13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Sheva
    az utolsó sorra értettem...
  • R9
  • Sheva
    LOOOL búvárkund :DDDDDDDDDDD
  • R9
    ez már majdnem 2 hetes hír
    de tényleg lol idősebbnekk néz ki a tény de freddy adu is vagy 30nak néz ki
    de mit sem számít Adrianoval szétlövik az ellenfelük kapuját az a lényeg
  • Sheva
    no comment
  • szanics
    Ez az év híre...
  • fernando torres
    LOÁÁÁÁÁÁL
    amúgy grat az inter vezetőségének.........

Az Internazionale együttesének fogalma sincs arról, mikor született Obafemi Martins, ezért hivatalosan kérte, hogy a Nigériai Labdarúgó-szövetség írja meg a játékos születési dátumát. Több afrikai labdarúgónál igazából csak vélelmezni lehet a születés dátumát, ugyanis az elmaradott földrészen sok helyütt a törzseknél nincs anyakönyvezés.

Eddig úgy tudták az olaszok, hogy a játékos 1984 október 28-án látta meg a napvilágot, ám a szövetség weblapja szerint ez az időpont 1978 május 1-e.

Az Inter véleménye szerint a későbbi dátum a helyes, ezért kérte a nigériaiakat, hogy javítsák a hibát, de nem lenne meglepetés, ha kiderülne, a támadó jóval idősebb a korábban gondoltnál.
  • Sheva
    Firenze, augusztus 11., 16.55 A tavalyi év meglepetés csapata szívesen látná a japánt.

Elképzelhető, hogy Hidetoshi Nakata az angol élvonalban szereplő Bolton Wanderersnél folytatja pályafutását.
    Az elmúlt években legjobb formájától eltávolodó, 28 esztendős japán középpályástól azért mondhatna le a Fiorentina, mert még két évig fizetni kell nem csekély bérét, az olaszok pedig mostanában inkább spórolnának.
    A tavalyi idény egyik meglepetés csapata - a Bolton a hatodik helyen végzett, és az UEFA-kupában indulhat - nagy szüksége lenne még egy-két jó nevű és sokat tapasztalt játékosra az eddig megvett Jared Borgetti, Abdoulay Faye illetve Ian Walker mellé.

• Sheva
    Róma, augusztus 11., 15.50 Eredetileg ma sorsolták volna a Serie-A párosításait.

Amint az Olvasóink előtt ismert, az olasz szövetség bundázás miatt a harmadik osztályba sorolta vissza az élvonalba feljutott Genoa csapatát. A genovaiak azonban nem hagyják annyiban az ügyet és a városi bírósághoz fordultak jogorvoslatért. Ameddig azonban jogerős döntés nem születik az ügyben nem lehet kisorsolni a bajnokságot, hiszen ha a Genoa mégis az élvonalban indul, hatalmas káosz alakulhat ki a már kisorsolt program miatt.
    Ez viszont azt jelenti, hogy amennyiben túl sokáig tart jogerős ítélet meghozatala - augusztus 28-áig dönteni kell, hiszen elvileg akkor rajtol az idény -, akkor még akár a rajt is késhet.
  • fernando torres
    az árulóóóó
  • szanics
    jaja
  • 9csöves9
    sztem kevernek nagyon vmit(szokásosan)

nálunk bukott meg mielött elment hozzátok
  • szanics
    Mi ez a faszság az utolsó mondatban? Nonda már játszott egy rakat edzőmeccsen, gólokat is rúgott... nb1.hugy
  • szanics
    Bizony ám, hál'Istennek!!! :DDDDD
  • fsgh
    Roma, augusztus 9., 16.55 A Farkasok hétfőtől újra igazolhatnak.

Lausanne-ban a FIFA döntőbírósága visszaadta az AS Roma átigazolási jogát. A Farkasokat azért zárták ki az átigazolásokból, mert nem rendezték a 2004-én nyarán vásárolt Philippe Mexes vételárát az Auxerre-nek. Emiatt az utóbbi néhány hétben még tárgyalásokat sem kezdhettek egyetlen játékossal sem.
    Az eladások terén viszont voltak egyezkedések, hiszen Antonio Cassanót több európai sztárcsapat is le akarja igazolni, és úgy tűnik, nem tudják megtartani a renitens támadót.
    A rómaiak eddig leigazolták Samuel Kuffourt, Rodrigo Taddeit és Shabani Nondát, aki nem csatlakozhatott a csapathoz, mivel "megbukott" az orvosi vizsgálaton.
  • szanics
    Eddig én sem ismertem, mert valami lúzercsapatban játszott, de nyáron elment a Fiorentinába, akkor hallottam róla először. :PP
  • Sheva
    áruló pokolfajzat
  • gabber_saviola
    ki az a Toni?
  • Rudee
    Togawa elé fura képet vág Toni mellett
  • Sheva
    Lisztes: nem megyek a Chievóhoz

NSO, 2005-08-01 16:32

Hétfő délután az angol SkySports internetes újság azt kürtölte világgá, hogy Lisztes Krisztián, a magyar válogatott jelenleg klub nélküli középpályása kedden az olasz Chievóhoz utazik és néhány napos próbajátékon vesz részt. Érdeklődésünkre a 29 éves labdarúgó tagadta az információt.

- Szervusz Krisztián. Most olvastuk, hogy a Chievóhoz mész próbajátékra. Igaz a hír?
    - Szia! Dehogyis! Szó sincs róla, nem igaz.
    - Akkor jön a következő fontos kérdés: a magyar sajtó megszellőztette, hogy az sem kizárt, hogy egykori csapatod, a Ferencváros ősi riválisához, az Újpesthez szerződhetsz.
    - Ebben a formában ez sem teljesen igaz. A múlt heti jótékonysági mérkőzésen (a Forma-1-es pilóták ellen - a szerk.) váltottam néhány szót Mészöly Gézával, az újpestiek vezetőedzőjével, aki azt mondta, szívesen látna együttesében.
    - Mi volt erre a te válaszod?
    - Az hogy, nem lehetetlen, nem zárkózok el semmitől és minden ajánlatot meghallgatok. Erre azért igazából kevés az esély, a célom továbbra is az, hogy Európa valamelyik élbajnokságában folytassam a pályafutásomat.
    - Sokáig azt nyilatkoztad, hogy nagyon szeretnél Spanyolországban futballozni. Van még erre reális esélyed?
    - Hát, nehéz eset, de még nem adtam fel. Folyamatosan akadnak kérők, remélem, hogy augusztus közepén, de legkésőbb 31-éig meg lesz az új csapatom.

Lisztes 2001 nyarán szerződött a Werder Bremenhez a VfB Stuttgart együttesétől és a Weser-partiakkal 2004-ben bajnokságot és kupát nyert. Tavalyi keresztszalag-szakadása után nem sikerült visszakerülnie a gárdába és Thomas Schaaf vezetőedző tulajdonképpen rábólinott a távozására, mivel egyébként is lejárt a klubbal a kontraktusa. A középpályás 199 Bundesliga mérkőzésen 20 gólt szerzett.

• Sheva
    jah láttam meg hallottam is... én örülnék neki
  • fsgh
    ezt figyeljétek!!!
    A Chievo nagyon-nagyon le akarja igazolna Lisztes Krisztiánt.....
    :-DDDD
  • báttyó02
    kus.
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    Hi Csobi! sajnos nem ismerem :D
  • szanics
  • 9csöves9
    halottam már róla vmi törzsgyökeres Firenzei
  • gabber_saviola
    szép kolok, de ki az a Toni?
  • Rudee
    3 gól a Fiorentina ázsiai túrájáról:

Toni
    Toni
    Jorgensen
  • gabber_saviola
    nincs mit :P
  • Csesza
    kötsög :DDDDDDDDDDDDDDDd
  • gabber_saviola
    EGY SZICILIA CSAPAT VAN : PALERMO!!!!!
  • Csesza
    Nem indulhat a Messina

Róma, július 27., 13.40 A szicíliai klubot zűrös pénzügyei miatt zárták ki.

Elutasították a Messina fellebbezését, így a csapat nem indulhat az olasz labdarúgó Serie A következő szezonjában. A szicíliai klubot szűk két hete a helyi szövetség (FIGC) pénzügyi okokra hivatkozva kizárta az élvonal mezőnyéből - mondván, nem látja, hogy az egyesület rendezni tudja adósságait -, s most az Olasz Olimpiai Bizottság helyt adott a FIGC döntésének.
    A Messinának így most már csak egyetlen lehetősége maradt, hogy megőrizze tagságát a legjobbak között, polgári bírósághoz ugyanis még fordulhat. A hasonló okok miatt kizárt másik együttes, a Torino fellebbezésének ügyében még nem született határozat.
    A Messina 7. volt a legutóbbi szezonban, 5 ponttal maradt le az UEFA Kupa-indulást jelentő 6. helyről. A Torino osztályozón került vissza az élvonalba.
  • gabber_saviola
    htxvm
  • Sheva
    köszike milanosokat szedem is le :)
  • 9csöves9
    huh nagyon sarkazós kedvükben voltak a fiúk,szép volt a két kapufáig kidolgozott helyzet

Vieiráról nem hittem volona hogy már ilyen hamar ilyen jól fog játszani
  • 9csöves9
    köszi
  • Rudee
    TIM kupáról itt van pár videó:

Inter-Milan büntetők
    Milan-Juve, Vieri 11ese
    Milan-Juve, Rui Costa
    Milan-Juve, Trezeguet
    Inter-Juve, Martins
    Inter-Juve, Vieira
    Inter-Juve, Del Piero