HELP! BIOS password
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fhuuu
Egyszerûen kiveszed az elemet, kihuzól mindent az alaplapból, vagyis kiReseteled (gyári beállításra visszaállítod) és lol=jó.
Oda kellene figyelni, mit kódoltok szerintem. Papír, ceruza!
(O_o)
szerintem könnyebb megtalálni és áttenni 1 jumpert mint kiszedni az elemet.
de nekem tök mind1... 😊
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
ez a legegyszerûbb megoldás
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
AMD Athlon x2 6000+, Gigabyte Gerorce 8600gt silent pipe 512mb, 2gb 800 mhz ram, Asus 16x dvd rw,
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A saját hóm videóit jóhogy védi az ember. Szerezz egy hasonló alaplapot, keresd ki a leírásból hogy hol van a cmos csip, köss rá egy kék és egy piros drótot, majd azt dugd rá az elemre hogy kicserélés közbe nehogy elveszítse. 😊
Hajrá Dózsa György!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Csak átírására, vagy törlésére van lehetõség.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Valaki tudna mondani valami megoldást?
Elõre is köszi: Tucok