27327
  • Tuvok #1135
    Egy phpbb fórumban is van előnézet, meg szerkesztés is utólag, pedig az (tudtommal) lényegesebben egyszerűbb motor az SG-énél .
  • tomsolo
    sőt némelyikben van olyan is hogy preview!!!!
    az pl nagy segítség lenne :D
  • Tuvok #1133
    Én is mindig átnézem mielőtt a Mehet-re (Spam !-re) kattolok, meg az írásjeleket is akkor teszem ki, de pl . ha van benne 5-6 ubb link, képbeszúrás, vagy egy [ /b] helyett a végére is [ b]-t ír az illető, nem záródik a script és az egész post félkövérrel íródik, elég randa tud lenni ...
  • tomsolo
    annyit fűznék csak hozzá ehhez a témához hogy más (nem magyar :D) fórum enginekben ez a ficsör lazán és fennakadás nélkül működik... szal a vele járó munkát kivéve szinte semmi akádálya nincs...

meg persze van még egy csomó más is ami lehetne itt... de mi türelmesek vagyunk :DDD
  • cSuwwi
  • Dzsini
    akkor kijavítja a következő hozzászólásban, vagy a lent említett "átnézem" módszert követi... és ha mindenki ejt hibát, akkor miért lenne gond, hogy valaki hibázik? :)
  • Tuvok #1129
    Valóban nem nagy pénz, de van, akinek nem kell a VIP, mer minek, viszont hibákat bárki ejthet .
    Na mind1 ...
  • Dzsini
    nem nagy pénz 1 személynek, viszont sokat számít az SG számára. de ezt már kitárgyaltuk, és nem itt kellene újra belemenni.
  • Tuvok #1127
    megin a vip-ek ... mindig a vip-ek ...
  • Dzsini
    szerkesztés meg mindenkinek lesz? ne hidd...

Tuvok: vip - hozzászólás visszavonása.
  • Tuvok #1125
    "végső esetre meg ott a törlés"

??
  • cSuwwi
    de törlés link csak vipeknek van.
  • Dzsini
    nem értem ám a hisztit a szerkesztésgomb körül... ottvannak a makrók a kép/link beszúrásra, aki onnan elbénázza (copypaste) az meg is érdemli.
    a mehet gomb előtt egyszer átolvasom, hogy mit írtam, és javítom a feltűnő hibákat. ami meg ezen kívül bennemarad, azt meg csak tudja más is értelmezni - ha meg nem, az nem a helyesíráson múlik. (bár kiváló alapot ad arra, hogy spellflame-et lehessen indítani)

szóval rengeteg melót ki lehet váltani egy egészen kicsi plusz odafigyeléssel... végső esetre meg ott a törlés, hozzászólás elküldése előtt ctrl+a ctrl+c, és ha nagyon elszállt lehet újraírni.
  • hen-tes
    ja jó, nem tudtam
    [várja nagyon]
  • Tuvok #1121
    html -> ubb ?
  • St
    sokára, ha lesz időm, azt nem 2 perc megcsinálni, mivel teljesen át kell hozzá írni a fórum működését, ahhoz meg most nincs kedvem
  • hen-tes
    Hozzászólás szerkesztés mikortól lesz bevezetve ?
  • tomsolo
    htx

de akkor mi is ledegradálhatjuk a hardver topikot úgye? :D

jajj nem, mer ott olyan magas szintű a társalgás színvonala...
  • Tuvok #1117
    akár (buddylist powa) :)
  • Punker
  • Cat #1115
    igen, külön listának felhasználókkal a kedvenc topikok mintájára lenne értelme - tehát egy "haverjaim" alá bárki berakhatná azokat, akikkel gyakran privizik
  • FtranX
    hát nem :)
  • Amse
    De a te oldaladról se lehet beszúrni a kapcsos zárójel + #-es módszerrel.
  • FtranX
    de ott nem lehet feltölteni :PP
  • RelakSfromhome
    meg az enyémet :P
  • FtranX
    nézd meg az aláírásomat.
  • RelakSfromhome
    meg az kéne, hogy ha a válasz akárki üzenetére gomb nem az adott oldalra (pl egy 1000 hozzászólással előbbi sorra) mutat, akkor is múködjön
  • Amse
    Kéne olyan lehetőség, hogy föl tudj magadnak tölteni smile-kat és azt el lehessen érni a szmájliknál és ugyanúgy be lehessen szúrni.
  • FtranX
    hát az index cca. 30 millióját még nem :)
  • LittleL
    Tudom mi kéne még.

Egy kis nosztalgia.
    Ha meg lehetne venni archiválva az SG fórumot, mondjuk DVD -n.
    A kért időponttól, mostanáig.
    biztos akadna rá érdeklődő.
  • LittleL
    Ha hozzászámolnád a Gumiszoba beírásait is az összeshez, akkor már meg is előztük az Index fórumot, 7.500.000 bearás. DDDD

megcsinálod ?
  • Tuvok #1104
  • St
    gumi nincs hozzászámolva semmihez se, a főoldali statisztikához sem
  • St
    játékosok fóruma megy legjobban
  • FtranX
    igazad lehet.
    Elnézve a hozzászólási időpontokat, a játékosok lehet a legforgalmasabb.
  • Tuvok #1100
    Sztem nem túl sok, a játékosokba meg az általánosba is megy annyi szvsz .
  • Tuvok #1099
    A keresés menübe kellene 'Felhasználónév" opció, múltkor is több, mint fél órát kutattam vkinek 1 hozzászólása után, hogy tudjak neki privt írni ...
  • FtranX
    azt lehet tudni, hogy a hozzászólások hány százaléka születik a gumiban?
  • Punker
    picit
  • mukika
    haldoklunk???