HELP! BIOS password

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordonmail
Ilyen topicot, Bios Password 😄
fhuuu
Egyszerûen kiveszed az elemet, kihuzól mindent az alaplapból, vagyis kiReseteled (gyári beállításra visszaállítod) és lol=jó.
Oda kellene figyelni, mit kódoltok szerintem. Papír, ceruza!

(O_o)

azok az idõk már elmúltak amikor 100 jumper volt 1 alaplapon <#nevetes1>

szerintem könnyebb megtalálni és áttenni 1 jumpert mint kiszedni az elemet.

de nekem tök mind1... 😊

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

LittleMole
elemet ki!

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

M@TriX
pontosan, meg aki olyat kérdez hogy lehet a passt kiszedni azokat nem érdemes fárasztani jumperekkel
ez a legegyszerûbb megoldás

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

David2
elemet könnyebb megtalálni, mint rájönni meik a jó jumper a száz közül

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

minek elemkiszedés trükk, amikor van erre a célra kitalált jumper is???

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

M@TriX
az alaplapon keress egy lapos elemet és azt szedd ki, pár perc után rakd vissza.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Írásvédett a biosom. Ezzel az elemes dologgal meglehet szüntetni az írásvédettséget?Ha igen kérlek írjátok le, hogyan kell csinálni!!!

AMD Athlon x2 6000+, Gigabyte Gerorce 8600gt silent pipe 512mb, 2gb 800 mhz ram, Asus 16x dvd rw,

Falconer
Mondom én, a gyerek akarja megtudni a fater passwordját, de ugy hogy õ ne tudja meg. Itt van a kutya elásva. Egyébként a CMOS jumpert eggyel odébb rakja aztán nem kell az elemre várni. (Az elemnél asszem kell pár percet míg elfelejti)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ÁÁÁ nemhiszem hogy ilyen nagy államtitkok rejtõznek azon a gépen, na mind1 majd megtudja a szervizes sráctól mert alaplap csere volt. És úgy gondolták, hogy ha már eccer BIOS -ba vagyunk rakjunk be egy passt. De a faterján kívül szervizes is tudja õ meg jó ismerõse, reménykedik, hogy megmondja 😊
Lehet, hogy a haverod adoptálási papírjainak 'szkenjét' tartják lakat alatt... Én vigyáznék...

Lacc
Hát ez elég lol story, vagy kamu 😄 Mindenesetre én is csak az elemes trükköt tudom, szvsz nem lehet kiszedni a passwordot így belõle. Vagyishogy valahogyan biztos ki lehet, de azt eccerû halandó nem tudja véghezvinni 😊
ricsi1
mi az a BIOS?

O0D:
lol!

A saját hóm videóit jóhogy védi az ember. Szerezz egy hasonló alaplapot, keresd ki a leírásból hogy hol van a cmos csip, köss rá egy kék és egy piros drótot, majd azt dugd rá az elemre hogy kicserélés közbe nehogy elveszítse. 😊

Hajrá Dózsa György!

ThePartyFace
lol

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Falconer
Mér akarná megnézni valaki a saját jelszavát, ha írhat egy másikat, nemde?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Jumperolja ki a BIOST osz jól van. De van egy olyan érzésem hogy te akarod megtudni az õ jelszavát.

Megfejteni nem lehet, mint ahogy pl az NT admin jelszot sem.
Csak átírására, vagy törlésére van lehetõség.
Azért van levédve mert a múltkor egy fájlcserélõt tett fel és jött valami vírus. Nem értem minek ezért lepassozni
Narancs
Van egy olyan érzésem, hogy fater nem véletlenül védi pw -el a biost...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Hi! Nagy gondom van. A gépét az apja lepasswordozte a bioszban, én mondtam neki hogy csinálja meg az elemes trükköt, de azt mondta, hogy nem kitörölni akarja a passt csak meg akarja tudni. Na ebbe már én nem tudtam neki segíteni.

Valaki tudna mondani valami megoldást?
Elõre is köszi: Tucok