27
-
Cat #27 egyszerüen nemértem hogy mért pampogtok itt a 800x600 miatt - nézzétek meg a képeken, még a japán jelek, meg a rajzok is tökéletesen élvezhetők, ennél jobb egyszerüen nem kell (illetve biztos lesz, majd később, a következő fokozatnál) -
Pepito #19 Nem értem, miért a könyvröl beszélnek a gyártók.
Én azt szereném, ha a napi sajtó, - akár előfizetéses alapon is - éjszaka töltődjön le. Aztán egész nap azt olvasgatnám, akár a vécén ülve is, ugye.
Ha bluetooth-szal lenne felszerelve, egymás között kicserelgethetnénk a napi sajtót a buszon zötyögve, az irodában.
stb.
A KÖNYV az KÖNYV. Ezen nem kellene változtatni. Ha a marketingben a könyv helyettesítésére helyezik a hangsúlyt, megbuknak. -
#18 papir készithető kenderbol is, sokkal gazdaságosabb.... ugyanannyi termőföldön sokkal több kender termeszthető mint fa :) -
#14 "A képernyő felbontása 800x600 képpont, ez egy hagyományos újság felbontásának felel meg."
Bocs, de ez elég nagy baromság. Ahogy elnézem, a kijelző kb. 10x15 cm lehet, azaz egy cm-re kb. 60 képpont jut. Ez 150 dpi felbontás. Az újság felbontása minimum 300 dpi, de sok esetben ennél jóval több.
(A 150 dpi kb. a fax felbontása...) -
#13 philips rulez
és talán tényleg lemegy a könyvek ára, épp most néztem ki magamnak egy könyvet, sőt kettőt, de a 2 egyutt 20.000Ft, pedig nem lexikonok, és nem is vastag könyvek, szoval ez elképesztő... -
Kain #12 Hm, szagkártyát is kéne belerakni, és akkor a papír illata is érződne :) -
aDannyBoy #10 Jah és teljesen romokban heversz majd ha véletlenül elhagytad :)
Bár ha lesz benne WiFi, akkor nem is azon tárolod majd, hanem egy saját szerveren és bárhol vagy egy könyvtár lesz a kezedben :)
-
Laslow #9 Na, remélem ez az eszköz elég olcsó lesz, és robbanásszerűen elterjed. Igen hasznos tud majd lenni. Legyen benne Internet-elérési lehetőség is (vezeték nélküli), és akkor a buszon ülve csak lekéred az aznapi Blikket, vagy Garfieldot, vagy bármit, és olvashatod. Na meg az összes jegyzeted, kedvenc (esetleg még nem is olvasott) könyveid, és minden ilyesmi ott lehet veled, bárhol is legyél. Azt hiszem rá tudnék szokni, hogy ilyenről olvassak könyvet, nem oldstyle könyvből. 10 év múlva kiderül. -
Cat #8 jah, ez nem mai gyerek, lásd alul a kapcsolódó híreket:
Elektronikus tinta a jövő kijelzőiben (2001. március 6.)
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=14903 -
#7 az e-inkről 96ban láttam egy filmet. milyen gyorsan tudnak betörni a találmányok a piacra, szánalmas :( -
#2 Te jószagú atya úristen!
Hova fog tűnni a jó könyv élménye???!!!!!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------