27328
-
#26201 most van állókép youtube videók helyett viszont ha betöltődik, nem lehet benne tekerni ;_; -
#26200 Egy idő után rákérdez :)
Most új rendszerem van, megint ki kell várnom :) -
#26199 jah, nekem is van ilyen problémám. Sg jelszó elmentve, beállítások rendben, de nem teszi be! csak a felhsználónevet... itt mindig be kell írni.
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2016.07.21. 11:56:40 -
#26198 ha van felhasználó a címjegyzékben, illetve a letiltottak listáján, ezek látszanak az adatlapunkon -
#26197 lehet, nem vágom tényleg -
#26196 Nekem se dobta fel, pedig itt a munkahelyi gép friss telepítés, soselátta az sg-t előtte - más oldalaknál feldobta, itt nem. Talán https miatt? -
#26195 Nem, nem böktem rá, izgatottan figyelem mikor lesz hajlandó rákérdezni :))
Fene se érti :) Azt hittem van valami tipp, trükk . :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.21. 08:43:58 -
#26194 beszéld meg a krómmal, nekem jegyzi, ez is csak egy sima form, mint bárhol máshol
gondolom ráböktél hogy never remember password vagy ilyesmi, kukázd ki a beállításokban -
#26193 HI !
Hogy tudnám kicsikarni, hogy a Chrome végre megjegyezze SG-én a jelszót ? :)
Mindenhol máshol jön a kis ablak, itt ba..ik :) -
#26192 center
center vége :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.20. 12:07:04 -
#26191 megy a két fajta idő linkelős cucc is, meg cat amit jeleztél, hogy #26186 <- ebben nem működött, az is jóa már
köszi a jelzéseket, jöhet még ha találtok bugot -
#26190 kell neki egy cache ürítés, aztán jó lesz, köszi SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.20. 11:35:47 -
#26189 Hozzászólásbeli hozzászólásszámra kattinva a spoileren belül nem jó a videó (konkrétan üres). -
#26188 https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ?t=1m22s -ből
<flash>//www.youtube.com/embed/dQw4w9WgXcQ?t=1</flash> lesz -
#26187 kész, lehet linkelni bizonyos időnél kezdődő videókat
#26186 -ban látható működés közben
mantra a szokásos, észrevétel, óhajsóhaj, hibajelentés etc jöhet ide -
#26186 ja arra gondolok, hogy este nem lehetett beletekerni a videókba, azt javítottam
amiről ti beszéltek.. megoldható, nekiesek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.20. 10:45:02 -
#26181 Hm, hogyan? Régen ?start-tal ment, most mintha nem menne (bár a legszebb tényleg a Dzsini féle megoldás lenne).
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.07.20. 09:27:34 -
#26179 Olyat lehet, hogy ha a videó beszúrásához időpontos linket teszek be (pl: https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ?t=1m22s ), akkor az bekerüljön abban az állapotban? Jelenleg elveszti az időzítést. -
#26178 működik a fullscreen is, meg a másodperchez ugrás is, ti is így látjátok srácok ? -
#26177 erre ránézek, köszi
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.20. 09:11:27 -
#26176 én egyszerűen oldom meg, nem videóként, hanem link-ként rakom be :D -
errorista #26175 Brr. Egyszer én is akartam egy ilyet, és nekem sem volt jobb ötletem az iframe-nél, hogyan lehetne megoldani hogy ne töltődjön be. Esetleg valami olyan gányolással hogy JS-tel értelmezhetetlenné teszem a videó URL-t, és DOM-mal később klikk-re betöltetem? (különben még a böngésző előre serénykedne valamit). Alapvetően sajnos sok a baj az iframe-vel, a legszörnyűbb hogy ha nem egyezik a domén, akkor nem lehet átpiszkálni az egyikből a másikba...
j0nNyKa : Ha abbahagyod az élést és meghalsz 8-10 percre, igazán megoldhatnád, hogy lehessen mobilos nézetben is szimpla aposztrófot tenni. Csak össze kell vetni a mobilos és az asztali kuld.php-t, és átkopizni a megfelelő részeket, amelyek időben enkódolják a beérkező kommentet.
Meg egyébként is inkonzisztens lesz tőle az adatbázisod, meg mi van, ha valaki véletlenül letörli egy aposztróf delete database-val az egészet. (Mondjuk szóba kerül, beírja a bobby tablest valamihez viccből, aztán volt SG, nincs SG???)
És tényleg nem értem, mi bajod. -
#26173 sztem jó lett az új videó beágyazás, de sajna még nem működik az adott másodpercre ugrás funkció, az iframe miatt gondolom. -
#26172 Oké, megy, viszont nem lehet teljes képernyőre rakni...hát...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.19. 18:22:44 -
#26171 Nem jó valami. A legfrissebb chromet használod a tableten? A mobilos sg-n jól megy.
Szerk: tabletes operán jól megy
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.19. 18:12:12 -
#26170 igen ezt a módszert csináltam meg (ami egyébként az m.sg.hu -n is van, csak ott még régebbi béna kód) -
#26169 fúú, nagyon jóó, végre be lehet nézni dubstep topikba mobilról is -
#26168 Opera miniben is volt így régen, csak youtube előnézeti képeket töltött be, nem a flasht -
#26167 -
#26166 srácok kísérletezek új beágyazott youtube lejátszóval, lényeg hogy nem tölti be a topic megnyitásakor a videókat, hanem csak ha rábökünk a play gombra
a cél az, hogy sokkalsokkal gyorsabb legyen a topicok betöltése
bármi para, észrevétel, hiba, etc. van, szóljatok, köszi -
errorista #26164 ...
Utoljára szerkesztette: errorista, 2016.07.17. 22:44:31 -
#26163 :D lol
tudok róla, hétfőn javítom -
#26162 https://sg.hu/forum/uzenet/1073481175/98197 itt nekem valamiért Maala képére kattintva byzhouse profilja jön be :o -
errorista #26160 Kb mennyi idő még? 8 perc? 10? -
#26158 élek (tudod a számítógépen kívül), de ne aggódj, nem élem meg bajnak -
errorista #26157 Nem tudom, személyesen velem van-e a bajod. Ennél korrektebb bugreportot nem igazán lehet adni.
Az aposztrófot tartalmazó mobilos üzenetek elvesznek. Amellett, hogy adatvesztéssel jár, valószínűleg nagyon egyszerű biztonsági rés is, és valahol valami megpróbálja futtatni a kommenteket. (+nem tudok így válaszolni, mert a billentyűzetemen nem igazán van szimpla idézőjel)
Mi a rosseb bajod van? -
#26155 Am nemrég felfedeztem egy olyat, hogy ha lenyitok egy választ, és abban spoiler van, akkor nem tudom kinyitni a spoilert. A komment már nem az adott oldalon volt, amikor ez történt. -
#26154 nem akkor történik ez, mikor még nem töltött be az oldal rendesen? -
#26153 Azt mi okozhatja, ha a spoileser "ide kattintva megnézheti a tartalmat" linkre kattintok akkor csak felugrik a topic tetejére az oldal és nem nyitja meg a spoileres részt.
többszöri probálkozás után random modon meg engedelmeskedik -
errorista #26152 Más:
A "cikkek fóruma" blokk ahogy nézem 2014-ben ki lett véve a szimpla fórumos nézetből (legalábbis nem szólt beléjük senki), de a mobilos nézetben még listázva van, illetve a szimpla fórum legördülő listájában még látszódik.
A "Külvilág" nagykategória meg látszódik a mobilos nézetből, de a szimpla fórumnézetben a legördülő listában sem érhető el.