Olimpia 2004 Athen
← ElőzőOldal 67 / 67
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kötekedésképpen de miért nem magyar a fórum címe?
amúgy a kézilabdásoktól és a vizilabdázóktól tényleg várhatunk érmeket.
A kézilabdásoknak már nyitottam egy olimpiai topic-ot, de pl a nõi pólósokról se felejtkezzünk meg akik az olaszokat a döntõben verve jutottak ki (igaz az már tét nélküli volt)
Mohamed Aida pedig már többször pontszerzõ volt, csapatban ha jól emléxem érdes is.
amúgy a kézilabdásoktól és a vizilabdázóktól tényleg várhatunk érmeket.
A kézilabdásoknak már nyitottam egy olimpiai topic-ot, de pl a nõi pólósokról se felejtkezzünk meg akik az olaszokat a döntõben verve jutottak ki (igaz az már tét nélküli volt)
Mohamed Aida pedig már többször pontszerzõ volt, csapatban ha jól emléxem érdes is.
....csak hét gáz hogy pl a vivó csajok közül NEM MINDENKI TUDOTT ELUTAZNI PÉNZ HIÁNY MIATT a kvalifikációs tornára...
Mi van akkor az országimázzsal. Szerintem az olimpia az egyik legjobb országimázs.... Igazán megérdemeltek volna pár százezer Ft-ot.....
Mi van akkor az országimázzsal. Szerintem az olimpia az egyik legjobb országimázs.... Igazán megérdemeltek volna pár százezer Ft-ot.....
ha jól tom az uccsó vb-n 9 aranyunk volt, úgy hogy pl Kolonics mondjuk formán kívül volt (9.)
Ebbõl nem mind olimpiai szám.
De lehet
Ebbõl nem mind olimpiai szám.
De lehet
Lehet,benne van mindhárom sportban...Én azokrol beszéltem föleg amit szeretek és figyelemmel is kisérek(na jo vizilabdát is nézem mindig,de csak mert van esély)...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
csak kajak-kenuban lehet akár 10-12 érmünk, amibõl lehet 5-6 arany érem is.
Nah jah ilyen csajokkal:
Bóta Kinga

Nah jah ilyen csajokkal:
Bóta Kinga

kajak-kenu??? vizilabda, kézilabda....?????
itt mind lehet aranyesõ...
s minden olimpián van egy esélytelennek hitt magyar aki a végén bepakolhatja az aranyat a zsebibe
, akivel igazából még a szakma sem számol
itt mind lehet aranyesõ...
s minden olimpián van egy esélytelennek hitt magyar aki a végén bepakolhatja az aranyat a zsebibe
, akivel igazából még a szakma sem számol
Remélem az idei olimpián a kézilabdás csajok ne buknak el, mint Sydneyben. A vizilabdás srácok is hozhatnák a formájukat, és 2 arany máris megvan
shit happens
ari
-the invisible-
Asztalitenisz: a dobogo közelében nem leszünk ez biztos...
Birkozás😄eáknak van esélye meg Ritternek,de a 3-ban benne lesznek ez tuti.
Cselgáncs:na majd Anti megmutatja 😊
Box:azt mondják Káténak van esélye...
Többiben nem vagyok járatos,igazábol jo lenne 10 arany,de 5 biztos lesz.
Birkozás😄eáknak van esélye meg Ritternek,de a 3-ban benne lesznek ez tuti.
Cselgáncs:na majd Anti megmutatja 😊
Box:azt mondják Káténak van esélye...
Többiben nem vagyok járatos,igazábol jo lenne 10 arany,de 5 biztos lesz.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
nos õ Mohamed
továbbá: ahol még áll a verseny az olimpiai kvótákért: Atlétika, Úszás
valamint a szövezségi kapitány kerethirdetésétõl függ a résztvevõk kiléte:
kerékpár(1fõ), nõi és férfi kézilabda válogatott, súlyemeõ válogatott (8 fõ), férfi kardcsapat(3 fõ), férfi párbajtõrcsapat(3 fõ), nõi párbajtõrcsapat(3fõ), nõi és férfi vizilabda válogatott
valamint a szövezségi kapitány kerethirdetésétõl függ a résztvevõk kiléte:
kerékpár(1fõ), nõi és férfi kézilabda válogatott, súlyemeõ válogatott (8 fõ), férfi kardcsapat(3 fõ), férfi párbajtõrcsapat(3 fõ), nõi párbajtõrcsapat(3fõ), nõi és férfi vizilabda válogatott
a Mohamed Aida biztos h magyar? 😄 csak annyira mint a Kandech Evelyn, gondolom 😄
-the invisible-
a magyar csapat biztos résztvevõ az olimpiai játékokon:
asztalitenisz: Bátorfi Csilla, Fazekas Mária, Tóth Krisztina
birkózás: Aubeli Ottó, Berzicza Tamás, Deák Bárdos Mihály, Füredy Levente, Majoros István, Ritter Árpád, Szabó Gergõ, Virág Lajos, Wöller Gergõ
cselgáncs: Ungvári Miklós, Kovács Antal
evezés: Haller Ákos, Hirling Zsolt, Petõ Tibor, Remsei Mónika, Stift Edit , Varga Tamás
kajak-kenu: Bóta Kinga, Kammerer Zoltán, Kolonics György, Kovács Katalin, Kozmann György, Kökény Roland, Szabó Szílvia, Veréb Krisztián, Vereckei Ákos, Viski Erzsébet
mûugrás: Barta Nóra, Hajnal András
ökölvívás: Bedák Pál, Káté Gyula
öttusa: Vörös Zsuzsa
sportlövészet: Csonka Zsófia, Erdõs Dorottya, Igaly Diána, Joó Éva, Krzyzewsky Beáta, Sidi Péter, Simon Attila, Pálinkás Lajos
torna: Gál Róbert, Szarka Krisztina
úszás: 4x100m vegyesváltó: Gáspár Zsolt, Güttler Károly, Horváth Péter, Zubor Atilla
vitorlázás&szörf: Gádorfalvi Áron, Payr Anna, Weöres Márta
vívás: Mohamed Aida
asztalitenisz: Bátorfi Csilla, Fazekas Mária, Tóth Krisztina
birkózás: Aubeli Ottó, Berzicza Tamás, Deák Bárdos Mihály, Füredy Levente, Majoros István, Ritter Árpád, Szabó Gergõ, Virág Lajos, Wöller Gergõ
cselgáncs: Ungvári Miklós, Kovács Antal
evezés: Haller Ákos, Hirling Zsolt, Petõ Tibor, Remsei Mónika, Stift Edit , Varga Tamás
kajak-kenu: Bóta Kinga, Kammerer Zoltán, Kolonics György, Kovács Katalin, Kozmann György, Kökény Roland, Szabó Szílvia, Veréb Krisztián, Vereckei Ákos, Viski Erzsébet
mûugrás: Barta Nóra, Hajnal András
ökölvívás: Bedák Pál, Káté Gyula
öttusa: Vörös Zsuzsa
sportlövészet: Csonka Zsófia, Erdõs Dorottya, Igaly Diána, Joó Éva, Krzyzewsky Beáta, Sidi Péter, Simon Attila, Pálinkás Lajos
torna: Gál Róbert, Szarka Krisztina
úszás: 4x100m vegyesváltó: Gáspár Zsolt, Güttler Károly, Horváth Péter, Zubor Atilla
vitorlázás&szörf: Gádorfalvi Áron, Payr Anna, Weöres Márta
vívás: Mohamed Aida
reméljük.. 😊)
-the invisible-
Sok! 

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

-the invisible-
tippeljünk h hány magyar (arany)érem lesz
-the invisible-
Ha ez minden vágyad! 

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Pont ma gondoltam arra,hogy valaki nyított-e már ennek topicot,vagy még csak fog?! Erre tessék... 

MÉG 143 nap!
...lassan beindul a nagy láz, szóval szükség lesz a topicra
...lassan beindul a nagy láz, szóval szükség lesz a topicra
bannoljatok! 😄DD
-the invisible-
← ElőzőOldal 67 / 67