Olimpia 2004 Athen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mosjuk Mandula azért nyerhetne, õ éremért jött ide (bár inkább párosban lesz arra több esély)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Oké, figyelmetlen voltam.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
www.extragyongy.hu
Mondjuk Cseh nem hiszem, hogy a további számaiban javítana, neki messze ez volt a legjobb száma.
Ugyanakkor Risztov Évi szerintem hoz legalább egy érmet.
Kiss László (az úszóválogatott szövetségi kapitánya)
Zsoltinak gratula õ mindent megtett
Gratula Cseh laci érméhez is,amúgy esélye sem lett volna egészségesen sem.Csak a fanatikusak reménykedtek,de csodák nemigen vannak.
Évi meg,kicsit sajnáltam,hogynemkerült dobogóra.
De azért nemrossz kezdet,talán megint az a szindróma lesz,hogy scak legyenmeg már az elsõ arany....Ma ittvolt,de elvették.
Go Jeff Go!!!!
És még tippem is van!
😄D
www.extragyongy.hu
(na jó, nem húzom tovább az olasz rajongókat, én soha nem fogom megszeretni õket, a többiek meg úgysem meggyõzhetõk 😊
Azért örülnék, ha eggyel fényesebben csillogna az az érem, ahogy érdemeltük, és akkor nem kellene itt tombolnom.
s mindez az olimpiai vívó csarnokban
há nem sámli
Minket meg rühelnek. :/
www.extragyongy.hu
Nyilván elsõ dühömben nekem is ez jutott az eszembe, de nyilván az egyszerû szurkolóknál jobban tudják a szakvezetõk, hogy mit lehet és minek nincs értelme.
Amióta az eszemet tudom a magyar sportolókat szerettem.
Szerintem nem lehet általánosítani. Ez egy címeres fasz volt az tény!!!
SZÉP VOLT ZSOLTI!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.extragyongy.hu
"Ez egy visszataszító féreg volt, és gyalázatos húzás a sorstól, hogy egy ilyen fasz nyerte az olimpiát. Zsolti viszont ragyogóan viselkedett."
És még valami, bár abból flame lehet, de sebaj 😊
Kb. 14 éves korom óta, mióta a divatozásból kinõttem, mélységesen rühellem az olasz sportolókat. Kevés dolgot tartok szánalmasabbnak, mint amikor magyar emberek a nyálukat csurgatják a zsíros hajú, lófejû színészekre - természetesen tisztelet a kevés kivételnek, akik pl. tényleg tudnak focizni...
Este bebizonyosodott, hogy mi az olasz "sport".
Színészkedés, a bíró befolyásolása, az ellenfél megzavarása, a nehéz pillanatokban a mérkõzés leállítása bármi áron. Innen Magyarországról üzenem a kis buziszájúnak, meg a román mérkõzésvezetõ barátjának, hogy be lehet tövig nyelni a faszomat.
Köszönöm, csak ennyit akartam mondani.
"Ez egy különleges sprotoló ,hiszen nem a szülõföldjén látta meg a napvilágot."
Kérem a Damon Hill mellé betenni😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
http://gaborszantai.co.uk/

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"