29
-
#29 Vagdalózni tudsz csak, vagy értelmes szavak is el tudják hagyni a géped billentyűzetét?
De úgy néz ki nem, így hát sajnállak.
"IMYke2000, ki beszélt itt kártyákról?" --- Már pedig itt a kártyáról van szó. Ellenben Te nem arról beszélsz, úgyhogy hess, húzz ahová való vagy...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#26 Ja jó... :) -
#25 Igaz, igaz... Én is megvárom az NV45-öt! Vagy inkább a 6800 utra/turbo-t... -
#24 Mármint: "Minnél nagyobb a botrda meg a ventillátor...." -
#23 Hm, tévedsz: nekem nincs NVidia kártyám, ellenben veled (talán?).
Úgyhogy, gratulálok a díjhoz, és a tehénlepényhez, amit megehettél hozzá.
Cat #22 az intel birtokolja az alaplapi chipkészletek piacának legnagyobb szeletét -
#21 Minthogy az Intel tekintheto a PCI Express szuloatyjanak, ebbol kifolyoan varhatoan o fog eloszor azt tamogato chipkeszlettel megjelenni a piacon, es nem a VIA, SiS, NVIDIA, stb.
Persze ez csak spekulacio, de szerintem esszeru.
-
Mister #14 Nyugi, ez kamu. :) -
#12 Ja, nem akarják a potenciális - és hülye - vásárlókat előre elijeszteni.
Szerintem, a 'világ legnagyobb barma' címet simán megkaphatja majd az a pár tízezer júzer, aki egy NV40-es kártyát vásárol... Mondjuk hangzatos neve miatt... pl. ez lesz a neve: NVidia GeForce FXX 6000 Ultra Brutal Energy Supplier Mega Force Edition For Lamers 256MB DDR (parasztvakító MHz / ezzelfűtsdaszobád MHz)
#11 nem ventillátor fogja hűteni :)
biztos valami folyékony nitrogén :DD -
#10 Nekem az a gyanus, hogy ventillátoros képet még egyet nem tette közzé NV-éknél... -
#9 Ez a növekvő tápcsatlakozó-igény egyre viccesebb. Vagy lehet, hogy a második csak a hűtő üzemeltetéséért felel?:) -
#8 Én maradnék egy tápnál:) -
#7 marhaság ez a 2 tápcsati! ennél még a 3dfx-es megoldás is jobb volt a külső adapterrel(voodoo5-6??) -
#6 Minél nagyobb annál jobb?
Szted a 3DFx kártyák anno olyan jók voltak? Pedig kicsinek azok sem nevezhetők. -
#5 Minnél nagyobb annál jobb.
Legalább tudok majd mit kezdeni a 300W-os codegentáppal ami a szekrényben pihen. -
#3 Itt a 3. képen csak a Badnara nyomta rá az NV40 feliratú cimkét a GPU-ra, vagy ilyen papírstílusú festést kapott? Miért kellett elrejteni, aztán közelibe is lefényképezni?