Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1: Nem-e lehetne a reklámok színét is testre szabni, bizonyos határok között (pl elõre megadott színkombinációkkal, hogy kb illjen a weblapra, de ne vesszen el a szövegben, meg ne is lehessen "eltüntetni" a szöveget)
2: Nem-e lehetne olyan beállítás (akár itt a fórumon is), hogy a kép a nicknévvel együtt jelenjen meg. Tudom, hogy a kép fölött leparkolva megjelenik a név, de akkor is megkérdezem 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
mondjuk ez a vip elég szerencsétlen választás, inkább egyféle plusznak kéne nevezni, és a 3-4-5 csillagosok esetében lenne vip, akkor már valóban vip értelemmel.
nyúbi is szeretné használni (a más fórumokon alap) szerkesztést és törlést, mondjuk jogosan. Ennyi kéne a pluszba sztem, az igazi VIP-re meg a nagyobb logó, galériaméret, stb.
mondjuk amilyen gyors itt a fórumon az ügymenet, úgysem lesz belõle semmi belátható idõn belül, de jó volt elmondani <#idiota>#idiota>
shit happens
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
ezen nincs mit tagadni, mág a vak is látja, hogy a kettõnek 1 alapja van.
nem török én semmit, csak szóltam, hogy jó lenne, ha más külsõt adnál neki, ha meg ennyire nem vagy kreatív, ne csinálj ilyeneket, vagy legalább úgy, hogy ne találjam meg. htx.
mostmár tényleg /off, nem kell kis háromszög miattad :|
shit happens
nézz már rá, majdnem ugyanaz az elrendezése (jó igaz, a képtár feltöltõse is ugyanilyen)
itt az a bibi, hogy ez nem másolt, orig ötlet, ez meg 90%-ban ugyanaz, kizárt dolog, hogy pont ugyanilyet találtál ki (alul a design by, meg code by-t meg évek óta használom, már hozzámnõtt, máshol ilyen nincs, szal...)
[/off]
shit happens
pixupload -- és a klónja
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Több mint 30000 weblap használja a freefórumot, és 99 óta eddig egy fillér bevétel sem volt belõle. Már 2 éve önálló szerveren van (amiért fizetünk) és most ráadásul fejleszteni kellett, 2 db dual xeont raktunk be alá, amely cirka 700e forintba (+fa) került. Sztem ennek a negyede sem fog bejönni az elõfizetési díjakból, de azért optimista vagyok. Most legalább gyors, és ha minimum nullszaldóra feljön éves szinten akkor kedvem is lesz fejleszteni 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
most nemazért, de a freeweb szarokon is 5 rugó 1 évre hogy ne láss reklámot felül, és mégegyszer ennyi, ha domént is akarsz. (és a keret így is marad, igaz 0px-el, de az aloldalak címei így sem látszanak)
az örök igazság, ha nem tetszik, tegyél fel egy phpbb-t, vagy ha értesz hozzá írj egyet, akkor nem lesz reklám (csak a tárhelyszolgáltatóé ha ingyenesen van)...
shit happens
----
Na ezt nem gondoltam volna! Piszok nagy kapzsiság... Hát én tuti nem fizetek... Csak ne hogy a banner meg a többi szirszar is legyen 😞
Amúgy grat<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"