Olimpia 2004 Athen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs sajnos.
Mosjuk Mandula azért nyerhetne, õ éremért jött ide (bár inkább párosban lesz arra több esély)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

😊
Oké, figyelmetlen voltam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

MIMACSKA
Nézem a tenisz.
Háááát nincs könnyû dolguk a csajoknak.

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Cseh Laci fantasztikus uszó de szerintem törött láb ide vagy oda, egy olyan sportoló ellen aki minimum 7 aranyért jött Athénba, nincs semmi esélye!

www.extragyongy.hu

Breki33
köszi, de ezt nem én mondom
Így van, jól mondod.
Mondjuk Cseh nem hiszem, hogy a további számaiban javítana, neki messze ez volt a legjobb száma.
Ugyanakkor Risztov Évi szerintem hoz legalább egy érmet.

Breki33
Cseh Laci teljesítménye egyedülálló, õ az elsõ úszó a világon, aki törött lábbal is érmet nyert az olimpián. Tudtuk, sejtettük, hogy nem marad következmények nélkül az a bizonyos balszerencsés lépés, és most szembesülhettünk vele. Sajnos a mellúszása nem sikerült jól, ez pedig éppen elég volt ahhoz, hogy veszélybe kerüljön az ezüstérme. Megtörtént, ugyanakkor kár sokáig boszszankodni rajta, inkább örüljünk annak, hogy szinte a kórházból jövet is képes volt egy olimpiai bronzéremre. Risztov Évi esete más, annyiban azonban közös Lacikájéval, hogy a mellúszáson ment el az érem. Ôt is nagyon sajnálom, hiszen rengeteget dolgozott azért, hogy dobogóra állhasson. Mindkét versenyzõ esetre azt mondom: nem szabad sokáig nyalogatni a sebeket, hiszen mindketten több számban indulnak. Meg kell próbálni javítani.

Kiss László (az úszóválogatott szövetségi kapitánya)
Breki33
Én fociban az Olaszoknak szurkolok de ez tényleg undorító volt

Zsoltinak gratula õ mindent megtett
MrSpock
Az olasz nagyot alakított,azért ezt megengedni,hogy így kénye kedve szerint állitgassa meg a játékot,meg mondogatni a birónak,tudtam,hogy 1 tussal fog nyerni,mert ennek így kell lennie.Ha nyer 15:10-re ok,de így a sorsdöntõ tus nemlehet a mienk,mert ..sokminden a mi már nem sport.
Gratula Cseh laci érméhez is,amúgy esélye sem lett volna egészségesen sem.Csak a fanatikusak reménykedtek,de csodák nemigen vannak.
Évi meg,kicsit sajnáltam,hogynemkerült dobogóra.
De azért nemrossz kezdet,talán megint az a szindróma lesz,hogy scak legyenmeg már az elsõ arany....Ma ittvolt,de elvették.

Go Jeff Go!!!!

MIMACSKA
Ismered a mondást: Háromszor veri kenden Ludas Matyi vissza......
És még tippem is van!
😄D

www.extragyongy.hu

Igen, a románnál már tényleg csak a olaszok rosszabbak 😊
(na jó, nem húzom tovább az olasz rajongókat, én soha nem fogom megszeretni õket, a többiek meg úgysem meggyõzhetõk 😊
Azért örülnék, ha eggyel fényesebben csillogna az az érem, ahogy érdemeltük, és akkor nem kellene itt tombolnom.

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

ricsi1
annka z olasz fasznaküzenném,h

tudtok jó olimpiai tipp játékokról?http://vizilabdatipp.uw.hu/

"A nézõk már nem voltak ilyen nyugodtak, a hangosbemondó kétszer is figyelmeztette a szrukolókat a szünetben, hogy maradjanak csendben."

s mindez az olimpiai vívó csarnokban
há nem sámli

MIMACSKA
Amúgy és a románra mérgesebb vagyok. Azok a parasztok kitalálták maguknak, hogy az olaszok az õ testvérük, csak mer a Rómában meg a románban hasonló betûk vannak, és lucskosra nyalják a seggüket!!!
Minket meg rühelnek. :/

www.extragyongy.hu

Nem vagyok Schmidt rajongó, de a NOB ex-alelnöke talán egy picivel jobban tudja nálad, hogy mit lehet óvni és mit nem.

Nyilván elsõ dühömben nekem is ez jutott az eszembe, de nyilván az egyszerû szurkolóknál jobban tudják a szakvezetõk, hogy mit lehet és minek nincs értelme.

Nyilván túlzó az általánosítás, csak az a gond, hogy annyi hasonló eset volt már.

Ramore
Köszönd a lúzer magyar "sportdiplomáciának"! Ahány gyõzelmet elvettek tõlünk a korábbiakban is, a MOB vezetõje meg csak vigyorgott és annyit mondott: ilyen a sport. Ahelyett, hogy megóvnák az ilyen eseteket.
MIMACSKA
Az elsõ résszel hundert procent egyetértek, a második rész kissé durva......szerintem!!
Amióta az eszemet tudom a magyar sportolókat szerettem.
Szerintem nem lehet általánosítani. Ez egy címeres fasz volt az tény!!!

SZÉP VOLT ZSOLTI!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

Egy barátom este ezt az sms-t küldte nekem: (mivel szerintem 100%-ig tökéletes, így megosztom)

"Ez egy visszataszító féreg volt, és gyalázatos húzás a sorstól, hogy egy ilyen fasz nyerte az olimpiát. Zsolti viszont ragyogóan viselkedett."

És még valami, bár abból flame lehet, de sebaj 😊
Kb. 14 éves korom óta, mióta a divatozásból kinõttem, mélységesen rühellem az olasz sportolókat. Kevés dolgot tartok szánalmasabbnak, mint amikor magyar emberek a nyálukat csurgatják a zsíros hajú, lófejû színészekre - természetesen tisztelet a kevés kivételnek, akik pl. tényleg tudnak focizni...
Este bebizonyosodott, hogy mi az olasz "sport".
Színészkedés, a bíró befolyásolása, az ellenfél megzavarása, a nehéz pillanatokban a mérkõzés leállítása bármi áron. Innen Magyarországról üzenem a kis buziszájúnak, meg a román mérkõzésvezetõ barátjának, hogy be lehet tövig nyelni a faszomat.

Köszönöm, csak ennyit akartam mondani.

Hentes Bill
lol, akkor én is jól hallottam 😄

Boldog Karácsonyt!

CarajoEsp
Csisztu :
"Ez egy különleges sprotoló ,hiszen nem a szülõföldjén látta meg a napvilágot."
Kérem a Damon Hill mellé betenni😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hat ki bakker, teljesen le vagyok suljtva...

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Breki33
Davidus
A Portugál Olimpiai foci válogatott kikapott Iraktól? LOÁÁÁÁL!

V9ykn8_TZL0

MIMACSKA
Zsebkendõket bekészítettem. 😄

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
nemsoká meglátjuk....

www.extragyongy.hu

Punker
szerintem nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
hát biztos nem az hogy összeharácsoljon a szervezõ egy rakás pénzt, na jó annyit igen ami fedezi a kivitelezést

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Breki33
Emlékezz mi az Olimpia eredeti eszméje.
Amúgy színt vissz ebbe ami most van.
Bandee1987
No, kiváncsi vagyok a megnyitó ünnepségre...Képesek -e olyat csinálni a görögök (vagy túlszárnyalni azt), mint amilyen volt az ausztrálok produkciója.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hentes Bill
Eric, az angolna 😄DDDDDDD

Boldog Karácsonyt!

Punker
manusszal nincs is baj, inkább azokkal akik engednek indulni olyanokat az olimpián akik épp hogy le tudják úszni a távot.....

Breki33
én becsölöm õ,t Eddie-t és a többieket
Punkerwork
azt nyilatkozta sokat fejlõdött 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

BADE
Pedig most tuti belefulladt volna😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punkerwork
valami papírjához nem volt fénykép 😊

BADE
Pedig ebben reménykedtem😞

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punkerwork
lehet nem indul Eric az Angolna (tudjátok aki 2000-ben majdnem megfulladt) 😞((((

Breki33
Na énmeg Atom Antival járok egy strandra P
a vívó sc. is egy nagy család volt😊))

http://gaborszantai.co.uk/

MIMACSKA
dejezacsalád!!! 😊

www.extragyongy.hu

hát, nekem már nem lesz ismerõsöm ott, utoljára az ex-edzõm volt, Szalay Gyöngyi...

MIMACSKA
Én majd jól bõgök amikor látom a Kyrust felvonulni. 😄

www.extragyongy.hu

én rákészültem a megnyítóra: 2 tálca sör, igaz 8-an nézzük, lehet kevés lesz😊))

Breki33
Breki33
Olaszok is csak döntetlent csikartak ki sajna
Bár Appiah gólja nagyon szép volt
PREMIERE1
Irak-Portugália 4-2 (Athén, Foci selejtezõk! 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

MIMACSKA
:CC
Nem jó hírek. 😞

www.extragyongy.hu