de igen, Hege bekaphatod :P
  • Csesza
    jah de értem, valaki poénos akart lenni :D
  • ForzaInter
    hát mert már előre tuti hogy Ibra gólt lő:D
  • Csesza
    én sem értem :DDD
  • fsgh
    mivan???? valaki szóljon ha érti mit akar:DDDd
  • Hegeace
    2. eredmény jelző IMI !!! :D
  • fsgh
    ???

15. és 31. percben lőtte a gólokat...hol a hiba??
  • Hegeace
    a 2. eredményjelző hibás, javítandó rész:
    Internazionale: Ibrahimovic(?)
  • Csesza
    oka és thx :)
  • fsgh
    nem leszek itthon:SSS sőt egész hétvégén nem szal az eredményjelző hétfő délután jön majd(küldj majd plz egy privit nehogy elfelejtsem :P)

• fsgh
    óóó basszameg! teljesen kiment a fejemől:SSSSs szoljál ilyenkor nyugodtan ha 1 nap után nincsenek meg!:) (priviben:))
  • Csesza
    2007. 10. 06. 20:30 (Milánó)
    SERIE-A 7. forduló

INTER FC : SSC NAPOLI

• Csesza
    Imi, majd az eredményjelzőket plz ha ráérsz :)
  • Csesza
    LA GAZZETTA DELLO SPORT (2007.10.03.szerda)

IBRAHIMOVIC 8 (A LEGJOBB)

A büntetőből megtörte az Európai Kupákra vonatkozó jeget, ez volt a könnyebbik dolog, aztán fejjel egy lehetetlen helyzetből szerezte meg a másodikat. Ez volt a kilencedik találata a szezonban és a negyedik duplája másfél hónap alatt. A végén cserét kérhetett volna de nem tette, hanem mikor már csak 10 emberrel játszott a csapat inkább hátrébb ment és irányított a középpályán. Egyéb iránt Boldog Születésnapot neki (ma van)!
  • Csesza
    meg még ennyi ami nagyon szomorú :C

Filkor Attilát igencsak kritizálták, hiszen az első gól előtt Tottihoz hasonlóan igen flegmán végezte el a szögletet és ebből tudott a Juve lefordulni hátul pedig csak szabálytalankodni tudtak a védők ebből lett a szabadrúgás és a gól is. Ezen kívül enervált volt, alig tette oda magát így 5,5-est kapott.
  • Scapolite
  • Csesza
    bázmeeeg. én meg most olvasom, hogy Suazo-t a meccs utűn kiállította a bíró, mert lekönyökölte egy PSV játékost

(tv-s felvételek alapján jogosan)

2kiállítás
  • Csesza
    ennyi :S

Primavera Super Cup: Inter 0-2 Juventus
    Wednesday, 03 October 2007 16:26:58
    [FOTO Wednesday, 03 October 2007 16:26:58]

MILAN - Italian champions Inter were beaten 2-0 by Coppa Italia holders Juventus in Wednesday's 2007 Primavera Super Cup clash at the Centro Sportivo Giacinto Facchetti.

Cristian Pasquato and Oussama Essabr scored in each half to retain the trophy for the Bianconeri, who defeated Inter in last season's curtain raiser.

Mario Balotelli, who scored against Sampdoria to win the national title for Inter last May, had a goal disallowed for offside in the early stages after Bolzoni's long-range effort was parried by Juve keeper Merlano.

Pasquato scored Juve's opening goal with a well taken curling free kick in the 55th minute.

Inter battled hard for an equaliser and twice went close through substitute Gianluca Litteri who forced a point-blank save from Merlano before heading Luca Siligardi's cross narrowly over the bar.

Pasquato fired inches wide and Campagna had an effort ruled out for offside as Juventus pushed for a second goal in the closing stages. It came in the 88th minute when Essabr, unmarked in the box, headed past Alfonso.

Inter 0-2 Juventus (HT: 0-0)

Scorers: Pasquato 55, Essabr 88.

Inter: Alfonso; Filippini, Fatic, D.Esposito, Federici (Perissinotto 65); Filkor (Gerbo 58), Bolzoni, Maaroufi, Siligardi; Napoli (Litteri 65), Balotelli.
    Subs not used: Belec, D'Angelo, Khrin, Slavkovski.
    Coach: Vincenzo Esposito.

Juventus: Merlano; Bamba, Bassoulè, Ariaudo, Duravia; Cosentini (Maio 31), Campagna, Vecchione; S.Esposito (Leta 62), Bottone (Essabr 58), Pasquato.
    Subs not used: Fiory, D'Antoni, Borin, Castiglia.
    Coach: Vincenzo Chiarenza.

Referee: Piero Giacomelli (Trieste).

Booked: Duravia 26, Bamba 58, Litteri 73, Maaroufi 79, Essabr 88, D.Esposito 90.