18
 • Vernoon
  #18
  Nem volt eleg, mert 30mp-es idokozokkel akkor is volt adatforgalmam, mikor az msconfigbol kiszedtem. Tudom, azota mar van MSMessenger eltavolito program is, de igy a legegyszerubb viszont nem elegans.
 • knwd
  #17
  © Vernoon : nem lett volna eleg ha kikapcsolod a messenger automata inditasat es a hatterben futasat?

  [Ez eleg ontopic volt tudom :)]
 • Cat #15
  igy van, és a mercedes nyilvánvalóan a legjobb autórádiót, hifit stb. fogja belerakni, tehát VERSENY van a gyártók között, hogy javuljon a termék minősége, a windowsnál ilyen nincs. Ráadásul az autógyártóknál te is válaszhatsz 4-5 féle rádió közül, hogy milyen kerüljön bele a te általad vett kocsiba.
 • Vernoon
  #14
  Nem vagyok M$ rajongo!!! de mondjatok egyetlen oprendszert amiben nincsenek integralva ezek a dolgok. Nem teheti meg, hogy kihagyja ezeket a dolgokat, mert nem olyan a piac. De valoszinuleg azt fogja tenni, hogy kiad egy ExtraLite verziot, ami tenyleg csak az oprendszer, es ezt adja anormal ar 85 szazalekaert (amiben szinten kifizettetik a mplayer fejlesztesi koltsegeit is meg sok egyebet) es senki nem fogja azt venni. Ha megis megveszik az talalt penz nekik, de a lenyeg, hogy igy mar nem kothetnek belejuk es maradt minden a regiben. Amugy ki lehet kapcsolni ezeket (ok, a messenger exe-jet toroltem), de a Real agresszivitasatol en is hulyet kapok.
 • Laalee
  #10
  engem baromira nem zavar ha egy tv áráért mindezt megkapom, de te megveheted mindezt külön is, a tv ára ugyanannyi marad
 • Laalee
  #9
  ezek a soha nem használt programok ingyenesek mindenki számára, ha kivetetik a winowsból akkor is ugyanenniybe fog kerülni.
 • zakika
  #7
  csakhog yitt az van, hogy csak extras valtozat van, egyszeu nincs...

  szerintem egy oprendszer legyen egyszeru es ha valakinek valami kell, azt a sajat kreativitasa szerint csinalja meg. aki meg extrakat akar, az vegye meg az extras verziot (mennyivel is dragabb egy klima, ABS, kodlampa, 4 airbag, CD player es meg sok mas extra az autoban?)
 • SoDI---
  #4
  Ezzel a baromsággal csak azt érik el a brüsszeli barmok, hogy drágább, és szarabb lesz a Windows a boltokban...

  Jaj de jóóóó...
 • riska1982
  #1
  "Amint látható tehát, az Európai Bizottság szórja a millió eurós pénzbüntetéseket"
  Ezek már nem Kunta-Kint-ék. Van pénz szarásig :D