27327
  • Dichter
    #890 az
  • Dichter
    Lapgörgetésnél már nem fog jelentkezni ugye? Vagy ki tudod törölni?
  • St
    az, bug, valaki onnan szúrt be szmájlit és nem kellett volna...
  • Dichter
    Ha megnyitom a Mi ennek a számnak a címe topikot, felugrik egy authentikáló ablak, smile.fxp.hu címmel, és kéri a nevem, és jelszavam. Valami bug?
  • Pyx #5344
    nem vagy bejelentkezve szöveget dobott.
  • St
    elvileg megoldottam most, ha valaki 2-nél több büntipontot kap, akkor nem tud csetelni
  • Vlala #5342
    chaten ban káromkodásért? Végre. (Sigmavirus1-nek legalább a "mottóját" nézzétek el, anélkül nem lenne Sigmavirus1. :-) )

Más: tegnap kikapcsoltam a scriptizét, azóta békén hagy, vagy egyszerűen közli, hogy hibát észlelt, és kilép. Mit kapcsoljak még ki, hogy működjön végre? (a gépemet, az agyamat és a grillsütőt ne mondjátok, azon már túlvagyok :-) )
  • Borg
    És ő, azt nem lehet megcsinálni, hogy bejelenentkezéskor a moderátori jogok is automatikusan jöjjenek? Tehát ne kelljen mindig azokat is külön felvenni...
  • ollie
    jó ötlet!
  • Dichter
    [fordít]
    Nem, k*rvára nem sok az öt büntipont
    [/fordít]
  • St
    azt találtam ki, hogy a moderátoroknak működni fog chaten a /ban parancs.
  • ivjoe
    [egyetért] HA folytatja a proletár személy, akkor jöhet a következő 2!
  • Pyx #5336
    (szvsz 1-2 is elég lett volna)
  • akyyy
    honnét tod? én meg csak úgy szolok hog ymikor nekemkettő volt, is már az volt kiírva a chat tetejére hogy nem vagoyk bejelentkezve! szal! és mikor lejárt a büntim, ujra tudok írni!
  • ThePartyFace
    Nem sok az 5 büntipont a cseten valo karomkodasert?
    Mintha kicsit raszalltatok volna erre a chat temara, pedig teljesen komolytalan cucc...
  • Punker
    St csak úgy mondom hogy chat-re 5 büntiponttal is tudnak irogatni.
  • cyrus #5332
    örökbanra visszatérve, pl szorgalmaznám elvinnek, mert már megint bassza a chatet :O :(
  • Rafaelo
    jah :O
  • Aquir
    de ha simán bemegyek a beálltásokba és kijövök megin az a szin a háttér :/ (nincs más szin vagy kép beállitva)
  • ThePartyFace
    Hátja...nem árt néha megtörölni:)
  • Aquir
    kukitörlés jó lett :)
  • St
    tűzfal tiltja/megjegyezte a kukikat?
  • Sadist
    Cookie törlés, utána próbáld visszaállítani alapra.
  • Sadist
    IM-netről szeded az ilyen tuti tippeket? :D
  • Loál János #5324
  • Aquir
    segiccség. nem akarom ezt a buta szint látni :o
  • Aquir
    semmi baj nem volt eddig :)
  • cyrus #5321
    imneten azt mondták hogy mozarellát kell használni :D
  • Aquir
    egyre rosszabbul érzem magam...-> nem tudok bemenni a beállításokba !! arra az oldalra dob mikor vagy "a fórum főoldalra" vagy "vissza a beállitásokhoz" van, de az utobbinál is ugyanott marad ! SG szelleme segiccs
  • Sadist
    Hmm érdekes, most néztem a beállításokat és a születési év nem volt kitöltve. A hónapot és a napot megjegyezte, de az évet nem. Pedig 1000%, hogy régebben kitöltöttem :)
  • Loál János #5318
    F0F0F0
  • Aquir
    egy kérdés: hogy lehet az eredeti SG-hátteret visszahozni? Meguntam a beállított sötétkék színt (ami passzol az SGszínvilágához ;) ), kitöröltem, és most ilyen szinu a háttér.
  • Sadist
    (Plusz 58 db téma a gumiszobában)
  • Láma!
    ok, köszönöm!
  • St
    Rövidtávon nem, most kvara be vagyok havazva melóval, nemigen fogok júniusig az SG-nek fejleszteni.
  • Láma!
    St pliz legalább reagálj ara hogy várhato-e a privát üzeneteknél a csoportos törlés vmijen szintü megvalositása, mert ha nem, akkor kezdhetem egyesével törölni,és talán jövö hétre végzek.
  • mikike
    ...érdekes dolog ez a számítástechnika
  • Punkerwork
    nekem 2 nap után megszűnt magától :)
  • St
    kapcsold ki a script debugging-ot, semmi értelme és akkor nem őrülsz meg
  • Rafaelo
    a hívás kivan küldve a halálfaszába :(