27327
  • artschi
    ip-ban
  • The FlashBack
    volt egy reged
  • nyami
    helyesírás, rossz fogalmazás büntetése?
  • marcio mela
    Nem akarok én veszekedni.Semmilyen szabály nem tiltja elmondani a véleményem.Nem szóltam be senkinek csak a véleményem mondam el mitől lehetne jobb az sg szerintem.Semmi személyeskedés nem volt benne.És erre mi volt a válasz?Kóstolgatás!De ha kóstolgatnak akkor meg üljek csöndben mert csak ilyen friss a regem?Ezt nem kell hagyni erre válaszolni kell.Nem nekem hanem bárkinek.És utolsó mondatommal le is zártam minden kapcsolatot akyyy-val.Ha nem is biztos,hogy örökre de jó időre nincs mondanivalóm neki.Remélem kölcsönös az elhatározás.
  • Lteebee
    Nem flametopic!
  • Max7

áljunk le nem szítani akartam a tüzet csak megjegyeztem valamit kérlek titeket ne menjen veszeledésbe át!

• marcio mela
    Mert attól leszel szocializáltabb mióta vagy regisztrálva.
    2 hónapja se vagy itt és már tudod hogy mi kell

Régebben voltam reggelve mint 2 hónap.
    (tényleg, szvsz meg kéne csinálni hogy ezt a topicot ne lássák az újregek)

Csináld meg.Csinálj privát fórumot.Azt engedsz be akit akarsz aztán kész.
    Nézd meg az adatlapodat:
    Teljes név: Ákombákom :)
    Foglalkozás, hobby: hm
    Azt veszel poénnak amit akarsz (elég gyenge).Fizethetsz azért,hogy vip legyél és lehetsz 5 éve reggelve.
    Gondolom tudod mit gondolok az ilyen emberekről mint te.

• cSuwwi
    büntetném azt is aki elvből lenézi akinek a rege nem idősebb 2-3 évnél!
    ez sg sajátosság, megszokhattad volna...
    nem kell foglalkozni vele :]
  • Max7
    te meg 5 éve itt vagy és még mindig nem sikerült leszoknod az új regezésről! attól még hogy valaki nem 5 éve regezett hanem fél éve vagy esetleg ez egy új neve (nem abbol az okbol mert a másikat bannolták) nem kéne 14 éves vérpisisnek nézni az embert lehet hogy baromságot mondott de majd jön rá a vélasz hogy ez hülyeség!

és ha már itt vagyunk akkor én büntetném azt is aki elvből lenézi akinek a rege nem idősebb 2-3 évnél!
  • akyyy
    2 hónapja se vagy itt és már tudod hogy mi kell(tényleg, szvsz meg kéne csinálni hogy ezt a topicot ne lássák az újregek)
  • bertino
    azzal egyetértek, hogy átszivárognak a normálatlan emberek a normál fórumokba... a többi ugyse valósul meg, mivel vannak modik akik felügyelik a népet
  • marcio mela
    A gumiszobát úgy ahogy van meg kell szültetni.
    Jellemhibás emberek gyülekezete.És átszivárognak a normális topicocba.
    Hibákért max 3 büntetőpont járjon.Ezeknek lehetnek a fórum használatát korlátozó hatásai meghatározott időre de a büntetőpont megmaradna és a 3. büntetőpont után kivágnák a nicket végleg.
    De mindig legyen magyarázat mi miért történt!!!
  • akyyy
    nekem 40-re van állítva és nemjó
  • Shaman
    ez már régebb óta tudott hiba,legalábbis már volt róla szó,én pont vagy 1-2 hete kérdeztem itt,javítva lett-e már,választ nem kaptam,de ezek szerint nem.

Anno azt mondták rá,hogy csak akkor fordul elő,ha 100-ra van állítva a megjelenítendő üzenetek száma. Állítsd 80-ra,s akkor jó...
  • nyami
    nálam szintén, énis Firefox böngészőt használok (1.5.0.3)
  • Sadist
    Nincs emefhárom :|
  • Dying Soul
    Nálam is előfordul, még alapértelmezett beállításokkal is néha.
  • DJ Skyline
    lenne egy kis bökkenő amit nem értek!
    mikor bemegyek egy topikba,akkor nem jeleníti meg az összes kommentet,hanem 10-el kevesebbet,mint amennyire be van állítva! rákattintok pl a 2.dik oldalra,majd visszamegyek az elsőre,akkor már betölti az összeset!
    íme kép róla
    ennyit jelenített meg csak
    2es oldalra,majd vissza,és megjeleníti mindet,amire beállítottam!
    megjelenő fórumüzenetek száma 100-ra van állítva,Firefox böngészőt használok (1.5.0.3),és Explorer alatt is jelentkezik ez a hiba!

szerk.: nem tudom másnál is előfordul-e?!
  • Shaman
    beszélgess Metamorfózissal....
  • Sadist
    Lehet, hogy valaki megint haxolgatja az sg-t.
  • PLackó
    Üdv.
    Tegnap még nem volt semmi gond,viszont most meglepődve tapasztaltam hogy eltünt az aláírásom,valamint az userinfómból is minden,egyedül a logó meg a megnyitott témák maradtak.Miért törlődtek maguktól?Születésnapot is újra be kell állítani.
  • mrzed001
    A kedvencekkel lenne egy kis gondom, mégpedig a csoportosítással.
    A hírek fórumai kedvencei elég fura sorrendben és csoportosításban jelennek meg a kedvencek között így
    Bug or feature :)
  • ffxi
    Nálam meg 1átalán nincs néhol. Mért?
  • ffxi
    Azt azért van mert vagy elfelejted vagy már látogattad korábban és szintén Lfelejted.
  • Szega87
    nekem meg feljebb van néha mint kéne , olvasottnak tesz be olyat amit még nem láttam :S
  • ffxi
    Néha nem műxik a pirosvonal, mért?
  • Pharaoh
    Nem biztos, aki csak most éri el azt a kort, hogy tud írni/olvasni, az csak most tud regelni.
  • DjDano
    Na ez meg a másik, a csillagok száma nem egyensen arányos az IQ szintel... a legjobb példa én vagyok rá :D
  • MetaMórfózis
  • Szega87
    köszi
  • The Hedgehog
    mert akik nem hülyék már évekkel ezelőtt rátaláltak az SG-re :)
  • Met
    Az sgmail-nél a beállításokban Az elküldött üzenetek elmentése opciónál No van a nem helyett. Gondolom véletlen mert máshol nem van.
  • Tökfrankó
    Hm?
  • RaZoK
    inkább beszéljünk arról ami valóban hasznos lenne (#10981)
  • St
    azt hülyézzük csak le aki valóban hülye.

(mostanában legtöbb újreg hülye - tisztelet a kivételnek)
  • Szega87
    és milyen igaz
  • Borg
    Tudatlanság miatt még nem lett lehülyézve senki, max akkor, ha a tudatlansága mellé hülyeség is párolsul. Ami a legtöbb mai tizenéves vérpistikénél genetikai alapadottság.
  • RaZoK
    neked már 4 lehetne :Ð
  • tomsolo
    ahány év annyi meghívó :)
  • RaZoK
    Van egy ötletem, tegyük fel életbe lépne ez a meghívós ötlet, akkor úgy kéne, hogy csak azok az userek küldhetnének akik már minimum fél évesek itt.