ATI, Nvidia: utolsó AGP8x-os termékek a PCI Express éra beköszönte előtt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Vagdalózni tudsz csak, vagy értelmes szavak is el tudják hagyni a géped billentyûzetét?
De úgy néz ki nem, így hát sajnállak.

"IMYke2000, ki beszélt itt kártyákról?" --- Már pedig itt a kártyáról van szó. Ellenben Te nem arról beszélsz, úgyhogy hess, húzz ahová való vagy...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a_n_d_r_e_w
Ja jó... 😊

One Vision. One Purpose.

janos666
Igaz, igaz... Én is megvárom az NV45-öt! Vagy inkább a 6800 utra/turbo-t...
janos666
Mármint: "Minnél nagyobb a botrda meg a ventillátor...."
IMYke2.0.0.0
Hm, tévedsz: nekem nincs NVidia kártyám, ellenben veled (talán?).
Úgyhogy, gratulálok a díjhoz, és a tehénlepényhez, amit megehettél hozzá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

az intel birtokolja az alaplapi chipkészletek piacának legnagyobb szeletét

Ligend
Minthogy az Intel tekintheto a PCI Express szuloatyjanak, ebbol kifolyoan varhatoan o fog eloszor azt tamogato chipkeszlettel megjelenni a piacon, es nem a VIA, SiS, NVIDIA, stb.

Persze ez csak spekulacio, de szerintem esszeru.

Nyugi, ez kamu. 😊
IMYke2.0.0.0
Ja, nem akarják a potenciális - és hülye - vásárlókat elõre elijeszteni.
Szerintem, a 'világ legnagyobb barma' címet simán megkaphatja majd az a pár tízezer júzer, aki egy NV40-es kártyát vásárol... Mondjuk hangzatos neve miatt... pl. ez lesz a neve: NVidia GeForce FXX 6000 Ultra Brutal Energy Supplier Mega Force Edition For Lamers 256MB DDR (parasztvakító MHz / ezzelfûtsdaszobád MHz)

a_n_d_r_e_w
nem ventillátor fogja hûteni 😊
biztos valami folyékony nitrogén 😄D

One Vision. One Purpose.

3P
Nekem az a gyanus, hogy ventillátoros képet még egyet nem tette közzé NV-éknél...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

asysoft
Ez a növekvõ tápcsatlakozó-igény egyre viccesebb. Vagy lehet, hogy a második csak a hûtõ üzemeltetéséért felel?😊

/*WTF?!*/

SinClaiR
Én maradnék egy tápnál😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Benedekco
marhaság ez a 2 tápcsati! ennél még a 3dfx-es megoldás is jobb volt a külsõ adapterrel(voodoo5-6??)

Mé há nem?

a_n_d_r_e_w
Minél nagyobb annál jobb?

Szted a 3DFx kártyák anno olyan jók voltak? Pedig kicsinek azok sem nevezhetõk.

One Vision. One Purpose.

janos666
Minnél nagyobb annál jobb.
Legalább tudok majd mit kezdeni a 300W-os codegentáppal ami a szekrényben pihen.
janos666
Itt a 3. képen csak a Badnara nyomta rá az NV40 feliratú cimkét a GPU-ra, vagy ilyen papírstílusú festést kapott? Miért kellett elrejteni, aztán közelibe is lefényképezni?