27327
-
#1737 nem mindenki tékre keres ám, tudod?
-
#1736 és ha az okostojás beírja, mondjuk a téktopicban, hogy 'ték', vagy '00', akkor 1 órán keresztül fog listázni? Kicsit sem megterhelő... -
#1735 És ha a topik 87. oldalán van, amire keresel, de nem tudsz róla? Csak azt tudod, hogy volt a topikban? :D -
#1734 vazz !44444444és működik!!! -
Darkboy #1733 ne mutasd neki!! túl nehéz neki :D -
#1732 Ctrl+F? -
#1731 Az lenne jó, ha volna a topikon belüli kereső, amivel pl.: szavakra lehet rákeresni.
Uff, én beszéltem! -
#1730 Nemmondod!
"Hasznos lenne, ha..." -
#1729 Jobbklaty, tulajdonság, kimásol, képgomb, bekopiz.
Ha mozilla/firefoxot használ, jobbklaty, kép címének másolása, kép gomb, bekopiz -
#1728 neked nincs is galériád!!!! -
#1727 Hasznos lenne, ha a Galériában rákattintok egy képre, akkor alatta megjelenne a forrás, esetleg még az UBB-vel is megspékelve, az azonnali beszúrás végett. -
#1726 nekem is 1.0-ás firefoxom van mégse ugrál a kép...
talán azért, mert about:blank van beállítva kezdőlapnak :)
ha beírod, hogy 'sg' úgyis automatikusan kiegészíti, ez nem elég? -
#1725 enyémre valami reagálás ?
Jó lenne látni mindenkinek a saját
megnyitott topikjait, a gumiszobásakat -
#1724 eh:
uj firefoxxal ha a www.sg.hu/forum.php-t allitom be kezdőlapnak össze vissza ugrál a kép.
csak akkor "jó" haa www.sg.hu ról jövök fel..
ki érti ezt -
#1723 én az #F0F0F0 -t használom. Olyan szinu mint itt a forumon a hsz-ek háttérszíne. -
#1722 huááá :)) -
#1721 probálkozzá' -
#1720 az :) -
#1719 Mond meg milyen színt akarsz, és mi segítűnk, hogy mit írj be. -
#1718 htx. mondjuk elég szarul néz ki így. -
#1717 Fórum szine? Szigorúan 6 db jel, ami a következőkből állhat: 0123456789abcdef. Az első kettő Hexadecimális számban a pirosat, a középső kettő a zöldet, a jobboldali kettő a kéket kódolja. Minál magasabb a szám, annál világosabb a szín -
#1716 Azt magyarázza már el nekem vki, hogy milyen betűket lehet ott beírni a beállításoknál a fórum színének? mert akárhogy próbálkozok, mindig csak rózsaszín, meg lila jön be -
#1715 Egy <br> jó lenne az operás script után, hogy ne ragadjon össze a hozzászólás a fejléccel fájöfáksz alatt se, htx.
Apróság, sry. -
#1714 Az jó lenne ha én látnám azokat a topikokat,
amiket én nyitottam, nem csak azt, hogy pl: 8 téma a gumiszobában.
Másnak nem kellene látnia csak mindenki a sajátját.
köszi. -
#1713 Hát ezaz! A gumi tele lenne jobbnál jobb topicokkal, annyi midnen eszembe jut topic nyitás után pár másodperccel... :D -
DecenS #1712 2003. 7. havában regizte magát... én pár hónappal korábban, és nekem akkor már/még nem engedte. -
#1711 Talán akkor, amikor regisztrálta magát, még lehetett aláhúzást is használni... -
#1710 Ez a nap kérdése... :) -
DecenS #1709 Srácok,
ha regisztrációkor csak betűk és számok szerepelhetnek a nickben, _Atti_ gyerek hogyan regisztrálhatta magát?
Érdekelne a módszer, mert én is szívesen váltanék reget, ha tudnám, hogy lehet az _ jeleket becsajozni... -
#1708 Jó lenne, ha a topiknyitást az ötlet korlátozná, és nem az az egy óra, ami amúgy is nevetségesen kevés... -
Cat #1707 ha jót akarsz magadnak, hozzászólás nélkül ne nyiss topikot -
Borg #1706 Azt a bizonyos táblázatot, ami a szmájlikat rendezi meg lehetne csinálni. Igazán nem nagy munka, de könnyebb lenne szmájlit beszúrni úgy is, ha még nem töltődött be mind :) -
#1705 De ha nem! -
#1704 ez sztem felesleges, mert ha topikot nyitsz, jobb esetben megnyitod egy hsz-el, és annak a keltezését figyeled -
#1703 Mivel csak 1 óránként lehet topicot nyitni, ha valaki elötte próbálkozik, akkor írja ki hogy hány perc van még.
thx :) -
#1702 :DDDDDDDDDD -
#1701 Sokat néztek Gyalog galoppot. :D -
#1700 Kis figyelmesség:
üzenet -> makrók
"A következő kódokkal 3 féle betűtípusból választhatunk:
(times]times betűtípus[/times)
(arial]arial betűtípus[/arial)
(courier]courier new betűtípus[/courier)
(trebuchet]trebuchet betűtípus[/trebuchet)
(wingdings]wingdings betűtípus[/wingdings)"
Három típusból lehet választani, mégis 5 van :)
(Azért írtam zárójellel, hogy ne alakítsa át a fórum) -
#1699 Nem tudom, volt e mar: A kereses a forumban kicsit nagyon altalanos. Raadasul, ha nem tudom szukiteni a keresest, meg vagyok love, mert csak az elso 50 talalatot mutatja.
Jo lenne, ha be lehetne allitani, hogy egy adott csoporton (topicok cimeire, alcimeire), netan egy adott topicon (hozzaszolasokra) belul lehessen keresni. -
#1698 köszi