27327
-
#1537 milettvóna? :) ebédszünet :) -
#1536 Mivótez? -
#1535 ázok -
#1534 <-- JÓAK -
#1533 sry ;) -
#1532 örülhetsz :)
még ebállítást se találtam ilyesmikre ... -
#1531 Nem szvsz -
#1530 Mi van vele? Nekem ilyet a Mozilla még nem produkált -
#1529 nagy baj, ha (magamat is beleértve) megkérek mindenkit, hogy a böngészőháborút ne itt folytassák? -
#1528 #1493 ? :)) -
#1527 Azt én egy-két hét után leszedtem, mert folyton lenyúlta a billentyűzetkezelést, ha [-et nyomtam
Aki meg köpköd a FireFox-ra (ami tudtommal még 0.akárhány), az nézze meg a Mozillát. Ha valaki nem IE specifukus fícsört használ (mint a cset a fórum főoldalán pl) akkor nem lesz vele gondja a megjelenítésnél -
#1526 ezt meg hogy érted ?
(sry az offért) -
#1525 "Firefox megfelel?"
NEM :o)) -
#1524 hmm .. érdekes egy név , olyan nárcisztikus :DDD
amúgy ha nemsikerül a Gumiszoba szókompozíció értelmét kihámozni , segítünk van egye egy ilyen szép nagy sárga épület lipómezőn példának okáért , amibe az olyanokat zárják mint akik bennt vannak (gyk IDIÓTÁKAT) .. és ennek a lényege többek között az is , hogy ZÁRT .. azaz nem jönnek ki az IDIÓTÁK , ill csak akkor ha már nem tekintik őket IDIÓTÁKNAK , azaz ott bent bárki lehet IDIÓTA , de ha kijön akkor már nem .. remélem sikerült megvilágítani akár csak halványan is a "gumiszoba" lényegét , és ha van neki , akkor ételmét is ;] -
#1523 nem szólok többször: a gumiszobás dolgokat NE HOZZÁTOK IDE. -
hmmm #1522 Nocsak egy újabb Mike hívő.... -
#1521 az.. -
hmmm #1520 hmmm... Gondolod?
Inkább kudARC... -
Cat #1519 érdekes egy arc vagy -
#1518 pontosan. -
hmmm #1517 Hmmm... Értem... Hát bocsánat. -
#1516 a gumiszobának megvannak a maga moderátorai, az ottani dolgokat NEM hozzuk ki az általánosba. akinek nem tetszik, ami ott megy, nem kell olvasnia/írnia bele. -
hmmm #1515 Hna akkor látogasson el ön is a gumiba egy picit és gondolkodjon...(üzenet a moderátoroknak...) -
hmmm #1514 Aham... -
tmate6 #1513 Na szerintem ezt nem kellett volna -
hmmm #1512 Neszóljon be! Baszzameg!!! Gondolkodjon maga!!! -
#1511 ugye ezt nem komolyan kérted... mert ha igen, akkor meditálj el egy picit azon, hogy hogy is gondolkodsz a világról... -
hmmm #1510 Nos, szerintem az Sg-nek jót tenne , ha a gumiszoba mellé egy Buziszobát is létesítenének, így mindenki el tudná dönteni hogy Gumis akar-e lenni vagy.... Hmmm... Szóval, értik remélem... -
tmate6 #1509 Jó akkor legyen neked igazad de amugy nem tok angolul :) -
#1508 ja, és ha nekem nem hinnél, a weboldalon ez van:
"After being actively developed for more than one year and with the version 1.0 coming to its release, MyIE2 was renamed to Maxthon."
"Maxthon is a powerful web browser with a highly customizable interface. It is based on the Internet Explorer engine (your most likely current web browser) which means that what works in IE, works the same in Maxthon but with many additional efficient features like..." -
#1507 oh, csupáncsak annyi, hogy a myie2 IE-s engine-t használ, pontosabban azt a változatot amit amúgy egy explorert megnyitva kapsz (mióta SP2 van megjelent benne az IE-s popupblocker és scriptblocker, a tulajdonságoknál az IE beállítása jön be...)
tényleg, ezen kívül semmi semmi köze :))) -
tmate6 #1506 Na ez az ami nem igaz semmi koze nincs egymáshoz! -
#1505 "1. szempont: MIndent jól megjelenítsen.
Opera megfelel ennek? Nem. Kilőve."
weboldalkészítés szempontok:
1. szabványoknak megfelel?
oldalak 90%-a megfelel ennek? Nem. Kilőve.
az, hogy a dizájnerek lusták, és telerakják hibával a weboldalakat, azt nehogy már a felhasználónak/böngészőnek kelljen javítania... az utcán is a kátyút hibáztatod, és nem az autót ami nem repül át felette....
a MyIE2 az csak egy felület, az az IE-t használja annak minden pozitív és negatív tulajdonságával.
más részről meg az opera nem csak böngésző. levelezőprogram is (aminek az adatbázis-alapú rendszere szerintem verhetetlen, a firefox furcsasága nekem nagyon nem jön be), és még ezer más dolog is. -
#1504 Tök jó az Sg de szerintem a letöltéseknél jól jönne egy kis kép :) -
tmate6 #1503 És hol van a My Internet Explorer 2 ??? -
Borg #1502 1. szempont: MIndent jól megjelenítsen.
Opera megfelel ennek? Nem. Kilőve.
IE megfelel? Igen.
Firefox megfelel? Igen.
2. tabbed browsing
IE megfelel? Nem. Kilőve.
Firefox megfelel? Igen.
Szal nem értem mit kell ennyit értetlenkedni. Az operának pontsan NULLA előnye van a másik kettővel szemben. -
#1501 Szal mikor lesz javítva a Válasz gomb Opra alatt ? -
#1500 mennyi ingyenes dolog van, mégis van igény az IE-re, a beépített tűzfalra és a popupblokkerre. ne a hozzáértőkre gondoljatok, hanem arra a sok millióra akik csak nyomják a kék E-betűt. -
#1499 popup blocker: google toolbar - ingyenes
-
#1498 legtöbb tűzfal rendelkezik igen hatékony és jól konfigurálható reklám- és popupblockerrel (Zonealarm, Kerio, Outpost ...)