Olimpia 2004 Athen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Az lehet, viszont nem az a szabaly.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

SoDI---
Fazekas elmondta, hogy az általa leadott vizeletmennyiség az ötszöröse annak, amennyi minimálisan szükséges a doppingvizsgálathoz

10 milliliter is kellhet egy vizsgálathoz. A C teszthez 3 vizsgálat kell. Õ 25-öt adott.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Hentes Bill
asszem most jön mingyá

Boldog Karácsonyt!

[Jakuza]
Most fog kezdodni 5 perc mulva.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hánykor lessz a magyar nõi kézi? Francia-Magyar

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

[Jakuza]
Na ezekutan kivancsi vagyok, hogy Annus elmegy e vizelni.

"Fazekas Róbert Pekingben is harcba száll az aranyért

NSO, 2004-08-26 14:51

Szombathelyen befejezõdött a doppingvétség miatt olimpiai aranyérmétõl megfosztott diszkoszvetõnk, Fazekas Róbert sajtótájékoztatója. Világbajnoki ezüstérmes atlétánk bejelentette, hogy nem adja fel a harcot, és a helyzet alakulásának függvényében meg szeretné védeni, vagy vissza szeretné szerezni olimpiai bajnoki címét a 2008-as pekingi olimpián. Fazekas elmondta, hogy az általa leadott vizeletmennyiség az ötszöröse annak, amennyi minimálisan szükséges a doppingvizsgálathoz, valamint kiemelte, hogy utaztak rá az ellenõrök és rendkívül megalázó volt az egész mintavételi procedúra. Kalapácsvetõ olimpiai bajnokunk, a szintén gyanúba kevert Annus Adrián nem volt ott a sajtótájékoztatón, egy levelet viszont küldött, melyben bejelentette, hogy az õt és családját ért méltánytalanságok miatt befejezi sportpályafutását és a jövõ héten sajtótájékoztató keretében válaszol az újságírók kérdéseire."

Punkerwork
valaki megadná a linket ahol online közvetítik a kézi meccset

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

[Jakuza]

Hentes Bill
ehhhhhhhhhh

Boldog Karácsonyt!

[Jakuza]
Istenem ezt a makos szar Amerikai csapatot.

Punkerwork
nem nyitok vitát, én így gondolom és kész

Breki33
1. Az buzuki
2. A birkózók kezdetben ágyékkötöt viseltek, késöbb, mint az antik olimpiák minden résztvevöje: teljesen meztelenül mérköztek. A sportversenyeket az ifjúság nevelése mellett a hadrafoghatóság fenntartásának fontos eszközeként kezelték. Valószínüleg ezért tiltották a nöknek még csak a jelenlétét is a versenyeken, nemcsak versenyzöként, de még nézöként is. Ezt olyan komolyan vették, hogy halálbüntetéssel fenyegették a szabály ellen vétöket, és hogy a nök álruhában, versenybírónak öltözve se játszhassák ki a tiltást, elrendelték: még a versenyzök közelében tevékenykedö bíróknak is meztelenre kell vetközniök. A tiltás nem a nök ellen irányult, amit az is bizonyít, hogy évente rendeztek külön nöi (elsösorban könnyü atlétikai és futó-) versenyeket és játékokat, söt Spártában rendszeresen tartottak versenyeket (még birkózást is) a serdületlen fiuk és lányok között.
3 Ha te így olelgetsz hosszú fülû csajaid lehetnek.
Punkerwork
nem azt mondtam hogy minden birkózó buzi

Punkerwork
1. görögök mindig is szerettek buzulni
2. régen nem ruhában csinálták
3. szerintem nem normális ha 2 manusz a földön "ölelgeti" egymást

és ezt nem csak én gondolom így

Breki33
Alul kik vannak? P

PREMIERE1
A legrégebbi olimpiai sportok egyike!!!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Breki33
vigyázz együtt nyaraltam egy birkózóval

amúgyis hülyeség
Hentes Bill
hát nem tom, sztem te sem vagy százas 😛

Boldog Karácsonyt!

WOW!

Mike

Athen 2004

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punkerwork
miért? szerinted nem?

gpm
Sztem meg egy kemeny ferfias sport

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Hentes Bill
eszednél vagy?!

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork
buzeránsoknak való sport

Breki33
PREMIERE1
Én pl. ismerem és szeretem is, meg láttam is egyet élõben korábban, bár alig volt akkor action. 😊 (Dögunalom néha, de nem rossz sport!)

Hentes Bill
44-43 az usának félidõben

Boldog Karácsonyt!

genRob
Megy az USA - Spanyol kosár. 30-27

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Davidus
Mert sovány lenne a nézettsége. Gondolom az amcsiknak meg a japóknak közvetítik.

V9ykn8_TZL0

Punkerwork
15:20

BADE
a kézi mikor lesz pontosan?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Hentes Bill
lol, a 160 kilójával sztem brunyált vagy 2 litert 😊

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ly=j

Boldog Karácsonyt!

lwb
várjá' még neki hátra van a pisi.

Serpa
hívjanak meg egy szakértõt.
😊

KG21
mert úgysem ismeri senki a szabályokat 😛

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Punkerwork
muszály volt neki, ha nem sikerül otthon megkövezik

Hentes Bill
bazzeg, nem semmi ez az iráni súlyemelõ csákó, 263.5 kg-val úgy felállt, mint egy kiló kenyérrel 😛

Boldog Karácsonyt!

PREMIERE1
Pillanatra dopping tesztet olvastam ...

Mondjuk a bírókkal is elvégeztetném!

ricsi1
ha már volt sry😞)
Annus Adrián még kedden, Fazekas Róberttel együtt autóval vágott neki a hazafelé vezetõ útnak, s a tervek szerint csütörtökön érkeznek vissza Szombathelyre, ahol az aranyéremtõl megfosztott diszkoszvetõ 14 órakor a szombathelyi városháza házasságkötõ termében sajtótájékoztatót tart.

Annus újravizsgálásának esetében érthetõen nagy a közfelháborodás, hiszen a sportoló csak Athénban négy alkalommal esett át doppingellenõrzõ vizsgálaton, ezek mindegyike negatív eredménnyel végzõdött. Ám a NOB szabályzata értelmében az olimpia idején, azaz augusztus 29-én, vasárnap éjfélig az akkreditált sportolók mindegyike gyakorlatilag bármikor, akár többször is ellenõrizhetõ. Akkor is, ha már elhagyta az olimpiai falut és Athént.

Athéni információink szerint a WADA és a NOB orvosi bizottsága csütörtök délig (magyar idõ szerint 11-ig) szabott határidõt a MOB-nak, adja meg Annus pontos tartózkodási helyét. Mivel a sportoló még nem érkezett haza, a sportvezetés Schmitt Pál elnökkel délután ötig (magyar idõ szerint 16 óráig) kért haladékot. Amennyiben nem történik meg a "helymeghatározás", a NOB automatikusan elveheti a kalapácsvetõ aranyérmét.

Olimpiai háttérké-pek az -mobilon

Olimpiai ajánlatok az bevásárló-központban
A Magyar Rádiónak nyilatkozva Pál Gábor, a szombathelyi sportolók sajtótitkára elmondta, Annus megalázónak tartja azt, hogy a WADA közremûködésével a magyar média bemocskolja, befeketíti, és tönkreteszi a családját.

"Ismétlem Annus szavait, az, ha õ ad negatív mintát, mint oly sokszor adott, annak abszolút semmilyen belátható következménye nincs, hiszen Fazekas esete bizonyítja, hogy ez semmire nem garancia. Annus Adriántól négyszer vettek vizeletmintát az olimpia ideje alatt, és mind a négy negatív lett. Tehát annak valami oka van, hogy tõle még egyszer vizeletet akarnak venni, és õ semmire nem lát garanciát" - nyilatkozta Pál Gábor.

A Magyar Olimpiai Bizottság közben azt szeretné elérni a NOB-nál, hogy az illetékesek elemezzék ki a Fazekas által szolgáltatott vizeletmintát, hogy az ügy minden szempontból tisztázódjon. Az atlétát, mivel a versenye utáni ellenõrzés során az elõírt 75 helyett csak 25 milliliternyi mintát adott, doppingvétség miatt kizárták az athéni olimpiáról, és megfosztották aranyérmétõl.

"A magyar csapat nevében a következõ kéréssel szeretnék önhöz fordulni. A sportszeretõ magyar közvélemény Fazekas Róbert kizárását nagyon nehezen tudja elfogadni. Éppen ezért tisztelettel arra kérném, hogy a versenyzõ által szolgáltatott 25 milliliter vizeletmintát analizáltatni szíveskedjék. Ez ugyanis hozzájárulna a helyzet tisztázásához, a hangulat megnyugtatásához és ahhoz, hogy kiderüljön, volt-e a versenyzõ szervezetében doppingszer vagy sem. Szeretném remélni, hogy e kérésnek eleget tesz" - áll a Molnár Zoltán csapatvezetõ által aláírt, Patrick Schamaschnak, a NOB orvosi és tudományos bizottsága elnökének címzett levélben.

ricsi1
Nem nyugszik a nemzetközi sportvilág, szerdán ugyanis a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) felszólította a magyar csapat vezetését, adja meg Annus Adrián kalapácsvetõ olimpiai bajnokunk elérhetõségét, ugyanis újból szeretnék ellenõrizni. Információink szerint a délben lejáró határidõt követõen a Magyar Olimpiai Bizottság délután négyig kért haladékot. Ha Annus nem kerül elõ addig, elvehetik az aranyát. A MOB közben azt szeretné elérni a NOB-nál, hogy az illetékesek elemezzék ki a Fazekas által szolgáltatott vizeletmintát, hogy az ügy minden szempontból tisztázódjon.

Serpa
baseball -t miért nem mutatnak ?

lwb
Aján: A népbírósági ítéletekhez hasonlít Kovács elmarasztalása! (magyar rádió online)

pfff... csak nekem jut szembe a Tanú c. magyar film?

Serpa
szerintem közösen mindenki.
😊

Punkerwork
na akkor ki közvetíti majd nekem a kézi meccset? 😊

MIMACSKA
Ráadásul a szabályzat kimondja, hogy 29.-ig csinálhattatnak dopping tesztet. Evvel minden sportoló tisztában van. Ha úgys akarják minden nap 2szer!!!!

Tudom, hogy megalázó Annusnak de egyszer és mindenkorra akkor menti meg a becsületünket ha eleget tesz a kötelességeinek!!

www.extragyongy.hu

lwb
ezt most már csak Grenzjager meg Kamuti állítják, de Kamuti tudtommal nem szólt hozzá még ehhez a fórumhoz. 😊

szóval szerintem se csekkolták még le a vizeletet, vagy ha igen, akkor nem hivatalosan, tehát az nem is számít.

MIMACSKA
"Fazekasé is negatív volt..........

nem az számít"

MIÉRT NEM ÉRTED MEG, HOGY ERRE NINCS HIVATALOS BIZONYÍTÉK!!!! NEM VIZSGÁLTÁK MEG!!!!!

Sajnálom de annyi itt a sumák, hogy kezdem azt hinni, hogy valami hibádzik.....
Én sajnálom a legjobban.

www.extragyongy.hu

Hentes Bill
remélem leadja a brunyát, mert nem lenne jó, ha elvennék tõle is az aranyat. egyébként nevetséges, amit velünk tesznek, csórót teljesen megalázzák ezzel

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
kösz

Boldog Karácsonyt!