3339
www.athens2004.com
  • Pontius #1405
    Lehet attól félt, ha tovább marad akkor még seggbekuki is lessz...
  • Bandee1987
    Most képzeljétek el magatokat Fazekas helyében, turkálnak a seggedben, a farkadat fogdossák...nem megalázó egy "kicsit"????
  • Mészy
    Szemét tetvek!!! Mi a f*szt képzelnek magukról ezek a parasztok? MIÉRT KELL ELVENNI AZT AZ ÉRMET HA NEM DOPPINGOLT???????? MIÉRT NEM TESZNEK EZ ELLEN VALAMIT???FÁJT VOLNA ENNEK A TETVES VILÁGNAK HA KÉR MAGYAR VAN A DOBOGÓN???? SZEMÉT MAGYARELLENES BRIGÁDOK VANNAK CSAK AZ OLIMPIÁN? SEMELYIK MÁSIK ORSZÁGGAL NEM TETTÉK VOLNA MEG EZT. HA MEG IGEN AKKKOR AZOK ÚGY LÁZADTAK VOLNA, HOGY BIZTOS VISSZAKAPJÁK AZ ÉRMET. DE MI???

HAJRÁ FAZEKAS ROBI!!!!!! TE VAGY AZ OLIMPIAI BAJNOK!!!!!!OLIMPIAI CSÚCCSAL!!!
  • Geeryy
    Még sokan most se értik.
    Joga lett wolna ott aludni es reggel "leadni" a kellő mennyiséget az wolt a baj hogy elment.
    -----
    velemenyem szerint meg kellett volna varnia a reggelt es akkor,mert ha ugy se doppingolt akkor "mind1."
    Persze abba az idegallapotba (tükör előtt stb) mas is felkapta volna a vizet.
    Meg igy az esemenyek utan könnyű ugatni a magamfajtának.
    Lenyeg az hogy nem a görögök hibáztak,ahogy ezt sokan gondoljak.XYZ-vel is ugyanez ez eljárás lett volna.

(tudom helytelenül írok, és nem fogalmazok szepen sorry)
  • Bandee1987
    "Az ellenőrzés során a hivatalnokok durván bántak a magyar sportolóval, a nemi szervét fogdosták, a fenekében turkáltak"

Ez sajnos igen felháborító, mert hiába ott az aranyérem, de ez az emberi méltóság megsértése vhol...
  • Pontius #1400
    Egyetértek...
    Egyszerüen nem volt joguk, hogy anális bevizsgálást és prosztata vizsgálatot eszközöljenek...

Amugy görögök mindig híresek voltak homi hajlamukról...
    Lehet molesztálták Fazekast?
  • joebacsi
    "Fazekas Róbertet az interjúszobából vitték el a doppingellenőrzésre, ahol három, három és fél órát töltött, de nem tudott elegendő mennyiséget produkálni. Az ellenőrzés során a hivatalnokok durván bántak a magyar sportolóval, a nemi szervét fogdosták, a fenekében turkáltak, aki így - dr. Pikó Károly figyelmeztetése ellenére - elhagyta az doppingellenőrző állomást."

hát nem azért, de én egy aranyéremért se hagynám seggbek**atni magam, és ezzel asszem nem vagyok egyedül. Az hogy valakinek más a vélemény ezzel kapcsolatban....
  • [Jakuza]
    Zord na akkor menj es nezd meg ezt az oldalt, ha ennyire okos vagy. MOB dopping ellenorzes

6.3. A vizelet-mintavétel egy lezárt, ellenőrzött mintavételi edénybe történik, az adminisztratív helyiségben tartózkodó ellenőr jelenlétében. A korrekt vizsgálat végzéséhez legalább 75 ml vizeletre van szükség, amelyből 50 ml-t az "A" feliratú, 25 ml-t pedig a "B" feliratú mintavételi edénybe kell tölteni. A test egyéb szöveteiből történő mintavétel eljárási rendjét az érintett szövetségnek a dopping-szabályzatban kell rendeznie.

6.4. Az ellenőrzés eredményének befolyásolása, illetve a csalás elkerülése érdekében a felesleges ruhadarabokat a versenyzőnek le kell vennie. Mindig azonos nemű dopping-ellenfír jelenlétét kell biztosítani a vizsgálat során.

• Bandee1987
    Volt erről vhol egy riport, hogy a DDR-es nőknek férfi hormonokat adtak, aztán végül már úgy néztek ki, mint egy férfi...
  • [Jakuza]
    Most gondolj bele, akit igy buktattak le annak, mennyire llehetett LOL.
    Foleg ugy, hogy tudja, hogy szednie kell valamit ha o is olyan szinten akar lenni azokkal, mint akik doppingolnak.
    Jo pelda pl erre, hogy az USA anno hogy felvolt haborodva a DDR-es sportolokon, hogy allamilag doppingoltak oet.
    Kerdem en, akkor az USA abban az idoben hogy tudott annyi ermet nyerni ?
    Pedig egyszeru a valasz, ok ugyanazt csinaltak.
  • zord
    Kurvára ideges lettem én is. Mocsok szabályok, meg buzi NOB-osok. Innentől bojkottálom én is az olimpiát, leszarom, nemnézem. Le is mondom a görög nyaralásunkat, menjenek a jó büdös francba. GRRRRRRRRRRRRRRR.
    Jakuza, te magyar vagy? Mi a pöcs az, hogy:'... a tobbi atleta is szedett valamit...' észnél vagy?? Gombára, vagy csigára gondolsz??
    Másrészt meg a 25ml-jéből kimutatták, hogy negatív, úgyhogy innentől szarrágás az egész szar.
    Pisálj te hajnal fél 3-kor meztelenül, úgy hogy egy idegen tartja a farkad....

egs.
  • [Jakuza]
    Nem azert vettek neki se el, mert poztiv lett a tesztje.
    Hanem mert magas volt a hematokrit tesztje.
    Kimutatni nem tudtak a szert.
    Emlexem ugyan ez volt a nemregiben elhunyt Olasz kerekezo Marco Pantani talan 2001-es Giro D'Italia versenyen.
    Doppingszert nem tudtak kimutatni, de a magas verplazmaszint miatt kizartak a versenybol.
  • Pontius #1393
    És nem "eljárások" vannak :) hanem módszerek :P
  • Bandee1987
    az uccsó mondat nagyon lol :)))
  • Pontius #1391
    na de itt ilyenről szó nem volt...
  • [Jakuza]
    Amugy vannak bizonyos eljarasok amiket a sportolok eloszeretettel alkalmaznak.
    Pl Ovszerben tarolt minta amit a kormukkel kilyukasztanak es abbol csurgatjak a tegelybe a vizeletet.
    Emlexem olyan esetre is hogy egy ferfi magasugro ugy bukott le hogy a felesege vizeletet adta le es kiderult, hogy 4 hetes terhes.
  • Hentes Bill #1389
    meg. Fazekas nem
  • Pontius #1388
    ő megérdemelte
  • Pontius #1387
    jaja
  • R9
    én nem nézem már az olimpiát,ugy felidegesítettek...
  • Hentes Bill #1385
    gondolom hallottátok azt is, hogy a női súlylökés győztesétől is elvették az aranyérmet, de neki azért, mert pozitív lett a doppingtesztje, de ez nem ma volt
  • Pontius #1384
    Már a súlyemelőknél gázos volt...
    Amikor még a kezdés elött kizárták a nemtom mijanevét...
    (Valamelyik magyart még a hétvégén)
    Ott állítólag pozítív lett a teszt, de a magyarok egy független laborban is bevizsgáltatják a mintát
    Majd meglássuk mi lessz...
  • [Jakuza]
    Igen van kulon szoba.
    Es elkezdenek itatni addig amig nem kell vizelned.
    Viszont meg mindig nem ertel ezt az "utolag ki nem okos szolast".
    Nem kell ahhoz okosnak lenni, mint mar mondtam, hogy ha nem adsz le mintat akkor olyan mintha el sem mentel volna tesztre.
    Es ez mindenhol igy van es azonnali kizarast von maga utan.
    Nem lehet elhinni, hogy ezt nem tudta volna egy olyan sportolo aki VB-n, EB-n, Golden League versenyeken vett mar reszt.
    Raadasul nem veletlen hogy 75ml vizeletett kell produkalni, mert bizonyos mennyisegu vizeletre van szugseg ahoz, hogy minden tesztet ellehessen vegezni, mert vannak olyan vizsgalatok, amire nem eleg a 25ml.
    Most mar sajnos mindegy ezen ragodni, hogy tortent, mint tortent, mert ezzel nem jon vissza az erem.
    Amugy tutira biztos vagyok hogy a tobbi atleta is szedett valamit, csak azokat sajnos nem tudtak kimutatni.
    Ilyen erovel haza lehetne kuldeni a legtobb sportolot.
    Nem veletlen, hogy 3 evvel ezelott nem fogadtak el egy Japan tudos uj kimutato tesztjet , aki a hajszalbol tobb evre visszamenoleg az osszes szert kitudta volna mutatni.
  • Serpa
    nagyon "BÜZLIK" ez az ügy.

• Pontius #1381
    "Hat inkabb amit te irsz az hangzik okoskodasnak."
    Miért hol láttad, hogy én okoskodásnak neveztem bármelyik irásodat?

Amugy miért okoskodás az én írásom?
  • Hentes Bill #1380
    most volt kb 10 perce. nem tom lesz-e ismétlés, de nem volt semmi. faarcok, egy-két kényszer mosoly, és litván himnusz. temetésen jobb hangulat van
  • Pontius #1379
    Mindenki örült, mindenki tapsolt... remek...
    Amugy biztos lessz valahol, valamikor
  • Serpa
    remélem nem lesz.
  • Davidsned
    Most akkor mikor volt az átadás?? Lesz ismétlés??
  • Hentes Bill #1376
    pfff, gratula az mtv-nek, jól szétvágták az éremátadást. 1ébként borzalmas volt, nem lennék senki helyében sem, aki tegnap az 1. 4 helyen végzett
  • Pontius #1375
    Nem akarom magam idézni, de:
    "na de utólag ki nem okos?"

Fazekas helyében én is azt tettem volna amit te mondassz, szólok a vizsgálóknak, hogy elmegyek aludni addig tartsanak megfigyelés alatt, aztán ha kell csugratok a szájukba... (biztos van ott valami külön szoba ahol lehet pihenni)

"na de utólag ki nem okos?"
  • R9
    mtv
  • [Jakuza]
    Hat inkabb amit te irsz az hangzik okoskodasnak.
    +1,2 orat nem er meg egy olimpiai aranyerem ?
    Gondolkodas nelkul belehet latni azt, ha nem adsz le kello vizeletmintat, nem vagy tekintheto gyoztesnek.
    Es ezt tudnia kell minden sportolonak aki reszt vett mar versenyeken. Marpedig Fazekas nem egy nagy versenyen reszt vett mar.
  • Serpa
    most van.
  • ricsi1
    bocs ,nem olvasok vissza...eredményhírdetés volt már?
  • Pontius #1370
    Kimaradsz pár szó:
    "persze biztos vagyok abban, hogy fazekas UTÓLAG VISSZAGONDOLVA máshogy cselekedett volna, na de utólag ki nem okos?"
  • Grenzjager
    több mint 3 órán át a 4.es pont
  • Pontius #1368
    Részben igazad van...
    De gondolj bele, hogy te mit tettél volna ha:
    1, megnyered az aranyat ráadásul új csúccsal
    2, több órán keresztük interjut adsz és mindenkinek a rendelkezésére állsz
    3, amikor már végre a csapatoddal akarsz lenni akkor elcibálnak tesztre
    4, teljesen pucéran ott erőlködsz, ha nem jön a pisi akkor 1 csávó meguljaz a másik meg előről befigyel, hogy mi töténik

Na ezek után én is azt tettem volna amit fazekas...

persze biztos vagyok abban, hogy fazekas máshogy cselekedett volna, na de utólag ki nem okos?
  • [Jakuza]
    Szerinted en orulok ennek az egesznek ?
    NEM.
    Melyen felidegesit viszont az hogy ekkora balfasz legyen valaki, aki nyer es nem tud varni meg egy-ket orat hogy vizeletet tudjon produkalni. :(
  • Hentes Bill #1366
    te milyen nemzetiségű vagy? mert hogy egy magyar ember nem ír ilyeneket az 100%. na szevasz