27327
  • mikike
    nem mindenki tékre keres ám, tudod?
  • cSuwwi
    és ha az okostojás beírja, mondjuk a téktopicban, hogy 'ték', vagy '00', akkor 1 órán keresztül fog listázni? Kicsit sem megterhelő...
  • RelakS
    És ha a topik 87. oldalán van, amire keresel, de nem tudsz róla? Csak azt tudod, hogy volt a topikban? :D
  • tomsolo
    vazz !44444444és működik!!!
  • Darkboy
    ne mutasd neki!! túl nehéz neki :D
  • Loál János #1732
    Ctrl+F?
  • Z
    Az lenne jó, ha volna a topikon belüli kereső, amivel pl.: szavakra lehet rákeresni.

Uff, én beszéltem!
  • Loál János #1730
    Nemmondod!

"Hasznos lenne, ha..."
  • RelakS
    Jobbklaty, tulajdonság, kimásol, képgomb, bekopiz.

Ha mozilla/firefoxot használ, jobbklaty, kép címének másolása, kép gomb, bekopiz
  • tomsolo
    neked nincs is galériád!!!!
  • Loál János #1727
    Hasznos lenne, ha a Galériában rákattintok egy képre, akkor alatta megjelenne a forrás, esetleg még az UBB-vel is megspékelve, az azonnali beszúrás végett.
  • cSuwwi
    nekem is 1.0-ás firefoxom van mégse ugrál a kép...

talán azért, mert about:blank van beállítva kezdőlapnak :)

ha beírod, hogy 'sg' úgyis automatikusan kiegészíti, ez nem elég?
  • LittleL
    enyémre valami reagálás ?

Jó lenne látni mindenkinek a saját
    megnyitott topikjait, a gumiszobásakat
  • The Garrett
    eh:
    uj firefoxxal ha a www.sg.hu/forum.php-t allitom be kezdőlapnak össze vissza ugrál a kép.
    csak akkor "jó" haa www.sg.hu ról jövök fel..
    ki érti ezt
  • precision
    én az #F0F0F0 -t használom. Olyan szinu mint itt a forumon a hsz-ek háttérszíne.
  • precision
    huááá :))
  • Pyx #1721
    probálkozzá'
  • RelakSfromhome
    az :)
  • ollie
    Mond meg milyen színt akarsz, és mi segítűnk, hogy mit írj be.
  • Gladiator
    htx. mondjuk elég szarul néz ki így.
  • RelakSfromhome
    Fórum szine? Szigorúan 6 db jel, ami a következőkből állhat: 0123456789abcdef. Az első kettő Hexadecimális számban a pirosat, a középső kettő a zöldet, a jobboldali kettő a kéket kódolja. Minál magasabb a szám, annál világosabb a szín
  • Gladiator
    Azt magyarázza már el nekem vki, hogy milyen betűket lehet ott beírni a beállításoknál a fórum színének? mert akárhogy próbálkozok, mindig csak rózsaszín, meg lila jön be
  • Pyx #1715
    Egy <br> jó lenne az operás script után, hogy ne ragadjon össze a hozzászólás a fejléccel fájöfáksz alatt se, htx.
    Apróság, sry.
  • LittleL
    Az jó lenne ha én látnám azokat a topikokat,
    amiket én nyitottam, nem csak azt, hogy pl: 8 téma a gumiszobában.

Másnak nem kellene látnia csak mindenki a sajátját.
    köszi.
  • traXion
    Hát ezaz! A gumi tele lenne jobbnál jobb topicokkal, annyi midnen eszembe jut topic nyitás után pár másodperccel... :D
  • DecenS
    2003. 7. havában regizte magát... én pár hónappal korábban, és nekem akkor már/még nem engedte.
  • ollie
    Talán akkor, amikor regisztrálta magát, még lehetett aláhúzást is használni...
  • cSuwwi
    Ez a nap kérdése... :)
  • DecenS
    Srácok,
    ha regisztrációkor csak betűk és számok szerepelhetnek a nickben, _Atti_ gyerek hogyan regisztrálhatta magát?
    Érdekelne a módszer, mert én is szívesen váltanék reget, ha tudnám, hogy lehet az _ jeleket becsajozni...
  • Guest
    Jó lenne, ha a topiknyitást az ötlet korlátozná, és nem az az egy óra, ami amúgy is nevetségesen kevés...
  • Cat #1707
    ha jót akarsz magadnak, hozzászólás nélkül ne nyiss topikot
  • Borg
    Azt a bizonyos táblázatot, ami a szmájlikat rendezi meg lehetne csinálni. Igazán nem nagy munka, de könnyebb lenne szmájlit beszúrni úgy is, ha még nem töltődött be mind :)
  • traXion
    De ha nem!
  • EOX
    ez sztem felesleges, mert ha topikot nyitsz, jobb esetben megnyitod egy hsz-el, és annak a keltezését figyeled
  • traXion
    Mivel csak 1 óránként lehet topicot nyitni, ha valaki elötte próbálkozik, akkor írja ki hogy hány perc van még.

thx :)
  • PResident Evil
    :DDDDDDDDDD
  • Loál János #1701
    Sokat néztek Gyalog galoppot. :D
  • cSuwwi
    Kis figyelmesség:

üzenet -> makrók

"A következő kódokkal 3 féle betűtípusból választhatunk:

(times]times betűtípus[/times)
    (arial]arial betűtípus[/arial)
    (courier]courier new betűtípus[/courier)
    (trebuchet]trebuchet betűtípus[/trebuchet)
    (wingdings]wingdings betűtípus[/wingdings)"

Három típusból lehet választani, mégis 5 van :)
    (Azért írtam zárójellel, hogy ne alakítsa át a fórum)
  • Mighty
    Nem tudom, volt e mar: A kereses a forumban kicsit nagyon altalanos. Raadasul, ha nem tudom szukiteni a keresest, meg vagyok love, mert csak az elso 50 talalatot mutatja.
    Jo lenne, ha be lehetne allitani, hogy egy adott csoporton (topicok cimeire, alcimeire), netan egy adott topicon (hozzaszolasokra) belul lehessen keresni.
  • Kaszi46
    köszi