27328
  • j0nNyKa
  • Lokker
    jaja, ha 15 lenne már letöröltem volna az internetet a gépről
  • j0nNyKa
    hálisten az sg csak 1 fórum
  • Jani Hun
    Egyszerre 15 fórumon?:D de azóta nem fordult elő ilyen, lehet az én chromeommal volt baj
  • Lokker
    Beragadt hsz, vagy valaki mobil-ról próbált írni...
  • Jani Hun
    Hali
    Tegnap is és ma is volt olyan hogy végig jelölte a fórumokat a kedvenceim között ismeretlen hozzászólásokkal (mindegyiket +1-el) de ha benéztem a fórumra nem volt új komment csak piros csik a kommentek legtetején. Nálam lehet a hiba vagy fordult már elő ilyen korábban?
  • akyyy
    facebook videó
  • SzirmosSzisza
    Dailymotion, twitch (stream is akár, meg videó időbélyeggel), hitbox, azubu. Ezekből az első 2 szerintem bőven elég, a többi eléggé réteg cucc.

de a Vimeo tényleg jó lenne, csomó jó sunás videó ott van, régen flash taggel össze lehetett gányolni, de ma már az is csak iframe-mel megy asszem.
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.04.11. 10:09:47
  • repvez
    Átment elsőre is, én csak rákérdeztem, hogy lehetne e még pluszba beletenni.
    ÉS nem értem, hogy ezt miért ilyen formán kellett lereagálni.Vagy valami gondod van velem, ha érdeklődök valami után?
  • j0nNyKa
    másban = nem te :)
    szerintem a fórum maradék 99.99%-a tud a maga nevében nyilatkozni

de akkor még mindig nem ment át, essünk neki ismét: ha csak benned (és Dzsiniben) van igény erre a funkcióra, nem állok neki, de ha találunk jópár fórumozót, aki ennek örülne, akkor kerítek rá időt

így esetleg?
    (egyébként trollkodsz, vagy tényleg nem értesz?)
  • repvez
    Gondolom, de nem tartottam népszavazást az ügyben, de személyesen csak a vimeo és YT videokat szoktam nézni , használni és megosztani , igy nekem ezekre lenne igény, a mostaniak közül párat még nem is hallottam ,hogy létezik vagy, hol hol találkozok ilyen videokkal.
  • Dzsini
    Vimeo szerintem néha jól jönne, régen vót :)
  • j0nNyKa
    erre = amit leírtál
    van = létezik
    igény = akarja, szeretné, jó lenne neki
    másban = nem te
    is = létezik rajtad kívül
    :)
  • repvez
    hogy érted?
  • j0nNyKa
    erre van igény másban is?
  • repvez
    Ez a video betöltés támogatás esetleg a vimeos videokra is ki lesz terjesztve? MErt ezeket nem lehet direktbe linkelni a video beszurásával.
    A linkeden felsorolt kiterjesztésű videokkal meg nem sürün találkozok.
    Igy a YT videokban kimerül a beszurható videok az oldalon nálam, de a vimeos se lenne rossz mellé.
  • j0nNyKa
    thx javítva
  • pxxl
  • Jim Morrison
    Majd beleírom a leírásba, hogy a megfelelő élmémy érdekében 8colnál nagyobb készüléket használjanak a kedves userek..^^
  • Dzsini
    Utána neked kéne implementálni a mobilkliensbe, hogy minden képernyőméreten mutatós legyen ;)
  • Jim Morrison
    Okés :( köszi
  • j0nNyKa
    nem sorry, túl bonyi
  • Jim Morrison
    tudom, nem életbevágó, ezért csak megkérdezem... lehet esetleg majd szó valamikor, hogy formatált táblázatot lehessen beszúrni?
    akár:
    [table]
    [tr]
    [th][/th]
    [th][/th]
    [/tr]
    [/table]
  • Kepek
    Hozzászólás folyam adott fórumkategória hozzászólásaiból időrendben rendezve.

A képfeltöltő pedig meg van kergülve, feltöltöttem a második képet, erre háromszor egymásbaágyazva beszúrta.
    Szólj ha még nem érthető.
  • j0nNyKa
    he?
  • Kepek
    Nice!
    Ilyen lehetne minden fórumkategóriához külön, mondjuk csevegő ikonnal ábrázolva

fórum főoldal

szerk: második képet 1x töltöttem fel, de ez lett belőle, Firefox
    Utoljára szerkesztette: Kepek, 2016.03.06. 09:33:44
  • nearo
    ott a pont
    hát akkor jobbklikk, megnyitás új lapon
  • Dzsini
    Ha még XP-t használsz, ott csak a Google Chrome fogja lejátszani ezeket, semmi más.
  • j0nNyKa
    a tiedben
  • nearo
    mp4 és gifv nálam nem megy
    gondolom a hiba az én készülékemben van, mert senki nem reklamált miatta... valami tipp?
    opera 35.0.2066.92
  • Papa01 #26080
    Köszi! :)
  • Szabi #26079
  • repvez
    az utolsó kettő video kivételével mindegyik lejátsza a telefon is.
    De sokkal jobb lenne ha a yt videok is igy menne, abból sokkal több van
  • j0nNyKa
    nem.
  • repvez
    és ezeket már mobilon is meg lehet nézni?Mert most a mobil verzióba nem jelennek meg a YT videok,igy nem csak hogy nem lehet rájuk kattintani,de nem is látni semmit a hszben ,hogy lenne ott valami. chrome-t használva
  • j0nNyKa
    Attención!

Kísérleti jelleggel raktam be gifv, webm, mp4, ogv lejátszót a totyikokba. A videó beszúrása gombbal ha betoljátok ezen formátumok valamelyikét, abból generál egy [ video ] bbtag-et a rendszer, amiből aztán lesz frankó lejátszós cucc. itt van rá példa hozzászólás működés közben

Kérlek, tesztelgessétek, és jelezzetek vissza ebben a topicban, köszönöm.
  • j0nNyKa
    Utolsó 50 komment kikapcsolható a beállításokban. Alapból mindenkinél bekapcsolt állapotban van, ha nem akarod, hogy lássák a userek, mit makogsz egy nyílt fórumon ( :D ), akkor kapcsold ki.
    Moderátorok ígyis úgyis látják.
  • nearo
    Najó, akkor folytatom itt, saját példámból kiindulva, mint mezei júzer, ha nem hívják fel rá a figyelmem, soha nem találtam volna ki, hogy az újdonságok itt kerülnek meghírdetésre. A fontosabb dolgokkal kapcsolatban esetleg egy körlevél...?

Hsz listázással kapcsolatban meg: valami pipálós dolgot elképzelhetőnek tartanék még, vagy az egészet rejthetővé tenni, vagy a saját/gumis kommenteket, vagy mindkettőre lehetőséget biztosítani.
  • Szabi #26072
  • [NST]Cifu