34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#11296 én is csak úgy olvastam később,csak annyit láttam hogy Ranieri rángatja a 4. játékvezetőt:D
J.Cesartól is rendes volt,meg amúgy a Chiellini-Ibra pároson kívűl nem is volt nagy balhé sok volt a pacsi stb. Pavel belépője sem volt durva,még a labdához is hozzáért -
#11295 Én sem értettem, de így már világos. Ranieri az egyetlen akit bírok a Juvéból. Jó szakember. ;) -
Csesza #11294
köszi szépen, nemtudtam rájönni, lehet ott a meccs közben egy pillanatra elkalandoztam és ezért nem értettem
rendes volt Ranieri (Y) -
#11293 Molinaro megsérült,ezért J.Cesar nem akarta kirúgni a labdát,a bíró meg azthitte időt húz.kifutott, Ranieri meg szólt a bírónak,hogy ne kapjon sárgát -
-
Csesza #11291 jah meg arra lennék kívácsni hogy mi volt az a balhé meccs közben amikor J.Cesar is előrefutott a bíróhoz?! -
-
#11289 lol épp most nézem hogy itt a kemény mag szinte mindenki az én logómmal van :DASDADas -
#11288 Chiellini Vs Ibrahimovic
-
#11287 César akárki akármint mond szerintem egy nagy kalap Sz@r.... azért sztárolja mindenki mert egy bajnokcsapatban! nem nb2-es szinten játszik hanem feljavult nb1-re...komolyan azok a beadások néha már fájtak amiket megejtett...én tartom hogy neki nem itt kéne játszania.tény jobb mint a semmi de akkor se ilyen tartalék pléja kéne szvsz... -
Csesza #11286 van középpályánk, de rettentő módon meggyengűlt -
faláb #11285 Solari,Zanetti,Cambiasso,Cesar és még ott van Dacourt,Pelé,Bolzoni,Filkor
És még Maxwell is játszhat a szélen. -
#11284 Nincs középpályánk:( -
#11283 Tegnap este a Juventus elleni mérkőzésen Luis Figo szárkapocscsont törést szenvedett. A Pavel Nedved által okozott rúgás után már látható volt, hogy nem csak egy egyszerű sérülésről van szó, hiszen Figót azonnal le kellett cserélni. Ma a vizsgálatok kiderítették, hogy a jobb lábában a szárkapocscsontja törést szenvedett. Figót holnap műtik.
internazionale.hu
-
Csesza #11282 :OOOOOoooo
aztakurva :SSSSSsssss
ez hiányzott még, még1 sérülés
jobbulást neki :C -
#11281 Figo lábtörés. -
Csesza #11280 köszönjünk az értelmes hozzászolást
csokit neki -
#11279 Jézus mária.... -
Csesza #11278 nah mivel tegnap este volt egy kis áramszünet nem akartam már újra bekapcsolni a gépet
szval a meccsről:
egyik szemem sír a másik nevet, úgy érzem, hogy jobbak voltunk mind az első mind a második félidőben is s végre a csapat ugy játszott mint amit elvárnak tőle, főleg ilyen nagy csapat ellen, viszont nagyon csalódott vagyok, hogy nem tudtuk megnyerni a meccset és, hogy megint valami **** mák gólt kaptunk, ami szvsz ott dölt el, hogy a beadásnál Chivu-t ellökték illetve vagy lepattant talán Iaquinta-ról és utána már csak hab a tortán, hogy a kapura lőtt labda meg is pattant még Szemjuelen :)
jah meg ugye talán volt egy meg nem ítélt 11es, amire mondjuk azt mondom, hogy a bírók egy része befújja a másik meg nem
nah mind1, azt mondom, hogy örülök, mert egy nagyon jó meccset láthattunk azthiszem, csak a végére nem kellett volna az Ibra Chiellini a balhé, de mondjuk talán hála Istennek abból nem lett semmi komolyabb :)
jah és büszke vagyok a topik Inter szurkolóira, köztük Matyira hogy nem csinált balhét :ASDASdasdasdasd -
ryhdeksan #11277 nah mind1
idegenben jobbak voltunk és nem kaptunk ki, nincs nagy gáz
de hazai pályán sztem simaliba
na mentem joccakát srácok -
Xtra99 #11276 Amúgy a TINÓK is ügyes kis csapatot raktak össze , várom tőlük a hosszú távot ( tavasszal meglátjuk) . -
Xtra99 #11275 Nincs ellenfelünk (max. ki-ki-ben a Roma)
Hazaiban behúzzuk , de ez is nekünk ült . -
#11274 1-1 -
ryhdeksan #11273 hát jah, mindegy majd hazai pályán
Egyértelmű hogy jobbak vagyunk -
Xtra99 #11272 Simán be kll(ett volna) húzni ezt a meccset , a 2 cspat közt nagy különbség van . MÁKTRIX -
ryhdeksan #11271 hát nem -
#11270 na nem úgy tűnik hogy m itt még gólt lövünk:( -
ryhdeksan #11269 jó hát azt tudtuk hogy gyengék xD -
Xtra99 #11268 Idegenben - elvileg rangadón - úgy játszunk hazai pályát , ahogy látod - közben persze gólra mérik a meccset / döntsd el te .... -
ryhdeksan #11267 hát eléggé nyomtak -
Xtra99 #11266 Lónak a f*sza volt megérdemelt , már bocs -
#11265 a jó kurv@ életbe!!!!!! -
#11264 1-1 -
ryhdeksan #11263 1- 1
sajna megérdemelt juve gol -
ryhdeksan #11262 ajjaj juve beindult
nah most az a 0 - 1 kevés lesz -
ryhdeksan #11261 LES BAZDMEG -
ryhdeksan #11260 nah szabdrugás
és pont most ment el figo
na zlata v mutu v cruz -
Xtra99 #11259 Ibra és esetleg cserével Crespo ezen a meccsen még eredményes lehet . -
Xtra99 #11258 Volt 1 túlzott gólörömöm , és kollega lecsekkolt egy háromszöget .
Hol itt az antimoggizmus :)??? -
Csesza #11257 ezen izélok én is, hogy ahogy ismerem a csapatot ráülnek az eredményre és onnan szopacs is lehet :S