Olimpia 2004 Athen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill
jó, most már látom a topicjában 😊

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
mikor lesz a torinói téli olimpia?

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
nézzétek a friderikuszt. benne lesz Gyurcsányi, Annus, és Fazekas

Boldog Karácsonyt!

Ha nem mondod hülyén halok meg....
Csak itt a topikban ne folytassuk ezt a vitát... csak ha van valami új hír...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Bandee1987
Nos, én elég vegyes érzelmekkel fogadtam ezt az olimpiát.
Rossz volt a rossz szervezés miatt no meg a doppingbotrányok miatt(amely természetesen nem csak a versenyzõk hibája volt)
Jó volt az izgalmas küzdelmek miatt, amiatt, hogy jó versenyeket és meglepõ eredményeket láthattam(gondoljunk csak pl. Gyurta Danira). A mai rosszkedvem Annus aranyérmének elvesztése miatt hamar elszállt, mikor láthattam egy igazán izgalmas, és nagyon jó vízilabda döntõt, nagyon örülök, hogy megvédték a bajnoki címet a fiúk, remélem sikerülni fog ez pekingben is...
Nos, tehát nem volt rossz ez az olimpia, de remélem pekingben nem lesznek ilyen botrányok (mind magyar mind szervezõi részrõl). És hát elõbb jön majd a Torinói olimpia, igaz, abban nem annyira vagyunk érdekeltek, mint a nyári olimpiában, de azért 1-2 érem jó lenne ott is...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hentes Bill
qrva jó ez az idézet, meg maga a film is 😄DDDD

Boldog Karácsonyt!

SoDI---
Reméllem nem kezd el valaki idézgetni és ujrakezdeni a vitát!
Ennyi volt! Vége van, nincs mit tenni!

Megnyugodhatsz, ezt még évtizedekig fogják emlegetni!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

tegnap megnéztem Shrek2-t! 😛
Yó film!

ZsZso
Értettem ... visszavonulok ... de hát nekem is ki kellett adni , nem ?! 😊

Hogy idézzek 😊))
"Jobb kint mint bent" (bár ez a Shrek 2 -bõl volt)

Akkor is jók voltunk !!! És kész !

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Na ok
Reméllem nem kezd el valaki idézgetni és ujrakezdeni a vitát!
Ennyi volt! Vége van, nincs mit tenni!
Várjuk az újabb fejleményeket, az újabb infókat az esettel kapcsolatban de könyörgök mindenkinek ne kezdjük újra mert már lerágott csont az egész...

Amugy nekem teccet az olimpia, kellemes emlékeket fogok róla õrizni, leszámítva a magyar botrányokat...

ZsZso
Errõl van szó ... mikor elkezdte aláírt valamit. Ha õ nem tartja be, akkor válalja a következményeit. Nem tudom mi az igazság, de a dolog GYANÚS ... ha csak egy pisilésen múlt a dolog ... akkor mért nem megy el ?

a, dac (na ne vicceljünk már kérem)
(bár ezt lehet "idegösszeroppanásnak" is nevezni)
b, vmi büdös, és nem akarja, hogy 100%osan alá tudják támasztani

SZV : Ha engem ilyen vádak érnek, és nem vagyok vétkes, nem csaltam ... csakazért is elmentem volna hugyozni egy jót 😊 , hogy megmutassam nekik ... meg a Magyar népnek

ez az én véleményem 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

formatuq
Rendben, zarjuk is le mert leragott csont, egy valamit fuznek csak hozza.

Vannak szabalyok (mind1 milyenek, kik csinaltak, jok e vagy sem, stb) amikor Annus elindult az olimpian, tisztaban volt ezekkel a szabalyokkal. Ebben asszem egyetertunk.

Az viszont teny, hogy megszegte a szabalyokat.
Megszegte, mert:
itt jon az amit igazsagnak hivunk, lehet valos es velt.

Minden esetre, felelos azert, hogy (akarmilyen okbol is) ilyen helyzetbe kerult, es ilyen helyzetbe hozta a magyar sportolokat, es minket, magyarokat.

Az, hogy ezek utan o jogi utrol beszel, az egyertelmu megint csak, csak remelem forditva is megtortenik, es ot is felelossegre vonjak majd ezert a kis maganakciojaert.

Meg1x, akinek nincs mit takargatni, az akar az akropolis tetejerol is kepes pisilni, hogy meg tudja mutatni mindenkinek, nekunk, nekik, hogy TISZTA VAGYOK!

De nem tette meg.....

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

ZsZso
Hát VÉGE.

És jól fogalmazott az ürge az m1 -en :

"Ez olyan olimpia volt, ahol nagyon nehéz volt NYERNI"
Azt hiszem ez a tökéletes zárszó.

Igen tökéletesen megfogalmaztad!
"Azert mert CSALT, csak o tudja, mi meg sejtjuk."
Ezzel a mondattal részben eggyet értek én a te helyedben ugy fogalmaztam volna meg, hogy:
Õ tudja mi az igazság mi meg csak sejtjük!
És ennyi se több se kevesebb! Innentõl mindenkire rá van bízva, hogy mit hisz de teljes bizonysággal senki nem állíthatja se ezt se azt, csak 1 ember és az Annus...

Az meg megint más kérdés, hogy van-e pofája hazudni a hazájának 10 millio embernek vagy az egész világnak, több százmillio embernek...

Ennyi, részemrõl lezártam a témát én többet nem akarok ezzel foglalkozni...

és nem négy minta volt, csak azért emleget négyet kettõ helyet, mert ugye van A és B minta

BADE
Sajnos ez az olimpia nem a sportól szólt a magyarok részérõl.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

formatuq
"Amugy hogyan jelentheted ki, hogy csaltak?"

Annus Adrián CSALT és elvették aranyát

nem o az egyetlen, aki ezt a szot hasznalta, ha mar itt tartunk.
Szepithetjuk a dolgot, akar nevet is adhatunk neki, pl. baleset, akarmit mondhatunk, de 1 biztos:
Elvettek az aranyat.
Megtehettek es meg is tettek.
Osszefogtak, kicsesztek a magyar sportolokkal, a magyar emberrel. Mert szemetek, rohadekok piszkok, ugye?

Idezem Annust:
"Az olimpián a doppingellenõrzésnél utaztak a magyarokra. "Kis, mindössze tízmilliós nemzet vagyunk, és mégis sportban a világ 10-15 legeredményesebb országa között tartanak számon minket, ez sokaknak szúrja a szemét. Tehetséges nemzet vagyunk, nemcsak sportban, bármi másban. Mindenki ismeri, milyen körülmények között készülnek a versenyzõink, mégis jó edzõkkel, kemény munkával és tehetséggel a legjobbak között vannak."

Na akkor elmondom mit gondolok:
Annus nem pisilt meg 1x, nem tisztazta a sajat nevet, a magyar sportolokat, es a magyar nemzetet, miert?!?!?!?!?!

Azert mert CSALT, csak o tudja, mi meg sejtjuk.
A lenyegen nem valtoztat, szinezhetik, hozzarakhatnak, elvehetnek a story-bol, tok mind1, a vegeredmeny szamit, azt meg elvettek.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

vagy nevezzök át Athen-Peking Olimia topiknak

Zároljuk a topikot!

Na vége!
A kiscsaj elfujta a lángot!

No komment...
Asszem itt a vita vége, erre már nemtudok mit írni
A korábbiakban már leirtam amit gondolok és gondolni fogok addig amig biroság elött nem mondanak döntést...

De csak még 1 kérdésemre válaszolj:
Annusnál miért csak tegnap hozták fel, hogy más mintáját adta le?
Miért nem egybõl erre hivatkoztak? Miért kelett ezt 3-4 napig titokban tartani és miért csak az utolsó nap jelentetteék ki, hogy 2 minta van...

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

SoDI---
amig hivatalossan be nem bizonyítják

Hivatalosan be van bizonyítva.
Megvizsgálták a teszteket, és leírták az eredményét egy hivatalos iratba :-))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Ugye volt a teszt a verseny elõtt.
Meg volt utána.
A kettõn leadott minta két különbözõ embertõl származik.
Ellenõrizni akarták tehát, hogy tényleg tud ellenörzötten õ maga negatívat pisilni.
(Annak ellenére megadták neki ezt az esélyt, hogy a laborbizonyíték alapján enélkül is kizárhatták volna).
Õ ezt megtagadta. Így már két okuk is volt kizárni.

SoDI---
Mert kilyelentették, hogy 2 különbözõ minta? És ezt higgyem el? ugyan miért hinném?

Talán azért, mert orvosi laborvizsgálat támasztja alá ezt a tényt.

Annus bizonyítottan csalt.

de azt sem mondom, hogy csalt mint ahogy azt te minden lelkiismeretfurdalás nélkül kimondtad...

Kimondhatom, mert bebizonyították a vizeletvizsgálattal.

Helyesbítek, nem ez a kötelességem hanem ez a legkevesebb amit tehetek addig amig hivatalossan be nem bizonyítják ennek ellenkezõjét...

Ugyan hol mutattak be bizonyítékot?
Mert kilyelentették, hogy 2 különbözõ minta? És ezt higgyem el? ugyan miért hinném? Mert állításuk szerint azéért akartak szombathelyen annustól mintát venni, hogy genetikailag igazolják, hogy annusé-e az Athenban leadott minta? EZ A KURVA NAGY MELLÉBESZÉLÉS mert a 4 minta melett adott egyszer vérmintát is, és azt nehezzen lehete manipulálni... És a vérminta alapján minden gond nélkül azonosítható annnus vizeletmintája szal nemtudom miért problémáztak itt jákon...

Ezzel nem azt mondom, hogy nem csalt, de azt sem mondom, hogy csalt mint ahogy azt te minden lelkiismeretfurdalás nélkül kimondtad...

Majd ha bíróság elött bebinyonyítják, és bemutatják a bizonyítékokat akkor elhiszem... (Mert magyar létemre ez a kötelességem...)

De, azért mondom. Nekem már akkor megtetszett, amikor a vízben szelte a habokat.

\"Hard to see, the dark side is.\"

SoDI---
És ezt mind kifelytetted ebben a mondatodban?

Sorok közt ja.

SoDI---
A WADA vagy a NOB mutatott be bizonyítékot?

Gyurkovics esetében igen. Pozitiv tesztet.
Annus esetében is igen a válasz. Genetikai tesztet.
És ugye még volt a legelején is még egy pozitiv teszt.

Úgyhogy errõl ennyit. Mesevilágban élsz, ha még mindig kételkedsz.

És ezt mind kifelytetted ebben a mondatodban?:
"Éppen a "zászló" miatt tiltakozom a "logómban"."

Nem semmi, soha nem gondoltam volna 😛

SoDI---
A jó oldalát kell nézni a botránynak:
Pekingben már a dicsõség vár mindenhol a magyarokra.
Mert a férges almák kihullottak.

Amugy hogyan jelentheted ki, hogy csaltak?
A WADA vagy a NOB mutatott be bizonyítékot?
NEM
Csak kilyelentéseket tesznek amivel vitatkozni nem lehet...

Jah és még1x: Mindenki ártatlan addig amig valaki be nem bizonyítja ennek ellenkezõjét. Ha valaki mégis bûnösnek nevezi a vádlottat az meg csak rágalmazás...

SoDI---
Megérdemlik a csalók, hogy büszkék legyünk rájuk, vagy inkább a szégyenfalat érdemlik meg, amiért rossz hírünket keltik?

SoDI---

"Éppen a "zászló" miatt tiltakozom a "logómban"."
Mivan? Ezt nem vágom...

SoDI---
Egy kérdés: Miért van a magyar zászló a logódban?

Ezek a csalók szégyent hoztak a nemzetre.
Éppen a "zászló" miatt tiltakozom a "logómban".

Néti valaki a záróünnepséget?

Breki33
az az idióta jel volt P
Nincs semmi baj...
csak igazad van...

Ezt már sokan megkérdezték tõle!!
A válasz:
Mert Õ egy magyar érzelmû ember!

Breki33
miért nem?
Breki33
na mondja mi a baja?
Sadist
Egy kérdés: Miért van a magyar zászló a logódban?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ehh, had szóljak már hozzá én is valami értelmeset (ha már képeket is szúrtatok be). De jól néz ki Kovács Kati.

\"Hard to see, the dark side is.\"