21
avagy hogyan juthatnék hozzá?
-
#21 Ilyen topicot, Bios Password :D
fhuuu
Egyszerűen kiveszed az elemet, kihuzól mindent az alaplapból, vagyis kiReseteled (gyári beállításra visszaállítod) és lol=jó.
Oda kellene figyelni, mit kódoltok szerintem. Papír, ceruza! -
Mersh #20 azok az idők már elmúltak amikor 100 jumper volt 1 alaplapon
szerintem könnyebb megtalálni és áttenni 1 jumpert mint kiszedni az elemet.
de nekem tök mind1... :) -
#19 elemet ki!
-
#18 pontosan, meg aki olyat kérdez hogy lehet a passt kiszedni azokat nem érdemes fárasztani jumperekkel
ez a legegyszerűbb megoldás -
#17 elemet könnyebb megtalálni, mint rájönni meik a jó jumper a száz közül -
Mersh #16 minek elemkiszedés trükk, amikor van erre a célra kitalált jumper is??? -
#15 az alaplapon keress egy lapos elemet és azt szedd ki, pár perc után rakd vissza. -
misike02 #14 Írásvédett a biosom. Ezzel az elemes dologgal meglehet szüntetni az írásvédettséget?Ha igen kérlek írjátok le, hogyan kell csinálni!!!
-
#13 Mondom én, a gyerek akarja megtudni a fater passwordját, de ugy hogy ő ne tudja meg. Itt van a kutya elásva. Egyébként a CMOS jumpert eggyel odébb rakja aztán nem kell az elemre várni. (Az elemnél asszem kell pár percet míg elfelejti) -
Tucok #12 ÁÁÁ nemhiszem hogy ilyen nagy államtitkok rejtőznek azon a gépen, na mind1 majd megtudja a szervizes sráctól mert alaplap csere volt. És úgy gondolták, hogy ha már eccer BIOS -ba vagyunk rakjunk be egy passt. De a faterján kívül szervizes is tudja ő meg jó ismerőse, reménykedik, hogy megmondja :) -
TheZsenyka #11 Lehet, hogy a haverod adoptálási papírjainak 'szkenjét' tartják lakat alatt... Én vigyáznék... -
#10 Hát ez elég lol story, vagy kamu :D Mindenesetre én is csak az elemes trükköt tudom, szvsz nem lehet kiszedni a passwordot így belőle. Vagyishogy valahogyan biztos ki lehet, de azt eccerű halandó nem tudja véghezvinni :) -
#9 mi az a BIOS? -
#8 lol!
A saját hóm videóit jóhogy védi az ember. Szerezz egy hasonló alaplapot, keresd ki a leírásból hogy hol van a cmos csip, köss rá egy kék és egy piros drótot, majd azt dugd rá az elemre hogy kicserélés közbe nehogy elveszítse. :) -
#7 lol -
#6 Mér akarná megnézni valaki a saját jelszavát, ha írhat egy másikat, nemde? -
#5 Jumperolja ki a BIOST osz jól van. De van egy olyan érzésem hogy te akarod megtudni az ő jelszavát. -
Borg #4 Megfejteni nem lehet, mint ahogy pl az NT admin jelszot sem.
Csak átírására, vagy törlésére van lehetőség. -
Tucok #3 Azért van levédve mert a múltkor egy fájlcserélőt tett fel és jött valami vírus. Nem értem minek ezért lepassozni -
#2 Van egy olyan érzésem, hogy fater nem véletlenül védi pw -el a biost... -
Tucok #1 Hi! Nagy gondom van. A gépét az apja lepasswordozte a bioszban, én mondtam neki hogy csinálja meg az elemes trükköt, de azt mondta, hogy nem kitörölni akarja a passt csak meg akarja tudni. Na ebbe már én nem tudtam neki segíteni.
Valaki tudna mondani valami megoldást?
Előre is köszi: Tucok