34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • 9csöves9
    én is csak úgy olvastam később,csak annyit láttam hogy Ranieri rángatja a 4. játékvezetőt:D

J.Cesartól is rendes volt,meg amúgy a Chiellini-Ibra pároson kívűl nem is volt nagy balhé sok volt a pacsi stb. Pavel belépője sem volt durva,még a labdához is hozzáért
  • Lombardini
    Én sem értettem, de így már világos. Ranieri az egyetlen akit bírok a Juvéból. Jó szakember. ;)
  • Csesza

köszi szépen, nemtudtam rájönni, lehet ott a meccs közben egy pillanatra elkalandoztam és ezért nem értettem

rendes volt Ranieri (Y)
  • 9csöves9
    Molinaro megsérült,ezért J.Cesar nem akarta kirúgni a labdát,a bíró meg azthitte időt húz.kifutott, Ranieri meg szólt a bírónak,hogy ne kapjon sárgát
  • Lombardini

• Csesza
    jah meg arra lennék kívácsni hogy mi volt az a balhé meccs közben amikor J.Cesar is előrefutott a bíróhoz?!
  • Lombardini

• fsgh
    lol épp most nézem hogy itt a kemény mag szinte mindenki az én logómmal van :DASDADas
  • Lombardini
    Chiellini Vs Ibrahimovic
  • fsgh
    César akárki akármint mond szerintem egy nagy kalap Sz@r.... azért sztárolja mindenki mert egy bajnokcsapatban! nem nb2-es szinten játszik hanem feljavult nb1-re...komolyan azok a beadások néha már fájtak amiket megejtett...én tartom hogy neki nem itt kéne játszania.tény jobb mint a semmi de akkor se ilyen tartalék pléja kéne szvsz...
  • Csesza
    van középpályánk, de rettentő módon meggyengűlt
  • faláb
    Solari,Zanetti,Cambiasso,Cesar és még ott van Dacourt,Pelé,Bolzoni,Filkor
    És még Maxwell is játszhat a szélen.
  • bubu13
    Nincs középpályánk:(
  • Lombardini
    Tegnap este a Juventus elleni mérkőzésen Luis Figo szárkapocscsont törést szenvedett. A Pavel Nedved által okozott rúgás után már látható volt, hogy nem csak egy egyszerű sérülésről van szó, hiszen Figót azonnal le kellett cserélni. Ma a vizsgálatok kiderítették, hogy a jobb lábában a szárkapocscsontja törést szenvedett. Figót holnap műtik.

internazionale.hu

• Csesza
    :OOOOOoooo

aztakurva :SSSSSsssss

ez hiányzott még, még1 sérülés

jobbulást neki :C
  • Lombardini
    Figo lábtörés.
  • Csesza
    köszönjünk az értelmes hozzászolást

csokit neki
  • Pepsi Twist
    Jézus mária....
  • Csesza
    nah mivel tegnap este volt egy kis áramszünet nem akartam már újra bekapcsolni a gépet

szval a meccsről:

egyik szemem sír a másik nevet, úgy érzem, hogy jobbak voltunk mind az első mind a második félidőben is s végre a csapat ugy játszott mint amit elvárnak tőle, főleg ilyen nagy csapat ellen, viszont nagyon csalódott vagyok, hogy nem tudtuk megnyerni a meccset és, hogy megint valami **** mák gólt kaptunk, ami szvsz ott dölt el, hogy a beadásnál Chivu-t ellökték illetve vagy lepattant talán Iaquinta-ról és utána már csak hab a tortán, hogy a kapura lőtt labda meg is pattant még Szemjuelen :)
    jah meg ugye talán volt egy meg nem ítélt 11es, amire mondjuk azt mondom, hogy a bírók egy része befújja a másik meg nem

nah mind1, azt mondom, hogy örülök, mert egy nagyon jó meccset láthattunk azthiszem, csak a végére nem kellett volna az Ibra Chiellini a balhé, de mondjuk talán hála Istennek abból nem lett semmi komolyabb :)

jah és büszke vagyok a topik Inter szurkolóira, köztük Matyira hogy nem csinált balhét :ASDASdasdasdasd
  • ryhdeksan
    nah mind1
    idegenben jobbak voltunk és nem kaptunk ki, nincs nagy gáz
    de hazai pályán sztem simaliba
    na mentem joccakát srácok
  • Xtra99
    Amúgy a TINÓK is ügyes kis csapatot raktak össze , várom tőlük a hosszú távot ( tavasszal meglátjuk) .
  • Xtra99
    Nincs ellenfelünk (max. ki-ki-ben a Roma)

Hazaiban behúzzuk , de ez is nekünk ült .
  • LasCar16
    1-1
  • ryhdeksan
    hát jah, mindegy majd hazai pályán

Egyértelmű hogy jobbak vagyunk
  • Xtra99
    Simán be kll(ett volna) húzni ezt a meccset , a 2 cspat közt nagy különbség van . MÁKTRIX
  • ryhdeksan
    hát nem
  • fsgh
    na nem úgy tűnik hogy m itt még gólt lövünk:(
  • ryhdeksan
    jó hát azt tudtuk hogy gyengék xD
  • Xtra99
    Idegenben - elvileg rangadón - úgy játszunk hazai pályát , ahogy látod - közben persze gólra mérik a meccset / döntsd el te ....
  • ryhdeksan
    hát eléggé nyomtak
  • Xtra99
    Lónak a f*sza volt megérdemelt , már bocs
  • fsgh
    a jó kurv@ életbe!!!!!!
  • bubu13
    1-1
  • ryhdeksan
    1- 1
    sajna megérdemelt juve gol
  • ryhdeksan
    ajjaj juve beindult
    nah most az a 0 - 1 kevés lesz
  • ryhdeksan
    LES BAZDMEG
  • ryhdeksan
    nah szabdrugás
    és pont most ment el figo
    na zlata v mutu v cruz
  • Xtra99
    Ibra és esetleg cserével Crespo ezen a meccsen még eredményes lehet .
  • Xtra99
    Volt 1 túlzott gólörömöm , és kollega lecsekkolt egy háromszöget .
    Hol itt az antimoggizmus :)???
  • Csesza
    ezen izélok én is, hogy ahogy ismerem a csapatot ráülnek az eredményre és onnan szopacs is lehet :S