27327
-
#1817 webmail -
#1816 most ezek szerint ha se pop3, se helyfoglalás, se semmi, akkor csak egy egyszerű mail forward lenne? -
#1815 hehe :) szerintem sokan itt nem is tudnak róla, hogy egyáltalán volt...
(én néha bekukkantottam hogy mit lehet lehalászni, mindig tele volt érdekes dolgokkal...) -
#1814 Erről a pop3 témáról és a "sok boldog felhasználóról" az jut eszembe, amikor még régen volt anonimusz ftp feltöltési lehetőség az ftp.supergamez.hu címen. Hatalmas volt rajta a forgalom, mindenki azt használta privát fájlcserére, mígnem egyszer egyik napról a másikra megszűntettük. Ezután egyetlen levelet és egyetlen fórumbeírást sem kaptunk, hogy valaki INNEN hiányolná. Tehát akik használták javarészt valószínűleg soha nem látták a www. -t... Pop3-mal kb. ugynez lenne a szitu. -
#1813 simán :) webmail rulzik, pop3 luxus... -
#1812 sok boldog felhasználó
without pop3? no way :o] -
#1811 Asszem megvan a köv . szavazás témája ,) -
#1810 webmail érdekelne elsődlegesen :) -
#1809 Hát nem kell olyan sok helyet adni szerintem, pl én freemailes cimemet biztos felejtőbe tenném ha egy faxa sg.hu -s mailcimem lenne, pop3al persze. -
#1808 hehe :)) -
#1807 azért nincs pop3, mert ha van mi a jó abban nekünk, hogy terheled a szerverünket, elfoglalsz egy csomó helyet, stb. -
#1806 -
#1805 VIP pop3? :) tisztára mint a yahoo, ha pop3 kell fizess :o) -
#1804 :(( -
#1803 Hmm, pedig az tényleg jó lenne. -
#1802 Smtp én se tom minek! Pop3 az viszont jó lenne. Webmail meg...hát igen, aki munkahelyről v. máshonnan netezik, ahol nem tud pl. outlookot v. más pop3as klienst használni, nekik hasznos lenne! -
#1801 pop3? no way -
#1800 smtp mi a pitypangnak? ott a szolgáltatótok...
viszont a webmail meggondolandó, nem mindenki csak otthonról netezget.. -
#1799 Jah, és én használnék sg.hu -s mailt! :)) -
#1798 Miért kell mindent a viphez kötni? :))) Sztem a forum reghez járjon alapból egy mail account is. user/pass u.a. mint a forumban. Szerintem igy lenn jo! -
#1797 Természetesen, ha van pop3 meg smtp is . :) -
#1796 lesz majd szavazás arról is hogy melyik polót szeretném rendelni? (1.fehér vs 1. fekete vs 2. helyezett) -
#1795 nemár... regelni lehessen és ahhoz a sg-s accounttal léphetünk be... egy account egy email... -
#1794 annál jobb spamszűrő nincs sajnos most ami gpl a spamassassin+mailscanner combo a legjobb -
#1793 nem arról beszéltünk :) -
#1792 de 1 vip reghez csak 1 címet lehessen, pl. a regisztrált nevet csak kisbetűvel ékezet nélkül.
és ha lehet, ne csak pop3-as elérés legyen, hanem smtp is, pl. napi 50-es limittel, akkor nem lesz spam. -
#1791 na ja :) -
#1790 csak akkor a spamszűrőt egy picikét meg kellene kalapálni :o) -
#1789 igen -
#1788 :D -
#1787 Meg Jano is! -
#1786 sztem jó lenne, mert könnyű megjegyezni :) -
#1785 Tuti regelnék egyet. -
#1784 Gondolkozom a dolgon, egyébként már tervezem egy ideje -
#1783 vagy az még a legjobb... -
#1782 talán lehetne a vip tagsághoz csapni extraként -
#1781 ha gondolod győződj meg róla... csinálj egy szavazást... -
#1780 én igen... -