27366
  • Dzsini
    igaz, inkább egy stabil táp, mint egy csili ház... a fekete asus-os szalagkábeleket ismerem, szereltem már olyan alaplapot :)
  • St
    mostani kisebb :))
  • Jano
    DEPERSZE ÖRÜLÖK, MEG MINDEN! :D
  • St
    rack házat akartam én is, de nem akartam kiadni rá most 40e körül, kicsit húzós lett volna, ezért inkább drága tápot raktam bele Chieftech
  • Jano
    Hát, valahogy nagyobbra számítottam...
  • Dzsini
    az a procihűtő majdnem akkora, mint az egész gépem :DDD
    viszont az elején rossz a felirat :) nem SP, hanem SG :)))

amúgy pofás kis eszköz, én azt hittem szerverházban lesz (mármint a fekvő, becsavarozható rendszerűben)
  • St
    így néz ki:

ilyen a belseje:

Kicsit rendetlenség van még odabent, az SCSI HDD-ket holnap át kell pakolni.
  • St
    mingyá :)
  • traXion
    vérszomjas is? :)
  • Dzsini
    fotóóóóót :)
  • St
    Új szerver, holnap délután szervercsere, már itt van az új szerver az asztalomon, ronda fekete dög :)
  • hen-tes
    nekem olyan ötletem volt pár napja, hogy kéne egy újabb kategória (mint pl az általános.. a gumi..) amiben úgynevezett "FAN KLUB"-bok lennének, ha valaki megérik a bannra oda be lehetne írni, hogy mi a probléma vele, meg hasonlók... de már elfelejtettem :(
  • Jano
    Köszönöm a választ, az ötletemet viszont fenntartom. :)
  • hen-tes
    szal igen :(
  • mukika
    olvasd el figyelmesen és rájösz.
  • hen-tes
    bázz
    szal bant :)
  • hen-tes
    pempo bannt kapott ???
  • St
    Olyan emberről beszélünk aki korábban már örök bant kapott. Vele kapcsolatban nincs mit megmagyarázni. Ha nem vette volna észre a hülyegyerek az "örök" ban döntésem után kapott egy utolsó esélyt, hogy Pempő és Magnum néven itt fórumozzon - addig amíg el nem kezdi újra a beszólogatást. Tegnap elkezdte. Ban újra, ennyi. Aki nem bírja ki, hogy ne fikázzon az beteg, nem ide való.
  • hen-tes
    ~... pólók :D
    az kő neki
  • mukika
    mert "olyan gumisan" berírt az SG Pólótervező pályázat topicba, amit St kitörölt. Utánna tett egy megjegyzést a Hajrá a Chatben is St-re... sztem privát is volt köztük. sry....
  • Punkerwork
    mond
  • Punkerwork
  • mukika
    Ha érdekel, én tudom miért lett bannolva Pempő.
  • Loál János #614
    Egy "közlöny-topik", amiben a Fórumozókat tájékoztatják a Moderátorok az esetleges büntetésekről, tömeges hozzászólás-törlésekről, bannolásokról, és azok miértjéről (ez fontos), vagy bármiről, ami a Felhasználókat érint(het)i. Akár zárt is lehetne a topik, a flémek elkerülése végett.
  • tomsolo
  • Loál János #612
    Hmm, ez gyors volt, htxvm.
  • Loál János #611
    Szerintem legyen SGpólótervezőverseny.
  • tomsolo
    ROHATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 :DDD

[SZERINTE MEG PYX-NEK LE KÉNE TENNI AZ ÁLTALÁNOS SZÁMÍTÓGÉPKEZELŐI JOGOSÍTVÁNYT]
  • Pyx #609
    Szerintem tomsolo ötletét a régi serveren, full backup után kellene kiprobálni. :DD
  • Pyx #608
    ahhoz moderátor kell
  • gz8
    Csak keményen
  • Cat #606
    ird be moderátori topikba hogy melyiket (linkkel) mire
  • pityogo2
    *megválzotatni
    és nem újat nyitni
  • pityogo2
    Grr... ezt tudom... én a saját topicom akarom moderálni.. emgváltoztatni a főcímet, stb...
  • tmate6
    én is kíváncsi vok
  • precision
    Mi lehet vajon tomsolo ötlete? Mindenki akinek egy bizonyos hozzászólása megvan az kap egy túrórudit v. mi? [#nagyon_kíváncsi]
  • Police88
    Jó lenne ha be lehetne állítani az adataimnál a msn messenger címemete is!
  • Police88
    Én tudom a saját topicomat moderálni?
  • tomsolo
    userinfoak :D
  • St
    ésazmikorvan