27327
-
#5348 #890 az -
#5347 Lapgörgetésnél már nem fog jelentkezni ugye? Vagy ki tudod törölni? -
#5346 az, bug, valaki onnan szúrt be szmájlit és nem kellett volna... -
#5345 Ha megnyitom a Mi ennek a számnak a címe topikot, felugrik egy authentikáló ablak, smile.fxp.hu címmel, és kéri a nevem, és jelszavam. Valami bug? -
#5344 nem vagy bejelentkezve szöveget dobott. -
#5343 elvileg megoldottam most, ha valaki 2-nél több büntipontot kap, akkor nem tud csetelni -
Vlala #5342 chaten ban káromkodásért? Végre. (Sigmavirus1-nek legalább a "mottóját" nézzétek el, anélkül nem lenne Sigmavirus1. :-) )
Más: tegnap kikapcsoltam a scriptizét, azóta békén hagy, vagy egyszerűen közli, hogy hibát észlelt, és kilép. Mit kapcsoljak még ki, hogy működjön végre? (a gépemet, az agyamat és a grillsütőt ne mondjátok, azon már túlvagyok :-) ) -
Borg #5341 És ő, azt nem lehet megcsinálni, hogy bejelenentkezéskor a moderátori jogok is automatikusan jöjjenek? Tehát ne kelljen mindig azokat is külön felvenni... -
#5340 jó ötlet! -
#5339 [fordít]
Nem, k*rvára nem sok az öt büntipont
[/fordít] -
#5338 azt találtam ki, hogy a moderátoroknak működni fog chaten a /ban parancs. -
#5337 [egyetért] HA folytatja a proletár személy, akkor jöhet a következő 2! -
#5336 (szvsz 1-2 is elég lett volna) -
#5335 honnét tod? én meg csak úgy szolok hog ymikor nekemkettő volt, is már az volt kiírva a chat tetejére hogy nem vagoyk bejelentkezve! szal! és mikor lejárt a büntim, ujra tudok írni! -
#5334 Nem sok az 5 büntipont a cseten valo karomkodasert?
Mintha kicsit raszalltatok volna erre a chat temara, pedig teljesen komolytalan cucc... -
#5333 St csak úgy mondom hogy chat-re 5 büntiponttal is tudnak irogatni. -
cyrus #5332 örökbanra visszatérve, pl szorgalmaznám elvinnek, mert már megint bassza a chatet :O :( -
#5331 jah :O -
#5330 de ha simán bemegyek a beálltásokba és kijövök megin az a szin a háttér :/ (nincs más szin vagy kép beállitva) -
#5329 Hátja...nem árt néha megtörölni:) -
#5328 kukitörlés jó lett :) -
#5327 tűzfal tiltja/megjegyezte a kukikat? -
#5326 Cookie törlés, utána próbáld visszaállítani alapra. -
#5325 IM-netről szeded az ilyen tuti tippeket? :D -
#5324 #5318 -
#5323 segiccség. nem akarom ezt a buta szint látni :o -
#5322 semmi baj nem volt eddig :) -
cyrus #5321 imneten azt mondták hogy mozarellát kell használni :D -
#5320 egyre rosszabbul érzem magam...-> nem tudok bemenni a beállításokba !! arra az oldalra dob mikor vagy "a fórum főoldalra" vagy "vissza a beállitásokhoz" van, de az utobbinál is ugyanott marad ! SG szelleme segiccs -
#5319 Hmm érdekes, most néztem a beállításokat és a születési év nem volt kitöltve. A hónapot és a napot megjegyezte, de az évet nem. Pedig 1000%, hogy régebben kitöltöttem :) -
#5318 F0F0F0 -
#5317 egy kérdés: hogy lehet az eredeti SG-hátteret visszahozni? Meguntam a beállított sötétkék színt (ami passzol az SGszínvilágához ;) ), kitöröltem, és most ilyen szinu a háttér. -
#5316 (Plusz 58 db téma a gumiszobában) -
#5315 ok, köszönöm! -
#5314 Rövidtávon nem, most kvara be vagyok havazva melóval, nemigen fogok júniusig az SG-nek fejleszteni. -
#5313 St pliz legalább reagálj ara hogy várhato-e a privát üzeneteknél a csoportos törlés vmijen szintü megvalositása, mert ha nem, akkor kezdhetem egyesével törölni,és talán jövö hétre végzek. -
#5312 ...érdekes dolog ez a számítástechnika -
#5311 nekem 2 nap után megszűnt magától :) -
#5310 kapcsold ki a script debugging-ot, semmi értelme és akkor nem őrülsz meg -
#5309 a hívás kivan küldve a halálfaszába :(