27366
-
igaz, inkább egy stabil táp, mint egy csili ház... a fekete asus-os szalagkábeleket ismerem, szereltem már olyan alaplapot :) -
mostani kisebb :)) -
DEPERSZE ÖRÜLÖK, MEG MINDEN! :D -
rack házat akartam én is, de nem akartam kiadni rá most 40e körül, kicsit húzós lett volna, ezért inkább drága tápot raktam bele Chieftech -
Hát, valahogy nagyobbra számítottam... -
az a procihűtő majdnem akkora, mint az egész gépem :DDD
viszont az elején rossz a felirat :) nem SP, hanem SG :)))
amúgy pofás kis eszköz, én azt hittem szerverházban lesz (mármint a fekvő, becsavarozható rendszerűben) -
így néz ki:

ilyen a belseje:

Kicsit rendetlenség van még odabent, az SCSI HDD-ket holnap át kell pakolni.
-
mingyá :) -
vérszomjas is? :) 
-
fotóóóóót :) -
Új szerver, holnap délután szervercsere, már itt van az új szerver az asztalomon, ronda fekete dög :) -
nekem olyan ötletem volt pár napja, hogy kéne egy újabb kategória (mint pl az általános.. a gumi..) amiben úgynevezett "FAN KLUB"-bok lennének, ha valaki megérik a bannra oda be lehetne írni, hogy mi a probléma vele, meg hasonlók... de már elfelejtettem :( -
Köszönöm a választ, az ötletemet viszont fenntartom. :) -
szal igen :( -
olvasd el figyelmesen és rájösz.
-
bázz
szal bant :) -
pempo bannt kapott ??? -
Olyan emberről beszélünk aki korábban már örök bant kapott. Vele kapcsolatban nincs mit megmagyarázni. Ha nem vette volna észre a hülyegyerek az "örök" ban döntésem után kapott egy utolsó esélyt, hogy Pempő és Magnum néven itt fórumozzon - addig amíg el nem kezdi újra a beszólogatást. Tegnap elkezdte. Ban újra, ennyi. Aki nem bírja ki, hogy ne fikázzon az beteg, nem ide való. -
~... pólók :D
az kő neki -
mert "olyan gumisan" berírt az SG Pólótervező pályázat topicba, amit St kitörölt. Utánna tett egy megjegyzést a Hajrá a Chatben is St-re... sztem privát is volt köztük. sry.... -
mond -
-
Ha érdekel, én tudom miért lett bannolva Pempő. -
Egy "közlöny-topik", amiben a Fórumozókat tájékoztatják a Moderátorok az esetleges büntetésekről, tömeges hozzászólás-törlésekről, bannolásokról, és azok miértjéről (ez fontos), vagy bármiről, ami a Felhasználókat érint(het)i. Akár zárt is lehetne a topik, a flémek elkerülése végett. -
-
Hmm, ez gyors volt, htxvm. -
Szerintem legyen SGpólótervezőverseny. -
ROHATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 :DDD
[SZERINTE MEG PYX-NEK LE KÉNE TENNI AZ ÁLTALÁNOS SZÁMÍTÓGÉPKEZELŐI JOGOSÍTVÁNYT] -
Szerintem tomsolo ötletét a régi serveren, full backup után kellene kiprobálni. :DD -
ahhoz moderátor kell -
Csak keményen
-
Cat #606 ird be moderátori topikba hogy melyiket (linkkel) mire -
*megválzotatni
és nem újat nyitni -
Grr... ezt tudom... én a saját topicom akarom moderálni.. emgváltoztatni a főcímet, stb... -
tmate6 #603 én is kíváncsi vok -
Mi lehet vajon tomsolo ötlete? Mindenki akinek egy bizonyos hozzászólása megvan az kap egy túrórudit v. mi? [#nagyon_kíváncsi] 
-
Jó lenne ha be lehetne állítani az adataimnál a msn messenger címemete is! -
Én tudom a saját topicomat moderálni? -
userinfoak :D -
ésazmikorvan