27327
-
#400 emontam mért tartom stelláris baromságnak a userlogo versenyt - ÉS MEGISMÉTLEM: NEM SG USER LOGO VERSENYT, HANEM AHOGY TE MONDOD SG EMBLÉMA TERVEZÉSI VERSENYRŐL BESZÉLTEM. -
#399 loál :D -
#398 nem egymásnak kell tervezni a logot hanem sajátmagadnak.
Vagy valamit most én nem értek már megint? :D -
#397 szeretnél olyan logót mint KATÁ-nak? :D -
#396 pl?
[nemhaggya] :P -
#395 O, hát nekem minden jol áll -
#394 ...mer hát ugye AMI egy pyx-nek jól áll, az nem biztos hogy lokista12-nek is jó.
[KEZDD LENYUGODNI] -
#393 Sehol nemírtad hogy SG embélma -t kel tervezni. sz.tem rajtad kívül mindenki user logo ra gondolt -
#392 lesz újra mi van fent topic a nyertesekből? :)) ez nem is rossz ötlet! St!!!!! -
#391 akkor nem csak én nem tudtam mit akar :D -
#390 -
#389 akkor azt írd b+ :D -
#388 ezt én nem tudtam :\ -
#387 SNECEK!!!!!!!!!!!!!4
ÉN SUPERGAMEZ ONLINEMAGAZIN LOGÓ CONTEST-RŐL BESZÉLTEM. NEM ARRÓL HOGY USER LOGÓVERSENYT AKAROK. ABBA MI A PLÁNE KECSEJEK? AHÁNY NÉV ANNYI FÉLE! DE SG CSAK EGY VAN!!!! ARRA KÉNE TERVEZNI ÉS AKKOR LEHET MIT ÉRTÉKELNI!!!! -
#386 titkos szavazás legyen 7 pecsétes névre szóló borítékokban továbbá az azonosítás személyi igazolvánnyal.
Mivel a nagy logo meiseterek felének sz.tem még nincs ilyen irata, ezért nekik a dijákigazolvány is megteszi :D -
#385 jó legyen a nagy vip méret
de hogy lehet majd szavazni ? :\ -
#384 lehet rosszhelyre ment a válasz gomb. -
#383 ne legyen ilyen szarság és kész :D -
#382 Ezért kell 1 méretet, nem a nagy méret kis méret, hane ma VIP -s izébe tehető maximális méret...legyen az egyetlen megszabás.
Na meg hogy áll e avagy mozog. -
#381 kisméret : 120*20
nagy méret 150*25
de most te kötözködöl úgy érzem D: -
#380 Miért nem elég egy kategoria: sg logok? -
#379 jah és kérdezi ezt valak iaki amugyis VIP :D
-
#378 arra gondolok te istentől elrugaszkodott, hogy mi az hogy nagy méret/kis méret?
pixelben: kb akkor mint a mostani lásd fent és itt:
byteban: 64 Kb-nál ne legyen nagyobb -
#377 hádeaz komplikáltabb, ééérteem ? :DD:D -
#376 (tenyleg kene 1 edit gomb plz plz plz ) -
#375 miért kell ahhoz VIP lenni, hogy csinálj egy 150x25-ös logót, és belinkeld azt ? -
#374 minek kell ahhoz VIP nem lenni hogy beszurd a logot 1 commentbe? -
#373 Attól még hogy nem tölti fel, és nem lesz viájpi, csinálhat olyan logót neeem? -
#372 [nem ért téged] -
#371 de aki csak ezért nem akar vip lenni ? -
#370 hmmm ... azért kicsi illetve nagyméreten elgondolkodnék, mert a mostani méret mér nem jó? -
#369 VIP-nagy mozgó
VIP-nagy álló
mit nem lehet ezen érteni? :/ -
#368 Heh én emtudom a mostan az milyen, én ezt megcsináltam 3 éve azóta ottvan. Több kevesebb kihagyással :D
Azért mondtam a VIP nagyméretűt mer akkor mindenki a "maximumot" hozhatja ki belőle. -
#367 szal akkor
VIP nagy méret álló
VIP nagy méret mozgó
VIP kisméret álló
VIP kisméret mozgó
nem vip álló
nem vip mozgó -
#366 -ezen.
(EDIT gombis kéne SG-nek)
-
#365 Hirtelen belegondolva is csak 2 ÉSSZERŰ kategóriát tudnék: animált és nem animált...
Ezen A méret pedig lehetne egységes VIP-nagyméret. -
#364 én szívesen lennék zsüritag a velejáró ingyen marhapörkölttel együtt :D -
#363 Úgy gondolta szerintem:
a legötletesebb
a legszínesebb
a legegyszerűbb
a legszebb
a legcsúnyább
a legoooo -
#362 Jó ötlet, de min. 3 osztályba kellene rendezni őket:
VIP nagyméretű - VIP kicsiméretű - nem VIP, mert ugye 16k-ból jobba ki lehet hozni, mint 8-ból .
A nyeremény a nemVIP nyertesnek mondjuk 2 hónap ingyenVIP, a VIP tagoknak meg 2 hónappal rövidebb VIP tagság . (ha azon belül úgyis lejárna, akkor azonnali nemVIP-é minősítés) -
#361 háttő
nem tom . csak kérdeztem valami okosat
demind1 :) legyen egy kategória