FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a retkes phicsa, az elsõ félidõt vszeg nem fogom látni mer el kell mennyek itthonról 😞(

<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

fsgh
😄DDDDDDDDDdddd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

vigyázz mer 2 óra múlva orgazmusod lesz...😊

fsgh
már csak 2óra😛😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Még/Már 3 óra hossza 😊)))

fsgh
sorry m a Samp ellen buktunk Chievo ellen nem fogunk😄DD 1-1 barátocskám^^

Matthewpamer
380++?:d

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

huzzááámááá....

LasCar16
de nem veritek^^😛PPP

#acm

<#eljen><#eljen><#wow1>

fsgh
ha megverjük a Chevot visszaáll a 8 pont hátrány😊

FT Livorno <0 - 0> AC Milan
30' A. Nesta
33' D. Passoni
40' D. Balleri
45' M. Ambrosini
70' D. Bonera
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

el chino<#vigyor3>

violence can be used for good - JUSTICE

gonzalez-t tudtam hogy ott lesz...

fsgh
én nem:S gonzalez nem kéne oda...

nah, én ezt a felállást elfogadnám 😊

fsgh
váó Ibrát a padra várja a gazetta😮

12 Julio Cesar
4 Zanetti
2 Cordoba
25 Samuel
11 Grosso
91 Gonzalez
15 Dacourt
5 Stankovic
7 Figo
10 Adriano
18 Crespo

A disposizione
1 Toldo
13 Maicon
77 Andreolli
23 Materazzi
6 Maxwell
21 Solari
8 Ibrahimovic
Allenatore
Mancini

fsgh
23 óra mulva...^^

én is jobb örûltem volna ha mára rakják a meccset :S

fsgh
pontosan.... de rossz hogy nem ma lesz a meccs hanem holnap:S😞

szvsz is nagyon mellõzik Solari-t, de ilyenkor legalább be lehetne rakni, Gonzalez eddig harmatgyenge volt...

fsgh
sztem is ez lesz de Solari kéne gonzalez helyett:/

sztem...

Figo-Stanko-Dacourt-Gonzalez

lesz

a középpályát kíváncsi vagyok, hogy-hogy oldják meg?!

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo

APPIANO: RECOBA WITH SQUAD
Friday, 22 September 2006 16:59:22

APPIANO GENTILE - Alvaro Recoba was back training with the squad in Friday afternoon's workout at Angelo Moratti Sports Centre. The Uruguayan forward finished off with some specific aerobic work. Roberto Mancini's players played a practice match and a light aerobic session, while Julio Cruz and Esteban Cambiasso (jogging, running on sand track, therapy) continued with their injury-recovery programmes. Zlatan Ibrahimovic did not take part in today's training. The Swedish forward was given the day off to be with his family after the birth of Maximilian this morning.

www.inter.it

fsgh
ahogy gondolod😊

sztem, jó a mostani...

fsgh
Csesza! #5426 ?

fsgh
hát igen elég ciki lesz 3 bajnokin Vieira-Cambiasso párs nélkül játszani...plusz még a Bayern elleni meccs...

Vieira: 3 meccs eltiltás!!!

Sep. 22. 09:05 -Milano- Nem voltak szívbajosak a Fegyelmi Bizottság tagja tegnap, ugyanis Patrick Vieirat a szerdai kiállítása miatt 3 meccsre tiltották el. Az indoklás szerint azért ilyen súlyos a büntetés mert a játékos mikor elhagyta a pályát akkor becsmérelte és sértegette a játékvezetõt.

fsgh
Most nézem lesz a Chievo meccs aztán a Bayern és utána Kájári és utána 1 hét kimarad😞((((

fsgh
Chievo Cagliari Catania Udinese Livorno ez az 5 meccs van még a Derby elõtt... háát iazából 15 pont kéne....de mindenképpen 10 ponton felül kell legyen a gyûjtött pontok száma....

fsgh
mennyé a picsbe:😄DDDDDSASSS

megszoktam 😛 :Asdasdsa

fsgh
bocs nem tudok olvasni😛😊)

"-Mancini, MOST KICSIT megnyugodhatott meg talán mi is"

fsgh
-dettó😊

-szerintem azért ezõnyben jobbak voltunk😊

-egyetértek😊

-egyetértek😊

-na azért még nem teljesen... Chievo bayern meccs még van és ha pl kikapnánk a Chievo ellen vagy x akkor gáz lenne neki...

-egyetértek😊😄DSAS😛PPP

fsgh
oké thx😊meg a címereket is😊 azt meg tudnád tenni hogy #5482 érted szval ugyanez lenne csak más logóval mert pl Bayern meccset nem tehetem seria a logó elé😊

a meccsrõl csak annyit hogy,:

-az elején ugy felk*rtam az agyam hogy szar volt a kép, hogy az hihetetlen

-sztem megérdemeltük a gyõzelmet, sztem 😊 (bár egy kicsit döntetlen szagú volt 1-2helyen)

-Crespo nagyon jól játszott az elsõ félidõben

-a meccs embere nálam eggyértelmûen Cordoba (nagyon nagyot játszott)

-Mancini, most kicsit megnyugodhatott meg talán mi is

-csak az a fránya Palermo 😛

gyönyörûû, thx 😊

gabber_saviola
érdekes, pedig ez a neve és innen szedtem, le 😊
nah mind1 este feltöltöm vhova

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh

fsgh
ez nem az:S

gabber_saviola

01 digit a neve

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
köszi😊 sztem mindenkinek tetszenni fog😊 1 nem tudod a betûtípus nevét? mert baromi sok van ott...

Nekem tetszik!

gabber_saviola
01 digit

gabber_saviola
fekete részt kivágod és a címereket innen szeded hozzá, a betü meg a már említet helyen. de ez csak egy ötlet, mert nem tudom, hogy kinek hogy tetszik

fsgh
mi a neve a betûtípusnak?

fsgh
mert ha ign csinálhatnál még 2-t ugyanilyet csak a bl címer a másikba meg a kupa címer lógna be és így mind a 3 sorozatról lenne 1