Shanghai Street Racer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbáltam és az a véleményem, hogy játékterembe még elmenne, de pc-n elég gyenge.
1 kis hiba is van nálam: fehér csikok villognak a pályán
1 kis hiba is van nálam: fehér csikok villognak a pályán
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Na a P2 Celeron 433Mhz 256Mb Sd ram és Inno 3D Geeforce2 MX 400 64Mb-on ki probáltam minden a legkisebben de már sokkal jobb nem akad nagyon.
Így folytatjuk, szegény grebber pszichológusát is nekünk kell fizetni... 
Én azért csekkolom.

Én azért csekkolom.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
ja
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha valami értelmes autós kijön annak úgyis nyitok topicot, errõl már kb. egy hónapja tudok, de nem véletlenül nincs topicja. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Törölt felhasználó
Megláttam a topicot. Tudtam ki nyitotta. Bejöttem és tényleg.
Shanghai Street Racer
<2004-03-25 @ 16:29 - Mantis>2004-03-25 @ 16:29 - Mantis>
A Team6 egyik legújabb alkotásának, a Shanghai Street Racernek tette közzé a nagyban várt demóját. A játékban nem csupán hatalmas sebességgel csapathatunk az úton - plussz okozhatunk igen látványos baleseteket -, hanem ha valaki nem tetszik szerény személyünknek, egyszerûen félreállíthatjuk egy-két szemet gyönyörködtetõ megoldással.
Info: Gamestar!
<2004-03-25 @ 16:29 - Mantis>2004-03-25 @ 16:29 - Mantis>
A Team6 egyik legújabb alkotásának, a Shanghai Street Racernek tette közzé a nagyban várt demóját. A játékban nem csupán hatalmas sebességgel csapathatunk az úton - plussz okozhatunk igen látványos baleseteket -, hanem ha valaki nem tetszik szerény személyünknek, egyszerûen félreállíthatjuk egy-két szemet gyönyörködtetõ megoldással.
Info: Gamestar!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022