27328
-
#26110 -
Lokker #26109 jaja, ha 15 lenne már letöröltem volna az internetet a gépről -
#26108 hálisten az sg csak 1 fórum -
#26107 Egyszerre 15 fórumon?:D de azóta nem fordult elő ilyen, lehet az én chromeommal volt baj -
Lokker #26106 Beragadt hsz, vagy valaki mobil-ról próbált írni... -
#26105 Hali
Tegnap is és ma is volt olyan hogy végig jelölte a fórumokat a kedvenceim között ismeretlen hozzászólásokkal (mindegyiket +1-el) de ha benéztem a fórumra nem volt új komment csak piros csik a kommentek legtetején. Nálam lehet a hiba vagy fordult már elő ilyen korábban? -
#26104 facebook videó -
#26103 Dailymotion, twitch (stream is akár, meg videó időbélyeggel), hitbox, azubu. Ezekből az első 2 szerintem bőven elég, a többi eléggé réteg cucc.
de a Vimeo tényleg jó lenne, csomó jó sunás videó ott van, régen flash taggel össze lehetett gányolni, de ma már az is csak iframe-mel megy asszem.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.04.11. 10:09:47 -
#26102 Átment elsőre is, én csak rákérdeztem, hogy lehetne e még pluszba beletenni.
ÉS nem értem, hogy ezt miért ilyen formán kellett lereagálni.Vagy valami gondod van velem, ha érdeklődök valami után? -
#26101 másban = nem te :)
szerintem a fórum maradék 99.99%-a tud a maga nevében nyilatkozni
de akkor még mindig nem ment át, essünk neki ismét: ha csak benned (és Dzsiniben) van igény erre a funkcióra, nem állok neki, de ha találunk jópár fórumozót, aki ennek örülne, akkor kerítek rá időt
így esetleg?
(egyébként trollkodsz, vagy tényleg nem értesz?) -
#26100 Gondolom, de nem tartottam népszavazást az ügyben, de személyesen csak a vimeo és YT videokat szoktam nézni , használni és megosztani , igy nekem ezekre lenne igény, a mostaniak közül párat még nem is hallottam ,hogy létezik vagy, hol hol találkozok ilyen videokkal. -
#26099 Vimeo szerintem néha jól jönne, régen vót :) -
#26098 erre = amit leírtál
van = létezik
igény = akarja, szeretné, jó lenne neki
másban = nem te
is = létezik rajtad kívül
:) -
#26097 hogy érted?
-
#26096 erre van igény másban is? -
#26095 Ez a video betöltés támogatás esetleg a vimeos videokra is ki lesz terjesztve? MErt ezeket nem lehet direktbe linkelni a video beszurásával.
A linkeden felsorolt kiterjesztésű videokkal meg nem sürün találkozok.
Igy a YT videokban kimerül a beszurható videok az oldalon nálam, de a vimeos se lenne rossz mellé.
-
#26094 thx javítva -
#26093 -
#26092 Majd beleírom a leírásba, hogy a megfelelő élmémy érdekében 8colnál nagyobb készüléket használjanak a kedves userek..^^ -
#26091 Utána neked kéne implementálni a mobilkliensbe, hogy minden képernyőméreten mutatós legyen ;) -
#26090 Okés :( köszi -
#26089 nem sorry, túl bonyi -
#26088 tudom, nem életbevágó, ezért csak megkérdezem... lehet esetleg majd szó valamikor, hogy formatált táblázatot lehessen beszúrni?
akár:
[table]
[tr]
[th][/th]
[th][/th]
[/tr]
[/table] -
Kepek #26087 Hozzászólás folyam adott fórumkategória hozzászólásaiból időrendben rendezve.
A képfeltöltő pedig meg van kergülve, feltöltöttem a második képet, erre háromszor egymásbaágyazva beszúrta.
Szólj ha még nem érthető. -
#26086 he? -
Kepek #26085 Nice!
Ilyen lehetne minden fórumkategóriához külön, mondjuk csevegő ikonnal ábrázolva
fórum főoldal
szerk: második képet 1x töltöttem fel, de ez lett belőle, Firefox
Utoljára szerkesztette: Kepek, 2016.03.06. 09:33:44 -
#26084 ott a pont
hát akkor jobbklikk, megnyitás új lapon -
#26083 Ha még XP-t használsz, ott csak a Google Chrome fogja lejátszani ezeket, semmi más. -
#26082 a tiedben -
#26081 mp4 és gifv nálam nem megy
gondolom a hiba az én készülékemben van, mert senki nem reklamált miatta... valami tipp?
opera 35.0.2066.92 -
#26080 Köszi! :) -
#26079 -
#26078 az utolsó kettő video kivételével mindegyik lejátsza a telefon is.
De sokkal jobb lenne ha a yt videok is igy menne, abból sokkal több van -
#26077 nem. -
#26076 és ezeket már mobilon is meg lehet nézni?Mert most a mobil verzióba nem jelennek meg a YT videok,igy nem csak hogy nem lehet rájuk kattintani,de nem is látni semmit a hszben ,hogy lenne ott valami. chrome-t használva -
#26075 Attención!
Kísérleti jelleggel raktam be gifv, webm, mp4, ogv lejátszót a totyikokba. A videó beszúrása gombbal ha betoljátok ezen formátumok valamelyikét, abból generál egy [ video ] bbtag-et a rendszer, amiből aztán lesz frankó lejátszós cucc. itt van rá példa hozzászólás működés közben
Kérlek, tesztelgessétek, és jelezzetek vissza ebben a topicban, köszönöm. -
#26074 Utolsó 50 komment kikapcsolható a beállításokban. Alapból mindenkinél bekapcsolt állapotban van, ha nem akarod, hogy lássák a userek, mit makogsz egy nyílt fórumon ( :D ), akkor kapcsold ki.
Moderátorok ígyis úgyis látják. -
#26073 Najó, akkor folytatom itt, saját példámból kiindulva, mint mezei júzer, ha nem hívják fel rá a figyelmem, soha nem találtam volna ki, hogy az újdonságok itt kerülnek meghírdetésre. A fontosabb dolgokkal kapcsolatban esetleg egy körlevél...?
Hsz listázással kapcsolatban meg: valami pipálós dolgot elképzelhetőnek tartanék még, vagy az egészet rejthetővé tenni, vagy a saját/gumis kommenteket, vagy mindkettőre lehetőséget biztosítani. -
#26072 -