27327
-
#601 Jó lenne ha be lehetne állítani az adataimnál a msn messenger címemete is! -
#600 Én tudom a saját topicomat moderálni? -
#599 userinfoak :D -
#598 ésazmikorvan -
#597 a szülinapomra szeretném htx :D -
#596 mer rendes!!!!44444 -
#595 ha itt nyitsz témát, a házigazdája leszel -
#594 jah, sry pü :C -
#593 htx -
#592 Egyelőre semmi, mert be vagyok havazva (fizetős) munkákkal + írom a diplomamunkámat, szal most nincs időm fun projectre. De gondolkozom a dolgon -
#591 -ből? -
#590 Mi lesz tomsolo ötletével? -
#589 bocs, de azt én nem találom 8(
rakjmár efl egy képet pls, mert nekem a topicnál se, a beállítások/jelszócsere/moderálás/... résznél sincs. -
#588 Saját Topicok című területet próbáld ki :) -
#587 Szerintem az kellene az SG-nek, hogy mindenki az általa emgnyitott topicot moderálhassa. (pl a fejléc, (ami itt "Mi kéne, hogy még ..."))
Bocs ha van már ilyen, de én nem találtam meg. -
#586 ehh, bezzeg itt meg ilyen könnyen dobálózol a banolással -
#585 Sztem jó lenne ha lenne külön mobil forum. A hardware részben van egy olyan hogy mobiltelefonok és kész. Ott elég ömlesztve vannak a dolgok. Sazl sztem jó lenne egy külön részleg. Eccsak egy tippp... :D -
#584 Neked meg egy ban -
#583 2 nagy pofon -
#582 pont nem lehet a fájlnévben -
#581 Valami baj lehet a ggalériával. Megpróbálok .JPG képet feltölteni, erre kiírja hogy a feltöltendő kép csak GIF vagy JPG lehet. Jó ezt én is tudom, de miért írja ki? -
#580 mostmár a 3. -
#579 a 2. téma sztem a Toca 2 topic lenne de mivel megmoderálták rendesen, így kiesett... :D -
tmate6 #578 jaja ez a legnépszerűűbb "Nincs ilyen téma" -
#577 nézzétrek meg a legnépszerűbb témáknál a másodikat! -
#576 Ok. -
#575 szervert jelenleg túlterheli minden ilyen, ezért ki van véve -
#574 Régen volt ilyen a userinfoban, hogy utolsó aktivitás időpontja. Ez ma már mért nincs? -
#573 vagy ha választani lehetne az első és az utolsó új között.. -
#572 -
#571 Mondjuk azs sem lenne rossz, ha a kedvencekbe kiszedett topicokba, ha új üzi érkezik, akkor kattintás után az első újra ugorna.
Aki nincs egésznap az SG-n, annak jól jönne, mint akár 100 üzit visszagörgetni, és megkeresni az első új üzit... -
tmate6 #570 A tranzakció sikeres a VIP regisztrációt 2005.04.08-ig aktiváltuk.
ok kösz -
tmate6 #569 ja jó akkor -
#568 Igen. -
tmate6 #567 még most 3 hónapig megvan a tagságom ha most ujra sms-ezek egyet akkor az hozzáadódik a mostanihoz?? -
#566 mostani VIP árakra gondoltam -
#565 és ha akkor 5000Ft lesz a tagság? : o ))))))))))))))))))))))))))) -
#564 pont ezért kellene ... -
Cat #563 legálisan? megbizhatóan müködik? oszd már meg -
#562 de van, de van, DE VAN!