Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Jóak az igyérfórum változtatásai, de két kérdés:
1: Nem-e lehetne a reklámok színét is testre szabni, bizonyos határok között (pl elõre megadott színkombinációkkal, hogy kb illjen a weblapra, de ne vesszen el a szövegben, meg ne is lehessen "eltüntetni" a szöveget)
2: Nem-e lehetne olyan beállítás (akár itt a fórumon is), hogy a kép a nicknévvel együtt jelenjen meg. Tudom, hogy a kép fölött leparkolva megjelenik a név, de akkor is megkérdezem 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PLackó
nekem néha 100, 150 db.de ahogy a reagálást nézem (vagyis ami nincs is 😊 ) nem igen lesz megoldva.

Amse
nekem nem fáj, csak elcsodálkoztam rajta.

cSuwwi
nem igazán értem, hogy miért fáj az másnak, hogy akár egy újreg is lehet vip.
mondjuk ez a vip elég szerencsétlen választás, inkább egyféle plusznak kéne nevezni, és a 3-4-5 csillagosok esetében lenne vip, akkor már valóban vip értelemmel.

nyúbi is szeretné használni (a más fórumokon alap) szerkesztést és törlést, mondjuk jogosan. Ennyi kéne a pluszba sztem, az igazi VIP-re meg a nagyobb logó, galériaméret, stb.

mondjuk amilyen gyors itt a fórumon az ügymenet, úgysem lesz belõle semmi belátható idõn belül, de jó volt elmondani <#idiota>

shit happens

Amse

katt a képre

geri15
kiez? :C nem úgy van hogy 1, vagy 2 hónapja kellett regelni, és 200 hsz-nak meg kell lennie?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Amse
hogy lehet valaki vip ha 33 hsz-e van és 2005.09.05 a regisztráció ideje?

Gladiator
úgy érzem blackfishre nincs szükség ezen a fórumon.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1126317445

prezi
ok

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

geri15
Nem akadtam fenn, csak nem értettem ennyi, én már túlléptem rajta, tégy te is így 😊

prezi
most muszáj ezen fennakadni ?!

geri15
Fizikai? Hmm.. azért itt nem a fizika szabályai érvényesülnek asszem 😊 De ha te mondod én elhiszem, csak nem úgy emlékeztem ennyi, de sry akkor valszeg az én készülékemben van a hiba.

DanielT
De a lapozáskori eltûnések (olykor 40 db) még mindig megvan. Van rá megoldás?
St
olyan nincs, hogy kimarad hozzászólás aztán megjelenik. ez fizikai képtelenség.
geri15
Jah értem, sry :| lehetséges mert tényleg a flém volt a központ..

Amse
szerintem csak elvonta a figyelmed darkboy meg csuwwi.tegnap én is olvastam a topicot és ott volt a 2 hsz.ilyen bakik azért nem fordulnak elõ.duplapost meg kilökés az más.

geri15
Hát most ilyen dolog miatt nem állok le vitázni, csak akkor lehet hogy nekem nem muatta? Mert soxor van hogy hsz-ek duplikálódnak, eltûnnek stb.. persze amekkora ez az egész fórum nem csoda, csak furcsa

St
ott volt.
geri15
//off// BENCÕ 2 db hsz-e hogy került oda? Tegnap még nem volt ott, amikor a topikot néztem <#wilting> Ezek ilyen kihagyások a fórumengineben? //on//

Dichter
És már mûködnek is az új feature-ök az ingyenes fórumon <#worship>

cSuwwi
na már hirtelen láttad mik vannak, és hozzádragadt egybõl.
ezen nincs mit tagadni, mág a vak is látja, hogy a kettõnek 1 alapja van.
nem török én semmit, csak szóltam, hogy jó lenne, ha más külsõt adnál neki, ha meg ennyire nem vagy kreatív, ne csinálj ilyeneket, vagy legalább úgy, hogy ne találjam meg. htx.
mostmár tényleg /off, nem kell kis háromszög miattad :|

shit happens

mindegy, h láttam vagy nem... tagok.sg.hu-ról lestem azt a kopirájtot. tömindegy, ha nem tetszik úgy is feltöröd...

cSuwwi
persze, persze.
nézz már rá, majdnem ugyanaz az elrendezése (jó igaz, a képtár feltöltõse is ugyanilyen)
itt az a bibi, hogy ez nem másolt, orig ötlet, ez meg 90%-ban ugyanaz, kizárt dolog, hogy pont ugyanilyet találtál ki (alul a design by, meg code by-t meg évek óta használom, már hozzámnõtt, máshol ilyen nincs, szal...)
[/off]

shit happens

életembe nem láttam, ha tudni akarod...

Törölt felhasználó
igaz
Törölt felhasználó
izgalmas demok mint például a fantastic four 4 demo
cSuwwi
Elhiszem hogy tetszik a pixupload, de ilyen szinten ne legyen már hasonló, ha egy mód van rá... <#gonosz3>

pixupload -- és a klónja

shit happens

prezi
és megmagyarázza 😄

amúgy nem is ezt a szót akartam beírni h 'kapzsiság'... sorry 😊)

jóvan bocsi 😛

Engem személy szerint nem zavar a fórumomon a hírdetés jelenléte. Sõt! Így talán sikerül egy két jakabi honpolgárt adsl cserére rábírni. :-)) Csak ne az legyen a vége, hogy 66 sornyi hírdetés lesz. Max 2 sor elviselhetõ. Ez az egy meg egyenesen tökéletes.

Punkerwork
bevezeted az ilyen x hónapja inaktív tagok törlését?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

St
olyan 3-4e, gondolom van köztük inaktív bõven, majd valamilyen algoritmussal kiszórom õket.
Dzsini
30ezer? jesszusom... mennyi ezek közül ami napi aktivitású?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punkerwork
ne foglalkozz vele, én úgy saccoltam hogy majd kb havi 2k körül lesz és felváltva fizetjük majd.

Punkerwork
én sokkal többre tippeltem, ezt simán szétdobjuk a squad tagok között 😊

St
Kapzsiság? Na akkor elmondom mi a "kapzsiság":

Több mint 30000 weblap használja a freefórumot, és 99 óta eddig egy fillér bevétel sem volt belõle. Már 2 éve önálló szerveren van (amiért fizetünk) és most ráadásul fejleszteni kellett, 2 db dual xeont raktunk be alá, amely cirka 700e forintba (+fa) került. Sztem ennek a negyede sem fog bejönni az elõfizetési díjakból, de azért optimista vagyok. Most legalább gyors, és ha minimum nullszaldóra feljön éves szinten akkor kedvem is lesz fejleszteni 😊
akyyy
jó ez, sokan befizethetik, elég erõs bevétel lehet az SG-nek, plusz gondolom a reklámért is chash, amit javarészt arra fordítanak, hogy itt az sg fórum jobb legyen!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dichter
Kapzsiság?? Minden évben kap egy új szervert az sg, hogy Te, meg mindenki itt fórumozhasson. Szerinted ez zsebbõl megy?

cSuwwi
áááá, itt a haverom <#idiota>

most nemazért, de a freeweb szarokon is 5 rugó 1 évre hogy ne láss reklámot felül, és mégegyszer ennyi, ha domént is akarsz. (és a keret így is marad, igaz 0px-el, de az aloldalak címei így sem látszanak)
az örök igazság, ha nem tetszik, tegyél fel egy phpbb-t, vagy ha értesz hozzá írj egyet, akkor nem lesz reklám (csak a tárhelyszolgáltatóé ha ingyenesen van)...

shit happens

artschiatwork
térj magadhoz ember(ke), ez nem is sok ennyi idõre...

A reklámmentesítés elõfizetési díja bruttó 4900 Ft / 1 év, vagy bruttó 8000 Ft / 2 év.

----

Na ezt nem gondoltam volna! Piszok nagy kapzsiság... Hát én tuti nem fizetek... Csak ne hogy a banner meg a többi szirszar is legyen 😞

St
admin csinálja, õ fizethet elõ.
akyyy
A reklámmentesítést az admin csinálja vagy egy felhasználó is fizethet hogy ne lássa (ugy mint VIP). És ha az utobbi, akkor elég csak egyet és az összes fórumon reklámmentesítve vagyok, vagy csak azon az egyen?

Amúgy grat<#worship><#worship><#worship><#worship><#taps>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punkerwork
na akkor szólok a többieknek, mennyi? 😊

St
admin felület, reklámmentesítés
Punkerwork
na mesélj mit kell csinálnom 😊

St
igen. csak azoknak nem, akik "reklámmentesítik"
Punker
St az ingyenes fórumokon ezentúl ha be vagy jelentkezve is lesznek reklámok a hozzászólásokban?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PLackó
jaja.gondolom nem csak nekem van beállítva hogy 250 hsz-t mutasson oldalanként.