Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
ha VIP tag vagy és beikszeled, hogy látszódjanak akkor kapsz. annyit ahány megkezdett éved van itt az Sg-n.

cSuwwi
Valamivel meg kellett különböztetni a mezei usereket a vip-ektõl. Kezdetben ez volt a legjobb ötlet. De sok emberkének nem jött be, de a fejlécszín viszont jó 5let volt.

shit happens

Gladiator
amúgy mit jelképeznek, és hogy lehet szerezni?

cSuwwi
ha sokat vagy egy hubon (a dc-t példának véve), sokat csetelsz, ill. sok embernek segítesz, és nem kunyerálsz opot, akkor az opok elõbb-utóbb észre fognak venni. Volt egy Stone nevû emberke a Kolin, ma már a elõteg helyett elõtagot használ...

shit happens

mukika
sztem ezek a csillagok nagy hülyeségek....

de hozzád az életben nem fognak odameeni, hogy te ! figyelünk egy ideje.. leszel op nálunK ? 😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

mukika
de ha érdekel akkor itt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969
kérdezz rá.... ha lesz kedvük válaszolnak!!!!4

cSuwwi
ez pont olyan kérdés. mint egy nagyobb dc hubon, vagy az irc-n megkérdezni egy népszerû csatin, hogy hogy lehetek op?

Az automatikus válasz, vagy az hogy sehogy, vagy hogy majd mi választunk embert, ha megfelelõnek találjuk...

Szvsz, itt is ez érvényes. De lényegesen jobb esélyekkel indulsz, minél régebb óta vagy itt tag, és minél ismertebb vagy = 3 vagy a feletti csillagszám...

shit happens

mind1

mukika
ne engem kérdezzz hanem ST-t! de nem lehetsz mivel nem vagy aktív fórumozó stbstbstb......

mé?

pontosan...erre gondoltam én is

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

mukika
sehogy....

mukika
jajaja!!! akkor banner stb... tök fasza lenne!

vagy hogyan lehetek?

amúgy ki lehet moderátor?

cSuwwi
már úgy kéne moderálni a saját topicot, hogy annyi jogom legyen a topicra, mint egy moderátornak. topiccím átírás, topic lezárás, stb.

shit happens

ha nyitok egy topicot, azt én moderálhatom<így

hát úgyértettem bazz

cSuwwi
akkor nekem máris jöhet 😛

shit happens

nem csak a saját üzijeidet törölheted 4 percig v meddig ?

mukika
aha álmodban!!! maksz a sajátban... mek én a gumiban!!! 😄D

kb ugyanott tartunk... 40 üzi különbség.

sztem aki vip és nyit topicot, az moderálhatja a témát

én hamarosan , pedig csak fél éve avgyok felhasználó, már régebben is, csak más feh.név volt

gigamegavip : aki már 3 éve tag..automatikusan moderálhatja a saját témáját..
szerintem ez kurvajó ötlet mert ha belegondolsz : aki 3 éve már fórumozik, mittomén x üzivel, az már olyan tagja az sg-nek akiben meg lehet annyira bizni hogy nem fiog vandálkodni és képes fenntartani a rendet a saját topikjaiban...

nekemis, tök rég reggeltem, de még csak most fogom elérni az 1000et

mukika
láccik... 😄DD

cSuwwi
mellesleg tényleg kicsit szigorítani kéne. a hozzászólásszám alapján nem jó, mert könnyen össze lehet spammelni.
lehetne egy alap vip, 1 év után 1 csillaggal, üzenet visszavonással 4 percig, mint most.
2 év után 2 csillag, üzenet szerkesztési lehetõséggel x percig. választahtó csillag szín...

shit happens

úgy van

amúgy én néha egy nap alatt benyomok 200 hozzászólást, néha nem

cSuwwi
ha elolvastad volan figyelmesen a vip regisztrációs oldalt, akkor tudnád, hogy min. 200 hozzászólás, és minimum 1 hónap a regisztráció óta...

shit happens

apád!!! elég 1000 hozzászólás és min. 1 év

Gladiator
A VIP-et mindenképp komolyabbra kéne csinálni. Bejön ide a Marci, 2 nap alatt összecsetel 200 hozzászólást, elküldi az sms-t, másnap meg meséli a suliban, hogy õ olyan fasza csávó, hogy 2 nap után megkapta a VIP felhasználó címet.

én ezért nem csinálom meg, nem azért meg sokallom azt a 80 pénzt.

Szentem min 3000 hozzászólás, vagy 5000 + min 2 éves regeltetés, vagy mi.

vagy nem feltétlenül full vip, elgécsak a nagyobb logó meg a csillagok 😛

Met
Lehessen keresni a nickek között és, hogy valaki mihez szólt hozzá utóljára.
Legyen ingyenes a vip tagság egy bizonyos idõ vagy hozzászólásszám után😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ricsi1
meg .::.

ricsi1
jó kis topic lett ebbõl is,mehetne a gumiba

ugyan !

Davidus
format C:

V9ykn8_TZL0

[HUN]PAStheLoD
haha ak-74 (nagyobb hoszabb és a végére bayonett hogy vágatlan se maradjon az ellen) jöhet..

a file küldözgetés nem rossz ötlet szerintem se de azért 1 mega már sok alatta meg nincs értelme mert azt akár be is linkelheted fórumra .. stb..

a nõk megintcsak 10 pontos ötlet 😊))

ez a game szerverek meg mondjuk 11 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

O0D:
Automatikus Kalasnyikov postázás minden tagnak, hogy találkozáskor elintézhessék a nézet eltéréseket.

Hajrá Dózsa György!

bazzony, nicklogók, aláirások, honlapok, üzik száma.... stbstb....pl borda.ca
fórumra azt sem lehet normálisan használni.....

LittleL
1. kissebb fájlokat is itt lehetne feltölteni.

2. automatikus frissítés a topikokban, de csak akkor frissülne ha nem irkálok éppen, mert akkor bezavarna.

Egyébként szerintem ez a legteccetõsebb fórum.
A többi fórumon kifolyik a szemem agy oldal átnézésekor, meg egybefolyik minden, és sok bennük a lényegtelen információ, nemúgy mint itt.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

jól szólsz !
clanservers....😊

ricsi1
game szerverek

ricsi1
pl vörös

FtranX
mi kellene az SG-nek? még több fórumozó!

hen-tes
mer azé mer

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
htx 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/