27368
-
loál :D
és csak egy kategóriában lennének a logók ? :( -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....mekkora...még mindig röhög :D -

Milyen néven voltál ??????
(priv ?) -
benevezek :D -
Fődíj: HANGULATOS MARHAPÖRKÖLTÖS VACSORA AZ SG SZERKESZTŐSÉGÉVEL :D -
jáccunkmár, jáccunkmár! -
Nem lenne bonyolultabb, mint a szavazás a főoldalon.
Vagy a "szólokmindenhavernakhogyszavazzonrá" szitut elkerülendő Sg- admin zsűri döntene?
-
loál -

-
A végeredmény: Jano nyert. -
Logoverseny lehetne, arra már én is gondoltam, de kérdés, hogy lehetne lebonyolítani -
Sztem néhány kisebb látogatottságú lapnak szüksége van rá, hogy játékokkal csalogassa a látogatókat, nekünk erre nemigazán van szükség, itt inkább a sok látogató kezelése okoz problémát, nem az idecsalogatásuk :) -

-
NEVEZÉSI FELTÉTEL:
VIP TAGSÁG!
:DDDD -
hmm... sg logocontest?
hmm... sg smileycontest?
hmm... sg skincontest?
hmm... sg banncontest? -
szponzorálod a nyereményeket? :) -
szentem kéne nyereményjátékokat csinálni, mint egy másik, konkurens lapon ami két szóból áll az első a PC a második meg kupola angolul. szal ott egy csomószor van játék. -
hány hozzászólásig tart ki az indexelés? :) -
a szpemmereknek sok, mert ebben is "otthon vannak", a többieknek kevés, logikus :)
Egyébként igazán nem zavar, így is már meghaladja a 2 GB-ot az SG teljes szöveges adatbázisa, ez már nem oszt, nem szoroz. Legdurvább az az adattábla amiben a hozzászólások teljes szövege van, az 1 db másfél gbyteos bináris fájl -
Loál Jánosnak 181.
-
Ha lehetne egyesével kivülröl, akkor de. Azt lehet tudni kinek mennyi van?
-
Sajnos régebben azt mondtad, hogy nincs korlát a privátüzenetek maximális számában... :D -
passz, soha nem mértem meg, azt látom csak, hogy ebben a pillanatba 158114 üzenet van az adatbázisban, nem kis helyet foglalva. Jó lenne, ha kitörölnétek néha az üzeneteket, nem tárolnátok be :) -
Van arról adat, hogy egy nap mekkora forgalom van privátüzenetek terén? -
BF Tucokkal? Ehh...
-
Tuvok, tegnap BF-ben a stalingrad pályán olyan gyönyörűen kilőttelek párszor, jó érzés volt igazán...
-
Okos, egy véleményen vagyunk ,) -
Miért tennének ilyet, hát van rá okuk???!!!
-
miért? Mi szeretünk :DDD (néha) :DD -
De van, de az nem publikus, gondold L véletlen valaki megismerne az utcán és jól megverne
-
izé Rólad nincs kép ? :D -
Nem, életemben nem láttam én sem hogy néz ki :) -
oké értem,
de képet nem akarsz betenni a szerverről ? -
és ha tolna maga előtt egy átlátszó képet? annak lehet lehet kérdezni :) -
hehe tudok adni 1gigás celeront meg 256m Sd ramot ;) -
igen, a szerveradományozó cégnek 5000 hónap ingyen VIP tagság :D -
sztem SG a legjobb forum, mindenféle topicok, sok felhasználó. kell ennél több ? :D -
Sajnos ezt sem lehet megcsinálni javascriptből, mert nem lehet lekérdezni a kurzor pozícióját. Nincs rá technikai lehetőség. -
így van ez az url-lel meg a kép beszúrásával is ha jól tudom -
az még elviselhető
(szép logo)